Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Friese Huis Rotgans

Noordzee - Oost-Friesland

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

65 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

65 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Beschrijving

In ons vakantiehuis Ringelgans, gebouwd in de typisch Friese stijl met een comfortabele inrichting, voelt u zich helemaal thuis.
Op de begane grond is er een hal, badkamer, keuken met eethoek voor 6 personen en de woonkamer, evenals een slaapkamer en een kleine berging.
De keuken in witte landhuisstijl is uitgerust met vaatwasser, fornuis, oven, magnetron, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, Senseo padmachine, broodrooster, waterkoker, universele snijder, mixer en compleet servies. De eetruimte is uitnodigend voor maaltijden en om samen te spelen. Een kinderstoel is beschikbaar.
In de aangrenzende woonkamer wacht u een comfortabele L-vormige zithoek met tv-fauteuil, salontafel, highboard, flatscreen satelliet-tv, dvd-speler en stereo-installatie. Met boeken en een kleine selectie spelletjes voor volwassenen en kinderen kunt u ook op een regenachtige dag thuis ontspannen.
De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, nachtkastjes en een grote kledingkast. De ruime badkamer is uitgerust met een wastafel, spiegel, douche, toilet en wasmachine.
Er zijn nog twee slaapkamers boven. Een met een tweepersoonsbed, kledingkast, extra babybedje en een leeshoek met een comfortabele fauteuil en een tweede tv-toestel. In de liefdevol ingerichte tienerkamer staan twee eenpersoonsbedden, nachtkastjes, commode, speeltafel, spelletjeskast en radiorecorder.
Alle slaapkamers en de terrasdeur zijn voorzien van horren. De slaapkamers op de bovenverdieping kunnen worden verduisterd met rolluiken.
De WC op de bovenverdieping is wit betegeld en biedt een extra wasgelegenheid. Er is een opstapje voor de kleintjes.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 120 km Bremen

120 km

Station 16 km Norden

16 km

Snelweg-afrit 35 km Aurich-Hesel

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Bij ons kunt u heel ontspannen genieten van de mooiste tijd van het jaar. Ons vakantiehuis Ringelgans ligt in het vakantiegebied Neßmersiel aan het einde van een rustige doodlopende weg, op slechts enkele minuten lopen van de dijk, restaurants, cafés en het vrijetijds- en wellnesscentrum "Sturmfrei". Een winkelmarkt ligt om de hoek. Het zandstrand en de veerboothaven naar het eiland Baltrum zijn te voet in 20 minuten te bereiken. Met ca. 95 m² biedt het huis ruimte voor maximaal 6 personen. De begane grond heeft witte tegels en extra vloerverwarming, de eerste verdieping heeft een laminaatvloer. Huisdieren zijn niet toegestaan en rokers roken uiteraard buiten. Allergiepatiënten zullen zich hier dan ook bijzonder op hun gemak voelen. Er zijn 2 terrassen bij het huis, zodat u de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin van het ca. 350 m² grote omheinde terrein is zeer goed onderhouden en liefdevol aangelegd met struiken en rozen. Met tuinmeubelen, ligstoelen, parasol, windscherm, eigen strandstoel en een barbecue staat niets een gezellige vakantiedag thuis in de weg. In het tuinhuis staan 3 fietsen voor volwassenen en een karretje voor de kleintjes. Uw auto kan direct bij het huis geparkeerd worden op een eigen parkeerplaats. Neßmersiel, gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee, is een ongerepte, kleine kustplaats waar u echt rust en ontspanning kunt vinden, ver weg van de drukte van het toerisme. Op het zandstrand met strandstoelen en avonturenspeelplaats, op de vliegerweide of aan de haven met restaurant, uitkijkplatform en een prachtig panoramisch uitzicht op de Oost-Friese eilanden Baltrum, Norderney en Langeoog. Van hieruit vertrekt de veerboot naar het autovrije eiland Baltrum en kunt u deelnemen aan de mooiste wadlooptochten met gids, die een belevenis zijn voor jong en oud. In het dorp vindt u restaurants, cafés, een winkelmarkt en een peddel- en waterfietsstation. Er is ook het multifunctionele centrum "Sturmfrei" met een overdekte oppervlakte van m². Het familie- en vrijetijdscentrum met zijn vele sportieve en creatieve activiteiten zal de harten van kinderen sneller doen kloppen, en ook volwassenen komen aan hun trekken met biljart/darts, in de fitnessruimte, in de zomerlounge of in het aangrenzende wellnessgedeelte "WellNessmersiel". Vooral bij slecht weer is er hier voor elk wat wils. Met de Nordsee-ServiceCard is de toegang tot de "Sturmfrei" gratis.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijzen hebben betrekking op een bezetting met 4 personen. Voor elke extra persoon rekenen wij € 10,00 per dag.
De kuurbelasting en de bijkomende kosten van € 60 worden ter plaatse betaald bij het overhandigen van de sleutels aan de beheerder van het huis, waar ook beddengoed en handdoeken tegen betaling kunnen worden gehuurd
Het kuurgeld van de gemeente Dornum bedraagt € 2,80 per dag voor volwassenen en € 1,60 voor kinderen van 3 - 15 jaar in het hoogseizoen. In het laagseizoen bedraagt het tarief van het kuuroord 1,40 euro voor volwassenen en 0,80 euro voor kinderen
In het hoog- en vakantieseizoen wordt het huis alleen per week verhuurd. Aankomst- en vertrekdag in het hoog- en vakantieseizoen is zaterdag
Bij verhuur van minder dan 4 nachten worden de aankomst- en vertrekdagen volledig in rekening gebracht.
Buiten het vakantieseizoen zijn op aanvraag speciale tarieven voor 2 personen beschikbaar.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Folgende Rücktrittgebühren werden geltend gemacht: - ab 6 Wochen vor Beginn der Mietzeit 30 % der Gesamtsumme - ab 4 Wochen vor Beginn der Mietzeit 50 % der Gesamtsumme - ab 2 Wochen vor Beginn der Mietzeit 80 % der Gesamtsumme - ab 1 Tag vor Beginn der Mietzeit 100% der Gesamtsumme Abschluss einer Reiserücktrittversicherung wird empfohlen.

meer informatie:

In alle slaapkamers en bij de terrasdeur zijn horren aangebracht. De slaapkamers op de bovenverdieping kunnen worden verduisterd met rolluiken.
Gasten hebben 3 fietsen tot hun beschikking en voor de kleintjes een handkar en een kinderfietsstoeltje.
Er is een opstapje in de badkamer en er kan een veiligheidshekje aan de trap worden bevestigd. Een extra bedhek is desgewenst ook verkrijgbaar. Een kinderstoel en een aankleedkussen zijn ook beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2023

Karin S. uit Kassel

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen en je goed voelen....

Dit is de tweede keer dat we in dit liefdevol ontworpen vakantiehuis verblijven.De ontvangst en verzorging door mevrouw Kutscher waren weer heel hartelijk.We genieten van de rust in het huis en de hele omgeving. De nabijheid van de bakkerij (seizoensgebonden) is een extra bonus.We zullen terugkeren!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2022

J. M. uit Schöffengrund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantiehuis

Wij kunnen het vakantiehuis aanbevelen,

Het is zeer goed uitgerust, het ontbrak ons aan niets.

Op een super rustige locatie en goed onderhouden!

De omgeving biedt vele plaatsen om te bezoeken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Tom mit Mama und Papa ;) M. uit Münzenberg

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus und toller Lage

Wir waren eine Woche im Ferienhaus Ringelgans und haben die Zeit sehr genossen. Das Haus ist toll und sehr liebevoll eingerichtet - mit Blick aufs Detail. Wir haben uns direkt zu Hause gefühlt - auch der schöne Garten mit Terrasse wurde umfassend genutzt. Im Gartenhaus stehen Fahrräder (und Körbchen :)) zur freien Verfügung - hiermit sind wir an den schönen Strand gefahren. Die Ausstattung ist großartig - es war wirklich alles da, was man im Alltag benötigt. Inkl. Sekt zur Begrüßung :)

Neßmersiel hat schöne gemütliche Restaurants, ist wahnsinnig sauber und gepflegt. Ein kleiner Supermarkt (sogar Sonntagvormittag geöffnet) und zwei Spielplätze runden das Angebot im Örtchen ab. Mit Kind (3 Jahre, eigenes Fahrrad mitgebracht) benötigt man nur 15 Minuten bis zum Strand - der mit Spielplatz, Wasserspielplatz und Walskelett zum klettern und rutschen, keine Wünsche für Kinder offen lässt. 

Die Vermieter waren sehr freundlich, und vermieten zu einem top Preis. 

Ein super Urlaub, vielen Dank - wir kommen sehr gerne wieder!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2021

Günter B. uit Günzburg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Perfektes Ferienhaus für unseren Kurzurlaub

Das Friesenhaus Ringelgans war für uns fünf Erwachsenen das perfekte Urlaubsdomizil . Für alle Altersgruppen geeignet und sehr gut organisiert von Anreise bis Abreise . Das Haus ist sehr sauber, hat eine tolle Lage und es fehlt nichts an der Ausstattung. Verpflegung ist auch kein Problem , da ganz in der Nähe sich ein EDEKA Geschäft befindet. Möchte den netten Vermietern mitteilen, wir kommen wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen

Augustus 2019

Stefan uit Kerken

4,8
4.5 5 5 4.5

Freundlich, zuverlässig, ordentlich

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus und dem Service drumherum. Ein großer Vorteil ist der nahe Edeka. Besonders empfehlen können wir eine Wattwanderung nach Baltrum!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2019

Kerstin K. uit 66822 Lebach

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Ferienhaus mit allem was man braucht im Urlaub

Wir haben als Familie (2 Erw. + 2 Kinder) zwei sehr erholsame Wochen im Haus "Ringelgans" verbracht. Von der ersten Minute an haben wir uns wohl gefühlt: die Betten waren bei der Ankunft schon bezogen und es fehlte an nichts. Es ist alles sehr liebevoll eingerichtet, rundherum ein perfektes Ferienhaus . Wir werden mit Sicherheit wieder kommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2019

Silke W. uit 33818

5,0
5 5 5 5

Schöner Kurzurlaub!

Das Ferienhaus lässt wirklich keine Wünsche offen. Gut eingerichtete Küche, gemütlicher Wohnraum, alles sehr sauber! Neßmersiel ist wirklich schön!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Christoph F. uit 38228 Salzgitter

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Das Ferienhaus hat eine gute Lage und ist mit allem ausgestattet, was ich bei einem Ferienhaus erwarte.
Besonders die Dekoration hat uns sehr gefallen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Annette G. uit 44339 Dortmund

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus mit "Herz und Seele"

Wir haben unseren Kurzurlaub im Ferienhaus Ringelgans sehr genossen. Das Haus ist liebevoll und sehr gemütlich eingerichtet. Die An- und Abreise verlief komplikationslos. Wir hatten von der ersten Minute an Urlaub. Es waren herrliche Tage und wir kommen sehr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2017

Ralf K. uit 35633 Lahnau

5,0
5 5 5 5

Super schöne ruhige Lage, wir kommen gerne jederzeit wieder.

Das Haus liegt sehr ruhig in einer Sackgasse und ist sehr gepflegt und sauber. Parkmöglichkeit vorhanden.Kleiner Supermarkt direkt um die Ecke und bis zum Strand ist es mit dem Fahrrad nicht weit. Die Ausstattung vom Haus ist super, alles vorhanden. Die Hausverwaltung ist eine sehr nette Dame, da haben wir uns beim anreisen und der Hausübergabe sehr wohl und angekommen gefühlt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Martin uit Bochum

4,5
5 5 4 4

Herbsturlaub

Alles war gut.
Problemlose Abwicklung, Schönes Ferienhaus.
Spielhaus und kleiner Sandstrand fußläufig zu erreichen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2016

Hermann K. uit 56154 Boppard

5,0
5 5 5 5

Urlaub mit Enkelkinder

wir fühlten uns im Haus Ringelgans sehr wohl,das Haus ist mit viel liebe und Geschmack eingerichtet. Es fehlte uns an nichts.Das Wetter meinte es zwar nicht so gut ,aber in der nähe
gibt es tolle Hallenbäder sowie ein kombeniertes Bad.Alles in allem hatten wir eine schöne Woche.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

September 2015

Karin F. uit 65510 Idstein

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus - nur das Wetter wollte nicht mitspielen

Wir haben es mit der "Ringelgans" sehr gut getroffen und uns sauwohl gefühlt. Leider hat sich das Wetter nicht immer von seiner guten Seite gezeigt, so dass wir doch einige Stunden im Haus verbringen mussten. Diese Zeit haben wir mit spielen verbracht, denn die Eigentümer haben ein großes Repertoire an Spielen. Bei uns war fast immer Skip Bo angesagt. Es fehlte an nichts. Die Küche bietet alles, was man sich auch gerne im Urlaub wünscht.
Die Einrichtung ist mit Liebe zum Details von den liebenswerten Eigentümern ausgesucht worden. Hätte der Wettergott noch mitgespielt, wäre alles SUPER gewesen.

Karin und "Anhang" (Neffe, Bruder und Mutter)

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

We hebben Haus Ringelgans in het voorjaar van 2011 gekocht en sindsdien hebben we steeds dingen ten goede veranderd. Een paar keer per jaar zijn we er zelf, anders wonen we in de prachtige Schöffengrund in Mittelhessen. Wij houden van de Noordzee en de rust van het rustige Neßmersiel. Tegelijkertijd biedt het gebied vele mogelijkheden voor uitstapjes en zijn de Oost-Friese eilanden niet ver weg.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 42994

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/42994.htm


«Friese Huis Rotgans» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven