Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Kleine Villa Anastasia

Kastri Keratokampos Heraklion

Max.  3   gasten
70m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 3  gasten
70m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

121 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

In een zeer besloten en romantische sfeer ligt de "Kleine Villa Anastasia" op een terrein van ca. 2000 m², omgeven door olijfbomen.
Het in 2012 volledig gerestaureerde en liefdevol onderhouden vakantiehuis heeft een oppervlakte van 70 m². In de slaapkamer met airconditioning staat een gemetseld, Frans bed, een ruime kledingkast en een kaptafel. De logeerkamer bevindt zich in het entreegebied en is uitgerust met een dagbed. De van airconditioning voorziene woonkamer met zithoek en uittrekbare slaapbank is zeer licht en uitnodigend. Een volledig uitgeruste inbouwkeuken met keramische kookplaat, vaatwasser en plafondventilator maakt de keuken compleet. Het aanrecht met uitzicht op zee maakt samen koken een plezier. Een kleine badkamer met marmeren wastafel, douche, WC, wasmachine. Twee terrassen met een totaal van 80 m² met zeezicht, hangmat en masage pool. Hier kunt u ontspannen en tot rust komen.
Buitendouche, horren op bijna alle ramen en balkondeuren.
De airconditioners kunnen ook als verwarming dienen.

Onze cottage is eenvoudig en pretentieloos gehouden, zonder overbodige franje, maar stijlvol ingericht in witte lijnen met veel aandacht voor detail.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (150x200 cm)
Woonkamer
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 50 km Heraklion

50 km

Station 50 km n/a

50 km

Snelweg-afrit 50 km n/a

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kastri ligt op ongeveer 50 minuten rijden van Heraklion. Maar wees voorzichtig: veel wegen leiden naar de bestemming en je kunt de borden (en vooral de navigatiesystemen) niet altijd vertrouwen. Zelfs als je de prachtige nieuwe snelweg hebt gevonden, moet je heel voorzichtig rijden, want de weg wordt twee keer vrij onverwacht onderbroken!

Maar vroeg of laat kom je altijd aan - maak je niet druk.
Wij sturen u graag een gedetailleerde routebeschrijving.
Kreta - het eiland voor liefhebbers - heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden, vooral in het zuiden. Ervaar de fantastische bergwereld van Kreta en het onvergelijkbaar mooie uitzicht op de Libische Zee tijdens de rit naar het vissersdorp Kastri. Er is geen massatoerisme. Verborgen, romantische baaien met Caribisch helder water zijn in een paar minuten te bereiken. Vaak vindt u, zelfs in het hoogseizoen, baaien waar u de hele dag ongestoord kunt doorbrengen.
In Kastri zijn enkele originele taverna's waar u uitstekend, typisch Kretenzisch eten kunt eten tegen een redelijke prijs. De taverna's liggen direct aan zee. Pure ontspanning. Er zijn drie kleine minimarktjes voor uw dagelijkse behoeften. Verdere winkelmogelijkheden, artsen, apotheken, banken en supermarkten vindt u in de plaatsen Ano Vianos (7 km), Arkalohori (15 km) of Ierapetra (30 km).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Wandelen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 250 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, sind als Entschädigung die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten: i. Bis 49 Tage vor Mietbeginn: 20% des Mietpreises ii. Bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises iii. Bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises iv. Bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90% des Mietpreises v. Ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100% des Mietpreises

meer informatie:

Meer informatie vindt u op onze website:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 08-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Lena &. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een enkele ontspannende droom

We waren op zoek naar een rustig huisje op een afgelegen locatie, bij voorkeur direct aan zee of met zwembad / uitzicht op zee, en in de buurt van een kleine en authentieke plaats. We hebben Villa Anastasia gevonden, die onze hoge verwachtingen zelfs heeft overtroffen! Het hele terrein is prachtig gelegen in een tuin met veel verschillende zit- / ligplaatsen, af en toe 1-2 katten en een prachtig uitzicht op zee en vanaf het dakterras op de hele omgeving, die afhankelijk van het licht van kleur verandert. We hebben ook het zwembad gevuld en daarom, ondanks de hitte, geen zin gehad om het prachtige terrein te verlaten. Onze plannen voor uitstapjes werden gewoon overboord gegooid en alleen dankzij de af en toe voorkomende bouwwerkzaamheden aan het (voldoende verre) buurhuis werden ze weer geactiveerd. De villa was ook binnen liefdevol ingericht, zelfs met een kleine "bibliotheek", en laat niets te wensen over. We voelden ons van harte welkom. Alles is ongelooflijk schoon, goed onderhouden en werkt perfect! En dan is er nog Kastri (de kronkelige, steile wandeling hebben we helaas niet geprobeerd vanwege de hitte): we hadden als nieuwelingen op Kreta absoluut niet verwacht dat er nog zo'n authentiek, ontspannen stadje is met fantastische, zeer betaalbare tavernes en cafés direct aan zee op het verder nogal toeristische eiland. Bovendien zijn er 2 kleine supermarkten, 1 bakkerij, 1 viswinkel, 1 leuke souvenirwinkel - dat is het in wezen. We waren helemaal enthousiast! De meeste andere toeristen spraken Duits. En overal zijn er smalle stranden. Maar om te zwemmen reden we het liefst naar de westelijke rand van de stad, naar het zandstrand achter de kerk of naar het Listis-strand (eventueel met waterschoenen). Het water is heerlijk helder. Misschien zijn er op andere plekken op het eiland nog wel wat spectaculairdere bezienswaardigheden, maar alles rond Villa Anastasia vonden we absoluut perfect!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Sabine und M. uit Kassel

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We zouden ook zijn gebleven!

Wie zijn rust in een ongestoorde omgeving wenst, is in dit huisje precies goed. Een plek met ziel. Een huis waarin men zich goed voelt. Schoon, goed uitgerust, lichte kleuren, licht hout, geweldig uitzicht, twee terrassen, airconditioning.....we hebben niets gemist! Het bed is voor twee niet zo fragiel gebouwde mensen voor meer dan een weekend, tenzij je net verliefd bent, een beetje klein, maar er is ook een dagbed in de gang om op uit te wijken. Het zou niet eerlijk zijn om te verdwalen in details die je persoonlijk misschien anders zou doen. Wat telt is de algehele indruk en die is geweldig. Hier hebben mensen met liefde en ziel een plek van ontspanning en rust gecreëerd - dat voel je en zo breng je ook je tijd door. Het uitzicht in de verte - over de kustlijn en de zee - is spectaculair, je kunt er niet genoeg van krijgen, je wilt blijven en hoopt minstens ooit weer terug te komen. Het contact met de verhuurders verliep gemakkelijk en vertrouwd. Zaken werden direct afgehandeld en ze waren zeer geïnteresseerd in het feit dat hun huurders een goede en ontspannen tijd hadden. Nogmaals hartelijk dank, we hadden geweldige dagen!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2023

Steffen W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Betoverend

Ik ben al meerdere keren te gast geweest in dit prachtige huisje. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Het is prachtig en liefdevol ingericht. Natuurlijk zijn het ook de mensen in de buurt die deze plek maken tot wat het is. We zullen terugkomen!!!!

Mei 2019

Markus uit 53229

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Niet te veel beloofd

Als je je gewoon goed wilt voelen, is dit de plek voor jou. We zijn zelden zo snel in vakantiestemming gekomen. Zeer goed uitgerust en onderhouden. Aardige verhuurders. In het kleine dorp zijn leuke restaurants en winkelmogelijkheden. Als je actie wilt, kun je beter iets in het noorden van Kreta zoeken.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Heidi N. uit 27299 Langwedel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

een droom

Als u het massatoerisme beu bent, uzelf bezig kunt houden en gewoon van rust houdt, dan is dit de plek voor u! We hebben elke dag genoten! Waar stilte geen stilte betekent, gaven de krekels dagelijks een concert. Maar dat hoort gewoon thuis in dit landschap. Bijna overal op het terrein heeft u uitzicht op de prachtige blauwe zee. Je kiest gewoon in welke stemming je bent en kiest het passende terras. Alles is schoon en goed onderhouden, zelfs als allergiepatiënt had ik geen problemen
Als u wilt socialiseren, kunt u naar het dorp gaan. In Kastri is er bijvoorbeeld de taverna Kriti, die wij bijzonder kunnen aanbevelen. Jorgos en zijn familie runnen de taverna met liefde voor hun gasten. Je voelt hier echte gastvrijheid. Je hoort het geluid van de zee samen met het heerlijke eten. Jorgos spreekt ook heel goed Duits.
Het contact met de verhuurders is perfect en zeer vriendelijk. Wij hebben met deze vakantie een droom vervuld en kunnen een verblijf hier alleen maar aanbevelen. Als het voor ons mogelijk is, zouden we graag nog eens naar dit kleine paradijs komen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Julia und Jörn T. uit 57074 Siegen

5,0
5 5 5 5

Traumhaftes, liebevoll eingerichtetes Haus in perfekter Lage

Das Haus liegt wie ein kleines Schloss auf einem Bergvorsprung. Alles Notwendige ist vorhanden. Das Beste ist die Südterrasse: Hier (und aus der Küche und aus dem Wohnzimmer) blickt man jederzeit aufs Meer - Erholung pur! Kastri bietet alles, was das Herz begehrt: Strände, Tavernen am Strand, Ruhe und Frieden, Natur.
Sehr zu empfehlen sind die Taverna Kriti (Abendessen) und TavernaCafe Faros (am westlichen Dorfende bei der Kirche).
Das Haus ist einsam in einem traumhaften Olivenhain gelegen. Die Zufahrt sieht auf den ersten Blick (letzte 200m) sehr eng und "Offroad" aus, der Eindruck täuscht aber. Der Weg ist breit und hinreichend befestigt - einfach beim ersten Mal langsam fahren!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Stefanie U. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Einfach nur traumhaft

Mein Freund und ich haben einen traumhaft entspannten und romantischen Urlaub in der kleinen Villa Anastasia. Das Häuschen ist wunderschön zwischen Olivenbäumen gelegen und perfekt für einen ruhigen romantischen Urlaub mit quasi Erholungsgarantie : ) Unten am Meer gibt es Tavernen in denen man vor einer malerischen Kulisse richtig tolles Essen genießen kann. Wir würden am liebsten direkt wieder anreisen : )

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Romantische vakantie

September 2015

Bettina G. uit Wilnsdorf

4,8
5 5 5 4

Wunderschön und ruhig

Dies ist ein ideales und sehr gepflegtes und sauberes Ferienhaus für alle, die die Natur lieben und im Urlaub vor allem wandern und schwimmen wollen - nichts für Städtebummler! Aber man kann zu Fuß mehrere Tavernen erreichen - wenn man nicht vor einem steilen Weg bergauf zurückschreckt. Allein der Blick von der Terrasse aufs Meer ist schon Erholung pur; wenn man Glück hat, sieht man sogar von dort aus ab und zu über den Bergen Geier. Wir waren schon zweimal hier und werden auf jeden Fall wiederkommen. Bei der Lage haben wir lediglich deshalb einen Stern weniger vergeben, weil die Anfahrt zum Haus ein bisschen "extra" ist; man braucht dafür ein robustes kleines Auto oder am besten einen Jeep.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Peter B. uit Gächlingen

5,0
5 5 5 5

Ein Stück vom Paradies

Der ideale Platz zur Entschleunigung. Ruhe und Entspannung pur. Perfekt eingerichtet und gute Infrastruktur in der Umgebung. Für Leute die Abgeschiedenheit lieben. Wir träumen davon hierher zurückzukommen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

Bettina L. uit Niederpöcking

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Oase für Individualisten

Wir kommen jedes Jahr für eine Woche und lieben es hier. Ruhe und schöner Wohnen - das ganze im Olivenhain mit spektakulärem Blick auf das Meer. Traumstrände in der Nähe. Urlaub für Individualisten fernab des Massentourismus'! Prädikat: absolut empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2015

H. R. uit Linkenheim

5,0
5 5 5 5

Urlaub im Olivenhain

Bereits zum zweiten Mal verbrachten wir unseren Urlaub an diesem wunderschönen Ort. Hier kann man abseits von Touristenrummel sich erholen, wozu die Kleine Villa Anastasia bestens beiträgt. Die gehobene Ausstattung lässt nichts zu wünschen übrig, alles sehr sauber. Das Häuschen ist ganz liebevoll eingerichtet. Auf einer der hübsch angelegten Terrassen fand man auch immer ein schattiges Plätzchen.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2015

U. F. uit Rees

5,0
5 5 5 5

Mehr Erholung geht nicht!

Dieses schöne Ferienhaus liegt allein in einem Olivenhain und bietet einen freien Blick auf das Meer.Liebevoll wurde das Haus eingerichtet,ohne die Ansprüche eines modernen Haushalts zu vergessen. Im Außenbereich gibt es zu jeder Tageszeit einen schattigen Platz zum liegen und der Whrilpool und die Außendusche sorgen für Abkühlung.Dies ist ein Ort, den ich dem Ruhe und Erholung Suchende sehr empfehlen kann.

Aanbevolen voor: Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. A. Zeuner

Mevr. A. Zeuner

Dus hier zijn we gestrand, in Kastri, Viannos, Heraklion, Kreta, Griekenland.. Hoe is het gebeurd? We hebben altijd gedroomd van een plek aan zee. In april 2011, na vele reizen over de hele wereld, besloten we samen..: Dromen is leuk, eindelijk een huis zoeken is beter - maar waar? Het moest een eiland zijn, het hele jaar door een warm klimaat en een perfecte zee. Dat alles vonden we in Kastri!


meer informatie

Objectnummer: 50367

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50367.htm


«Kleine Villa Anastasia» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven