Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

House Buenavista del Su

Tenerife-Oosten, boven Playa San Juan, Vakantiehuis, rust gegarandeerd

Max.  2   gasten
95m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
95m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De Casa Juanito werd pas in de zomer van 2012 Design afgerond. Het heeft een groot zwembad van ongeveer 4 x 11,5 m. De woning is zeer ruim. Het terras aan het zwembad heeft ongeveer 140 vierkante meter.

Het huis in een afgelegen locatie heeft een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante meter opgericht, allemaal op één niveau, is modern en comfortabel.

De ruime woon-eetkamer, de keuken is geïntegreerd. Des eetgedeelte is ruim bemeten en is geschikt voor 6 personen. Er is een flatscreen en een dvd-speler en een kleine radio met CD en USB. Over satellietantenne, bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's kunnen worden ontvangen in digitale kwaliteit.

In 2 slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed in de grootte van 180 x 200 cm is (twee matrassen elk 90 x 200 cm). In de derde slaapkamer staan ​​twee eenpersoons bedden van 90 x 200 cm. De eenpersoons bedden kunnen aan elkaar worden geschoven, indien nodig. Comfort matrassen zorgen voor een comfortabele nachtrust en grote kasten met een full-length spiegel deuren neem uw vakantie kleren voor een langer verblijf op.

In de moderne en comfortabele keuken is uitgerust met elektrisch fornuis met keramische kookplaat, een grote koelkast / vriezer, vaatwasser, oven, magnetron en alles wat je verder nog nodig dergelijke. Zoals koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, enz.

De twee badkamers hebben een douche, wastafel en toilet. Een haardroger is ook beschikbaar. Strijkplank, strijkijzer en een wasmachine.

Het pension (max 4 personen) werd pas voltooid in de winter 2015 en ligt direct naast de Casa Juanito.
Het huis heeft een vloeroppervlak van ongeveer 65 m², alles op een niveau, het was modern en comfortabel.

De ruime woon-eetkamer en de keuken is geïntegreerd. Het eetgedeelte is ruim bemeten en is geschikt voor 4 personen. Er is een flatscreen, die bijna alle Duitse televisie-en radioprogramma's in digitale kwaliteit kan ontvangen via een satellietantenne.

In de eerste slaapkamer heeft een tweepersoons bed in de grootte van 180 x 200 cm is (twee matrassen elk 90 x 200 cm), en de tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden van 90 x 200 cm. De eenpersoons bedden kunnen aan elkaar worden geschoven, indien nodig. Comfort matrassen zorgen voor een comfortabele nachtrust en grote kasten met een full-length spiegel deuren neem uw vakantie kleren voor een langer verblijf op.
In de moderne en comfortabele keuken is uitgerust met elektrisch fornuis met keramische kookplaat, een grote koelkast / vriezer, vaatwasser, oven, magnetron en alles wat je verder nog nodig dergelijke. Zoals koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, enz.

De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Een haardroger is ook beschikbaar. Strijkplank, strijkijzer en een wasmachine zijn in het hoofdgebouw.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 9 km

9 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 27 km Reina Sofia - Teneriffa Süd

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Hier op de finca is een ver weg van alle onrust en de drukte. Op het naastgelegen woningen landbouwproducten worden geteeld, z. B. tomaten, sla, bloemen en natuurlijk bananen.
Deze bananenplantages zijn kenmerkend voor dit deel van Tenerife. Maar het nota genomen van de gasten niets: hij is aan de zon, het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan en de omgeving te genieten.

Het zwembad heeft - een afmeting van ongeveer 4 x 11,5 m en een diepte van tussen ongeveer 0,30 m vallen tot ongeveer 1,70 m - zoals hierboven reeds beschreven. Het gedeeltelijk overdekte terras is uitgerust met tuinmeubelen en ligstoelen. De stenen barbecue is geïntegreerd in een kleine buitenkeuken. Hier is de vakantie tot een onvergetelijke ervaring, vooral wanneer barbecues hield de bloedrode zon langzaam ondergaat achter het silhouet van minder dan 30 km Alles verwijderen La Gomera Eiland in de zee en de hemel als de zon toont zijn kleurrijke spectrum.

Deze vakantie zal nog lang herinnerd worden. Gegarandeerd!


Afstanden:

Supermarkten en restaurants in Guia de Isora, ongeveer 3 km
South Airport ongeveer 45 minuten met de auto
North Airport ongeveer 90 minuten met de auto
Playa San Juan ongeveer 15 minuten met de auto
Playa de Las Americas ongeveer 25 minuten met de auto is op een hoogte van ongeveer 390 meter boven de zeespiegel onder de provinciestad Guia de Isora aan de zuidwestkust van Tenerife, het vakantiehuis Casa Juanito met een prachtig panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan en de eilanden La Palma en La Gomera. Bij helder weer ook El Hierro is duidelijk te zien. De twee kleine kustplaatsen Playa San Juan en Alcala te bieden in het donker een ware zee van lichtjes.
Een dergelijk object, zoals wij hier huren, moet je ver vandaag kijken: Fantastisch mooi, stijlvol ingericht. Wij kennen geen ander huis, waar je je ziel kunt laten ... zodat de

Playa San Juan kan worden bereikt in ongeveer 15 minuten met de auto en biedt in een beschutte baai met een boulevard een nieuw gecreëerde zandstrand. Twee kleine bars op het strand nodigen u uit om te blijven hangen. Omdat deze plaats heeft geen hotels, het is erg rustig en relatief weinig individuele toeristen hier verloren. Over het geheel genomen is deze plek nog steeds beschouwd als een insider tip. Veel restaurants bieden vers gevangen vis tegen zeer redelijke prijzen. Sommige van de gasten komen speciaal alleen vanwege de zonsondergang en het prachtige landschap van de haven hier.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het pension kost voor 1-2 personen € 68 en kan alleen worden geboekt in verband met het hoofdgebouw. Een gebruik van de woning door vreemden wordt uitgesloten.

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 20 inclusief € 10 per dag. Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar klaar In het bovenstaande dagtarief is inclusief alle nutsvoorzieningen inbegrepen, zoals internet, linnengoed, handdoeken, enz.

Annuleringsvoorwaarden:

meer informatie:

De prijs van deze woning is:

07:01. - = € 120 voor 2 personen
- 06:01. = € 150 voor 2 personen

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 20 inclusief € 10 per dag.
Voor een kind jonger dan 2 jaar niets wordt berekend. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn gratis beschikbaar klaar In het bovenstaande dagtarief is inclusief alle nutsvoorzieningen inbegrepen, zoals internet, linnengoed, handdoeken en.

Het pension kost voor 1-2 personen € 68 en kan alleen worden geboekt in verband met het hoofdgebouw.

Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 20 inclusief € 10 per dag.
In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, beddengoed, handdoeken en.

Prijs is aan verandering onderhevig.


Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 4317

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 8 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4317.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven