Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa TIBATI

L'Ametlla de Mar Les Tres Cales Calafat Sant Jordi d'Alfama Tarragona Costa Dorada Catalonië Spanje

Max.  9   gasten
130m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
130m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Les Tres Cales – L’Ametlla de Mar – Tarragona – Costa Dorada – Catalonie – Spanje (voor 1 tot maximum 9 personen)

Prachtige mediterrane villa met privé zwembad, 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Sfeervolle Tropische privé-tuin met ruime zonneterrassen in natuursteen. Gelegen in residentiële verkaveling.

Vanaf 2024 is deze villa uitgerust met AIRCO in de vier slaapkamers.

Gelegen aan de Costa Dorada te L’Ametlla de Mar in de urbanisatie Les Tres Cales, met een tropisch aangelegde en volledig omheinde privé-tuin van 800m2.
Deze 130m2 grote vrijstaande villa is sfeervol ingericht, met mediterrane en oosterse invloeden gedecoreerd, kosten noch moeite zijn gespaard om uw vakantiecomfort optimaal te verzorgen.

Indeling
De living is ingericht met een eethoek en zithoek met satelliet TV, 50 inch flat screen, DVD en CD stereo. De zithoek is voorzien van een ventilator. Een dubbele tuindeur geeft u toegang tot het ruime overdekte terras met zicht op de tuin en het zwembad. Een gesloten keuken voorzien van alle comfort met ceramische kookplaat, elektrische oven, magnetron, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, koffiezet, mixer, broodrooster, fruitpers, etc. Het servies en glasservies zijn rijkelijk aanwezig. Tevens kan men rekenen op voldoende tafelaccessoires. De keuken geeft uit op het overdekte terras met grote houten tafel en stoelen. In een aparte ruimte beschikt u over een wasmachine, strijkplank en strijkijzer.

De vier slaapkamers bevinden zich op het gelijkvloers. Twee slaapkamers beschikken over twee van elkaar geplaatste eenpersoonsbedden (0.80x2.00m), een derde slaapkamer beschikt over drie eenpersoonsbedden (0.90x2.00m) waarvan er twee tegen elkaar geplaatst zijn. De vierde slaapkamer beschikt over twee tegen elkaar geplaatste eenpersoonsbedden (0.90x2.00m). Alle slaapkamers beschikken over moderne kleer ophang modules, nachttafeltjes, zijn smaakvol en individueel gedecoreerd. De slaapkamers zijn allen voorzien van AIRCO. (Airconditioning beschikbaar van 01 juni tot 15 september) Dekbedden en hoofdkussens zijn ter beschikking. (Dekbedden niet beschikbaar van 01 juni tot 30 september).

De villa beschikt over een ruime badkamer met ligbad, wastafel, toilet en haardroger. Een tweede badkamer is ingericht met een gesloten douche voorzien van een wand in glas, een wastafel en toilet.

Aansluitend aan de villa bevindt zich ter hoogte van het salon en de keuken het ruime overdekte terras, iets lager gelegen de 110m2 grote zonneterrassen in natuursteen met hierin opgenomen het privé-zwembad. Het grote zwembad (5x10m) met een brede Romeinse inlooptrap, is ingelegd met mozaïek tegeltjes en is voorzien van halogeenverlichting. Rondom het zwembad beschikt u over houten ligbedden allen voorzien van kussens, dit om het comfort te vergroten. Een buitendouche, voorzien van koud water, bevindt zich aan de rand van het zonneterras.
Het bovengelegen terras heeft volledig zicht over het zwembad, glooit over via brede trappen in natuursteen naar het lagergelegen zonneterras, omringd met bloembakken met tropische planten en met zithoek om lekker in te chillen. In deze tropische aangelegde tuin staan vele diverse soorten palmbomen, Provençaalse planten en kruiden. In de nabijheid van de villa bevindt zich een vaste barbecue zone en opbergzone met schabben voor de kussens van de ligbedden. Aan de zijkant van de villa beschikt u over een drooglijn om de was te drogen.

In deze villa beschikt u over een kinderstoel en kinderbedje (voor baby van max. 3 jaar). Indien u hiervan gebruik wenst te maken, dient u dit wel bij reservering te melden. Deze service is gratis.
De villa is beveiligd met smeedijzeren grillen en rolluiken. Er is plaats in de afgesloten tuin van de villa om 2 auto’s te parkeren.
Licentie- of registratienummer: hutte-002053

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 4
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.3 km

3.3 km

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 35 km REUS

35 km

Station 7 km L'AMETLLA DE MAR

7 km

Snelweg-afrit 7 km L'AMETLLA DE MAR

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa TIBATI is gelegen in de urbanisatie Les Tres Cales.

De residentiele urbanisatie Les Tres Cales is gelegen vlak en grenzend aan de zee, omgeven door prachtige baaien met kristalhelder water en fijne zandstranden. De Villa is gelegen op 3100m van de zee en van een van de baaien met fijn zandstrand Cala Forn.

Les Tres Cales beschikt over een klein commercieel centrum (op 1200m van de villa) met supermarkt, bakker, restaurants, etc. Beschikt over een sportieve zone (op 600m van de villa) met een restaurant, bar en overdekt terras, voorzien van mini voetbal, pétanqueveld, speeltuin, etc.

Les Tres Cales is gelegen op slechts 5 km van het pittoreske en schilderachtig vissersdorpje l’Ametlla de Mar (met alle bank, winkel en horeca faciliteiten) waartoe het behoort. Omringd door een Provençaals groen begroeide bergenketen, een behouden toeristische zone zonder massatoerisme, de stranden en baaien zijn er niet overbevolkt, u vindt er een mooi evenwicht tussen zon en zee, mens en natuur.

L’Ametlla de Mar is een authentiek, schilderachtig en pittoresk vissersdorpje, gekend om zijn vele typische restaurants met uitstekende zee keuken en vele terrasjes, zijn gezellige promenade en dagelijkse visveiling.
Gelegen in een behouden toeristische zone in het centrum van de Golf van Sant Jordi, in het midden van de Costa Dorada aan de Middellandse zee, op slechts 300 km van de Franse grens, 135 km van de luchthaven van Barcelona en op 35 km van de luchthaven van Reus. Omringd door haar fijne zandstranden met kristalhelder water, vele baaien, prachtige kliffen en ravijnen die zich in zee dompelen en spiegelen in het turquoise water. Zeilen of wandelen langs de oude wandelpaden op de eeuwenoude rotsen, kliffen en kreken is de beste manier om deze buitengewone schoonheid van de 16km brede kustlijn van L’Ametlla de Mar te ontdekken. Haar tropische omgeving, exotische sfeer, Provençaals groen begroeide bergen met geuren van- tijm, rozemarijn, lavendel en pijnboombossen, het aanschouwen van de adembenemende zonsopkomst- en ondergang, of het genieten van het uitzonderlijke klimaat en het heldere licht van Catalonië zijn enkele van de genoegens die uw vakantie zullen veranderen tot een paradijselijk verblijf. In deze sfeer van pure natuur bevinden zich op slechts maximum 7 km van het dorpje, de residentiële urbanisaties (verkavelingen) Calafat en Sant Jordi d’Alfama met hun moderne jachthavens, Marina Sant Jordi, Les Tres Cales en Rocas Daurades. Hun eigenheid, familiale karakter, sfeer van rust, infrastructuur, vele recreatiemogelijkheden, restaurants en beperkt doorgaand verkeer maken hen zo uniek. Zonder massatoerisme, de stranden en baaien zijn er niet overbevolkt, u vindt er een mooi evenwicht tussen zon en zee, mens en natuur.

Dichtstbijzijnde luchthaven: Reus 35 kilometer
Luchthaven: Barcelona 135km
Dichtstbijzijnde treinstation: L'Ametlla de Mar 7 kilometer
Dichtstbijzijnde snelweg: Exit 39, L'Ametlla de Mar 7 kilometer
Dichtstbijzijnde strand: 3300 meter
Dichtstbijzijnde jachthaven: 4500 meter
Dichtstbijzijnde naturistenstrand, Playa del Torn: 8km
Golf Club Bonmont: 18 km
De Ebro-delta ligt op ongeveer 50 km afstand
Themapark Port Aventura ligt op ongeveer 30 minuten.
Cambrils, Reus, Salou en Tarragona zijn tussen de 20 en 50 km. Barcelona ligt op ongeveer 135 km afstand.
Gebruik van auto is aanbevolen


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 07:00
Borg: € 750
Aanbetaling: 30 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Hartelijk dank voor interesse betreffende onze vakantiewoning.

Vraag vrijblijvend naar onze huurmodaliteiten voor het reserveren van onze vakantiewoning.
Calafat Retreats verzorgt exclusief uw reservering. Wij doen er alles aan om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens uw verblijf is ons eigen assistentieteam ter plaatse. Mocht er zich een probleem voordoen, zullen zij zich over u ontfermen en proberen om het zo snel mogelijk op te lossen.

Villa met licentie nummer hutte-002053 ingeschreven in het Catalaans register van Toeristische accommodaties.

Minimum huurperiode per week of per twee weken, naargelang het seizoen. Geen dag verhuur. Wissel dag steeds op zaterdag in het hoogseizoen.

Inbegrepen is het verbruik van gas, het gemiddelde waterverbruik, het gemiddelde huishoudelijk elektriciteitsverbruik gekoppeld aan wonen en onderhoud van het zwembad (1 x per week).

Airconditioning binnen de periode van 01/06 tot 14/09/2024 inbegrepen in de prijs en beschikbaar in de vier slaapkamers.
Airconditioning buiten de periode van 01/06 tot 14/09/2024 niet beschikbaar en niet in de prijs inbegrepen.

Draadloos internet (Wi-Fi) wordt u gratis ter beschikking gesteld.

Huislinnen aanwezig - keukenhanddoeken, bedlinnen en handdoeken (handdoeken alleen voor gebruik in de badkamers of de doucheruimtes van de vakantiewoning, de badlakens voor gebruik rond het zwembad en op het strand dient u altijd zelf mee te brengen)

In de villa beschikt u over een kinderstoel en kinderbedje (voor baby van max. 3 jaar). Indien u hiervan gratis gebruik wenst te maken, dient u dit wel bij reservering te melden.

Vaste kosten bij elke verhuur
-Eindschoonmaakkosten: 150,- € vast tarief voor elke verhuur.
-Verblijfsbelasting in toeristische accommodaties in Catalonië 1,00 € per volwassene per nacht - met een maximale belasting van 7 nachten, tot 7,00 € per volwassene per week, 2 weken of meer (vanaf de leeftijd van 17 jaar)

Optioneel en enkel indien gewenst
-Huisdieren (honden) worden op deze locatie enkel op aanvraag toegelaten. Indien u uw goed opgevoede hond wenst mee te brengen, dient u dit wel bij reservering te melden. Vast tarief ieder toegelaten huisdier 45,- €. De tuin is volledig omheind. In de hoogzomer, de periode tussen 29/06 en 24/08/2024 aanvaarden wij geen huisdieren. Katten worden niet toegelaten.

Huurwaarborg
Ten laatste 7 dagen voor aankomst stort de Huurder een huurwaarborg ten bedrage van 750,- € op de bankrekening van de Verhuurder. De huurwaarborg wordt de Huurder teruggestort onder aftrek van eventueel door hem (haar) aangebrachte schade. Alle details hieromtrent zijn terug te vinden in het huurcontract en de huurvoorwaarden.

De dag van aankomst heeft u toegang tot het verblijf vanaf 17h00, de dag van vertrek dient u het verblijf uiterlijk om 10h00 te verlaten.

Deze villa wordt enkel verhuurd aan gezinnen. Groepen jongeren worden niet toegelaten.
Roken binnen in de villa is niet toegestaan.

Wij aanvaarden enkel betalingen via bankoverschrijving. Betalingen via bankkaarten, credit kaarten, cheques of PayPal worden niet aanvaard.

Voor meer informatie bel ons vrijblijvend Calafat Retreats +32 496 217 107

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De stranden van L’Ametlla de Mar bevinden zich in de vele baaien (calas) die de urbanisaties omringen.
Calafat: Cala Calafat (bij de jachthaven), Cala Llobeta en Cala Calafato (met blauwe Europese vlag). Grenzend aan Calafat bevindt zich de urbanisatie Marina Sant Jordi met haar mooie wandel boulevard langs de kliffen doorheen de wilde natuur en haar prachtige baai Cala Lo Ribellet. Zo kun je door wandelen naar de urbanisatie Sant Jordi d’Alfama met haar prachtige authentieke jachthaven (Port Esportiu de Sant Jordi) en fijne zandstrand Cala Sant Jordi (met blauwe Europese vlag). Hier bevinden zich ook de restanten van het kasteel van de ridderorde Sant Jordi (Castell de Sant Jordi) die voor een belangrijk deel mede de geschiedenis van Catalonië hebben bepaald.
Zo kan je weer verder wandelen naar de urbanisatie Les Tres Cales met de baaien Cala Vidre, Cala Forn (met blauwe Europese vlag), Cala de les Ampolles, Cala Mosques en platja Torrent del Pi (klein naaktstrand). Tussen Les Tres Cales en L’Ametlla de Mar bevinden zich de baaien Xelin, l’Estany Tort, Cala l’Ambrosia en Cala del Cementri (hier zijn honden toegelaten). In L’Ametlla de Mar heeft u de strandjes Pixavaques, l’Alguer (beide voorzien van blauwe Europese vlag), de vissershaven (Port Pesquer) en jachthaven (Club Nautic de L’Ametlla de Mar) en de baaien Cala Pepo (met blauwe Europese vlag) en Cala Bon Caponet (hier zijn honden toegelaten). Voorbij het dorp ligt de urbanisatie Roques Dauradas met stranden Playa l’Estany en Playa de Port Olivet (de oudste haven van L’Ametlla de Mar, nu plezierhaven voor kleine bootjes). Verder heeft u nog de baaien Cala Santa Creus, Cala de la Llenya, l’Estany Podrit, Punta l’Aliga, Caleta Punta l’Aliga, Roca de l’Illot en Cala de l’Aliga.
Zo kan u gerust elke dag een andere baai verkennen. Voor deze die wensen af te wisselen met lange uitgestrekte fijne zandstranden kunnen zeker terecht in het naburige en naar het noorden gelegen L’Hospitalet de l’Infant (Playa de Arenal en Playa Cristal, met de vele op het strand gelegen loungebars- en restaurants).
Liefhebbers van naturisme kunnen dan weer terecht op het 3km lange fijne zandstrand Playa naturista del Torn, diskreet en natuurlijk omringd door de bergketen Coll de Balaguer, gelegen tussen L’Ametlla de Mar en L’Hospitalet de l’Infant, bereikbaar via de N-340, via een zijweg op het hoogste punt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. J. Retreats

Dhr. J. Retreats

Zowat 20 jaar geleden toen wij voor het eerst met deze prachtige streek aan de Costa Dorada kennis maakten, heeft deze ons hart veroverd. Sindsdien blijven wij met passie in deze streek investeren. Gelegen in het Provençaalse en exotisch decor van de Costa Dorada omringt door haar ongerepte groen begroeide bergen, azuurblauwe baaien en fijne zandstranden. Onze passie is het tropisch aanleggen van onze tuinen en het mixen van diverse invloeden bij het hedendaags decoreren van onze vakantie accommodaties. De locaties zijn zorgvuldig uitgezocht, ons doel is u kwalitatieve vakantieaccommodaties aan te bieden met een ziel, daar waar wij onszelf ook thuis voelen. Onze doelgroep zijn vakantievierders in familieverband. Wij besparen kosten noch moeite om uw vakantiecomfort optimaal te verzorgen. Ter plaatse wordt u persoonlijk aan de villa verwelkomt en krijgt u er uitleg hoe alles functioneert. Vakantiegangers die jaar na jaar terugkeren zijn onze mooiste verdienste.


Andere accommodaties van Dhr. J. Retreats

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Retreats

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 49308

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49308.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven