Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Noella in Riumar

Costa Dorada, Riumar, Tarragona

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

OMSCHRIJVING: Het rustig gelegen huis "Noella" voor max. 4 personen ligt op ca. 200m van het bewaakte zandstrand Riumar. Het biedt veel ruimte voor ontspanning en recreatie. Het huis Noella heeft een woon/eetkamer. De open keuken (volledig gerenoveerd in 2015) is uitgerust met een koffiezetapparaat, magnetron, keramische kookplaat en oven. Het woongedeelte en de 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden zijn voorzien van airconditioning. Met een totale woonoppervlakte van ongeveer 65 m² is er ook de mogelijkheid om een kinderbedje neer te zetten.

Het huis heeft een ruime en mooi aangelegde mediterrane tuin. Het overdekte terras met luifel nodigt uit tot een vrolijk samenzijn. Een grote buitenbarbecue staat garant voor een gezellige barbecueavond. Er zijn comfortabele ligstoelen in de tuin om te ontspannen. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u zonnebaden of een schaduwrijk plekje zoeken onder de palmbomen. Het ruime zwembad (9 x 4,5 m²) biedt heerlijke verfrissing. Het dakterras is bereikbaar via een wenteltrap aan het huis. Een ander terras vindt u bij de uitgang van de keuken. Hier heeft u ook een berging met wasmachine, evenals een buitendouche. Het huis "Noella" biedt zijn gasten alles wat ze nodig hebben voor een vakantie, veel ruimte, rust en stilte, pure ontspanning!
Licentie- of registratienummer: HUTTE00343

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Reus

80 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Meer informatie vindt u op de site van Marisol Riumar Family Resort en op onze site
-------------------------------------------------------------
Riumar wordt beschouwd als een gebied dat gespaard blijft van toerisme. Er zijn hier geen hotelkastelen of bedpaleizen. Er is ook geen party mile.

Er wordt steeds meer geïnvesteerd in de stad. De strandpromenade is enkele jaren geleden heringericht. In 2008-2009 werd een wandel- en fietspad langs de Ebro voltooid. Hier kunnen vakantiegangers genieten van het landschap van de Ebro van Riumar tot La Cava. Een uitkijktoren biedt een fantastisch panoramisch uitzicht op het natuurgebied. Momenteel wordt het wegdek gerenoveerd. Ook de recreatievoorzieningen, die de laatste jaren zijn afgevlakt, krijgen een nieuwe wind in de zeilen. Zo is het Deltarium, een informatiepark naar voorbeeld van de delta, vorig jaar uitgebreid. Hier zijn een klimlandschap, een boogschietbaan en een paintballvoorziening gebouwd.

Vakantiegangers waarderen de rust en de uitgestrekte vlakke stranden, die uitnodigen tot lange "barrièrevrije" wandelingen. Het natuurreservaat van de Ebro-delta biedt een indrukwekkend landschap en in de duinen langs het strand leven verschillende dier- en vogelsoorten. Dit maakt de plek ook zeer populair bij ornithologen tijdens het broed- en nestseizoen.

Riumar is populair bij hondenbezitters. De plaats maakt geen bezwaar tegen de viervoeters, zodat het ook mogelijk is om direct met de dieren naar zee te gaan. Met uitzondering van de aangewezen badzones is het strand vrij voor honden. Wie vreest dat de plaats daaronder lijdt, kan gerustgesteld zijn. Door de ruimtelijkheid van het strand en de goede spreiding van de gasten over de urbanisatie is dit (zelfs in het hoogseizoen) niet merkbaar. Meer informatie is te vinden op de site van Marisol Riumar Family Resort en op onze site
-------------------------------------------------------------
Riomar [cat. Riumar] ligt aan de Spaanse Costa Dorada, ongeveer 180 km ten zuiden van Barcelona. Het ligt midden in het natuurreservaat van de Ebro-delta, het op een na grootste van Spanje en een van de grootste aan de Middellandse Zee. De regio staat bekend om zijn rijstteelt. De urbanisatie Riomar hoort bij de stad Deltebre, 8km verderop, en bestaat voornamelijk uit particuliere vrijstaande vakantiehuizen. Er zijn twee hotels, twee campings, een bakker, een supermarkt, diverse restaurants en strandtenten en een speciaalzaak voor visgerei. Er zijn ook tijdschriften- en souvenirwinkels.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting:
Sindsdien wordt een toeristenbelasting geheven door de regionale overheid van Catalonië (max. 3,15 €/volwassene). Deze maakt geen deel uit van de huurprijs en wordt ter plaatse geïnd.

Betaling:
2019: Vanaf nu kunt u uw gewenste huis vrijblijvend en zonder aanbetaling vooraf reserveren voor het seizoen 2019. Reserveringen voor deze datum zijn voor u niet bindend. De bindende boekingsbevestiging door MARISOL wordt vanaf medio oktober, uiterlijk vanaf 1 november verstuurd. Een aanbetaling is pas verschuldigd na ontvangst van de bindende boekingsbevestiging. Na ontvangst van de bindende boekingsbevestiging heeft u nog 10 dagen de tijd om kosteloos te annuleren. Ter plaatse kan een aanbetaling van 100€ worden gevraagd. : 65€
Bepalend voor de tijdige ontvangst van uw betaling is de valutadatum op een van onze rekeningen of op de rekening van het agentschap. Zodra de betalingstermijn is bereikt, is de gast automatisch in gebreke.

meer informatie:

Meer informatie vindt u op de site van Marisol Riumar Family Resort (Duits familiebedrijf in Riumar) en op onze site


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. Van Nieuvenhuyse

Mevr. Van Nieuvenhuyse

Hallo, Ik ben Noëlla. Als u vragen heeft, neem dan contact met me op. Groetjes, Noëlla Van Nieuvenhuyse


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 48234

Laatst bijgewerkt: 17.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/48234.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven