Vakantiehuizen en vakantiewoningen regio Marrakech

Vakantiehuizen en vakantiewoningen  regio Marrakech
Sorteren op: willekeurige Sorteren op
  • Willekeurige volgorde
  • Best beoordeeld
  • Gasten
  • Slaapkamer
  • Woonoppervlakte
Sorteren
  • Willekeurige volgorde
  • Best beoordeeld
  • Gasten
  • Slaapkamer
  • Woonoppervlakte
Naar de kaartweergave
filteren

1 aanbiedingen voor uw vakantie in een appartement of vakantiehuis in regio Marrakech

Regio's

Marokko

Slaapkamers


Badkamer


Prijs per nacht

meer weergeven minder weergeven

Type boek

meer weergeven minder weergeven

Inrichting

meer weergeven minder weergeven

Geschikt voor

meer weergeven minder weergeven

Vakantie

meer weergeven minder weergeven

Type object

meer weergeven minder weergeven
Riad Ariha
Riad Ariha
Riad Ariha
Riad Ariha
Riad Ariha
stad Marrakech

Riad Ariha

12 Gasten
270 m2
5 Slaapkamers
5 SK

Zen en Marokko--dromerig!

>

Prijs op aanvraag

>
Nu op Ferienhausmiete.de verhuren

Ben je nog op zoek naar geschikte reizigers voor je vakantiehuis of je vakantiewoning?

Ben je nog op zoek naar geschikte reizigers

voor je vakantiehuis of je vakantiewoning?

Reisleider regio Marrakech

Routebeschrijving

Hoe kom ik naar regio Marrakech?

Vlieg in nog geen vier uur naar Marrakech


Marrakech is een provincie in Marokko, waarvan de hoofdstad ook Marrakech heet. Je vakantiehuis in Marrakech kun je het snelst bereiken door te vliegen naar Menara International Airport, dat in het zuiden van de hoofdstad ligt. Regel hier een huurauto om de provincie te ontdekken. Vanuit Spanje vertrekt er ook een boot naar Marokko.

Weer & klimaat

Hoe is het weer in regio Marrakech?

Fantastische zonbestemming in de lente en herfst


De beste tijd om een villa te huren in Marrakech is in de lente of herfst. In de zomer ligt de gemiddelde temperatuur rond de 36 graden. In de lente en herfst ligt dit juist rond de 28 graden. Er valt ook vrijwel geen regen. In de wintermaanden ligt de temperatuur rond de 20 graden. 's Nachts kan het dan wel flink afkoelen.

Eten & drinken

Waar kan ik in regio Marrakech eten?

Proef kruidige en zoete lekkernijen met een kop muntthee


De geuren komen je tegemoet wanneer je vanuit je vakantiehuis in Marrakech de regio gaat ontdekken. In Marokko houden ze van kruidig, zoet en vers. Tijdens het ontbijt kun je vaak al een goede bodem leggen voor de rest van de dag. Verschillende soorten brood, waaronder platbrood uit de steenoven, en kleine pannenkoeken vormen doorgaans de basis hiervan. Als lunch en avondeten kun je veel stoofpotjes krijgen, waarbij zoet vaak gecombineerd wordt met kruidig. Een heerlijke lunchtip is harira. Deze soep wordt gemaakt met linzen, kikkererwten en tomaten. Couscous mag ook niet op de menukaart ontbreken. Dit wordt vaak geserveerd met groenten en kip. Stoofschotels worden meestal gemaakt in een tajine. De ingrediënten hiervoor willen nogal eens verschillen, maar verwacht veel groenten en vlees. Overigens is het in Marokko niet gebruikelijk om alcohol te drinken. Wat er wel enorm veel wordt gedronken is muntthee. Dit kan je de hele dag door krijgen.

Uitstapjes met kinderen

Wat kan ik met kinderen in regio Marrakech beleven?

Ontdek met kinderen het bruisende hart van Marrakech


Huur je met kinderen een villa in Marrakech, dan kun je dit het beste in het voorjaar of najaar doen. Het is dan niet te warm. De stad Marrakech is erg leuk om te bezoeken met kinderen en zal zeker indruk op ze maken. Het Djemaa El Fna-plein is het bruisende hart van de stad met marktkraampjes en aan het eind van de dag optredens van straatartiesten. In het noorden van de stad ligt Palooza Land, een pretpark met als thema dinosaurussen. Op een warme dag is het ook heerlijk om af te koelen in Oasiria, een waterpark met veel glijbanen. Rijd je rond in de regio, maak dan zeker een stop bij de Ourikavallei. Het is hier wat koeler en kinderen kunnen spelen in het water.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Wat moet je in regio Marrakech gedaan hebben?

Ga op ontdekkingsreis door bergen, woestijn en medina's


Marrakech is een provincie in Marokko die onderdeel is van de regio Marrakech-Safi. De meeste mensen gaan hier op vakantie voor een stedenreis naar Marrakech. De stad Marrakech vormt samen met Rabat, Fes en Meknes een van de vier koningssteden van Marokko. Het wordt ook wel de rode stad genoemd, en dat zie je direct terug bij aankomst. Veel huizen zijn namelijk van rode leem gemaakt. Het warme weer, de palmbomen, de drukte in de medina en alle geuren en kleuren. De stad is in alle opzichten indrukwekkend en sfeervol te noemen. Breng zeker een bezoek aan het Djemaa El Fna-plein. Op dit levendige plein kun je heerlijk eten en heb je uitzicht op de Koutoubia-moskee. Wandel daarnaast ook zeker door de medina, de ommuurde binnenstad.

De stad Marrakech ligt aan de rand van het Atlasgebergte, een van de bekendste berggebieden in Afrika. Wil je naar Marrakech voor een vakantie in de bergen, dan is er hier veel te doen. Er zijn genoeg wandelroutes en bergdorpjes waar de mensen heel gastvrij zijn. In de stad kun je een tour regelen richting de woestijn.