Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Madera / Tenerife

Tenerife Zuid met zwembad - Ervaar een vakantie, het apparaat is niet zo gemakkelijk om te vergeten

Max.  3   gasten
85m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
85m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

79 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

79 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

In het zuiden van het eiland, net buiten de stad van Granadilla de Abona is deze prachtige plek van rust en ontspanning en ligt in een groot landhuis, met uitzicht over het achterland en een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan en de zuidelijke kust van het eiland - dit is de Finca Madera , Een echte Canarisch landhuis op ca. vierkante meter grond. Nu het huis staat alleen is zijn gezellige interieur en een totale oppervlakte van 85 vierkante meter, het terras is 30 vierkante meter.


Het onderscheidt zich van de meeste andere vakantiehuisjes op het eiland, omdat het gaat om een ​​ongebruikelijke combinatie van hout en natuursteen, die sexy zijn gecombineerd en harmonieus op elkaar afgestemd. Warme kleuren en een uitnodigende sfeer acteren benadrukken het grote, nette indruk. Het huis wordt overspoeld met licht en ingericht in een lichte en vriendelijke stijl. Voor de deur is er een prachtig zonneterras met ligstoelen en zeer aantrekkelijk acteren tuinmeubelen gemaakt van massief hout.

Het huis is ontworpen voor 2 personen en heeft een grote woonkamer met eethoek, een keuken, een grote slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Badhanddoeken en handdoeken en theedoeken zijn in voldoende hoeveelheid beschikbaar. Ook het beddengoed. Op verzoek kan worden verstrekt voor een baby reiswieg.

De ruime woonkamer is voorzien van comfortabele meubels. U vindt hier ook de satelliet televisie-apparatuur voor digitale ontvangst van tv-zenders en een radio met CD-speler. Aan de grote eettafel, vier stoelen.

De moderne keuken heeft een 2-pits keramische kookplaat, oven, koelkast, gootsteen, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en citruspers. Het bed in de slaapkamer is 160 x 200 cm. Er is een wasmachine, een strijkplank en een strijkijzer.

In de omgeving zijn diverse terrassen, een groot deel van de tuin en een parkeerplaats voor de huurauto. Op de zonne-energie verwarmd zwembad (ca. 6 x 3 m), is er een zonneterras met ligstoelen en parasols. De Finca Madera is een vakantiehuis, dat door de eigenaren voortdurend verbeterd en uitgebreid. Na het installeren van een zwembad verwarming werd een overdekte buitenkeuken gebouwd in het voorjaar van 2009 tussen het zwembad en het huis. Beschermd tegen de zon en de wind is hier de volledige plezier van het koken in openlucht. Een barbecue met een kleine gasfornuis en wastafel maken deze plek vooral voor mannen interessant die willen genieten van vakantie haar passie voor het koken.

Het uitzicht vanuit het huis of de terrassen van de Atlantische Oceaan is gewoon gigantisch. Ook de zonsopgangen. Deze vakantie dan zult u niet snel zult vergeten !!!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13.5 km

13.5 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 15 km Reine Sofia

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

Het huis "Casa Madera" is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen. Na slechts 50 meter het eerste parcours bereikt u. De stranden in het zuiden van het eiland ligt op slechts 15 minuten met de auto. De zuidelijke luchthaven ligt op 15 km, de noordelijke luchthaven rd. 75 km afstand. De dichtstbijzijnde restaurants en supermarkten liggen op ongeveer 700 meter in Granadilla. Er zijn apotheken, banken en andere winkels.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Het huis kost per dag voor 2 personen

10:01. - 17:12. = € 90
18:12. - 09:01. = € 105

Voor een derde persoon in een extra bed beschikbaar is, zal het dan nog eens € 10 wordt berekend.

Voor een kind jonger dan 2 jaar geen berekening. Een kinderbedje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar.
In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed, en de toegang tot het internet via een draadloze router.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

meer informatie:

Tenerife- Golf
De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.

Duiken Tenerife
Tenerife biedt duikers en Schnochlern unieke kans in Afrikaanse wateren om te duiken onder Europese omstandigheden en bij de rest van de dag door te brengen in Spaanse sfeer.

De vulkanische oorsprong van het eiland maakt, natuurlijk, zelfs onder water merkbaar, de wilde, ruige lava landschap en de grote overvloed aan vis van de Atlantische Oceaan te maken, altijd een onvergetelijke duiken mogelijk.

Het onderwater landschap is zeer gevarieerd en wordt afgewisseld met steile wanden, overhangen, grotten en zandgronden.

De riffen op een diepte van 35-40 meter, worden bewoond door murenen, anemonen, gorgonen, tandbaarzen en roggen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-03-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2021

Sabrina L. uit Thüringen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie finca

Een perfect huis voor twee personen, super uitgerust en precies zoals op de foto's. De top-onderhouden tuin is het absolute hoogtepunt. Er zijn zoveel verschillende planten te ontdekken, plus een fantastisch uitzicht op zee en een heel mooi zwembad. De eigenaren zijn erg aardig en kwamen regelmatig de tuin water geven. Als u ooit een taxi wilt bestellen, raden wij u aan een zijstraat te bellen, want op het adres van de finca staan slechts twee huizen en daarom kende niemand dit adres.
Wij kunnen het huis 100% aanbevelen!

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. U. Scharnitzky:

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie einen erholsamen Urlaub in der Finca Madera verbringen konnten und schöne Erinnerungen mit nach Hause nehmen. Gerne begrüssen wir Sie wieder einmal auf Teneriffa.

Noch einmal herzlichen Dank und vielleicht bis bald.

November 2018

Steffen P. uit 01844 Neustadt in Sachsen

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Rustig vakantiehuis voor individualisten

We waren 14 dagen te gast in de Finca Medera. Het huis is zeer mooi uitgerust en zeer goed onderhouden. We hebben ons goed kunnen ontspannen en genoten van de rust. Wij kunnen het huis ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

November 2017

Matthias H. uit 55270 Essenheim

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hallo, ik kan het huis alleen maar aanbevelen. Het ligt erg rustig, maar toch niet ver van alles wat je nodig hebt. Het huis en de tuin zijn piccobello onderhouden en schoon! We komen heel graag terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2017

Rob uit Nederland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi appartement op rustige locatie

Het appartement, aan de rand van het stadje, is zeer aan te bevelen voor mensen die er graag op uittrekken. Wij hebben het appartement 10 dagen gehuurd in januari. Het appartement is zeer goed onderhouden en schoon.

Het appartement is ruim voor 2 personen en het zwembad is heerlijk verwarmd. (27 graden)
Goede ligbedden bij het appartement en het zwembad.
Er is mogelijkheid om te koken, er is ook een buitenkeuken alleen hebben wij deze niet gebruikt.
In januari is het vanwege de temperatuur 's nachts niet mogelijk om naar buiten te gaan, en zoals overal op Tenerife kan er op de dag veel bewolking zijn.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Manfred uit Nordkirchen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie in landelijke omgeving.

We hebben hele mooie dagen gehad in deze goed uitgeruste, schone en gezellige finca. Het zwembad is misschien niet enorm groot, maar voldoende om af te koelen. Erg mooi is het poolhouse met barbecue en gasfornuis. In de tuin groeien vijgen, sinaasappels en citroenen.

Een aanrader voor liefhebbers van een vakantie buiten de gebaande paden. In de buurt is Tasca la Cantera zeer aan te bevelen voor een goede maaltijd. Supermarkten en winkels zijn in de buurt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Objectnummer: 5073

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5073.htm


«Huis Madera / Tenerife» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven