Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Otto

Thüringer leisteengebergte

Max.  5   gasten
60m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
60m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

91.67% Aanbeveling

100 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

91.67% Aanbeveling

100 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Beschrijving

Beste gasten,
ons moderne houten vakantiehuis ( NR ) ligt in 07929 Saalburg-Ebersdorf ( Thüringer Leisteengebergte, bij de Bleilochtalsperre en bij de oorsprong van de Rennsteig en is daarom ideaal voor watersporters en wandelaars. Het huis is het hele jaar door bewoonbaar met moderne elektrische verwarming. De inrichting bestaat uit een grote woonkamer met zithoek + flatscreen-tv & radio en met een moderne kitchenette (koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, 4 keramische kookplaten en koelkast), een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met toilet/douche/wastafel en een open slaapzolder in de gevel met twee bedden. De bank in de woonkamer kan indien nodig worden uitgetrokken en biedt een of twee extra slaapplaatsen. Rustige ligging met parkeerplaats, aparte tuin, in de zomer met gebruik van het zwembad en sportieve recreatiemogelijkheden zoals tafeltennis, boccia, badminton enz. en het prachtige ontspannende landschap, bieden ontspanning in elk seizoen. Maak kennis met de vele interessante excursiebestemmingen in de regio. Badplezier, wellness en ontspanning vindt u in Bad Lobenstein, op 5 km afstand, in de moderne Ardesia Therme. De overnachtingsprijs voor onze Feha voor 2 personen is 50,00 € incl. en elektriciteitskosten. Elke extra persoon betaalt 8 €, elk huisdier 5 € extra. In de maanden oktober tot april geldt een verwarmingstoeslag van 10 € per dag.
Extra service: onze "Wellness OASE" met infraroodsauna en diverse massagebehandelingen.
Bezoek voor meer informatie en foto's onze homepage of neem direct contact met ons op.
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tel. 036651 - 399835 / Radio 0162 2739335

Met vriendelijke groeten uit Thüringen Simone Otto

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 100 km Leipzig

100 km

Station 5 km Bad Lobenstein

5 km

Snelweg-afrit 17 km Schleiz

17 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze moderne houten vakantiewoning ( NR ) ligt in 07929 Saalburg-Ebersdorf ( Thüringer Leisteengebergte, bij de Bleilochtalsperre en bij de oorsprong van de Rennsteig ). Rustige ligging met parkeerplaats, aparte tuin, in de zomer met gebruik van het zwembad en sportieve recreatiemogelijkheden zoals tafeltennis, boccia, badminton, enz. en het prachtige rustgevende landschap, bieden ontspanning in elk seizoen. U kunt uw "lichaamsbatterij" opladen in onze eigen "Wellness Oase". Bijvoorbeeld de lichaamsontgiftende infraroodsauna of diverse massagebehandelingen, waarbij u uw ziel echt kunt laten bungelen. Ebersdorf is een kleine, rustige wijk van Saalburg-Ebersdorf. Restaurant = ca. 60m, winkelmarkt en bakker = ca. 100m. De charme van het landschapspark Ebersdorf ligt in het harmonieuze samenspel van brede weiden met boomgroepen, gesloten boomgroepen, de loop van de Friesaubach, de twee vijvers - dit alles verbonden door een netwerk van wandelpaden. Het kasteelpark biedt op elk moment van het jaar een ontspannende wandeling. Wellness en recreatie zijn ook te vinden in de Ardesia Therme in Bad Lobenstein, op 5 km afstand. Verder bieden de zomerrodelbaan, het sprookjesbos, de boottocht op de Bleichlochstaussee en nog veel meer afwisseling voor jong en oud.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bovendien vraagt de stad Saalburg-Ebersdorf een vergoeding voor culturele promotie = KFA. Dit bedraagt € 1,00 per nacht en persoon voor volwassenen, en € 0,50 per nacht en kind voor kinderen van 12 tot 17 jaar. Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld van de heffing.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Daarnaast bieden wij een verharde parkeerplaats voor een camper op een rustige locatie met een apart grasterras (6x8m) incl. barbecuefaciliteiten. Watervoorziening en elektriciteitsaansluiting met meter aanwezig.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.5 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.7 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Doreen G. uit Jena

5,0
5 5 5 5 5

8.7-15.7.2023Sommerferien

War ein wunderschöner Urlaub vielen Lieben Dank und wir sehen uns nächstes Jahr definitiv wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2023

C M. uit Greifswald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wintervakantie werkt ook zonder sneeuw

In ieder geval lag er sneeuw op de dag dat we aankwamen, maar helaas was er nauwelijks genoeg om te rodelen. Maar het heeft onze week helemaal niet bedorven. Het huis is geweldig, mevrouw Otto gaf ons tijdens onze aankomst tips om boodschappen te doen en had het huis al voorverwarmd, zodat de jongens meteen de galerij overnamen. We voelden ons zeer comfortabel. Elke ochtend als hoogtepunt voor het ontbijt - dierenbioscoop bij het voederhuisje met eekhoorns, vinken, boomklevers, goudvinken, roodborstjes, groenlingen en ontelbare meesjes. De kleine Edeka deed me denken aan de consumptie uit mijn jeugd. We hebben ook een dag de wandelpaden in het dorp verkend en de molen en boerderijwinkel van Ruhmühle ontdekt. Ik kan het alleen maar aanbevelen, jonge mensen die nu meel leveren aan bakkerijen in de regio en ons terloops een kleine rondleiding gaven. Ook een bezoek aan de showgieterij in Wurzbach is de moeite waard, de medewerkers zijn zeer toegewijd en voor kleine + grote jongens wordt zelfs meegedaan. Uitstapjes naar de Saale-toren (pak wat kleingeld in voor de toegangsautomaat), na 192 treden is er een prachtig panoramisch uitzicht, niet ver daarvandaan ligt kasteel Burgk. Ook de Altvaterturm in Lehesten is een bezoek waard, ook al heeft het een omstreden geschiedenis. Een prachtig gebied, zelfs in de winter.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Sven W. uit Dortmund

4,4
5 5 4 4 4
Toon Duits

Super ontvangst

Het vakantiehuis was zeer goed ingericht de hospita (mevrouw Otto) was zeer beleefd en gedienstig het was een zeer rustige plek om te ontspannen en onze batterijen op te laden we waren zeer tevreden we zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

April 2022

Bastian E. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super mooi, gezellig, schoon, knus...

We brachten een week van de paasvakantie in april 2022 door in het vakantiehuis van Otto. Het huis is erg gezellig, schoon en goed uitgerust. Als het buiten koud is, is de elektrische tegelkachel heerlijk. Het terras en de kleine tuin zijn ook perfect. U kunt ook gebruik maken van de grotere tuin, met veel buitenspelen. In de zomer is er ook een zwembad - maar helaas hebben we daar met Pasen niet van kunnen genieten.

Meneer en mevrouw Otto zijn erg vriendelijk en behulpzaam - nogmaals bedankt voor alles.

Er is ook een restaurant op 500 m loopafstand (in het hotel). Verder zijn er veel restaurants in de directe omgeving - maar de openingstijden zijn ongebruikelijk voor verwende stadsbewoners. In een klein, vrij schattig Edeka direct in Ebersdorf kun je eigenlijk alles krijgen wat je op vakantie nodig hebt. We zijn ook gaan wandelen direct vanuit het huis. Voor andere activiteiten heb je echter een auto nodig. We hebben ons ook vermaakt in april, maar ik denk dat het gebied nog meer aan te bevelen is vanaf juni - want dan kun je echt genieten van de voordelen van het Bleiloch-stuwmeer.

Als bestemmingen kan ik het sprookjesbos in Saalburg aanbevelen voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar, de ijssalon in Saalburg, een boottocht vanuit Saalburg, het huren van een motorboot (zonder rijbewijs), een bezoek aan de Bleiloch-stuwdam, de avonturenwereld Feengrotten in Saalfeld (ook voor ouderen) met de beste mijnentocht ooit, Thüringse barbecues, wandelen, zwemmen in de zomer, de zomerrodelbaan in Saalburg .... Er wordt hier veel aangeboden. En het vakantiehuis van Otto is een perfect uitgangspunt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Februari 2022

Papa und Tochter I. uit BRB

4,6
4 5 5 4 5

Ein schöner Kurzurlaub

Wir haben ein paar schöne Tage in einem schnuckeligen Ferienhäuschen bei einer lieben Gastgeberin verbracht, danke!

Wiederholung in Planung.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

September 2020

Thomas S. uit Kranichfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

aan te bevelen

We werden vriendelijk en met open armen ontvangen in vakantiehuis Otto. Alles was super schoon en voorbereid voor ons. Elke wens van onze kant werd prompt vervuld. We kregen super excursietips. Dank aan de familie Otto. We komen wel weer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2020

Frank u Karin B. uit Heidenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Korte vakantie 2020

We kunnen de vakantiewoning alleen maar van harte aanbevelen, geweldige verhuurder, erg vriendelijk en alles was top schoon. Helaas moesten we vanwege persoonlijke redenen voortijdig vertrekken. Het is altijd een bezoek waard.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2020

Ute uit Bechhofen

2,6
2 3 3 3 2

nicht zu empfehlen

Die Einrichtung des Ferienhauses ist ziemlich heruntergewirtschaftet, teilweise auch kaputt. Alles ist voller Spinnweben und sehr staubig.
Ein Glück hatten wir schönes Wetter, so dass wir nur zum Schlafen im Haus waren.
Der einzige Lichtblick war der Pool.

Antwoord van Mevr. S. Otto:

Hallo "Ute aus Bechhofen", schade dass Sie zu den wenigen Gästen gehören, die nicht den Mut haben, Probleme direkt mit dem Vermieter zu klären um Lösungen zu finden. Wir sind stets bemüht bei der Anreise neuer Gäste unser Feha ordentlich und sauber im Innen- und Außenbereich zu übergeben. Wenn man im Sommer die Tür den ganzen Tag offen läßt, lagert sich natürlich nach 2-3 Tagen wieder Staub ab. So ist es eben auch in der Natur mit Spinnweben im Innen- und Außenbereich. Vielleicht sollten Sie sich Ihren nächsten Urlaub in einer sterilen Gegend suchen. Zu Ihrer Bemerkung "kaputt" erstaunt es uns, dass gerade bei Ihnen z.B. ein Liegestuhl eingerissen ist und Sie bei der Abreise das Feha und den Außenbereich sehr liederlich verlassen haben und nicht einmal den Anstand besessen haben, sich persönlich zu verabschieden. Übrigens, wurden vor Ihrer Anreise Toaster, Kaffeemaschine und Wasserkocher neu angeschafft, da der Toaster beim vorhergehenden Gast kaputt gegangen ist. Das passiert, man muss nur den Anstand besitzen, dies auch mit uns zu besprechen. Unsere Motivation sind freundliche positive Gäste, die teilweise auch schon mehrere Male uns wieder besucht haben.

Juni 2019

Anke B. uit Rühn

4,8
5 4 5 5

Sehr zu empfehlen

Gemütliches Häuschen mit Allem was man braucht in schöner Lage. Außerdem sehr nette Gastgeber.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2018

Juliane S. uit Jena

4,8
4 5 5 5

Tolle Unterkunft gerne wieder!

Wir waren zur SMS mit 4 Personen bei den schönen Ferienhaus in Saalburg - Ebersdorf.
Wir wurden freundlich empfangen und unsere Vermietern von der Fewo waren sehr nett, wir haben uns gleich mit Ihnen verstanden. Uns hat es sehr gefallen und wir kommen auf alle falle sehr gern wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2018

Katharina K. uit 02991 Lauta

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Sehr nette und hilfsbereite Vermieter.
Das Haus ist in Top Lage. Viele Ausflugsziele sind schnell zu erreichen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Angela G. uit 15741 Bestensee

4,8
4 5 5 5

Urlaub mit Hund

Wir haben eine sehr schöne Woche mit unserem Hund hier verbracht,auch wenn das Wetter nicht immer auf unserer Seite war. Schon mit den Buchungsunterlagen bekommt ein großes Paket mit Infos und Tipps für den Ort und die Umgebung. Wir wurden sehr nett aufgenommen und betreut! Auch das Angebot einer wohltuenden Massage haben wir genutzt. Das Haus ist gemütlich und hatte alles was wir brauchten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. S. Otto

Mevr. S. Otto

Hallo, ik ben Simone Otto. Naast het vakantiehuis op ons huisperceel kunnen de gasten zich verfrissen in het zwembad of aan sport doen Wij bieden ook een staanplaats met water- en elektriciteitsvoorziening voor reizigers met campers. We kijken uit naar uw bezoek.


meer informatie

Objectnummer: 45252

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/45252.htm

Mevr. Simone Otto

Krankenhausstrasse 6B

07929 Saalburg-Ebersdorf

0049(0) 36651399835


«Vakantiehuis Otto» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven