Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant huis 5 min van de zee

Haute Corse

Max.  5   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 30.03 tot 13.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

107 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 30.03 tot 13.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

107 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Het huis was in 2012 met een moderne stijl en met veel aandacht voor detail. De open mezzanine geeft het huis een royale volume en heeft een houten vloer en een dakraam. Met een schuin dak, het is slechts een beperkte verhard maar heeft veel ruimte voor slaapplaatsen. Er zijn twee bedden 140 / 200cm beschikbaar. De open naar de woonkamer keuken is voorzien van een 4 flamimge gaskookplaat, elektrische oven, koelkast met vriezer, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker. In een kleine pantry is de wasmachine. De slaapkamer heeft een grote inbouwkast en een 160 / 200cm groot tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van een Italiaanse douche, het toilet is apart. Van oktober tot april bieden wij voor lange termijn verhuur vanaf de vierde week 30% korting op de totale prijs. Voor de gezellige warmte in de wintermaanden, een omkeerbare airconditioning met warmtepomp.
Licentie- of registratienummer: N°C080/2019

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Bastia Poretta

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In een rustige 2000m² tuin, dit prachtige huis is op de Corsicaanse Costa Serena, omgeven door oleanders pijnbomen, olijfbomen, lavendel en mediterrane culinaire kruiden. Een grote glazen deur integreert de ruime houten terras in de woonkamer en nodigt u uit om gezellig maaltijden. Uw kinderen zijn van harte welkom om de kinderen speelhuisje en de schommels in de tuin te genieten. Op hetzelfde terrein is er ook het huis van de Corsicaanse-Oostenrijkse eigenaren voor wie het is een groot genoegen hen suggesties en informatie voor rondleidingen en excursies te geven. De stad in het midden van de oostkust van Corsica heeft een levendige winkelstraat met vele winkels, restaurants, exclusieve boetieks en gezellige cafés, nodigen u uit om te blijven hangen. Over een 4 km lange weg, die een beschermde fietspad heeft, bereikt u onze mooie fijne zandstrand. , Aan de ene kant van het strand weg, zijn er een aantal in de natuur geïntegreerde vakantiedorpen, die vele sportieve activiteiten, zoals zeilen, surfen, jetskiën, paardrijden, paragliding en een kleurrijke avondprogramma tijdens het seizoen te bieden. Aan de andere kant van het strand weg een 400ha groot natuurgebied beschermd bos grenst aan het strand. Dit bos is ideaal om te wandelen, fietsen en joggen fans. De lange zandstranden nodigen elk seizoen om lange wandelingen op het strand. Een paar kilometer landinwaarts begint het berglandschap met tal van mogelijkheden om te wandelen en te zwemmen in het kristalheldere bergrivieren. In de zomermaanden kunnen ze naar de wekelijkse straat partijen Ontmoet Corsicaanse muzikale groepen en specialiteiten. De centrale ligging van de plaats van hier een goed uitgangspunt om de berg en land op het eiland te ontdekken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Linnen geleverd.
Borg (Acompte): 30% op reservering
Borg: 300 €
Huur geldig tot en met 4 personen. Van 5 persoon: 15 € / dag / persoon

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sollte die Stornierung innerhalb der letzten 90 Tage vor der Anreise erfolgen, ist eine Stornogebühr von 30% des Mietpreises ( ohne Nebenkosten) zu begleichen. Sollte ein neuer Gast gefunden werden wird der volle Stornobetrag rückerstattet. Für sorgloses Reisen empfehlen wir eine Reiserücktrittversicherung.

meer informatie:

om uw eigen auto of een huurauto is zeer aan te bevelen, want er zijn slechts een paar openbare bussen
We zijn blij om internationale gasten te verwelkomen, en het is heel belangrijk voor ons om comfortabel in ons huis te voelen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Adam i Asia K. uit Polska, Wrocław

5,0
5 5 5 5 5
Toon Pools

We raden het ten zeerste aan.

We raden deze plek van harte aan. We verblijven momenteel op een vakantie van 2 weken met 3 kinderen. Geweldig huisje, schoon. Mooi, schaduwrijk terras, huisje met alle nodige voorzieningen, inclusief airconditioning. Prachtige, open tuin. Fantastische gastheren, Julia was behulpzaam en betrokken. We hebben een uitvalsbasis gemaakt voor uitstapjes in de omgeving. Elke dag een ander strand, van open stranden tot baaien. Ook wandelingen in de bergen en zwemmen in beekjes en watervallen. Uitzonderlijk weer, het zeewater is zout ?.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Michael V. uit Hohenems

5,0
5 5 5 5 5

Ein perfekter Urlaub!

Liebe Familie Manfredi!
Der Urlaub bei euch war wirklich wunderschön und ich kann eure Unterkunft jedem nur wärmstens weiterempfehlen.
Vielen Dank für die schöne Zeit bei euch!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2022

Yvette B. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie met 3 kinderen

Lieve Julie, lieve André, we hebben 3 geweldige weken met jullie gehad en waren er zeker niet de laatste keer. De mix van strandvakanties (zelfs in het hoogseizoen was La Pinia heerlijk en nooit overvol) en geweldige excursies was geweldig. Bedankt voor uw tips, de hulp bij het organiseren van het canyoning (een aanrader!), de levering van fruit uit uw prachtige tuin en uw gastvrijheid. Het heeft ons aan niets ontbroken en we voelden ons helemaal thuis in jullie vakantiehuis. We komen graag nog eens terug! Familie Berg

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Lisa und Christian uit 45527 Hattingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Perfect vakantieadres

We hebben een heerlijke vakantieweek doorgebracht in dit vakantiehuis. Gelegen in een prachtige tuin, het huis is ingericht met veel aandacht voor detail met alles wat je nodig hebt voor een perfecte vakantie!
De eigenaren ontvingen ons hartelijk en ondersteunden ons met vele waardevolle en nuttige tips. De ligging is ideaal ten opzichte van het dorp en het lange zandstrand, het achterland nodigt uit tot excursies en wandelingen
Volgens ons het perfecte vakantieadres om Corsica te ontdekken. Wij kunnen het vakantiehuis zeker aanbevelen. Merci beaucoup!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Martina W. uit 30179 Hannover

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuisje

We mochten 2 weken doorbrengen in dit prachtige huis en voelden ons vanaf de eerste dag thuis. Julie en Andre' zijn zeer charmante gastheren en totaal hartelijk. Het huis is super uitgerust en zeer goed gelegen. Totaal rustig gelegen, maar toch alles binnen handbereik. We voelden ons zo op ons gemak dat we onze vakantie al weer met de Manfredi's hebben gepland voor 2020. Bovendien mist onze zoon de katten die ons elke ochtend begroetten
We kijken uit naar onze volgende vakantie op Corsica!

Martina, Marc en Finn

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Marco uit 67434 Neustadt an der Weinstraße

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Pure ontspanning in een echt charmant huisje

Wij (echtpaar met twee kinderen) hebben twee hele fijne weken op Corsica doorgebracht in dit kleine rustige huisje. André en Julie zijn zeer behulpzaam en hartelijk en helpen graag met vragen over het eiland.
Het lange strand van Ghisonaccia is snel te bereiken met de auto en is prachtig. Naar Porto Vecchio 1 uur. Naar Bonifacio 1,5 uur. Midden in de bergen 1-1,5 uur.
Absoluut een aanrader!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juni 2018

Wolfgang O. uit Oberhausen

4,9
4.5 5 5 5

Charmantes Ferienhaus

Wir wurden liebevoll vom Hausherrn und drei Katzen empfangen. Der Hausherr stand uns jederzeit mit Rat und Tat, ohne aufdringlich zu sein, zur Verfügung. Unsere Erwartungen wurden voll erfüllt. Herzlichen Dank, wir werden den Urlaub in guter Erinnerung behalten und sicherlich nicht das letzte mal das Ferienhaus buchen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2018

Elisabeth K. uit Salzkotten

5,0
5 5 5 5

Einfach wunderschön

Wir haben eine tolle Woche in diesem wunderschönen Ferienhaus mit dem tollen Garten verbracht. Das Haus hat alles, was man für einen erholsamen Urlaub benötigt. Ganz toll auch die Spülmaschine. Julie und Andre haben uns sehr nützliche Tips für die Ausflüge gegeben. Es gibt in der Gegend so viel zu entdecken und zu unernehmen. Unbedingt den Ausflug nach Bonifaccio machen und auf jeden Fall die Kirche in Ghisonaccia besichtigen. Liebe Julie, lieber Andre nochmals vielen Dank und wir kommen definitv noch einmal wieder. Die beiden Lisas.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Andreas, Yvonne, Lena & Tim uit 33106 Paderborn

5,0
5 5 5 5

Unser 1. Korsika Urlaub

Wir hatten eine unvergessliche Woche in dem Haus von Julie und Andre. Das Haus ist mit allem was man braucht und zudem sehr liebevoll ausgestattet. Die Lage ist perfekt für Ausflüge als auch für Tage am Strand. Julie's individuellen Tipps und ihr Wissen über Korsika waren uns eine große Hilfe.
Wir haben unsere Zeit in dem Haus und auf Korsika sehr genossen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Martina H. uit 6832 Sulz

5,0
5 5 5 5

Juwel

Wer hier Urlaub macht, kann das Haus und die Vermieter nur weiterempfehlen - ein absoluter Glücksgriff! Das Haus liegt in einem wunderbaren, gepflegten Garten, ist geschmacksvoll, gemütlich und sehr konfortabel eingerichtet. Ideal gelegen für Ausflüge ans Meer aber auch ins Landesinnere! Einfach wunderbar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2015

Iris G. uit 10407 Berlin

5,0
5 5 5 5

Alles Top!

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieter sind äußerst freundlich und sehr hilfsbereit.
Besonders hervorzuheben ist die Einführung von Julie in die Besonderheiten der Insel gewesen, sie hat sich Zeit genommen, uns Ihre umfassenden Kenntnisse zu vermitteln.
Wir kommen gerne wieder:-)

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2014

Nic uit Bensheim

5,0
4.9 5 5 5 5

Charmantes Ferienidyll

Stilvolles Häuschen im schönen Garten, den man durch die überdachte Terrasse jederzeit nutzen kann. Ideal für zwei Erwachsene und zwei Kinder und gute Ausgangsbasis für viele verschiedene Unternehmungen auf der Insel. Super nette Gastfamilie!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: 5 Autominuten zum ruhigen Strand, ca. 1 h in die Berge!

Recreatiemogelijkheden: Auf eigene Faust vieles möglich (Strand 5 Min, Schnorcheln ca. 1h, Berge ca. 1h, Radeln mit eigenen Rädern )
Reiterhof in der Nähe leider nicht serviceorientiert und unfreundlich

Winkels: Riesiger Supermarkt und andere Einkaufsmöglichkeiten vor Ort!

Juli 2014

Familie H. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus für einen ruhigen & erholsamen Urlaub

Herzlichen Dank für die 2 wunderschönen Wochen Urlaub bei Ihnen auf Korsika. Ihr Haus und der Garten ist mit so viel Liebe und Charme ausgestattet und angelegt, dass es für uns keine Wünsche offen ließ und wir uns sofort "Pudelwohl" und Willkommen fühlten. Wir haben Sie und Ihr Ferienhaus so ins Herz geschlossen, dass wir uns schon heute darauf freuen, nächstes Jahr wieder kommen zu dürfen.
Merci beaucoup!À bientôt!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr schöner Sandstrand (ca. 5km) mit schönem Pinienwald, wo man auch in der Hochsaison noch ein ruhiges Plätzchen findet.

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten sind in der näheren Umgebung genügend vorhanden.

September 2013

Swisspeople uit Switzerland

4,9
5 5 5 4.5 5

Wunderschöne Ferien

Wir ( 2 Erwachsende und 1 Kleinkind) hatten eine perfekte Zeit, in einem wunderschönen Haus mit supertollen Vermietern.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Feigenbäume, Pinien, gute Düfte

Winkels: Alles vorhanden, von Boutiquen bis zu Einkaufcentern

Juli 2013

Baba uit Volketswil CH

4,3
4.4 4.3 3.9 3.6 4.8

Wunderschönes Haus

Das Haus liegt in einem traumhaften Garten.
Es ist sehr ruhig. Man ist aber auf ein Auto oder Velo angewiesen, weil das Meer nicht nahe ist. 10-15 Minuten mit dem Auto.
Das Städtchen in der Nähe ist nichts Besonderes.
Die Vermieter sind sehr liebenswert und unkompliziert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die Umgebung ist spannend, es hat das Meer und die Berge in der Nähe.

Recreatiemogelijkheden: Freizeitmöglichkeiten hat es genug. Schwimmen,Wandern,Reiten, Biken, Klettern,Surfen.

Winkels: Einkaufsmöglichkeiten genügend vorhanden

Juli 2013

Familie F. uit Berlin

4,9
5 5 5 4 5

Wunderschön und Erholung pur!!

Wir durften Anfang Juli bei Familie Manfredi im Ferienhaus sein und schon bei der Begrüßung fühlten wir uns ganz wie zu Hause.Als Familie mit zwei Kindern haben wir das Haus und den Garten genossen. Das Haus ist gemütlich und voller schöner Ideen. Alles ist vorhanden.In den Betten schläft es sich prima!!! Selbst die Kinder hatten auf der Galerie sehr breite Betten und viel Platz. Über Land und Menschen haben wir ,Dank Frau Manfredi, sehr sehr viel erfahren. Vom Ferienhaus aus kamen wir überall gut hin.(ganz in den Süden, in die Berge, natürlich schnell an den langen Strand mit dem schönen Pinienwald). Der Strand ist sehr sehr schön, wenn man ein wenig abseits parkt.Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen, in das wir gerne wieder fahren würden !! Vielen Dank, lieb Familie Manfredi!!!!
Familie F. aus Berlin


Contactpersoon

Mevr. J. Manfredi

Mevr. J. Manfredi

Wij, Julie, Andre en 4 volwassen zonen, zijn een korsisch- Oostenrijkse familie, en het doet ons veel plezier nieuwe mensen te ontmoeten. Het is erg belangrijk voor ons dat ze zich comfortabel in ons huis te voelen. We willen helpen, dat ze een heerlijke vakantie in Corsica te brengen. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 47259

Laatst bijgewerkt: 10.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47259.htm


«Charmant huis 5 min van de zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 30.03 tot 13.04.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 6 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven