Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Acquamarina

Puglia / Italië

Max.  4   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Casa Acquamarina

Wij bieden u in Ostuni / Puglia onze eigen appartement Casa Acqua Marina, een charmante penthouse frontlinie.

Slechts ongeveer 20 meter van de zee ligt dit volledig gerenoveerde, exclusieve duplex appartement. Casa Acqua Marina - geen naam zou beter te beschrijven de succesvolle synthese van rock en zee: Na een gerestaureerde antieke voordeur en gemaakt door een kunstenaar smeedijzer, witte rooster deur leidt door een stenen (warme toon) bezette trap naar de 1e verdieping.

Op de overloop straalt u een gefabriceerd in Vietri sul mare / Amalfi kust "rosone" teller. Het komt uit de beroemde en traditionele bedrijf Vietri Antico en is een uiterst smaakvolle handbeschilderde keramische insert in de basis, die fungeert als een designer sjaals en mariene kleuren weerspiegeld. Via de voordeur - alle deuren binnen zijn aangekleed met wit hout en op maat gemaakte - komt u in de woonkamer, die leidt tot een groot balkon met een fantastisch uitzicht op zee.

Over een boog, slaat u linksaf (2) slaapkamer, die een slaapbank heeft, waardoor ze zo goed in plaats van een ruimte rust. Als je af en toe niet het eten op het terras, en kan eten hier zijn (eettafel en stoelen beschikbaar). Vanaf de ingang aan de rechterkant is de slaapkamer met een fancy witte ijzeren bed, de Marine knooppunt, in ware stile mediterraneo. Van alle drie de kamers genieten van een prachtig uitzicht op zee, de vloeren zijn hier allemaal met
aquamarijn Vietri Antico-flow voorzien. Het apparaat is zeer smaakvol en zeer karakteristiek: zee gekleurde kussens op een witte rieten meubels.
Gedurende de duplex-appartement, vind je mooi gevormde wandlampen gemaakt van steen, een ander memorandum van arte mediterranea. De elegante badkamer is wit en heeft een mooie keramische inzetstukken (Greche) met uitzicht op zee motief. Een betegelde gootsteen tabel (als je hem vaak in goede hotels), kristal compartimenten als een plank, halvemaanvormige douche (90x90 cm!), Wasmand en wasmachine, door middel van een witte deur afgescheiden toilet, bidet en raam. Alles is goed onderhouden in detail!
In de 2e verdieping bevinden zich de bijkeuken / berging en de keuken. Vloer en werkoppervlak zijn bedekt met lokale steen. Het is goed uitgerust, heeft een grote koelkast met vriesvak, gasfornuis. De lades etc. zijn uiteraard gemaakt van hout en kozijnen gefabriceerd.
Vanaf hier krijg je een ander smeedijzeren hordeur / glazen deur naar ongeveer 35 vierkante meter panoramisch terras (begane ook in lokale steen), die een prachtig en vrij uitzicht op zee. U hoort het geluid van de zee. Een Italiaanse zou zeggen una Sensazione komen su una natuur in mezzo al mare. (Bij mooi weer kunt u zelfs de vuurtoren van het kuuroord Torre Canne). En de verfrissende Griekse blauwe luiken van het appartement kan denken aan de typische mediterrane maisons greques zijn ...

Prijzen 2015 - zie onze website

Voor specifieke vragen en informatie bez. de beschikbaarheid kunt u contact opnemen via mail: of bel

We horen graag van u!
Licentie- of registratienummer: BR07401291000008004

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.02 km

0.02 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 35 km Brindisi

35 km

Station 4 km Ostuni

4 km

Snelweg-afrit 1 km Ostuni-Villanova

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fantastische ligging direct aan de zee!

leren een goed vertrekpunt om de schoonheid van Apulië weten te ontdekken. In de omgeving heb je supermarkten, restaurants en bars, in de zomer supermarkt. De pittoreske haven van Villanova is een baai verder gelegen (800 m). Villanova is een traditionele oude vissersdorp. Grote supermarkten, kunnen mooie winkels te vinden in Ostuni, in Italië als de "Witte Stad" (6 km) bekend. In Villanova er (op aanvraag): duiken en zeilen cursussen, bootverhuur en boot docks (bv Lega Navale Italiana in de haven); Duiken basis met het bottelen. Bovendien, de verkoop en reparatie van onderdelen (Luciano Sub).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het bed en Badische kan in het denken worden toegevoegd op aanvraag.
Bedding (optioneel):
Double EUR 25; Single bed € 12;
Handdoeken (2 handdoeken ): EUR 3

Huidige na het lezen van (€ 0,50 / KW)

De voorwaarden van de Mediterrane vakantiebestemmingen het agentschap DOMUS DOMPE '

Annuleringsvoorwaarden:

  • Alle Detailinformationen einschl. Stornierungsbedingungen siehe Webseite

meer informatie:

Informatie over de apparatuur
Om bovengenoemde woonruimte 1 groot balkon en een 37 m² ontwikkelde dakterras met uitzicht op de zee aan te vullen.

De voorwaarden van DOMUS DOMPE'-


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-04-2024


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,7 van 5
3.8 Inrichting
3.6 Prijs / kwaliteit
3.7 Service
3.5 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Harald J. uit Schweinfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Recidivisten zonder veroordeling

We zijn nu drie keer naar Villanova di Ostuni geweest via Domus-Dompé. We kwamen deze plek toevallig tegen toen we op zoek waren naar een vakantiewoning in Apulië. Eigenlijk kozen we alleen voor een casa via Domus-Dompé vanwege de woningbeschrijving, de foto's (en de beschikbaarheid).

De plaats, een voormalig vissersdorp, biedt alles wat je nodig hebt. Kruideniers, een supermarkt, cafés en restaurants liggen op loopafstand. De ligging en gunstige vervoersverbindingen maken Villanova een perfect uitgangspunt voor excursies in heel Apulië

Het pand ligt aan een kleine baai met een zandstrand. Het strand wordt elke ochtend schoongemaakt. Het water is schoon en helder.

De flat is liefdevol ingericht en heeft alles wat je nodig hebt - zelfs een wasmachine. De kamers zijn voldoende groot. De kasten en ladekasten bieden voldoende ruimte voor vier personen. De badkamer is ruim en heeft veel bergruimte. De keuken is goed uitgerust, inclusief een magnetron

Last but not least moet de organisator, Irene Dompé-Legrottaglie, worden genoemd: zij heeft zich altijd ingespannen en had altijd een open oor voor onze zorgen. We voelden ons altijd goed geadviseerd en geïnformeerd door haar. De beschrijvingen van haar voorwerpen zijn zeer nauwkeurig en ook de informatie over de bestemming zeer gedetailleerd en nuttig.

Zoals gezegd was dit de derde keer dat we hier waren en het voelde voor ons allemaal echt als thuiskomen. Het zal dus zeker ook niet de laatste keer zijn geweest.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2016

Wolfgang uit Krailling

1,0
1 1 1 1

Schöner Blick, mangelhafte Wohnung.

Eine schöne Terasse gestattet den Blick auf das Meer mit dem Sonnenaufgang und dem Sonnenuntergang. Der Rest der Wohnung ist leider nicht so schön. Die Feuchtigkeit in der Wohnung kommt im Bad durch Schimmel und in der Küche durch starken Schimmelgeruch aus dem Schränken, wo das Geschirr, Töpfe und Besteck liegen. Der Wohnungzustand ist alt und abgewohnt. Der Gasherd ist nur noch teilweise funktionsfähig und mit Rostflecken bedeckt, wie auch andere Geräte. Die Wohnung ist weiter zu empfehlen, wenn man nur auf die Aussicht wert legt. Dafür muss man aber das Dreifache der ortsüblichen Miete für Ferienwohnugen bezahlen.

Oktober 2014

Albert P. uit 94333 Geiselhöring

4,8
5 4.5 4.5 5
Toon Duits

Herfstvakantie op een centrale locatie

Wij kozen deze flat als uitgangspunt voor dagelijkse excursies naar de bezienswaardigheden van Puglia. Na een ontspannen ontbijt (boodschappen in een bakkerij op de weg naar de haven, naast een winkel waar je ham en kaas e.d. kunt krijgen) in de ruime en smaakvol ingerichte flat, bezochten we Ostuni, Lecce, Gallipoli, Otranto, Bari, Matera, Alberobello en Savelletri en vonden het altijd leuk om 's middags terug te keren naar de flat en hier te genieten van het heerlijke dakterras
Bij Gli Archi, een restaurant op 500 meter afstand, kunt u heel goed en goedkoop eten.
Ik kan de flat altijd aanbevelen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

September 2013

Petterz uit Wien

4,8
3.8 5 5 5 5
Toon Duits

Wonderful dagen in Casa Aquamarina

Ik kan het negatieve beoordeling niet delen. Sinds 2001 komen we altijd terug naar Casa Aquamarina en hebben daar tot nu toe acht zomervakanties doorgebracht, die we zeer hebben genoten. Het appartement is in perfecte staat, smaakvol en met oog voor detail ingericht, ook de badkamer is groot en ruim. Maar het mooiste is natuurlijk het prachtige terras met uitzicht op de zee. Er zijn stenen banken en ligstoelen die uitnodigen om de hele dag op het terras door te brengen. Als je op de stenen bank zit en naar buiten kijkt, zie je alleen de blauwe zee - gewoon heerlijk! Bovendien ligt de prachtige stad Ostuni, met een romantische oude stad en een groot aantal bars, goede restaurants en typische osterias, op 7 km afstand. Met de auto kun je uitstapjes maken naar de prachtige steden en dorpen van Apulië, allemaal in de directe omgeving. Vorig jaar was een bijzonder jaar, want we zijn in september getrouwd in Ostuni! Voor ons is Apulië en Casa Aquamarina meer dan alleen een mooie vakantiebestemming, het is als een tweede thuis.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2013

Martin uit 70199 Stuttgart

4,6
4.4 5 5 4.1 4.7
Toon Duits

Adembenemend uitzicht op zee

We brachten meer tijd door op het fantastische dakterras dan op de omliggende stranden. Het vakantieappartement voldeed volledig aan onze verwachtingen wat betreft de uitrusting en de staat ervan.

Juni 2013

Der Gast uit Ostuni

1,2
2.5 0.6 0.6 0.5 2.5

Riesen-Enttäuschung!

Eine einzige Enttäuschung! Wir machen nun seit vielen Jahren Urlaub in Ferienwohnungen, auch in Apulien – und wir lieben die Ruhe, Einfachheit und Schönheit dieser Gegend. Die Homepage der Casa Acquamarina versprach „Apulien à la carte“, eine Wohnung in der selbsternannten „Premium“-Kategorie, laut Vermieterin auch „sehr ruhig“. Unsere Urlaubswirklichkeit sah leider völlig anders aus. Wir hatten die Miete bereits vor Reiseantritt voll überwiesen, sind dann aber dennoch nach 3 schlaflosen Nächten abgereist und haben uns eine neue Unterkunft gesucht. Wir haben eine Wohnung zurückgelassen, die offensichtlich bereits bessere Zeiten erlebt hat: schimmelartige Rückstände und Flecken im Bad, teils morsche Möbel und Fenster, an denen die Farbe abblättert, schlaflose Nächte durch einen Platz und eine Straße direkt vor dem Wohnzimmer und dem Schlafzimmer (auch in der Nebensaison bis 1 Uhr Nacht und ab 5 Uhr morgens befahren und „belebt“!), ein „Meeresblick“, bei dem aufgrund von Bauruinen und Baracken keine Freude aufkommen mag, alles inmitten einer trostlosen abgelegenen Siedlung in der Nähe der Autobahn. Wer die Ruhe und Schönheit Apuliens kennt und hier sucht, wird enttäuscht sein.

Omgeving van de accommodatie: hässlich und laut

Recreatiemogelijkheden: wenn man gerne den ganzen Tag Auto fährt, ist hier alles möglich....

Winkels: Der Supermarkt im Ort hatte mehr leere Regale als volle. Auch hier gilt: Auto mieten ...

Antwoord van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie:

Das ist keine Bewertung, sondern eine absolut ungerechtfertigte Retourkutsche. Unwahr, widersprüchlich und unfair. Nachdem das schlechte Wetter während des Aufenthaltes der Kundin keine Nutzung der schönen Meerblick-Dachterrasse erlaubte, (schade und frustrierend, aber eben nicht mein Verschulden) und das Umfeld nicht den rein persönlichen Vorstellungen dieser entsprach, meinte sie, sie müsse eine Geldrückerstattung erzwingen. Nachdem ein zunächst freundliches Betteln und zahlreiche Mails ihrerseits nichts halfen, ging sie dann dazu über, unbedingt irgendwelche lächerlichen Mängel an der Wohnung finden zu wollen. Nachdem die Situation sich de facto jeglicher Grundlage für einen ev. Rechtsstreit entbehrte, entschied sie sich, die bezaubernde Dachterrassenwohnung schlecht zu machen. Gott sei Dank habe ich abgesehen von zahlreichen Dankeschön-Mails und freundlichen Postkarten, viele Stammgäste, die seit Jahren immer wieder kommen und die Wohnung schätzen und lieben und diese auch an Freunde und Kollegen weiterempfehlen (siehe bitte weitere Gästekommentare!). Meine Wohnung ist wirklich mit Geschmack, viel Liebe zum Detail eingerichtet und ausgestattet und farblich harmonisch aufeinander abgestimmt. Zahlreiche meiner Fotos, die die Wohnung im Angebot illustrieren, sind übrigens erst im September 2013 von mir angefertigt worden und somit topaktuell. Allein die Ferienwohnung betreffend findet man 17 Bilder online, ohne die weiteren Strandbilder mitzurechnen. Das abgebildete blaue Sofa im Wohnzimmer und der SAT-Tv (Flatscreen) sind nagelneu ebenso wie das Strohdach und der weiße Tisch mit Sitzgruppe auf der Dachterrasse. Jedes Jahr vor der Saison wird die charmante Casa Acquamarina (die direkt am Meer gelegen ist) akkurat gewartet und gepflegt. Da wird geölt und gestrichen. Mein Mann reist dazu eigens nach Ostuni. Auch zwischen den Buchungen wird die Wohnung jedes Mal von einer Person unseres Vertrauens gut gereinigt und entsprechend übergeben. Etwas Anderes zu behaupten, wäre gelogen. Die Wohnung liegt auch wohlgemerkt n i c h t nahe der Autobahn, wie absichtlich falsch behauptet wird! Die Autobahn geht nur bis Bari (80 km entfernt), und die Schnellstraße liegt gut 500-600 m von der Wohnung entfernt. Man hört und sieht sie nicht von der Wohnung. Ein nicht fertiggestelltes Gebäude liegt zwar gut 250 m weiter seitlich, stört den traumhaften Meerblick aber überhaupt nicht und schränkt diesen auch wohlgemerkt nicht ein. Die Kundin hat sich eine mondäne Umgebung à la St. Tropez oder Capri erwartet, obgleich auf der Beschreibung auf unserer Internetseite e x p l i z i t steht: „Der malerische Hafen von Villanova ist nur eine Bucht weiter gelegen (800-900 m). Villanova ist ein herkömmliches antikes Fischerdorf“. Es ist ein Gebiet, wo man den Fischern noch zusehen kann, wie Sie die Tintenfische auf den Felsen schlagen oder schwarz gekleideten Omas beim Häkeln vor der Haustür. Die Kundin, welche angeblich lt. ihrer Äußerung „die Einfachheit dieser Gegend und ihre Menschen liebt“, aber genau diese Impressionen im Umfeld der Wohnung im gleichen Atemzug kritisiert, hatte vermutlich vor ihrem 5-Sterne-Hotel in der Stadt Lecce, wo Sie sich lt. eigener Information zuvor aufgehalten hatte, sicher nicht. Und bei schlechtem Wetter sieht nun mal jede Umgebung trist aus.

Fotos von den Stränden der Umgebung sind online. Und selbst wenn im Sommer ein paar Jugendliche abends am öffentlichen Strand feierten, dann ist das auch nicht mein Verschulden. In der nahen Umgebung der Casa Acquamarina gibt es keinen Störfaktor (wie Diskothek, lärmende Schnellstraße, Baustelle o.Ä.). Im Sommer herrscht normaler Ferienbetrieb wie überall an Italiens Küsten.
Meine Beschreibung ist mehr als präzise und korrekt und dazu stehe ich.
Für Fragen und Klärungsbedarf stehe ich natürlich gerne zur Verfügung. Ich berate Sie gerne und danke für das Vertrauen, das Sie mir entgegenbringen werden.

Januari 1970

Christine S. uit 1090 Wien

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Had een heerlijke vakantie hier

We hadden 2 heerlijke weken in Casa Aquamarina, elk twee keer. De kinderen genoten van hun vrijheid om alleen op het strand te lopen, mijn man en ik genoten van het prachtige terras. Het appartement biedt een perfect uitgangspunt voor talrijke excursies in de omgeving. De stranden voor de deur zijn levendig, er is altijd wat te beleven. Een paar kilometer verderop liggen prachtige duinstranden, perfect voor lange strandwandelingen, kitesurfen en zonnebaden. In 10 minuten met de auto bent u in het charmante Ostuni, een klein "wit" stadje op de rots. De inrichting van het appartement is naar Italiaanse maatstaven perfect - heel mooi, maar niet opdringerig de maritieme design elementen. Een auto is echter zeker aan te bevelen. We kijken al uit naar de volgende keer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulië's Tale Informatie "About Me" is te vinden op de desbetreffende link op onze website. Dank u.


Andere accommodaties van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Alle accommodaties weergeven van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 50320

Laatst bijgewerkt: 04.11.2023

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50320.htm


«Casa Acquamarina» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven