Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa delle Bougainvillée

Puglia / Italië

Max.  6   gasten
110m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
110m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

34 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Wij bieden onze eigen huisje
Villa delle Bougainvillée in Ostuni / Puglia.

De prachtige mediterrane zomer villa's van Lido Fontanelle (in het hoogseizoen bewaakt) zijn slechts ongeveer 1 km van de pittoreske oude vissershaven van Villanova (fort uit de XVI. Eeuw.) En op slechts 6 km van de charmante, gebouwd op drie heuvels Witte stad Ostuni afstand.
Ze zijn slechts ongeveer 250 meter van de zee.
De Villa delle Bougainvillée gelegen op een 600 acre veel op het Lido Fontanelle. De villa heeft een eigen oprit die leidt tot een schaduwrijk park tuinhuisje. Het is omgeven door een prachtige mediterrane tuin, tussen de onder andere een zeer hoge palmboom, een magnoliaboom, een ficus, twee citroenbomen, hibiscus en rozenstruiken. Een verharde stenen pad leidt direct naar de veranda van het huis, dat is weelderig begroeid met bougainville - vandaar de naam. Het grote terras is deels overdekt en deels zonnig terras. Tuinmeubelen en een buitendouche zijn van nature aanwezig. Een externe trap leidt naar een ander terras boven (dakterras), van waaruit je iets van de zee kunt zien.
Mediterrane levensstijl.
Een bungalow van wit metselwerk. (Wfl. Ongeveer 110 vierkante meter). Eigenlijk is de tuin onthult al de sfeer van de villa: Gekozen zeegroen
Vietri -Keramikfließen op het terras als in alle kamers, witte deuren binnen. In rijkelijk ontworpen woonkamer heeft een slaapbank voor twee personen (gebroken wit metselwerk) in de Moorse-mediterrane stijl gemaakt met turquoise kussens; afgestemd op de Intérieur wandlampen.
Beide badkamers zijn voorzien van witte wandtegels en ramen. Ze zijn beide uitgerust met nieuwe douche en nieuwe luxe inrichting, een
de badkamers heeft bidet. De spiegels zijn elk omlijst met mooie handbeschilderde keramische inserts (Greche). Nieuwe wasmachine in de badkamer.
De villa heeft 3 slaapkamers (een grote, een middelgrote en een kleine) met een totaal van 6 bedden. De keuken is groot, volledig ingericht en s. Goed uitgerust (vaatwerk, grote koelkast, eettafel / stoelen, betegelde aanrecht en schrijnwerker vormgegeven witte laden en kastdeuren).
Ideaal voor elk seizoen: Airconditioning - Zomer / Verwarming-Winter (convectoren)


Prijzen 2016 - zie onze website

Voor specifieke vragen en informatie bez. de beschikbaarheid kunt u contact met ons op via: of bel

We horen graag van u!
Licentie- of registratienummer: BR07401291000008404

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.25 km

0.25 km

Meer 0.25 km

0.25 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 35 km Brindisi

35 km

Station 4 km Ostuni

4 km

Snelweg-afrit 1 km Ostuni-Villanova (Schnellstr.)

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De Villa delle Bougainvillée is slechts ongeveer 1200 m van Villanova.

Het is gelegen in Lido Fontanelle, een zeer goed onderhouden woongebied, - ongeveer 300 privé villa's met mediterrane tuinen - die wordt begrensd door oleanders.

Er zijn slechts ongeveer 250 meter van de zee. Marina di Ostuni heeft, dat wil zeggen de Blauwe Vlag award voor decennia Bandiera blu voor een uitstekende kwaliteit zeewater. Bovendien is in de afgelopen jaren, de '5 zeil' (maximum beoordeling) door Legambiente - een in Italië eerder kristisch beslecht milieu-organisatie.
Deze strook van de kust voor Ostuni is bekleed met verschillende resorts. Het centrum, in ieder geval geografisch beeldt de pittoreske oude vissershaven van Villanova. Hier zijn er bars waar je kunt ontbijten, bakkerijen, visrestaurants, pizzeria's, enz. Kan hebben Zelfs als men niet moet denken Villanova zo geavanceerd, dus je kunt in de zomermaanden hebben een en zie de andere boot, omdat de kristalheldere zee trekt ook veel rijke Italianen en Europeanen. In augustus is er een vakantiemodus.

De Villa delle Bougainvillée is slechts ongeveer 1200 m van Villanova.

Kunt u geïnspireerd worden om een ​​beeld van südapulischen stad Ostuni te schilderen, moet je echt alleen maar een paar kleuren: groen voor eindeloze eeuwenoude olijfbomen zich uitstrekt tot aan de zee en flankeren de kust, de blauw in verschillende tinten van de azuurblauwe zee dat lijkt op een blauw tapijt overgaat in de lucht aan de horizon. Stralend wit contrast zijn de witgekalkte huizen in de Moorse stijl oude centrum van Ostuni, met zijn steegjes en trappen. Trots en als het Midden-Oosten "Kasbah" de witte stad staat op 300 m hoogte in zonlicht. De oude stad Ostuni is ook officieel Art Italiaanse stad. Individuele accenten in het beeld te zetten paars en paarse spatten van kleur aan de weelderige bougainville groeien, Peeping uit de muren en het verfraaien van de tuinen.
Langs de velden overal niet eindigen muri een secco, vonApulien de typische droge stenen muren. De tinten van de stenen variëren van wit, zand, gevlekt roodachtig terra cotta naar antraciet, bijna zwart wanneer ze vervagen van de decennia van verwering. De mooiste zijn de zandkleurige, roodbruine doorkruist doet denken aan mooie bloemen beplant met terracotta vazen. Het is een mooi geluid, straalt de warmte en we associëren met mediterrane cultuur en manier van leven.

De landelijke charme van Puglia wordt gedomineerd door schaduwrijke olijfbomen, wild groeiende stekelig peren, rode tomaat velden en wijngaarden afgewisseld met idyllische dorpjes en natuurlijk. Door de warme gastvrijheid van haar inwoners Zware lager vijgenbomen gewoon wachten om te worden opgehaald. Geurige bomen citroen, sinaasappel en mandarijn harmonieus in de Middellandse Zee, zonovergoten paradijs. Puur natuur!


leren een goed vertrekpunt om de schoonheid van Apulië weten te ontdekken.
Tal van excursies:

Ostuni, vooral de oude stad - de moeite waard tijdens de dag wanneer het zonlicht schijnt op de avond wanneer het wordt verlicht -, Grottaglie, de stad van keramiek; Martina Franca; Monopoli met zijn charmante haven; Castel del Monte, Trani en Giovinazzo in de buurt van Bari; de talloze haar Trulli gekenmerkt Itria vallei met plaatsen als Alberobello en Locorotondo; in het zuiden van Apulië de charmante barokke stad Lecce, het 'Florence van het Zuiden ", omdat het hele Salento etc.

Goedkoop Flugverbind. met de low-cost vliegers, Air Berlin, German Wings en Ryan Air vanaf diverse Duitse luchthavens


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 33 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

kosten:
Het water en gas is inbegrepen in de huurprijs.
Het bed- en badlinnen is niet inbegrepen in de prijs. De gast heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen het beddengoed en handdoeken uzelf of te huren voor een vergoeding.
Huidige na het lezen van (€ 0,50 / KW)

Meer informatie, details, voorwaarden, enz. Kunt u vinden op onze website

zijn onderworpen aan de voorwaarden van de Mediterrane vakantiebestemmingen het agentschap DOMUS DOMPE '.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Es gelten die AGB unserer Webseite apulienurlaub-ostuni.de

meer informatie:

Meld u zich alstublieft aan rente en vragen!
Wij zullen u adviseren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

3,5 van 5
3.0 Inrichting
3.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
3.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2017

Cécile R. uit 8203 Schaffhausen

3,5
3 3 5 3
Toon Duits

Optimalisatievoorstellen

Het huis of de helft van het huis bevindt zich in een nederzetting van verschillende soortgelijke gebouwen. De stijl is mooi en aantrekkelijk. De tuin zou beter onderhouden moeten worden… De individuele matrassen (oude verenmatrassen) zijn verschrikkelijk. Het huis ligt dicht bij een muziekpub. (Vanaf donderdagavond is het druk in het seizoen, dat moet je leuk vinden en vermeld worden) De verantwoordelijke huismeesteres was erg aardig, want toen we het huis binnenkwamen, kwam er een nare geur uit de ene badkamer... De loodgieter was snel ter plaatse. Het behoorlijk mooie huis zou zowel van binnen als van buiten geoptimaliseerd moeten worden voor deze aanzienlijke prijs.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Passione Puglia - Apulië's Tale Informatie "About Me" is te vinden op de desbetreffende link op onze website. Dank u.


Andere accommodaties van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

Alle accommodaties weergeven van Mevr. I. Dompé-Legrottaglie

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 50408

Laatst bijgewerkt: 15.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50408.htm


«Villa delle Bougainvillée» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven