Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Country Home Lazaridis

Cyprus - Idyllisch dorpje Psematismenos (district Larnaca)

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis Country Home Lazaridis werd in 2011 gebouwd volgens de strenge Cypriotische bouwvoorschriften voor beschermde dorpen in het landelijke deel van het district Larnaka van de Republiek Cyprus. Hoewel het de stijl en traditie van Cypriotische landhuizen volgt, heeft het alle comfort van een modern huis, zoals airconditioning, vloerverwarming en twee televisies met luidsprekers op de binnenplaats. De ligging van het vakantiehuis is aan de rand van Psematismenos met een prachtig uitzicht op olijfbomen, sinaasappel- en citroenbomen in de riviervallei en een vrij uitzicht op de Middellandse Zee op 4 km afstand. In het vakantiehuis Country Home Lazaridis bevindt u zich tussen de lokale bevolking en ervaart u het oorspronkelijke Cyprus.


Het vakantiehuis heeft een gecombineerde keuken, eet- en woongedeelte en een gelijkvloerse douche/toilet in de kelder. De binnenplaats ligt zeer zonnig op het zuiden en heeft een zithoek, een traditionele waterkraan en een buitendouche. Het slaapgedeelte is ingericht met een traditioneel Cypriotisch tweepersoonsbed en bevindt zich boven. Het overdekte balkon biedt een onbelemmerd uitzicht op de Middellandse Zee op 4 km afstand en een prachtig uitzicht op olijfbomen, sinaasappel- en citroenbomen in de riviervallei. Het huis is zeer smaakvol ingericht met antiek, kunst en hoogwaardige huishoudelijke artikelen.
In de directe omgeving van het vakantiehuis ligt het privé zwembad van de verhuurder, dat gratis maar op eigen risico gebruikt kan worden.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 3 km

3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Larnaca International Airport

30 km

Snelweg-afrit 3 km Chirokitia

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De internationale luchthaven van Larnaka ligt op 32 km van Psematismenos. Vanaf de luchthaven neemt u de stadssnelweg en volgt u de borden naar Limassol op de A5 en A1. Bij de afslag Chirokitia verlaat u de A1 en volgt u de oude landweg richting Limassol, waarbij u de borden naar Psematismenos volgt. Het vakantiehuis Lazaridis ligt kort na het binnenrijden van het dorp, komende vanuit het noorden, aan de linkerkant. Gelieve de parkeerplaatsen bij de ingang van het dorp aan de linkerkant te gebruiken. Het dorp Psematismenos, met 200 inwoners, is centraal gelegen op 34 km van Larnaca en Limassol en 50 km van de hoofdstad Nicosia.

De uitlopers van het Troodosgebergte, het "Zwarte Woud van de Middellandse Zee", beginnen 15 km ten noordwesten van Psematismenos. Het dorp heeft een dorpscafé. Andere taverna's, winkels, bakkerijen, slagers en supermarkten vindt u in de omgeving. In het dorp Zygi, op 4 km afstand, is er een haven en talrijke vistavernes, die vooral op zondag door de lokale bevolking worden bezocht. Het kustgebied van Psematismenos bestaat uit kiezelstenen, die herhaaldelijk worden onderbroken door kleine stranden met donker zand. De stranden zijn nauwelijks ontwikkeld voor het toerisme, met uitzondering van Governors Beach. Governors Beach, op 11 km afstand, heeft talrijke kleine hotels, familie tavernes en een mooi, lang zandstrand voor een wit rotslandschap.

De centrale ligging van het dorp Psematismenos maakt excursies mogelijk naar Limassol, Larnaca, Nicosia en het Troodosgebergte, die elk gemakkelijk in één dag kunnen worden ondernomen. Een voorbeeld is de archeologische site van Choirokoitia, die in 1998 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO is geplaatst. Het ligt op 3 km van Psematismenos en is een van de belangrijkste archeologische vindplaatsen uit het neolithicum. Het werd bewoond vanaf het 4e millennium voor Christus en had naar schatting 300-1 000 inwoners. Grondplannen van de ommuring en van ongeveer 60 ronde huizen met graven onder de vloer zijn bewaard gebleven. Sommige huizen zijn gereconstrueerd. De mensen in het gebied rond Psematismenos zijn door hun afstand tot de typische toeristencentra zeer onbedorven gebleven en geven nog steeds blijk van de spreekwoordelijke Cypriotische gastvrijheid. Wees niet verbaasd als u spontaan wordt uitgenodigd voor een kopje koffie of een "Gliko tou Koutaliou" (zoet gepekeld fruit).


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen zijn geldig voor 2 personen. Extra personen op aanvraag.

Een korting van 10% wordt verleend voor een verblijf van meer dan zeven dagen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

cyprus-countryhomes(dot)com


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2015

B. uit Hemmingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Al voor de derde keer en de volgende keer al geboekt

Dit is de derde keer dat we in het vakantiehuis Lazaridis in Psematismenos verblijven en we hebben de volgende in 2016 al geboekt.
We houden van dit huisje, de omgeving en de vriendelijke mensen in het dorpje Psematismenos. Als we in "ons" huisje zijn, voelen we ons thuis. Dat komt zeker omdat we altijd door iedereen met open armen worden ontvangen. De vriendelijkheid en gastvrijheid hier is zeker iets bijzonders. Het mooiste voor ons is om de Duitse winter te ontvluchten en hier op het kleine terras in de warmte te ontspannen na een lange wandeling door de prachtige omgeving met zijn heuvels, sinaasappelbomen,...

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. I. Lazaridis

Dhr. I. Lazaridis

Ik kijk uit naar uw brief en beantwoord graag uw vragen.


meer informatie

Objectnummer: 47308

Laatst bijgewerkt: 02.01.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/47308.htm


«Country Home Lazaridis» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven