Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Dorfstall 5*

Münster- Geschinen

Max.  4   gasten
86m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
86m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De dorpsstal van Feriengoms.
Dit bijzondere vakantiehuis was ooit een koeienstal. Gebouwd in de 19e eeuw, bood het plaats aan een tiental melkkoeien.
in 2009 hebben wij de stal verbouwd tot een fraai, luxe vakantiehuis voor maximaal vier personen. Boven is het woongedeelte met open keuken en eettafel. Twee slaapkamers en de badkamer met wellnessdouche vormen de bovenverdieping. Oude meubels gecombineerd met moderne elementen geven de woning zijn bijzondere uitstraling Graag tot ziens.


Ligging en omgeving

Rustig gelegen midden in het beschermde dorp Geschinen (gemeente Münster-Geschinen). Het dorp Geschinen is een van de mooiste dorpen in het Obergoms. Het uitzicht op de nabijgelegen 3000 meter hoge toppen, de prachtige natuur en bergwereld.

Wandelingen in alle richtingen zijn mogelijk in een natuurlijk landschap. Wandel- en fietspaden leiden direct vanuit het dorp. Een oase voor ontspanning.

De golfbaan ligt in de directe omgeving. De Geschinersee ligt op slechts 500 meter van de schuur. Rust en actieve recreatie op de Höhenweg, de Rottenweg of anders in de natuur.

De winterwandelpaden, de skilift, de langlaufloipe, de sneeuwschoenpaden etc. beginnen allemaal in de directe omgeving van uw vakantiehuis. Geschinen de oase voor vakantie in het Obergoms.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 2 km Münster

2 km

Station 1 km MGB Geschinen

1 km

Snelweg-afrit 20 km Göschen Andermatt

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Rustig gelegen midden in het beschermde dorp Geschinen (gemeente Münster- Geschinen). Het dorp Geschinen is een van de mooiste dorpen in het Obergoms. Het uitzicht op de nabijgelegen 3000 meter hoge toppen, de prachtige natuur en bergwereld.

Wandelingen in alle richtingen zijn mogelijk in een natuurlijk landschap. Wandel- en fietspaden leiden direct vanuit het dorp. Een oase voor ontspanning.

De golfbaan ligt in de directe omgeving. De Geschinersee ligt op slechts 500 meter van de stal. Rust en actieve recreatie op de Höhenweg, de Rottenweg of anders in de natuur.

De winterwandelpaden, de skilift, de langlaufloipe, de sneeuwschoenroutes etc. beginnen allemaal in de directe omgeving van uw vakantiehuis. Geschinen de oase voor vakantie in het Obergoms. Het unieke landschap aan de voet van de alpenpassen Grimsel, Furka en Nufenen maken het zonovergoten hoogdal in Wallis tot een bijzondere vakantieregio. Het Obergoms is zowel in de winter als in de zomer een oase van ontspanning, rust en sport.
De zomer staat in het teken van ontspanning. De Goms berg- en wandelpaden, de fietsroutes, de golfbaan, het gevarieerde gastronomische aanbod of de frisse bergmeren zorgen voor een natuurlijk en origineel kader in een schilderachtige en authentieke omgeving.
In de zomer vinden wandelaars in het Goms op meer dan 700 km gemarkeerde wandelpaden alles wat hun hart begeert, van berg-, gletsjer- en paswandelingen tot gezellige dalwandelingen. Naast de drie klassieke wandelpaden, de Gommer Höhenweg, Waldweg en Rottenweg, leidt een groot netwerk van wandelpaden de wandelaars de prachtige bergwereld in. Bergmeren, ruisende beken en verfrissende fonteinen zorgen voor verkoeling tijdens een wandeling, en ook een bezoek aan het Kneipp-pad in Blitzingen verkwikt elke stofwisseling. Ook andere themapaden zoals de Caesar Ritz Life Trail in Niederwald of het natuurpad in Gletsch zijn erg populair. Nordic walkers vinden in het Swiss Nordic Park tussen Lax, Fiesch en Oberwald 10 routes van verschillende moeilijkheidsgraad. De routes zijn verbonden via de Rottenweg en nodigen uit tot een gevarieerde wandelervaring.
Een 38 km lang fietspad van Oberwald naar Grengiols nodigt het hele gezin uit om het gebied per fiets of op een FLYER-fiets te verkennen. Speciale MTB-routes brengen bikers tot in de alpiene gebieden. Rivierraften op de jonge Rhône of een gletsjerwandeling over de Rhônegletsjer brengen ook een vleugje avontuur. Of ontdek de golfsport op de driving range van de golfbaan "Source du Rhône" in Obergesteln. Golfers kunnen hun ronde spelen op de unieke en natuurlijke
9-holes golfbaan hun nauwkeurigheid bewijzen. Een ander hoogtepunt is een avontuurlijke rit met de nostalgische stoomtrein Furka-Bergstrecke, die voor jong en oud een heel bijzonder schouwspel biedt. En wie hoog wil vliegen, kan met een paraglider door de Gomsche lucht zweven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bed- en badlinnen per PErson Fr.

meer informatie:

W-Lan, Flatscreen TV, CD, DVD, Radio, Houtkachel, Wasmachine, Vaatwasmachine
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Feriengoms.ch GmbH
Dhr. H. Weger

Dhr. H. Weger

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 44592

Laatst bijgewerkt: 23.09.2011

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/44592.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven