Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
130m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
130m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

46 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Villa Caprifogli is een rustige plek, op 1,5 km van het centrum van Alghero ideaal gelegen in een romantische setting met olijfbomen, geurige tuinen met aromatische planten en bomen.

Met zijn stenen muren strekken zich uit over twee verdiepingen. Ideaal voor grote gezinnen of groepen vrienden (8 personen in vier slaapkamers (1)).
Voor een kleinere groep, is er de mogelijkheid van het huren slechts een verdieping, volledig onafhankelijk met een eigen ingang.

De bovenste verdieping is 50 vierkante meter en bestaat uit: eetkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers (een kingsize bed en twee enkele bedden). Alle meubilair is handgemaakt en stijlvol. In de eetkamer traditionele gesneden meubilair en balkenplafond de grote veranda (35 m²) met uitzicht op zee zal adembenemende zonsondergangen uw diner te begeleiden.
De begane grond (80 m²) bestaat uit een keuken, eetkamer, twee badkamers, twee slaapkamers (een met een king-size bed en de andere met twee enkele bedden die tegen elkaar worden gezet könnent). In aanvulling op de twee slaapkamers, is er nog een kleinere kamer met een slaapbank. De oprichting van ambachtelijke toont enkele antieke Toscaanse meubels. Tot slot, een tweede veranda waar u kunt dineren, met uitzicht op de tuin en de olijfgaard.
Rondom het huis zijn er grote groene gebieden, een barbecue en een buitendouche, Nuttig uitlijning na een dag op het strand.
Je bent geïnteresseerd in onze volledige fotogalerij? Probeer Podere Canunget op Facebook of bezoek onze website op
De dochter van de eigenaars is een gediplomeerde berggids en milieu-expert. Het organiseert excursies naar spectaculaire plekken voor liefhebbers van wandelen en wandelen langs het strand van de panoramische kustweg, klip en binnen in de heuvels. Als u geïnteresseerd bent in het combineren van wonen + excursie zijn, zodat u weet dat hier kun je het boek. Moeilijkheidsgraad: medium, het midden-hoog en laag.

De gepubliceerde prijzen zijn voor 2 volwassenen / een klein gezin (2 + 2): HUIS UP.
In juli en augustus is de gepubliceerde prijzen zijn voor 8 personen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 7 km

7 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 1.5 km

1.5 km

Luchthaven 12 km Alghero-Fertilia

12 km

Station 4 km S. Agostino

4 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Niet ver van het bruisende centrum van Alghero, maar toch in een idyllische rust Villa Caprifogli, gelegen in een groen kader van olijfbomen en een 6000 vierkante meter grote tuin met een fantastisch uitzicht over de baai van Alghero met zijn prachtige witte kliffen. De villa is gelegen in een uitstekende panoramische ligging en ligt op 600 meter van de zee in een rechte lijn en kan worden gezien vanaf de veranda.
De villa is gelegen in een stille, rustige locatie en niet ver van de grotere stranden (ongeveer 10 minuten. De stad is zeer dichtbij (1,5 km), een levendig, het historische centrum en heeft een groot aantal restaurants , pizzeria's, bars en snackbars, winkels, supermarkten, enz.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:30
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De gepubliceerde prijzen zijn voor 2 of een klein gezin (2 volwassenen en 2 kinderen): HUIS UP.

De gepubliceerde prijzen voor juli en augustus zijn voor 8 personen. Voor de prijzen voor meer mensen, neem dan contact met ons op.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Le verrà rimborsato l’importo di quanto pagato per la prenotazione, se la prenotazione viene annullata almeno 15 giorni prima del check-in programmato, fino alle ore 12:00 di mezzogiorno (ora dell’Europa centrale). Per le cancellazioni effettuate meno di 15 giorni prima del check-in, Le verrà rimborsato 50% di quanto pagato per la prenotazione.

meer informatie:

De prijs varieert afhankelijk van het aantal personen: bijvoorbeeld, de prijs is in mei voor twee volwassenen (plus twee kinderen) 550 €.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-02-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Uwe K. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooie plek om te ontspannen

We verbleven in het appartement op de eerste verdieping en genoten elke dag van het prachtige uitzicht. De gastvrouw Erica heeft ons in afwezigheid van haar ouders alles tot in detail uitgelegd en daar meer dan een uur over gedaan. Dat vind je zelden meer. De omgeving biedt alles wat je zoekt op vakantie. Ontspanning op het strand, excursies in de omgeving, restaurants, een historische oude stad en winkelmogelijkheden in de nieuwe stad. Het huis heeft veel charme en het ontbreekt aan niets. Zelfs de strenge afvalscheiding, die op Sardinië gebruikelijk is, is gemakkelijk, want er zijn twee inzamelpunten in de buurt waar je altijd langs kunt. We voelden ons erg op ons gemak en namen veel van Erica's tips ter harte (bezoek de Neptunusgrot, eet bij Maristella of elders, ga naar Bosa ...)
Maar je kunt ook gewoon thuis blijven en van de rust genieten (als je dat wilt).

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Andrea J. uit Erding

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomachtig uitzicht

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in Villa Caprifogli. De inrichting is in Toscaanse stijl en bevat alles wat u nodig heeft. Het uitzicht vanaf het terras over de olijfbomen naar de zee en de stad Alghero is fantastisch
Erica en haar familie zijn zeer gastvrij. Bij aankomst kregen we veel goede tips voor ons verblijf en als we vragen hadden tijdens ons verblijf konden we altijd bij haar terecht. Absoluut een aanrader deze accommodatie.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2020

Luca S. uit Trieste

5,0
5 5 5 5 5

Bellissima casa vicino Alghero

Casa nelle campagne algheresi a due passi dalle più belle spiagge della zona.
Pulizia impeccabile e tutti i comfort a disposizione.
La padrona di casa è una persona squisita, gentile e disponibile .
Consigliato a famiglie e gruppi di amici

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2019

M K. uit Belgium

5,0
5 5 5 5

Great location!

We stayed in the house with 2 couples. It was a great experience! We got a nice welcome by the owners, good explanation and excellent hints for restaurants and walks.
It is a stylish house, very quiet, with splendid views.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2018

Dirk P. uit 14513 Teltow

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Huis op prachtige locatie en geweldig uitzicht op zee!

We brachten in april een week door in het huis Caprifogli (1e verdieping) en voelden ons daar zeer comfortabel. De ligging van het huis is fantastisch, bijna alleen, zeer rustig en in het midden van het zeer grote en goed onderhouden terrein, dat slechts enkele kilometers van Alghero verwijderd is. Vanaf het bovenste terras heeft u een fantastisch uitzicht op de zee en de stad. De appartementen zijn zeer schoon en hebben alles wat nodig is voor een geslaagd verblijf. We hebben genoten en vaak gebruik gemaakt van de open haard. Het huis met twee appartementen (begane grond en eerste verdieping) is bijzonder geschikt voor grote gezinnen of vriendengroepen. Als alleenstaand koppel hadden we het geluk dat de onderste flat niet verhuurd was tijdens ons verblijf. Hiervoor onze speciale dank aan Maria en haar familie, die ons zeer vriendelijk verzorgden en ons ook veel goede tips gaven voor wandelingen, bezienswaardigheden en restaurants. We zouden het huis graag aanbevelen aan anderen.
Bedankt Maria, Carlo en Erica!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

Uwe R. uit 63322 Rödermark

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer Urlaub!

Wir waren zu zweit Mitte Oktober für eine Woche bei Maria und Carlo in der VIlla Caprofogli. Von hier aus haben wir Entdeckungstouren in Nord-Osten gemacht, Strände genossen und haben als Gleitschirmflieger das Glück gehabt, dass in 10 Minuten Entfernung ein tolle Fluggebiet mit Landeplatz direkt am Meer ist - perfekt! Besonders bemerkenswert ist auch, dass man wirklich in wenigen Minuten in der wundrschönen Stadt Alghero ist, mit seinen Restaurants und seiner interessanten historischen Altstadt. Vielen Dank an Maria und Carlo für den herzlichen Empfang, den leckeren Nußkuchen und den Wein zur Begrüßung. VIelen Dank auch für das bereitwillige "italienisch Üben" mit uns. Wir kommen sicherlich gerne wieder, ciao amici!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Martin uit 41516 Grevenbroich

4,8
5 5 5 4

Wunderbare Erholung bei Alghero

Wir waren Anfang Oktober für eine Woche mit zwei Kindern in der Villa Caprifogli. Erica hatte uns vorab alle wichtigen Informationen geschickt, bei der Ankunft wurden wir herzlich von Carlo und Maria empfangen. Der Aufenthalt war wunderbar, das große Grundstück liegt etwas außerhalb von Alghero und bietet auch für die Kinder tolle Entdeckungen. Die Villa ist gut ausgestattet und der Blick über die Bucht und auf den Sonnenuntergang jeden Abend einfach traumhaft. Erica hat uns tolle Tips für Ausflüge gegeben, und Carlo und Maria waren jederzeit hilfsbereit und sehr zuvorkommend (nochmal danke für den Kuchen!). Wir können die Villa Caprofogli auf jeden Fall weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2017

Bertil und Doro O. uit 54470 Bernkastel-Kues

5,0
5 5 5 5

Sardinien war ein Traum

Wir (6 Erwachsene) haben wunderbare Tage bei Erica und Ihrer Familie verlebt. Ein bis ins Detail durchdachtes, geschmackvoll eingerichtetes und hochwertiges Haus mit Blick - Tag und Nacht - auf die Altstadt Alghero und die Meeresbucht. Jeden Abend ein Sonnenuntergang, den man festhalten möchte. Ist es auch draußen noch so heiß, auf der Terasse geht immer ein Lüftchen. Mit dem Auto erreicht man viele Strände, überall kristallklares Wasser. Eine Landschaft noch schöner als die andere. Inmitten eines Olivenhains (Danke für die Kostprobe des wunderbaren Öls) gelegen hört man jede Menge Vögel, einen Esel, den einen oder anderen Hund, Schafe aber kein Autolärm. Sehr beeindruckend auch die nachhaltig, ökologisch orientierte Denk- und Lebensweise. Mit den Tipps von Erica wussten wir, wie und wann zum Markt zu kommen, wo Einkaufen und wo Ausgehen. Überzeugend ist die sardische Freundlichkeit, ausnahmslos! Wir kommen wieder, Danke an die Gastfamilie

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2017

Nick S. uit 83301 Traunreut

5,0
5 5 5 5

Sehr Schönes Ferienhaus im Olivenhain mit Meerblick

Vielen Dank an Carlo und Maria für die schönen Tage in der Villa Caprifogli.
Ein tolles Haus mit Grundstück und Ausblick. Die Vermieter sind sehr hilfsbereit und herzlich.
Die Ausstattung ist toll. Und es war alles da was man braucht.
Wir und unsere 3 Kinder kommen gerne wieder und können das Haus( und die Vermieter) bestens weiter empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2016

Fam A. uit Switzerland

5,0
5 5 5 5

Toller Urlaub

+ Das Ferienhaus in Algehro hat unseren Bedürfnissen sehr entsprochen!
+ Der Kontakt (auf Deutsch, Englisch, Italienisch) war schnell und problemlos
+ Das Vermieter-Ehepaar waren sehr gastfreundschaftlich und wir haben uns rund-um sehr wohl gefühlt
+ Für uns war die Lage sehr gut. Allerdings braucht es ein Auto / Velo um in die Stadt oder an den Strand zu kommen
+ Der Ausblick und die Terrasse ist toll.
+ Die Ausstattung war für uns sehr geeignet, wenn auch zwei der drei Toiletten sehr klein waren.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

April 2016

Elise V. uit Herford

5,0
5 5 5 5

Wir haben ein Stückchen vom Paradies gefunden!

Die Beschreibungen sowie die Foto's entsprechen absolut der Realität. Es war sehr sauber. Die Größe des Grundstücks gewährleistet enorme Privacy und das Gefühl von Freiheit.
Erica ist eine sehr gute Gastgeberin: sie gibt sehr detailliert viele hilfreiche Tipps bezüglich Ausflüge, Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants. Sie ist nicht aufdringlich aber immer ansprechbar.
Die geschmackvoll eingerichtete Wohnung, das landestypische Grundstück, der traumhafte Blick vereint mit der Ursprünglichkeit der Insel führten zur absoluten Erhohlung.
Ein Auto ist ein Muss. Unser 10 Jahre altes Navigon hat Podere Canunget problemlos gefunden.
Wir können die Villa Caprifogli und einen Aufenthalt bei Erica wärmstens empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Robert S. uit London

5,0
5 5 5 5

A really lovely place to stay with excellent hosts in a beautiful setting.

We had a wonderful week in Villa Caprifogli in early April. We were a party of five adults so took up both floors of the Villa. The views across Alghero to the Cappo Caccia were beautiful. The Villa was a great base from which to explore this stunning coastline. Carlo and Maria were so hospitable and helpful and Erica gave some really helpful tips on where to go for days out and to enjoy local food etc. Some of us enjoyed an early morning jog down to the sea which was less than a mile away. The villa was everything we needed and more and all at a great price. We enjoyed eating-in some evenings – getting food from the markets, as well as eating out a few times. Altogether a really lovely place to stay with excellent hosts in a beautiful setting.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2015

Vesna A. uit Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Schönes Ferienhaus mit einzigartigem Meerblick!

Wir haben eine wundervolle Woche in der Villa Caprifogli verbracht!

Wir wurden sehr freundlich empfangen hatten ein wunderschönes, gepflegtes Haus mit viel Liebe zum Detail und bestens ausgestattet, umgeben von Olivenbäumen, herrlich ruhig gelegen.

Als Familie mit 7 Personen konnten wir uns auf zwei Stockwerken sehr gut einrichten.

Die Abende genossen wir auf der großen Terrasse mit einem einzigartigen Blick auf das Meer und Alghero.

Wir können das Haus sehr empfehlen - für alle, die Ruhe und Idylle lieben und gleichzeitig die Nähe zur Stadt schätzen!

Liebe Erica, vielen Dank für die wunderbare Zeit - wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2014

Petra uit Hürth

4,7
3.9 4.9 4.9 4.9 4.9

ERHOLUNG PUR

Norbert und Petra H. von 24.5.-7.6.14
Wir haben uns sehr gut betreut gefühlt von Erica der super sympatischen Tochter von Maria und Carlos. Die Vermieter Maria und Carlos haben wir die letzten 4 Tage kennengelernt. Auch Sie sind sehr freundlich und hilfsbereit und haben dieses Kleinod im Laufe der Jahre geschaffen. Das Haus ist wie beschrieben und auf den Fotos, die Küche mit Grundausstattung.
Die Highlights:
Schönes gepflegtes Haus auf einem sehr schönen weitläufigem Grundstück, mit Olivenbäumen, Blumen und Kräutern, wo auch die Vermieter wohnen und noch 2 andere Ferienhäuser stehen. Doch jeder hat seine Privatsphäre und eine herrliche Ruhe.
Abends genossen wir die phantastischen Sonnenuntergängen mit Blick auf Alghero und das Meer bei wohlschmeckendem sardischen Wein und tollem sardischen Pecorino. Um die Umgebung zu erkunden, ob ins Hinterland oder an die verschiedenen Strände zu gelangen ist ein Auto angebracht. Man kann auch zwei Fahrräder leihen. Sehr empfehlenswert ist ein Ausflug mit Erica als Wanderführer. Sie hat uns auch sehr gute Tipps für Wochenmärkte, Restaurant, Bäcker etc. gegeben. Wir haben sie sehr ins Herz geschlossen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf La Canunget
Mevr. M. M.

Mevr. M. M.

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 50066

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50066.htm


«Villa Caprifogli» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven