Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Oostzeestrand

Oostzee-eiland Rügen

Max.  8   gasten
154m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
154m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

132 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

132 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Ons nieuw gebouwde huis Ostseestrand werd in het seizoen 2013 voor het eerst het hele jaar door verhuurd!

Aan de ingang van de Schaabe, een landtong tussen de schiereilanden Jasmund en Wittow, ligt ons riethuis op een perfecte zuidelijke positie op een lichte heuvel direct aan de rand van het bos. Omringd door water aan drie kanten en slechts 800 meter van de Oostzee, kunt u de zee letterlijk ruiken.

Huisbeschrijving:

U betreedt de begane grond via een ruime hal, waaraan de bijkeuken, de gastenbadkamer met sauna en apart toilet, en het woongedeelte met eetkamer, keuken en een zithoek met tv-toestel grenzen. De gezellige houtkachel en het smaakvolle meubilair van massief teakhout zorgen voor comfortabele uren.

Het ruime en lichte woongedeelte met open keuken op de begane grond meet meer dan 50m².

Boven zijn er vier slaapkamers met acht bedden en veel ruimte voor gezinnen of koppels die samen reizen.

Twee badkamers (op de beneden- en bovenverdieping) met gelijkvloerse douches en een bad zorgen ervoor dat er 's morgens geen opstoppingen zijn. Op de begane grond vindt u ook een apart toilet en de Finse sauna.

De keukenuitrusting met granieten werkblad, vaatwasser, magnetron, veel elektrische apparaten en ruime vriezer laat niets te wensen over

Voor de vissers onder de gasten is er een tweede vriezer en een hygiënische fileertafel met roestvrijstalen werkblad in het tuinhuis.

Boeken, satelliet TV met Blue-Ray speler en surround sound, DVD's en spelletjes zijn beschikbaar voor vermaak

U kunt in alle rust ontspannen op het terras of in de strandstoel, terwijl onze kleine gasten de ruime tuin met directe toegang tot het bos verkennen of hun kastelen bouwen in het echte Oostzeezand van de grote zandspeelplaats

Het huis straalt rust uit met zijn maritieme flair en de ligging aan de rand van het bos garandeert ontspanning weg van het dagtoerisme.

Meer informatie en talrijke interessante links over het eiland Rügen hebben wij voor u verzameld op onze homepage.


Eigendom:

Het perceel van 1300m² met perfecte ligging op het zuiden en met directe bosverbinding is een paradijs voor grote en kleine gasten. Het perceel, gelegen aan de zuidelijke rand van de nederzetting op een lichte heuvel, ligt aan het einde van een doodlopende straat met weinig verkeer, zo rustig dat u in de vroege ochtenduren in de tuin bezoek krijgt van wild uit de omringende bossen.

Uw kinderen kunnen veilig spelen of het bos verkennen terwijl u geniet van de zonnige ligging van onze tuin. Ongebruikelijk voor vakantiehuizen is vooral de ruime en open ligging van het pand aan het bos met slechts twee directe buren
Er zijn twee parkeerplaatsen voor uw auto's op het terrein en een klein vakwerkhuisje naast het huis voor het stallen van uw fietsen of sportuitrusting. Op het zuidterras van het huis heeft u de hele dag directe zon en kunt u 's avonds genieten van de zonsondergang over ons buureiland Hiddensee.


Begane grond:

U betreedt de begane grond via de ruime hal met directe toegang tot de ruim 50m² grote woon- en eetkamer op het zuiden. Het lichtovergoten woongedeelte is via vijf grote openslaande deuren verbonden met het terras en de tuin, zodat de buitenruimte met het tuinmeubilair bij mooi weer deel lijkt uit te maken van het appartement.
In de woonkamer zelf roept smaakvol meubilair van massief teakhout in traditionele vormen een rustige sfeer op. Naast een zware teakhouten tafel voor acht personen en een dressoir in het oostelijk deel, is er een gezellige gestoffeerde zithoek met twee ligstoelen aan de westkant van de kamer om te ontspannen voor het vuur
In de boekenkast vindt u literatuur, gezelschapsspellen en muziekopnames. Wie op zoek is naar opwindend entertainment kan genieten van een film uit onze videocollectie of high-definition televisie op het home cinema systeem. Met de 42 inch HD LED flatscreen en Blue Ray speler met surround sound bent u technisch helemaal bij de tijd.

Ook op de begane grond vindt u een tweede doucheruimte met apart gastentoilet en de Finse sauna, die uiteraard onbeperkt en gratis gebruikt kan worden.


Bovenste verdieping:

Een beukenhouten trap leidt naar de galerij op de bovenverdieping. Vanuit de hal met rondboograam en leeshoek komt u in de badkamer met dubbele wastafel, gelijkvloerse douche en bad, evenals twee slaapkamers met tweepersoonsbedden en nog twee slaapkamers met eenpersoonsbedden

Alle bedden zijn voorzien van verende houten frames met verstelbaar hoofd- en voeteneinde en instelbare hardheid. De merkmatrassen met testzegel zijn middelhard en hebben een zomer- en winterzijde.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 160 km Rostock-Laage

160 km

Station 10 km Sagard

10 km

Snelweg-afrit 40 km Samtens

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt weg van het drukke centrum op een lichte heuvel aan de rand van Glowe. Ons ruime bosperceel met absolute zuidelijke ligging garandeert de nodige rust en privacy voor een ontspannende vakantie. Toch heeft u het langste zandstrand van het eiland evenals alle faciliteiten, winkels en restaurants van het vakantieoord Glowe op loopafstand en u hoeft niet zonder de verse broodjes van de bakker te doen. U kunt op elk moment van het jaar ontspannen in Glowe. In de zomer en vroege herfst nodigt de nabijgelegen Oostzee uit tot zwemmen. Het unieke, ongerepte zandstrand van de Schaabe en de prachtige dennenbossen die zich uitstrekken van het Oostzeestrand tot aan de Bodden zorgen in elk jaargetijde voor avontuurlijke wandelingen. Goed ontwikkelde fietspaden naar het nabijgelegen Nationaal Park Jasmund, de krijtkust, Kaap Arkona en andere bezienswaardigheden van het eiland maken actieve recreatie mogelijk. Het unieke landschap van het eiland Rügen en de charme van zijn natuur creëren onvergetelijke indrukken, niet alleen voor natuurliefhebbers en geïnteresseerden in cultuur.

Glowe ligt direct aan het fijne zandstrand van Tromper Wiek met uitzicht op de vuurtorens van Kaap Arkona. Er is een strandpromenade met een kuurplein en een nieuw aangelegd kuurpark met een grote speelplaats voor kinderen. Naast enkele leuke cafés en restaurants biedt Glowe op loopafstand van ons vakantiehuis diverse winkels, een grote supermarkt, visrokerijen en kraampjes met verse groenten en fruit, dus ook zonder auto zit u goed.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aankomst en vertrek is bij voorkeur op zaterdag.

Om het huren voor kleine groepen mogelijk te maken, gelden onze basisprijzen voor een bezetting van 4 vakantiegasten. Voor elke extra persoon wordt € 10 per dag in rekening gebracht. Kinderbedjes, kinderstoelen en een trapbewaker zijn bij de huurprijs inbegrepen, evenals het onbeperkte gebruik van de sauna, de wasmachine, de wasdroger, de internettoegang via WLAN en het telefoongebruik.

Ons huismanagement verzorgt meestal de grondige schoonmaak van het huis voor u (kosten: 150 EUR). Uw elektriciteitsverbruik wordt aangerekend aan kostprijs (0,35 EUR/KWH) volgens de meterstand. Bij de ondertekening van het huurcontract vragen wij een waarborgsom van 300 EUR. Dit wordt door ons onmiddellijk na uw vertrek terugbetaald, minus de elektriciteitskosten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornogebühren -bis 84 Tage vor Mietbeginn: 10 % -bis 56 Tage vor Mietbeginn: 30 % -bis 42 Tage vor Mietbeginn: 60 % -bis 28 Tage vor Mietbeginn: 90 % -später als 28 Tage vor Anreise 100 % des Mietpreises

meer informatie:

Gedetailleerde informatie over het huis en de omgeving en een dagelijks bijgewerkt bezettingsschema vindt u op onze homepage:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2012

Ostseefan uit Hanau

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbar gelegenes Reetdachhaus mit außergewönlicher Ausstattung

Vielen Dank für den herrlichen Urlaub in Ihrem ganz und gar außergewöhnlichen Ferienhaus! Überall im Haus spürt man mit wie viel Liebe zum Detail und gestalterischem Feingefühl die Ausstattung gewählt wurde. Nirgendwo wirkt das Haus überladen und die mit Bedacht gewählte Dekoration erzeugt im Zusammenspiel mit den massiven Teakmöbeln eine wunderbare Leichtigkeit in den lichtdurchfluteten Räumen. Dies setzt sich fort im zweifellos schönsten Garten der ganzen Ferienhausanlage. Die Anlage mit für Rügen landschaftstypischen Kopfweiden, Silberkiefern, Sanddorn und vielen Wildrosen ist eine Augenweide und geht nahtlos in die angrenzenden Wälder über. In einer so harmonischen Umgebung muss man einfach zur Ruhe kommen. Das „Highlight“ für unsere Kleinen war der große, mit eiszeitlichen Findlingen gestaltete Sandspielbereich.
Besonders gefallen hat uns auch Ihre Ausstattung des Hauses mit vielen Kleinigkeiten des täglichen Bedarfs, insbesondere in der Küche. In anderen Ferienhäusern begann unser Urlaub meist mit einem Großeinkauf für Küche und Bäder. Hier benötigten wir nur ein paar Lebensmittel und waren schon gleich zuhause. Überall spürt man, dass dieses Haus mit viel Herzblut, Freude und gutem Geschmack ausgestattet wurde. Wir hoffen sehr, dass alle Ihre Gäste das zu schätzen wissen und dieses Kleinod noch lange so erhalten bleibt. Herzlichen Dank auch für Ihre immer freundliche und kompetente Unterstützung, wir kommen bestimmt bald wieder!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Sehr ruhige Lage direkt am Wald. Trotzdem ist das Ortszentrum mit Restaurants, Geschäften und dem Hauptstrand nur einen kurzen Spaziergang entfernt.

Recreatiemogelijkheden: In Glowe beginnt der schönste, 12 Km lange, Sandstrand der Insel. Die Natur ist einfach grandios: riesige Wälder und herrliche Uferwege an den Küsten bieten sich für Wanderungen oder Radtouren an. Die Kreideküste, die Unesco Welterbe Buchenwälder der Stubnitz, das Kap Arkona und unzähliche kleine und große Sehenswürdigkeiten lassen keine Langeweile aufkommen.

Winkels: In ca. 600 Meter Entfernung gibt es einen großen Supermarkt, Obst- und Gemüsehändler, Bäckerei, Fischverkauf und -Imbiss, Getränkemarkt und vieles mehr. Tankstellen, Banken und kleinere Kaufhäuser findet man in den Nachbarorten.


Contactpersoon

Dhr. R. Kleinschmidt

Dhr. R. Kleinschmidt

Met het rietgedekte huis hebben we een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan en het zelf met veel hart en ziel ingericht. Het huis en de tuin zijn daarom zeer individueel en we hopen dat u het net zo mooi vindt als wij. Petra en Reinhard Kleinschmidt


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 49898

Laatst bijgewerkt: 23.01.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/49898.htm

Dhr. Reinhard Kleinschmidt

Am Bruchacker 5

63526 Erlensee

+496163902131


«Huis Oostzeestrand» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven