Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rügen Reetdachaus am Wasser

Rügen

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 17.04 tot 04.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

35 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Direct aan het water, rustig gelegen aan het einde van een kleine doodlopende weg, ligt dit droomhuis onder riet. Zo stijlvol als het er van buiten uitziet, zo modern en hoogwaardig is het interieur. Grote woonkamer met open keuken op de begane grond. Twee mooie slaapkamers en een moderne badkamer op zolder. Het huis heeft een groot stuk grond dat helemaal tot aan het water reikt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Meer 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 20 km Güttin

20 km

Station 15 km Samtens

15 km

Snelweg-afrit 25 km Stralsund

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Silmenitz ligt in het zuiden van het eiland Rügen, weg van de toeristische drukte aan de Boddenkust. De RügenRundtour, het fietspad rond het eiland, loopt door het dorp. Er zijn restaurants in het nabijgelegen Garz of de haven in Puddemin. U kunt zwemmen na een korte rit op Zudar of op het strand van Altkamp of in de badplaatsen van het eiland. Er is een kleine aanlegsteiger direct naast het huis en oneindig veel natuur, ruimte, rust en kustlijn.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

U betaalt geen toeristenbelasting. De gebruikelijke huishoudelijke verbruikskosten zijn inbegrepen! De eindprijs volgens de prijsindicatieverordening wordt berekend als het aantal overnachtingen maal de overnachtingsprijs plus eindschoonmaak. Wij verhuren geen losse overnachtingen: De vermelde prijs per overnachting, inclusief details zoals 1 overnachting vanaf ... € dienen alleen om u vergelijkende informatie te geven over de kosten van een extra nacht en vormen geen definitieve prijs. De definitieve prijzen volgens PAngVO met inbegrepen eindtarief vindt u hier in de prijscalculator of in tabelvorm op onze homepage ruegenresidenz . de !

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vom Vertrag zurück, werden folgende Stornogebühren fällig, jedoch mindestens 50€: ab Vertragsunterschrift bis 43 Tage vor Mietbeginn 15% des Mietpreises, vom Tag: 50% des Mietpreises, ab dem 27. Tag sowie bei Nichterscheinen bzw. Stornierung nach Mietbeginn 80% des Mietpreises, soweit der Mieter nicht nachweist, daß ein Schaden nicht entstanden ist oder wesentlich niedriger als die vorgenannten Pauschalen ist. Bei staatlichen Reisebeschränkungen bieten wir kostenfreie Umbuchungsmöglichkeiten an. Bei Stornierung zahlt der Mieter in diesem Fall eine reduzierte Stornogebühr von 10% des Mietpreises + USt (mindestens 50€), sofern er das Risiko vorab kennen konnte. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung.

meer informatie:

Verzeker uw vakantie nu na het einde van de Corona-crisis:
✓ Boek een vakantie in onze regio met lage bebouwingsdichtheid en met veel open ruimte aan brede natuurlijke stranden.
✓ Grote ongestoorde woning aan het water, eigen aparte huisingang, eigen terras.
✓ In geval van reisbeperkingen van de overheid bieden wij een tegemoetkomende korting op de annuleringskosten of een gratis omboekingsmogelijkheid.

Aankomst in het hoogseizoen in het weekend, in het laag/tussenseizoen in overleg.
Alle informatie wordt naar beste weten gegeven - desondanks is de publicatie van prijzen, faciliteiten en beschikbaarheid onder voorbehoud van wijzigingen gedurende het jaar en rekenfouten.

Optionele diensten tegen betaling: fietsverhuur en alle hier aanbevolen sport- en vrijetijdsactiviteiten van derden.
Huisdieren kunnen op verzoek worden meegenomen. Wij bieden ook andere, geselecteerde huizen zonder honden aan.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2015

Gordian T. uit Ingelheim

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Een onvergetelijk verblijf

Mijn vriendin en ik verbleven tijdens de jaarwisseling in het huis Silmenitz 1a. Alles was heel mooi ingericht en we werden zelfs verwelkomd met een fles wijn en een kaartje op de eettafel om ons een prettig verblijf te wensen. De inrichting is stijlvol, de technische uitrusting (van het merkkoffiezetapparaat tot de Loewe-tv) is van hoge kwaliteit en verder laat niets te wensen over. Alles is in het werk gesteld om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken

Wat ons voor onze aankomst niet helemaal duidelijk was: De tweede helft van het huis wordt ook verhuurd (Silmenitz 1B). Dus als het nodig is, deel je het huis met andere bewoners

Mijn vriendin en ik hebben een erg leuke tijd gehad en zouden graag nog eens komen! Maar misschien een keer in de zomer, als het weer wat beter is om de fietsen en de roeiboot te gebruiken. :)

Conclusie: onvoorwaardelijk aanbevolen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2013

Rosi uit Bochum

5,0
4.9 5 4.9 4.9 5
Toon Duits

Whow! Daar willen we altijd wonen.

Wat niet bevalt aan dit huis is alleen dat je aan het einde van de vakantie weer moet uitchecken. De inrichting is compleet en goed onderhouden. De locatie en ambiance zijn uitstekend, de foto's in de advertentie kloppen gewoon. Om te zwemmen moet je een stukje rijden. Maar omdat we geen strandliefhebbers zijn, hebben we weer geboekt voor dit prachtige vakantiehuis. Door ons tweede verblijf konden we bijna het hele bezienswaardighedenprogramma van Rügen "afwerken": We zullen nog een derde keer terugkomen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Empfehlung für: Chillen, Relaxen, Naturgenmiessen, Radfahren und tausend Ausflüge.

Recreatiemogelijkheden: Arkona, Kreidefelsen, Granitz, Binz, Prora, Sellin, Störtebeckerfestspiele, Hiddensee, Hansestadt Greifswald und Stralsund, Rügenbrücke, Sassnitz mit Angelfahrt, Mönchgut.

Winkels: Einkauf mit gutem Sortiment gleich im Nachbarort

Juni 2012

tröööt uit Niebüll

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

"Een heel bijzonder juweeltje!"

Ik heb de afgelopen decennia regelmatig vakantie doorgebracht in vakantiehuizen - die van u is echt bijzonder! De locatie, alle liefdevolle details, uw consequent goede smaak, de royale uitrusting inclusief een aanlegsteiger, boot, carport... het was een verademing voor mij als vakantieganger! Ik hoop dat u dankbare huurders vindt die deze mooie parel zo goed behandelen als het verdient.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2012

Ronnie B. uit Werder (Havel)

5,0
5 5 5 5 5

Nur die Seele baumeln lassen

Haben uns zum zweiten Mal in dem schönen Haus erholen dürfen. Bei dieser Natur und Ruhe kann man wunderbar die Seele baumeln lassen. Wir haben die Insel erkundet und die Sonnenstunden genossen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen sehr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

December 2011

jonitoni uit hamburg

4,8
5 4.3 4.3 5 5

die 5 dtv-sterne wurden zu recht erteilt

grandiose lage und excellente innenausstattung, absolut ruhig und ein wahnsinnsgrundstück mit ringsrum wasser. Im sommer muss das unglaublich schön sein - ich genoss winterruhe, abende am kamin und zeit fürs schreiben. wenn das geschafft ist, komme ich in der hauptsaison wieder. abwicklung der buchung sehr professionell, buchungsbestätigungen, kontakte und anreiseinformation, zahlungseingäntge wurden bestätigt und fragen beantwortet. vor ort eine recht patente verwalterin welche auch ordentlich putzt.

Omgeving van de accommodatie: absolut ruhig und ein wahnsinnsgrundstück mit ringsrum wasser

Recreatiemogelijkheden: radfahren und bei kurzer fahrt mit dem auto zum baden, ausflüge nach göhren und sellin, stubnitz und sassnitz

Winkels: supermarkt: mit dem rad oder auto 5 km nach garz


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhausvermittlung
Mevr. L. Ilona

Mevr. L. Ilona

Sinds meer dan 10 jaar verhuren wij met groeiend succes vakantiewoningen en appartementen in het zuiden van het eiland Rügen aan vakantiegasten. Ons motto "Ontdek het zuiden van het eiland" vat ons aanbod bijna samen: Buiten de gebaande paden en drukke badplaatsen vindt u vakantiewoningen in herenhuizen, rietgedekte huizen of landhuizen, maar ook grote vakantiehuizen voor gezinnen in het door ons beheerde vakantiepark Losentitz op Rügen. Ons volledige impressum, huurvoorwaarden/AGB, privacybeleid en juridische informatie over online geschillenbeslechting vindt u op onze homepage die gekoppeld is aan deze advertentie.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 41987

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41987.htm

Mevr. Lindner Ilona

Ringstraße 4b

18574 Garz

038304 629848


«Rügen Reetdachaus am Wasser» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 17.04 tot 04.05.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven