Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienwohnung am Reuterteich

Sleeswijk-Holstein, district Segeberg

Max.  7   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Aparte flat van 115 m² met 3 slaapkamers, keuken-woonkamer en bijkeuken

Wij bieden een zeer comfortabele gezinsvriendelijke vakantie flat voor maximaal 7 personen plus flat werd voltooid in 2011 na een kern renovatie van het hele huis en met veel aandacht voor detail april 2020 werd bekroond met 5 sterren door de DTV voor de 4e keer op rij.

In aanvulling op 3 slaapkamers, het biedt u een ruime open woonkamer met bankstel, leeshoek en eethoek, die leidt naar een moderne en volledig uitgeruste eetkeuken ü de keuken vindt u een aparte bijkeuken met wasmachine en moderne badkamer biedt een dubbele wastafel, bad en douche.

De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 180x200 cm, een grote ingebouwde kledingkast, een zithoek en een ladekast, die we graag ombouwen tot een commode indien nodig, we zullen ook graag zorgen voor een kinderbedje hier.
Hier staan twee verhoogde eenpersoonsbedden van 90x200 cm, ook een ingebouwde kledingkast en een bureau, evenals een 2e flatscreen-tv.
De kinderkamer is ingericht met een stapelbed, 90x200cm boven en 140x200cm onder, hier vindt u ook een ingebouwde kleerkast en een bureau. Indien gewenst kunnen wij de kinderkamer uitrusten met een speeltapijt, houten trein, Duplolegos en kinderfauteuils.

In de leefruimte vindt u een flatscreen-tv, gratis internet via Wifi, een selectie dvd's, cd's, boeken en gezelschapsspelletjes - voor alle leeftijden - voor uw ontspanning. Voor onze jongere gasten is een breed scala aan apparatuur (kinderbedjes, 2 kinderstoelen, box, buggy, enz.) gratis beschikbaar.
De op maat gemaakte en volledig ingerichte keuken biedt u alles wat u nodig heeft om culinaire hoogstandjes te bereiden in het gezelschap van uw geliefden. Koffie, thee, azijn, olie, evenals een selectie kruiden en kookboeken staan tot uw beschikking.
Het gebruik van de wasmachine en de droger, evenals het wasmiddel, zijn uiteraard inbegrepen in de huurprijs.

Voor het huis hebben we een barbecueplaats met picknickset ingericht, die exclusief tot uw beschikking staat.
Op afspraak kunnen uw kinderen gebruik maken van de speeltuin op de omheinde binnenplaats met schommels, zandbak, diverse kindervoertuigen en een speel- en klimgelegenheid met golfglijbaan.
De paardenweide en de 2000 m² grote natuurlijke vijver met vijverterras grenzen aan het boerderijgedeelte, waarachter zich een voetbalveld met voetbaldoelen, een manege, een fiscale fruitweide en een paardenweide bevinden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Babybedje (70x123 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (140x200 cm)
Stapelbed (90x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 29 km

29 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.01 km

0.01 km

Luchthaven 60 km Hamburg

60 km

Station 15 km Bad Segeberg

15 km

Snelweg-afrit 13 km Trappenkamp

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in Sleeswijk-Holstein, het land tussen de zeeën. Omgeven door velden, weiden, bossen en meren ligt onze boerderij Reuterteich op een afgelegen locatie midden in Holstein Zwitserland.

Gezinnen met kinderen en recreanten vinden hier een uitgebreid netwerk van fiets-, ruiter- en wandelpaden, die u naar talrijke meren in de omgeving brengen.

Voor golfliefhebbers zijn er twee golfbanen in de buurt.

Excursies naar het Oostzeestrand en een bezoek aan het Hansa Park, een uitstapje naar het Trappenkamp Adventure Forest of het Eekholt Wildlife Park, het Fehmarn Marine Centre of het Sealife Centre in Timmendorf zullen niet alleen kinderen bekoren.

Het Karl-May-Festival op de Kalkberg in Bad Segeberg, de rozenstad Eutin met het festival in het kasteelpark of de oude Hanzestad Lübeck met zijn marsepein en marsepein bieden een breed scala aan culturele activiteiten voor jong en oud.
Waarom niet ontspannen en een rondvaart maken op de grote Plöner See, de keizerlijke residentiestad Plön met kasteel Plöner Schloß verkennen.
Bezoek onze deelstaathoofdstad Kiel, bewonder de droomschepen en kom naar de Kielweek.
Of ga winkelen in het Arthur Mac Glen Designer Outlet Centre in Neumünster.
Ook de metropool Hamburg is een dagtocht waard, waarvoor vanaf het station Bad Segeberg zeer comfortabele en voordelige aanbiedingen zijn met een dagkaart voor het hele gezin.

Als u zich wilt laten verwennen, zorgen enkele landelijke herbergen in de omliggende gemeenten voor uw lichamelijke Schlamersdorf vindt u een bank met geldautomaat, een kapper, een fysiotherapeut en een dorpswinkel met vers brood en een postkantoor.
Beleef uw vakantie in de aparte vakantiewoning op onze rustboerderij op een afgelegen locatie in het district Seedorf-Reuterteich tussen de gemeenten Seedorf-Schlamersdorf en Nehms in het district Segeberg.
Omgeven door velden, weiden, bossen en meren ligt onze boerderij in Reuterteich midden in Holstein Zwitserland. Wij wonen hier met 3 generaties en houden paarden privé.
Op ons landgoed bevindt zich een 2000 m² grote natuurlijke vijver - waaraan onze boerderij al 200 jaar haar naam dankt - het omheinde binnenhof met kinderspeelplaats tussen de schuur, de stallen en het huis, daarachter de weideboomgaard, het voetbalveld, de rijbak en het 28000 m² grote natuurterrein is grotendeels omheind.
Reuterteich Hof behoort tot de gemeente Seedorf in het district Bad Segeberg en ligt tussen Bad Segeberg, Eutin, Plön, Trappenkamp en Bornhöved.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs geldt voor maximaal 4 personen.
Elke extra persoon kost 10,00 euro/dag
Kinderen tot 6 jaar zijn gratis.

Tijdens de zomervakantie alleen wekelijks vanaf zaterdag (aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek tot 10.00 uur).

De huurprijs is inclusief beddengoed, handdoeken en alle bijkomende kosten

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De huurprijs is inclusief handdoeken, beddengoed en eventuele bijkomende kosten, een basisvoorraad dagelijkse benodigdheden en ons welkomstpakket met het eerste ontbijt in de Reuterteich.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.4 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2013

Thorsten uit Portola Valley,CA

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Bedankt

We hadden een fantastisch verblijf in Annika's Ferienwohnung op de Reuterteich. De flat is ruim, rustig, goed ingericht en voorzien van elk doordacht detail dat een gezin zich kan wensen. Er was speelgoed voor de kinderen, essentiële toiletartikelen in de badkamer, en een ruime keuze aan voedsel en proviand om ons door onze eerste nacht en ochtend met jetlag te loodsen, na een reis van meer dan 20 uur vanuit Californië met onze twee kleintjes.

Het huis ligt in een schilderachtige omgeving te midden van de lage, glooiende heuvels van Sleeswijk-Holstein. Onze kinderen speelden graag in de tuin, gingen naar de vijver om eenden en kikkers te zoeken, voerden de pony's of maakten gewoon een wandeling door de velden. Annika's familie was zeer genereus door ons rond te leiden en ons welkom te laten voelen.

Nogmaals bedankt voor een heerlijk verblijf - we hopen dat we de gelegenheid krijgen om nog eens langs te komen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: The house is located in a picturesque setting amid the low, rolling hills of Schleswig-Holstein. Our toddlers loved playing in the yard, going down to the pond to look for ducks and frogs, feeding the ponies or simply going for a walk through the fields.

Recreatiemogelijkheden: There are endless opportunities for walks in the nearby countryside and villages. Bad Segeberg is an easy 15-minute drive and offers groceries, shopping and excellent spas. The historic cities of Hamburg and Lübeck are easily reached by car in less than an hour. And if you’re traveling with young kids, the “Erlebniswald” in nearby Trappenkamp is not to be missed: several acres of amazing playgrounds mixed with picnic areas, live animals, and even a giftshop and a restaurant. Go on a weekday to beat the crowds…

Februari 2013

Berta uit Hamburg

4,6
5 5 5 3.8 5
Toon Duits

mooi - ruim - schoon!

Voor ons vijf vrouwen die ontspanning nodig hebben, was de accommodatie geweldig! Drie slaapkamers, ruime gemeenschappelijke ruimte, alles zeer liefdevol ingericht en fantastisch schoon. De (open) keuken was een droom. De familie van de verhuurster erg aardig en behulpzaam. Hartelijk dank!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Omgeving van de accommodatie: Die schöne Holsteinische Schweiz beginnt vor der Tür, einfach loslaufen! Und mit dem Auto ist man ruck zuck z. B. am Plöner See oder an der Ostsee...

Recreatiemogelijkheden: spazieren gehen, den Badestrand am See aufsuchen, Kuchen im Café am Ort verkosten...- zu mehr hat bei uns die Zeit leider nicht gereicht


Contactpersoon

Mevr. A. Burghardt

Mevr. A. Burghardt

Sinds 2011 gastvrouw van de vakantieflat in het Reuterteich


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 51182

Laatst bijgewerkt: 07.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/51182.htm


«Ferienwohnung am Reuterteich» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven