Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in het kasteelpark

Berlijn

Max.  8   gasten
180m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
180m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

U verblijft in een ruim en comfortabel ingericht 5-kamer vakantiehuis van 180 m² met slaapgelegenheid voor maximaal 8 personen en een grote tuin. Het interieur van het vakantiehuis werd van januari tot mei 2016 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. U kunt een volledig nieuw interieur verwachten (behalve de woonkamer), nieuwe badkamers (met in totaal 2 douches en een ligbad), nieuwe keuken met nieuwe elektrische apparatuur, vloerverwarming en nieuwe ramen + elektrische rolluiken in het hele huis. De foto's in deze advertentie zijn om een eerste indruk te geven na de renovatie. Details zoals gordijnen, tapijten, decoratie en andere kleine dingen ontbreken nog en zullen binnenkort worden toegevoegd.

En dit is wat je te wachten staat: Op de begane grond is er een woonkamer van 30 m² met een eethoek in de erker (geschikt voor 8 personen) en een gezellige zithoek met uitzicht op de grote 55-inch tv. Het huis is uitgerust met een satellietsysteem zodat u in alle kamers satelliettelevisie ontvangt. De nieuwe keuken werd uitgerust met hoogwaardige elektrische apparatuur van Siemens. Je kookt hier met inductie (attentie voor pacemakerdragers), wat qua snelheid vergelijkbaar is met een gasfornuis. De nieuwe oven is op een comfortabele hoogte geïnstalleerd en heeft onder meer 13 verwarmingsstanden en een TFT-display. U vindt er ook een volledig geïntegreerde Liebherr koel-vriescombinatie (met 3 grote vriesvakken), een ingebouwde wasmachine (AEG) en een volledig geïntegreerde Siemens vaatwasser met automatische programma's, zodat u alleen maar hoeft weg te zetten, aan te zetten en op "Start" te drukken. Een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en magnetron behoren uiteraard ook tot de keukenuitrusting, evenals nieuw serviesgoed en bestek, nieuwe potten en pannen. Op de begane grond vindt u ook een grote slaapkamer met schuifdeurkast en tweepersoonsbed (1.80m). Op korte termijn komt er ook een slaapbank in deze kamer. En natuurlijk is er een kleine badkamer met douche op de begane grond. In beide badkamers zijn hoogwaardige sanitaire objecten van Villeroy & Boch en Grohe geïnstalleerd

De nieuwe trap leidt naar de bovenverdieping. Het eerste wat je hier bereikt is de badkamer met bad en douche. Ook hier domineren Grohe en Villeroy & Boch. Verder zijn er drie slaapkamers op de eerste verdieping. De twee kleinere kamers zijn elk uitgerust met 2 eenpersoonsbedden (90 cm) en hebben een grote ladekast, een flatscreen-tv aan de muur en inloopkasten. In de grote slaapkamer staat een tweede tweepersoonsbed (1,80 m), een grote, 2,50 m brede kledingkast en ook satelliet-tv aan de muur.

Het hele huis is voorzien van vloerverwarming en elektrische rolluiken.

Het vakantiehuis ligt in een rustige zijstraat, maar is toch zeer gunstig en ook recreatief gelegen in de groene wijk Biesdorf. De S-Bahn (S5) ligt op slechts 3 minuten afstand en er zijn ook diverse winkelmogelijkheden in de directe omgeving. Er is parkeergelegenheid in de straat en meestal ook direct voor het huis en natuurlijk gratis.

Biesdorf ligt in het oosten van Berlijn en wordt gekenmerkt door vrijstaande huizen en appartementsgebouwen. Hier kunt u genieten van voldoende rust van de soms stressvolle drukte van de hoofdstad. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen bent u niet ver van het stadscentrum. Zonder overstappen bereikt u de Alexanderplatz in 20 minuten, de Friedrichstraße in 30 minuten en de Zoologischer Garten in 40 minuten.

Het huis heeft een grote tuin waar u kunt barbecueën en ontspannen. Als u niet zelf wilt koken, zijn er verschillende restaurants in de buurt.
Licentie- of registratienummer: 10/Z/ZA/000897-16

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 25 km Schönefeld

25 km

Station 0.3 km Biesdorf

0.3 km

Snelweg-afrit 14 km Berlin-Hellersdorf

14 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in een rustige zijstraat (doodlopend) en is slechts enkele meters verwijderd van het S-Bahn station van Biesdorf. Er zijn verschillende winkelmogelijkheden in de omgeving, waaronder het Biesdorf-Center met een grote kruidenierswinkel en drogisterij. Biesdorf ligt in het oosten van Berlijn en wordt gekenmerkt door vrijstaande huizen en appartementsgebouwen. Hier kunt u genieten van voldoende rust van de soms stressvolle drukte van de hoofdstad. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen bent u toch niet ver van het stadscentrum. De S-Bahn ligt op slechts 300 meter afstand. Hiermee (S5) bereikt u Alexanderplatz in 20 minuten, Friedrichstraße in 30 minuten en Zoologischer Garten in 40 minuten zonder overstappen. Maar ook in Biesdorf is veel te ontdekken. Het recreatiepark Marzahn met de Tuinen van de Wereld ligt op slechts ongeveer 10 minuten afstand van het huis. Het prachtige Schlosspark of de Biesdorfer See zijn ook altijd een wandeling waard.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

U kunt met maximaal 8 personen komen, het hele vakantiehuis en de grote tuin staan tot uw beschikking. Het is niet mogelijk om individuele kamers te verhuren!

De huurprijzen zijn afhankelijk van het seizoen en het aantal personen. De huurprijzen zijn geldig voor een bezetting tot 4 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van 20 €/nacht (kinderen tot 3 jaar gratis). De prijzen zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals vuilnis, elektriciteit, water/riool, GEZ etc., dus er zijn geen verdere verborgen kosten. Handdoeken en beddengoed zijn optioneel verkrijgbaar voor 10,00 EUR/set, WLAN is gratis. Een boeking is pas mogelijk vanaf 5 nachten (uitzonderingen, bijv. voor installateurs mogelijk na overleg).

Een borgsom van 500 € is vereist. Na bindende boeking en ontvangst van uw boekingsdocumenten is binnen 14 dagen een aanbetaling van 50% verschuldigd, het resterende bedrag en de borg dienen kort voor aankomst te worden overgemaakt.

Als uw reis een particuliere achtergrond heeft, moet 5% verblijfsbelasting worden toegevoegd aan alle kosten, alleen zakenreizigers zijn vrijgesteld van de stadsbelasting.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Wir erlauben unseren Gästen eine kostenfreie Stornierung bis 90 Tage vor Beginn der Mietzeit. Bei kurzfristiger Stornierung (90-61 Tage) berechnen wir 30% des vereinbarten Mietpreises, bei 60-31 Tage vor Mietbeginn werden 50% des Mietpreises fällig und bei Stornierung ab dem 30. Tag vor Mietbeginn 80% der Mietsumme. Eventuelle An- oder bereits komplett getätigte Mietpreiszahlungen werden unter Berücksichtigung der eben aufgeführten Stornogebühren innerhalb von 14 Tagen erstattet. Wir erlauben uns ebenfalls bis 1 Woche vor Beginn der Mietzeit eine Kündigung auszusprechen, ohne nähere Angaben von Gründen. Bei Nichterscheinen bzw. Stornierung nach Reisebeginn oder vorzeitiger Abreise werden 100% des vereinbarten Mietpreises fällig. Es wird empfohlen, sich gegen das mit einem Rücktritt verbundene Kostenrisiko durch den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung abzusichern!

meer informatie:

Roken is alleen toegestaan in de buitenruimte.

Registratienummer (ZwVbG): 10/Z/ZA/000897-16


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus am Schlosspark
Dhr. S. Zange

Dhr. S. Zange

meer informatie

Objectnummer: 50549

Laatst bijgewerkt: 12.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50549.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven