Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Tenerife Romantica

Tenerife - Puerto de la Cruz

Max.  4   gasten
97m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
97m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

194 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

194 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

In een rustig landhuis in Puerto de la Cruz: Romantisch appartementen met uitzicht op zee en de bergen op de rotsen boven de zee en direct aan het meertje op de 4500 vierkante meter Flower Cottage. Met natuursteen zwembad en dek in de zon. Fitnessruimte in een overdekt terras. Barbecue onder de bomen. Woon- / eetkamer, keuken, ruime badkamer met douche, grote terrassen met ligstoelen met uitzicht op de zee of de bergen, het meer, de Finca en de Flower Paradise. De terrassen zijn open van oost naar west. En aan de voorzijde van de terrassen is nog steeds een palm tuin van 140 vierkante meter. Tientallen Duitse tv-kanalen via de satelliet. Radio stereo. Internet-verbinding voor uw laptop. Floor lamp. Licht dimmer. Eethoek: tafel met zeer comfortabele stoelen, direct voor de volledig open panoramisch deuren naar het terras, zodat u ook kunt oefenen zitten tijdens het eten in de tuin. Terras: tafel met zeer comfortabele stoelen. Zon / ligstoelen. De Lichten van Kerstmis. Keuken: elektrisch fornuis met 4 kookplaten / oven. Koelkast. Complete uitrusting incl. Koffie

De FINCA TENERIFE-ROMANTICA ligt aan de oostelijke rand van de wereldberoemde Orotava Valley in de buitenruimte van Puerto de la Cruz in het gebied met waarschijnlijk de beste en meest evenwichtige klimaat in de wereld, op slechts ongeveer 125 m boven de zeespiegel. De ingang van de finca ligt bijna aan het einde van een rustige doodlopende straat op de rotsen met uitzicht op de zee. Aan de ene kant van de ongeveer 4500 vierkante meter finca grenst aan een klein natuurgebied, een deel van de Finca zelfs gehoord van dit natuurgebied.
Tien banken op verschillende plekken van Finca nodigen u uit om te blijven hangen, te ontspannen en te genieten.

Op de FINCA TENERIFE-ROMANTICA mag niet ontbreken ook het zwembad. Het werd gebouwd van echte stenen, en hoewel hij is van nature in de zon, is hij volledig omgeven door de natuur. Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de Finca zwemmen. - Ga naar het zwembad en de aangrenzende zonneterras kom je een romantische kleine brug over een vijver met waterplanten en vissen.

En onze fitnessruimte is gelegen in een eigen overdekte stenen terras, kan de voorste glazen deuren voor je te sluiten als dat nodig is of schuif volledig opzij. Hier kunt u ook ontspannen en ontspanning.
Een kleine barbecue met bank en tafel onder de bomen met een mooie barbecue en trekker-bell completeert de recreatiemogelijkheden bij FINCA TENERIFE-ROMANTICA.

Let op: Omdat we onze mooie natuurstenen zwembad hek wil niet volledig van esthetische redenen, geen kleine kinderen mogen bij ons blijven om juridische redenen. Neem dan contact met ons op.

Naast bloemen en sierheesters gedijen op de Finca ook bananen, avocado's, mango's en amandelen. En het mooie rood-oranje bloeiende Afrikaanse tulpenboom en de mooie blauwe bloeiende jacaranda en bloei met mooie rode pluimen Schefflera worden genoemd.

Ook een van de blikvangers van Tenerife, zijn er op de Finca: Verschillende Dragos (draak bomen). En onze olifant-voet is de grootste en mooiste in zijn soort die we ooit hebben gezien. De struiken, die we absoluut moeten noemen, zijn in de eerste plaats, de prachtige oleander (Spaans: Adelfas) en de zon op avonden (en nachten) ongelooflijk intense en verleidelijke geur 'Galan de Noche' (Galan van de nacht). Niet te vergeten de prachtige vogels van het paradijs te noemen. En van de late herfst tot de lente zich verheugen over de Finca verdeelde de kerstster met zijn weelderige rijke rood. Op de boerderij hebben we ook een kleine cactus collectie. Van bijzonder belang is hier de 'Queen of the Night'. Elke bloem bloeit slechts een nacht met een tot 15 cm diameter mooie geel-oranje kelk, die een zeer sterk bedwelmende geur van vanille uitstraalt. En deze schoonheid van de natuur wordt aangevuld met honderden kleurrijke bloemen.

Mogelijke Activiteiten: vissen, zwemmen, boogschieten, wandelen, plantkunde, naakt strand, paragliding, golf, grotten, paardrijden, zwemmen, strand, duiken, tennis, pretpark, vulkanische, waterpark, dierentuin.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 20 km Los Rodeos

20 km

Station 2 km Busbahnhof

2 km

Snelweg-afrit 2 km No. 31

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De woning is gelegen op de rotsen boven de zee en een paar stappen van een uitkijkpunt met een prachtig uitzicht op de vallei van Orotava, Puerto de la Cruz, de zee en de bergen met de majestueuze berg Teide.
Geniet van de natuur in ons park. Uitstekende vervoersverbindingen maken het gemakkelijk voor u om de ongelooflijke schoonheid en diversiteit van Tenerife te verkennen. De ideale plek voor korte en lange verblijven.

De woning is gunstig gelegen boven Puerto de la Cruz / hieronder Santa Ursula:
Supermarkten met de auto 3 min, het centrum van 3 minuten, strand 10 minuten, snelweg 5 min, bergen / bos 10 min

Voor FINCA TENERIFE-ROMANTICA kunt u aankomen 24 uur per dag en 7 dagen per week.

En bij vertrek Je hoeft niet de ochtend om het appartement te verlaten, maar je zal blijven tot het tijd is voor u is om hebben besloten om u te sparen alle stress en gedoe ..., aan de zonnige kant van de wereldberoemde Orotava Valley in Tenerife het beste klimaat in de warme en droge omgeving, op slechts 125 meter boven de zee, de romantische FINCA TENERIFE-ROMANTICA ligt bij de natuursteen zwembad, de fitness-terras, de barbecue onder de bomen, het meertje, vijvers, watervallen en de Bloemenmarkt paradijs , Het biedt u totale rust, ontspanning en recreatie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Daarnaast is er een dagelijkse huur en een borg van 150 euro voor de sleutels van het appartement, de kluis, de deur en de afstandsbediening van de parkeergarage gate, de tv en stereo-installatie en eventuele schade, enz. Dit bedrag zal binnen 5 dagen worden ontvangen na uw vertrek naar overgedragen van je bankrekening aangewezen rug.


Voor een verblijf van minder dan 14 dagen kunt u vragen voor de voorwaarden.

Extra 2e slaapkamer voor 2 personen in een klein huis met een eigen ingang direct naast de deur met 2 bedden, complete badkamer met douche en een grote kast

De 2e slaapkamer, het appartement heeft ongeveer 97 vierkante meter.

De prijzen zijn voor 2 personen. Laad in de 2e slaapkamer voor de 3e persoon € 15, voor de 4e persoon 10 euro per dag.

Vaatwasmachine (table-top apparaat) alleen als van tevoren geboekt. Kostprijs: 2,80 Euro per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Achtung! Buchen mit Vertrauen: Garantiert kostenlose Stornierung des Reisezeitraums bis 14 Tage vor Anreise durch 12 Monate Gratis-Umbuchung!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Karin W. uit Ottobrunn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een juweel in Santa Ursula Tenerife

We boekten onze eerste vakantie op Tenerife dit jaar bij de Finca Tenerife Romantica.

Al voor onze aankomst kregen we van Eddi veel nuttige informatie voor ons verblijf, bv. de autoverhuur, het ophalen op de luchthaven en het afzetten verliepen vlot.

We werden ter plaatse hartelijk ontvangen door Eddi, die ons ook enkele tips gaf voor restaurants met typische lokale gerechten, waarvan we er enkele hebben uitgeprobeerd en kunnen aanbevelen.

We hebben genoten van dagen van rust en ontspanning in de perfect ingerichte flat midden in deze fantastisch aangelegde tuin met een prachtig zwembad

De ligging van de finca is ideaal als uitgangspunt voor excursies in het prachtige landschap van Tenerife, naar de Teide en naar zee. De steden Santa Cruz en Puerto de la Cruz, die zeker een bezoek waard zijn, zijn ook snel te bereiken via de goed uitgebouwde autowegen.

Er zijn ook verschillende supermarkten voor de dagelijkse behoeften binnen een paar minuten.

Ons verblijf heeft ons zo enthousiast gemaakt over het eiland dat we Tenerife zeker nog eens zullen bezoeken.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2021

Luis C. uit Gava

5,0
5 5 5 5 5

Una experiencia inolvidable

Todo fantástico, nos sentimos como en familia, ideal si buscas tranquilidad, bien ubicado , muchas gracias Eddi.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2021

Heike E. uit Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Beter dan dit wordt het niet!

We verbleven 2 weken in dit geweldige resort.
Het verblijf en de kamers waren geweldig. We voelden ons zeer goed verzorgd, familiesfeer. Het kon niet beter! We komen terug
Tot de volgende keer.
Gegroet Heike en Christina

Maart 2021

Esther P. uit Wesseling

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hier kunt u zich thuis voelen

Hallo Eddi, we hebben erg genoten van ons (helaas slechts) 8-daagse verblijf in de vakantiewoning Solymar op de Finca Tenerife Romantica en willen je nogmaals bedanken voor de behulpzaamheid en de vriendelijke ontvangst. Een heel mooi gebaar was het uitgebreide welkomstgeschenk met fruit, wijn en meer.
Het complex ligt in een zeer goed onderhouden villawijk, absoluut rustig en met een zeer weelderige vegetatie. De Solymar flat is zeer ruim, de badkamers zijn goed onderhouden, de bedden zijn comfortabel en de keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt, zelfs als je iets uitgebreider wilt koken. Overigens ligt een uitstekend gesorteerde Mercadona-supermarkt op slechts enkele minuten lopen.
Het uitzicht op zee met zonsondergang vanaf het terras was elke avond prachtig, je kon zelfs de Teide vanaf de zijkant zien.
En dan is er nog de prachtige tuin, aangelegd op verschillende niveaus, met veel zitplaatsen voor de gasten.
Het complex is ook een goed uitgangspunt voor excursies in alle richtingen en hoogten van Tenerife. Wij kunnen de finca echt aanbevelen als u op zoek bent naar rust en stilte.

Veel groeten E. en D. uit het Rijnland

Februari 2021

Silvia X. uit Heilbronn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een klein paradijs

Santa Ursula in maart 2021

Lieve Luci, lieve Eddi,
onze laatste dagen in jouw kleine paradijs zijn nu begonnen.
Wij willen u hartelijk danken voor uw hartelijkheid en voor een service die niets te wensen overlaat.
We waren al erg blij toen we aankwamen. Er stond een hondenmand, kommen en doekjes klaar voor onze kleine harige vriend Leo. Maar er werd ook goed voor ons gezorgd. Brood, boter, worst, kaas en een fles wijn om ons te verwelkomen.
Het hele complex is zeer goed onderhouden en mooi beplant. Er is overal iets nieuws te ontdekken.
We waren vooral blij met uw uitnodiging om te eten in een typisch Canarisch restaurant op bijna 1000 meter hoogte. We hadden een geweldige middag daar.
Helaas zijn de 4 weken voorbij gevlogen, maar we troosten ons met het feit dat we zeker terug zullen komen.
Vriendelijke groeten van Helmut en Silvia - en ga zo door!

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Romantische vakantie

April 2019

Keith uit Newport, Shropshire, UK

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Onze favoriete winter vakantiebestemming.

Mijn vrouw en ik hebben drie heerlijke vakanties gehad in Tenerife, verblijvend bij Finca Teneriffa Romantica, en het voldoet zeker aan zijn naam. Het is een oase aan de rand van het kleine stadje Santa Ursula. De omgeving is erg rustig en de appartementen liggen in prachtige tuinen met uitzicht op een natuurgebied. We hebben in twee verschillende appartementen verbleven en vonden ze allebei geweldig. Ze zijn goed uitgerust en slim ontworpen, zodat je niet wordt overzien en de indruk hebt dat je alle tuinen voor jezelf hebt!

Ondanks de rustige locatie is het ideaal gelegen om het eiland te verkennen, hoewel je een auto nodig hebt. De noordkustsnelweg TF-5 ligt op minder dan 2 km afstand en er zijn twee supermarkten binnen 1 km. Santa Ursula heeft restaurants, enz., en Puerto De La Cruz (de historische haven van La Orotava) ligt op slechts een korte rit afstand.

De eigenaren, Eddi en Luci, zijn aardige mensen. Zeer vriendelijk en behulpzaam, maar ook discreet. Als je ergens wilt verblijven dat niet de gebruikelijke torenhoge vakantiecomplexen zijn, dan is dit de plek die we zouden aanbevelen, mits je redelijk fit bent (steile heuvels!).

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 2019

Ralf L. uit Bad Liebenstein OT Meimers

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooie vakantie

We hadden een heerlijke vakantie in de Finca Romantica.

De routebeschrijving en telefonische afspraken bij aankomst waren super behulpzaam.

De finca ligt op een rustige, romantische locatie op het platteland met uitzicht op de zee en de Teide.

We voelden ons erg op ons gemak bij jullie en zullen onze vakantie zeker weer bij jullie doorbrengen.

We hebben één suggestie voor verbetering voor de grote flat, 2 sleutels zou perfect zijn (omdat onze moeder niet elke reis met ons kon maken)



Veel vriendelijke groeten uit Thüringen

van Ralf en Co.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. E. Joemann:

Lieber Ralf und Familie,
es freut uns natürlich sehr, dass es Euch bei uns super gefallen hat, und wir freuen uns auch aufs Wiedersehen.
Wegen dem zweiten Schlüssel hättet Ihr nur fragen brauchen, dann hätten wir Euch sofort einen gegeben.
Liebe Grüsse und bis bald!
Eddi

Juni 2018

Sabine und Eainer S. uit 94375 Stallwang

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Hallo Eddi, onze weken op je finca met de grote tuin en de watervallen waren erg leuk en we hebben er erg van genoten.
Het contact met jou en Dannie was/is ook erg leuk. De prijs/prestatieverhouding is echt goed en de toegang is ook geweldig. De routebeschrijving naar de luchthaven/finca is geweldig en zeer behulpzaam, evenals de regeling van de huurauto. Alles verliep geweldig en nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Het landschap van Tenerife is erg mooi en maakt indruk met de contrasten en diversiteit van het kale maanlandschap, de Teide, het Anagagebergte (helaas was het weer de laatste drie dagen niet zo goed, dus het Anagagebergte was in mist gehuld en we hebben er niet veel gezien...), het Tenogebergte tot de geweldige kusten en stranden..
Wat wij een beetje jammer vonden was dat bijvoorbeeld de Masca-kloof gesloten was (dit bleek pas ter plaatse en wordt in elke reisgids, internet ... beschreven als absoluut de moeite waard om te doen en te zien) en ook het kustpad van San Pedro naar Puerto de la Cruz is gedeeltelijk gesloten (midden op het pad gesloten).
We hebben nog wat tips voor uw gasten. Omdat de Masca-kloof gesloten was, hebben we een prachtige wandeling gemaakt van El Palmar naar Teno Alto. Steil omhoog en terug via het kleine bergdorpje. De wandeling in het Teide Nationaal Park "Roques de Garcia" was ook prachtig. Beide vereisen stevige schoenen en vaste voet. We vonden ook het strand "Playa de el Bollullo" leuk, (dicht bij uw flat). We aten altijd erg goed, of het nu tapas, vis, vlees ... het was vooral goed in "La Bodeguita de Enfrente" en in de pizzeria "El Diablito", beide in de hoofdstraat.

Veel plezier en groeten uit Beieren
Sabine en Rainer

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Mei 2017

C + W uit 26209

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer met plezier

We voelden ons erg op ons gemak bij jou gedurende de 10 weken. Je hebt een prachtige tuin die je uitnodigt om te blijven hangen. Onze flat Vistamar was ook zeer smaakvol en gezellig (behalve 1-2 foto's in de woonkamer :-)) vergeef me Luci) Uw warmte en de familiale sfeer op uw finca is gewoon geweldig. We kregen een zeer mooie ontvangst (met fruitmand en eerste bord) waar anders kun je zoiets krijgen. Aardig en vriendelijk personeel inbegrepen. Groeten aan Dani, helaas konden we geen afscheid van haar nemen, en natuurlijk het "hoogtepunt". Eddi, je vuurwerk op oudejaarsavond was geweldig. Zelden zo gezien. Een ander hoogtepunt was de avond die we samen doorbrachten in de Bodega "Enfrente". We waren uitgenodigd door Luci en Eddi Super, geweldig. Dat spreekt ook voor jou.
Waar anders kun je zoiets meemaken? Alleen met Luci en Eddi. Dus al met al een hele fijne vakantietijd bij jullie
Groeten van thuis

Aanbevolen voor: Senioren

April 2017

Thomas P. uit 64653 Lorsch

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Graag weer

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2013

Cusi uit Bornhöved

5,0
5 5 5 5 5

Einfach ankommen und wohlfühlen!

Einfach ankommen und wohlfühlen!

Wir hatten einen ruhigen und erholsamen Urlaub.Eure Finca ist sehr schön angelegt und liebevoll gepflegt.
Ein Hingucker für Pflanzenliebhaber und für Ruhesuchende absolut ideal.
Es hat uns an nichts gefehlt und wir konnten uns prima erholen.
Wir freuen uns schon auf den November und kommen sehr gern wieder.

Die Nordlichter Jörg und Sylvia.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Single-vakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Die abgeschlossene Finca befindet sich in Privatbesitz und liegt in sehr ruhiger Lage.Umgeben von ganz viel Natur und mit einem wunderbaren Blick auf den Atlantik.

Recreatiemogelijkheden: Auf der Finca selbst befindet sich ein eigener Swimmingpool ohne Lärm.Ein Whirlpool und einige Fitnessgeräte für Sportfreudige sind auch vorhanden.

Winkels: Mercadona ist sehr zu empfehlen(alles sehr sauber und ordentlich) und befindet sich nicht weit von der Finca entfernt.Mit dem Auto schnell zu erreichen.

Februari 2012

Elke uit Deutschland

4,8
4.8 4.7 4.8 4.8 4.7

Eine nette Überraschung

Wir haben bei Luci und Eddi eine sehr schöne Woche verbracht und gleichzeitig unseren 40. Hochzeitstag gefeiert und genossen. Der Tag begann mit einer netten Überraschung vor der Wohnungstür - vielen Dank Euch dafür - und hatte einen wunderschönen Abschluss in der Bodeguita de Enfrente (...ein guter Tipp von Eddi) bei einem guten Wein und hervorragenden Speisen. Der Urlaub war erholsam, wobei das Ambiente des herrlich angelegten Gartens und die Wohnung einen guten Teil dazu beigetragen haben. Wir kommen deshalb gerne wieder."

Elke und Herbert C.


Contactpersoon

Bedrijf Finca Teneriffa Romantica SL
Dhr. E. Joemann

Dhr. E. Joemann

Andere accommodaties van Dhr. E. Joemann


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 50881

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/50881.htm

Dhr. Eddi Joemann

Avenida Venezuela 28

38390 Lomo Roman

922301575


«Finca Tenerife Romantica» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven