Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement Michaelerstrasse

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

8 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

De flat is gelegen tussen de Volksoper en grote parken en biedt aangenaam wonen op een rustige maar centrale locatie. De flat is volledig gerenoveerd en voorzien van de nieuwste technologie. De voorkamer leidt langs de grote badkamer met wc, hoekbad en douche en de volledig uitgeruste keuken naar de lichte woonkamer. Hier staan comfortabele echt lederen banken voor de grote tv-hoek met dvd-speler en hifi-installatie. De eethoek biedt voldoende ruimte voor 4 personen. Vanuit de woonkamer komt u in de grotere slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en een kledingkast. Deze twee kamers liggen op het zuiden, dus de flat is erg licht, zelfs in de wintermaanden. Naast de keuken ligt de tweede slaapkamer, uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Geen van beide kamers kijkt direct uit op de straat, maar op 2 verschillende binnenplaatsen, waardoor het appartement zeer rustig is.
Het appartement wordt verwarmd door centrale verwarming met een individueel regelbare temperatuur.
Goede entertainment wordt geboden door: kabel-tv, supersnel internet, hi-fi systeem en dvd-speler, boeken en bordspellen. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast, vaatwasser, filterkoffiemachine, espressomachine, waterkoker, broodrooster, handmixer, enz. Verder zijn er voldoende borden, glazen, potten, stofzuiger, strijkijzer en plank. Alles is volledig nieuw en van zeer hoge kwaliteit.
Geen van beide slaapkamers kijkt uit op een straat, dus beide kamers zijn zeer rustig. Door de dikke muren van het oude gebouw zijn beide kamers altijd goed getemperd
De grotere slaapkamer 1 is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de badkamer en ligt op het zuiden. Het is dus een zeer lichte kamer met uitzicht op de grote groene binnenplaats. Het bed is 1.80m breed, uiteraard is er ook een grote kledingkast en een zitje met tafel in deze kamer.
De kleinere slaapkamer 2 is bereikbaar vanuit de keuken en kijkt uit op een kleine groene binnenplaats. De twee eenpersoonsbedden zijn elk 1m breed en kunnen eventueel aan elkaar geschoven worden. Er is ook een kledingkast, een zitje en een tafeltje.
Uiteraard zijn beddengoed en extra dekens voor beide kamers aanwezig.
De grote badkamer bevat een hoekbad, een douche, het toilet, de wasmachine, een spiegelkast en een wastafel. De kamer is toegankelijk zowel vanuit slaapkamer 1 als vanuit de keuken.

Aanvraag uitsluitend per e-mail!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 25 km Vienna International Airport

25 km

Station 4 km Wien Westbahnhof

4 km

Snelweg-afrit 14 km Wien Auhof

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping van een typisch oud Weens huis, dat pas gerenoveerd is.
Het ligt aan de rand van de wijk 'Cottage', een van de mooiste woonwijken van Wenen, en nodigt uit tot wandelen met zijn grote groene gebied, de vele prachtige villa's en parken. Het nabijgelegen Währingerpark en Türkenschanzpark bieden ook grote kinderspeelplaatsen en hondenspeelplaatsen.
De nabijheid van de winkelstraat Währingerstrasse en de Kutschkermarkt garandeert een perfect lokaal aanbod, want hier bevinden zich winkels van allerlei aard.
Het 18e district biedt een prachtige mix van grootstedelijke flair en recreatiegebied. De juiste plek om vermoeiende sightseeingtours te beginnen en de dag hier comfortabel af te sluiten!
Een wandeling naar de Stephansdom duurt ongeveer 30 minuten en leidt langs de Volksoper en het gebouwencomplex 'Altes AKH', een populair recreatiegebied voor veel Weners.
Slechts een paar stappen verwijderd van de flat is de bushalte Gymnasiumstrasse van buslijn 40A of de tramhalte van de lijnen 40 en 41.
Door de directe verbinding met de metrolijn U6 (ofwel te voet 6min of met bus 40A of tramlijnen 40 of 41) zijn bijvoorbeeld het Westbahnhof en de belangrijkste Weense winkelstraat 'Mariahilferstrasse' of het AKH (het grootste ziekenhuis van Oostenrijk) snel te bereiken. Met de bus of tram bent u in een paar minuten in het 1e district (halte Schottentor), maar ook aan de rand van de stad, waar de Weense bossen uitnodigen tot wandelen en vertoeven in gezellige 'Heurigen'.
Aangezien Wenen een zeer goed ontwikkeld openbaarvervoernetwerk heeft, kunt u alle bezienswaardigheden gemakkelijk zonder auto bereiken. Wenen heeft waarschijnlijk voor elke bezoeker wat te bieden: voor wie geïnteresseerd is in architectuur, veel oude, prachtig gerenoveerde huizen en paleizen, veel geschiedenis, sensationele voorstellingen in diverse operahuizen en theaters en een breed scala aan alternatief cultureel aanbod, grote groene gebieden om te ontspannen, veel winkelmogelijkheden en natuurlijk een uitzonderlijk gastronomisch aanbod.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak hond (extra) 10€
Borg 200€ in contanten bij overhandiging van de sleutels
incl. beddengoed, handdoeken, elektriciteit, gas, verwarming, internet, toeristenbelasting
Minimum verblijf Kerstmis en Pasen 1 week
Aanvraag alleen per e-mail

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Slechts een paar stappen verwijderd van de flat is de bushalte Gymnasiumstrasse van buslijn 40A of de tramhalte van de lijnen 40 en 41, die u in een paar minuten naar de metro (U6-Volksoper) of naar het stadscentrum (Schottentor) brengen.
U6 Volksoper station: ca. 6 min. lopen of verbinding via buslijn 40A of tramlijn 40/41.
Een wandeling naar de Stephansdom duurt ongeveer 30 minuten en leidt langs de Volksoper en het gebouwencomplex 'Altes AKH', een populair recreatiegebied voor veel Weners.
De flat ligt aan de rand van de wijk 'Cottage' met veel oude villa's en de grote parken Türkenschanzpark en Währingerpark. Beide parken hebben hun eigen hondenlosloopgebieden.

Om de hoek vindt u een gastronomische supermarkt (Spar Gourmet) en diverse restaurants. De Währingerstrasse, op 3 minuten lopen, is een populaire winkelstraat met veel verschillende kruidenierswinkels, mode/schoenen en andere winkels en eetgelegenheden en de bekende 'Kutschkermarkt', waar u veel verse specialiteiten kunt proeven.
Cultuur: binnen 10 minuten lopen bereikt u de volgende belangrijke pijlers van het Weense culturele leven: de Volksoper, evenals het culturele centrum WUK met geweldige concerten en workshops, het 'Theater des Augenblicks' of het concertcafé Schmid Hansl (klassieke Weense muziek). Verder is er elke zondag een jazzbrunch in Gasthof Fischerbräu met lekker eten en geweldige livemuziek.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2020

Christina uit Buchhofen, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer met plezier

We waren zeer tevreden met de flat. De flat was erg schoon en had geweldige faciliteiten. De slaapkamers zijn erg stil. Er is een Spar kruidenier om de hoek en parken en openbaar vervoer zijn ook dichtbij. De verhuurders zijn erg vriendelijk en helpen graag bij vragen. Er zijn voldoende handdoeken en de keuken is ook uitgerust met wat keukengerei. Zelfs kruiden en oliën die nodig zijn om te koken zijn binnen handbereik
Er waren ook geen problemen met onze hond. Een "plas" groenstrook voor de 4-benige vriend ligt op ongeveer 2 minuten lopen. Veel hondenzones liggen ook op enkele minuten loopafstand.
Als u met de auto komt, is er een parkeergarage in de buurt.

Graag weer.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. J. Zedinger

Mevr. J. Zedinger

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 45410

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/45410.htm


«Appartement Michaelerstrasse» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven