Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kraanrust

Zinnowitz; Eiland Usedom

Max.  7   gasten
135m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
135m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

286 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

286 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis Kranichsruh biedt plaats aan 6 volwassenen en 2 kleine kinderen en ligt op een ruim weidelandschap met een vrij uitzicht op het Achterwasser vanuit het huis. Het Achterwasser ligt op slechts 200 m afstand van het pand. Het Achterwasser wordt genoemd op Usedom het vakantiehuis aan het strand promenade in Zinnowitz het is winkelen faciliteiten zijn voldoende in de nabije omgeving oppervlakken van het interieur van ons vakantiehuis zijn volledig in klei constructie. We hebben een plek van vrede en comfort gecreëerd. Kranichsruh biedt zijn bewoners een aangenaam, constant binnenklimaat, omdat kleivlakken de vochtigheid reguleren en warmte opslaan. Er heerst een gezonde en allergievriendelijke omgeving, omdat stofdeeltjes en verontreinigende stoffen uit de kamerlucht worden geabsorbeerd. Kleigebieden hebben een beschermend effect tegen hoogfrequente golven. Het vakantiehuis is een alternatief voor Denemarken, Nederland, Heringsdorf, Bansin.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 30 km Zirchow

30 km

Station 1 km Zinnowitz

1 km

Snelweg-afrit 40 km Gützkow

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De smaakvol ingerichte woon- en eetkamer grenst aan de moderne en uitstekend uitgeruste open keuken. Drie slaapkamers op zolder met hoogwaardige bedden (geschikt voor mensen met een allergie) bieden veel ruimte en een hoog slaapcomfort. Natuurlijk heeft Kranichsruh twee volledig uitgeruste badkamers met Raindance thermostatische douches. De Finse sauna met plonsdouche op de begane grond en de houtkachel ronden de uitstekende faciliteiten van het vakantiehuis af.

De buitenruimte heeft een ruim zonneterras van 80 m² met meubilair voor 8 personen en twee ligstoelen. Er is ook een grote strandstoel en een grote parasol op het terras. Een elektrische barbecue is beschikbaar om te barbecueën.

Onze outdoor whirlpool voor 5 personen en een temperatuur van 38°C nodigt u uit om te ontspannen na een actieve dag. Het bijzondere aan dit vakantiehuis is de ligging in de eerste rij, zodat u een vrij panoramisch uitzicht heeft op de Achterwasse en ongestoord kunt ontspannen bij de buren.

Er is een rieten schuurtje op het terrein waar u uw fietsen kunt stallen. Het perceel is zo aangelegd dat u uw eigen auto's of die van de buren niet ziet. De woning heeft 3 parkeerplaatsen voor auto's en een roestvrij stalen rek voor 5 fietsen. Aangezien de woning direct aan het natuurgebied ligt, kunt u ooievaars, ganzen, zeearenden en allerlei watervogels direct vanaf het terras bekijken. Direct tussen het huis en de Bodden ligt een weide die perfect is voor een heerlijke wandeling met uw hond, die, aangezien wij zelf een ruwharige teef (Lotta) hebben, hier zeer welkom is. Tot slot willen we vermelden dat de grote slaapkamer boven een zithoek heeft voor 4 personen met een tafel en een grote tv. Vanaf het grote balkon boven de serre heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op het water. Het Oostzee-eiland Usedom ligt in het noordwesten van Duitsland in de Pommerse Baai en is de zonnigste plek van Duitsland.

De Baltische badplaats Zinnowitz is omgeven door uitgestrekte beuken- en naaldbossen en ligt op een twee kilometer brede landtong tussen de Oostzee en het Achterwasser aan de voet van de licht stijgende Gliesberg. Het oude vissersdorp, waaruit de badplaats in de tweede helft van de 19e eeuw is ontstaan, ligt op een kilometer van het badstrand (aan de achterkant van het eiland).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is inclusief de en alle bijkomende kosten. Voor de whirlpool buiten rekenen wij een toeslag van € 60,00.
Als u met een elektrische auto komt, is er een wallbox voorzien.
Wi-Fi en Netflix zijn inbegrepen in de huurprijs.
Beddengoed en handdoeken kunnen geboekt worden voor €16.00/persoon.
De toeristenbelasting van de gemeente Zinnowitz moet worden toegevoegd.
Wij rekenen € 5,00/dag voor meegebrachte honden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Die Stornierungsbedigungen finden Sie auf Seite 2, $ 4 im Mietvertrag.

meer informatie:

Het vakantiehuis heeft twee hoogwaardige badkamers met een ingebouwde stortdouche op de begane grond. Er is ook een sauna in de badkamer op de begane grond

Boven is de grote ouderslaapkamer met extra zitplaatsen voor 4 personen en TV. Van hieruit heb ik toegang tot het grote balkon met hoogwaardig rieten meubilair en een vrij uitzicht op het Achterwasser. Twee volledig uitgeruste slaapkamers en een ruime badkamer ronden de bovenverdieping af. Voor onze kleinste gasten zijn een kinderbedje en een reiswiegje beschikbaar.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.6 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Uwe S. uit Dippoldiswalde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomhuis aan de Achterwasser

Een gezellig en praktisch ingericht vakantiehuis op een mooie, rustige locatie. We hebben niets gemist. We hebben hier een geweldige tijd gehad, en willen zeker terugkomen!

Zeer aan te bevelen!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2022

Denise G. uit Dresden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis

Een prachtig huis, we hadden een geweldige tijd en voelden ons zeer comfortabel. Zou altijd terugkomen, gewoon om te genieten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

S. S. uit 31515

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie

Het eerste huis dat we voor de tweede keer hebben geboekt. We waren met 3 generaties en 2 honden in Kranichsruh. Voldoende ruimte en het uitzicht op het Achterwasser is zo prachtig. Absolute stilte... Genieten van de natuur. Hot tub & sauna, lange wandelingen. Het was mooi! Bedankt mevrouw Waskow!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. A. Waskow:

Liebe Gäste,
wir bedanken uns für die gute Bewertung und freuen uns, Sie auch gerne zum 3. Mal bei uns begrüßen zu dürfen.

A.Waskow

December 2021

Astrid E. uit Germering

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Het huis is onbeschrijfelijk mooi en we hebben er een droomvakantie doorgebracht. Er lag zelfs een beetje sneeuw toen we aankwamen. Het uitzicht is uniek en de locatie is gewoonweg schitterend. We konden onze hond 's morgens lekker uitlaten langs het Achternwasser. We reden met de auto naar het strand in Zinnowitz en konden meteen boodschappen doen. In de namiddag ontspanden we ons in de sauna of de whirlpool of genoten we gewoon van het uitzicht. De keuken is uitzonderlijk goed uitgerust, de badkamers zeer mooi en ruim en hebben ook veel bergruimte. Al met al was het een droomvakantie en zijn we goed hersteld. We komen zeker nog eens terug!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

April 2017

Werner T. uit 95030 Hof

5,0
5 5 5 5

fantastisches Feriendomizil

Wir,ein Ehepaar mit zwei Hunden,haben in diesem Ferienhaus zwei tolle Wochen verbracht. Es hat an nichts gefehlt. Das Haus ist sehr geräumig und mit viel Liebe zum Detail eingerichtet. Die Möbelierung ist sehr hochwertig und geschmackvoll.Man sieht,dass sich jemand große Gedanken um das Wohlfühlen seiner Gäste gemacht hat.Für unsere beiden Hunde war es ideal,direkt von der Terrasse in die freie Natur laufen zu können. Das Highlight war natürlich der Wirlpool,den wir bei jeder Wetterlage nutzen konnten. Das Haus verdient in allem seine 5 Sterne,denn auch die Betreuung war sehr nett und hilfsbereit.Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2012

Jana uit Falkensee

4,6
5 5 5 2.5 5

Urlaub pur!

Wir waren mit 6 Personen in dem wunderbaren Haus.Die nette Frau Bluhm hat uns empfangen u unser Urlaub ging los.Es hat uns allen super gefallen.Es gab nichts zu beanstanden.Durch die vorhandene Sauna+Wirrpool fühlten wir uns wie in einem Wellnessurlaub.Der Standart des Hauses ist hervorragend.Wir haben uns die gesamte Zeit sehr wohlgefühlt.Ein besonderen Dank möchten wir auch Frau Waskow sagen.Sie ist sehr ,sehr nett u es war alles super organisiert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: sehr ruhig gelegen

Recreatiemogelijkheden: mit dem Auto kann man die Insel super erkunden

Winkels: man braucht ein Auto


Contactpersoon

Bedrijf PRO-TEC GmbH
Mevr. A. Waskow

Mevr. A. Waskow

Wij zijn volleerde verhuurders van vakantiehuizen en het is onze ambitie om u het best mogelijke verblijf te bezorgen. Wij vragen onze gasten na elk verblijf en luisteren goed naar wat zij ons vertellen. We hebben al veel tips en suggesties uitgevoerd, en onze conclusie is dat niets zo goed is dat het niet kan worden verbeterd!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 49874

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49874.htm


«Kraanrust» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven