Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Fehaus aan het meer incl. fietsen

Beierse Woud

Max.  6   gasten
56m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+3)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
56m²
2 Slaapkamers (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in het "Vakantieparadijs Beierse Woud". Ons vakantiehuis ligt op een toplocatie aan het Erlauzwiesel in de bergen van het Beierse Woud.

Wij hebben ons huis met veel liefde ingericht voor maximaal 4 personen (met extra bed 6 pers.) gezellig en comfortabel

Ons huis met dak is gelegen op een ca. 400 m² groot en prachtig begroeid terrein. Het huis strekt zich uit over 2 verdiepingen.

Op de begane grond
(TV, DVD, radio), badkamer met douche, een kleine hal en de keuken

In het woongedeelte nodigen de vleugelstoel en de comfortabele slaapbank uit tot ontspannen en lezen.
Wij willen graag dat u zich bij ons thuis voelt en hebben daarom veel waarde gehecht aan een hoogwaardige inrichting

Het eetgedeelte met zijn massieve houten tafel biedt 4 zitplaatsen om te eten, te spelen of gewoon wat rond te hangen

De ingerichte keuken heeft een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en voldoende serviesgoed, potten en bestek

De badkamer met douche biedt voldoende bergruimte

In de kleine gang vinden jassen en schoenen hun plaats

De houten trap in de woonkamer leidt via een kleine hal naar de twee slaapkamers op de eerste verdieping, één met twee bedden van 90x200cm en één met 90x200cm + uitschuifbaar bed van 90x190cm. De bedden in de grote slaapkamer kunnen gemakkelijk aan elkaar worden geschoven voor gezellige nachten voor twee
Op de schuine wanden is er voor elk bed een leeslampje dat de kamer 's nachts een gezellig licht geeft. Vanuit de grote slaapkamer heeft u een prachtig uitzicht over de daken van de andere huizen naar de omliggende bergen

Maar niet alleen vanaf de eerste verdieping maar ook vanaf het terras kunt u met een glas wijn genieten van het uitzicht op de bergen en de ondergaande avondzon. Het terras is prachtig begroeid en niet goed zichtbaar. Of u nu wilt ontspannen in de zon of in de schaduw, u vindt altijd de juiste plek

In het boshuisje vindt u gezellig tuinmeubilair en een barbecue. Bovendien is er een slee voor rodelplezier in de winter

In het vakantiehuis vindt u aanvullende informatie over fiets- en wandelroutes en de talrijke recreatiemogelijkheden in de directe omgeving.
Meer informatie, foto's van het huis en de recreatiemogelijkheden vindt u op onze website, de link staat hieronder

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 160 km Flughafen München

160 km

Station 35 km HBF Passau

35 km

Snelweg-afrit 35 km

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Erlauzwiesel is een stadsdeel van de stad Waldkirchen in het drielandenpunt van Tsjechië, Oostenrijk en Duitsland. Het vakantiepark ligt in het prachtige berglandschap direct aan de Kurparksee. Het is 2,5 km naar Waldkirchen en ongeveer 30 km naar Passau. Waldkirchen zelf is een kleine stad die veel te bieden heeft. Van het Karoli-bad, de Saußbachklamm en het klimbos tot de goede winkelmogelijkheden, er is voor elk wat wils. Talrijke fiets- en wandelpaden leiden direct vanuit het vakantiepark naar het betoverende berglandschap van het Beierse Woud. Ons gezellige vakantiehuis ligt aan de bovenrand van de vakantienederzetting "Jägerwiesen" aan het Erlauzieselmeer (afstand tot het meer). Het pad rond het meer brengt u naar het podium van het meer en de talrijke goed gemarkeerde fiets- en wandelpaden die langs kristalheldere beken en in de ongerepte bergbossen leiden.
Geniet en beleef de natuur, ongeacht het seizoen. Laat uw dagelijkse leven achter u en adem de frisse lucht van de bergwouden in. Naast wandelen en fietsen heeft de omgeving van Waldkirchen nog veel meer te bieden. Het Karoli zwemparadijs ligt direct in het dorp.
Het is de grootste en modernste badinrichting van het Beierse Woud. Op een terrein van ongeveer 4 hectare, op een toplocatie met uitzicht in de verte, vindt u alles wat uw zwemhart begeert. (25x10m zwembad, kinderbad, hot whirlpool, stoomsauna, het Mediterraneum met een zoutbad en 4 ronde baden (pekelbad, warmwaterbad, zitbad, verhalenbad)). Het buitenzwembad is het hele jaar geopend.
Het Waldkirchen Klimbos biedt een heel bijzondere ervaring. Hoog in de bomen bewegen ze zich over vijf verschillende parcours. Kinderen vanaf 1,10 m hoogte kunnen de sensatie van de hoogte ervaren in dit hoge touwenparcours. Wie dan bedwelmd is door de hoogte-ervaring kan het langste boomkroonpad ter wereld bewandelen, met een loopbrug van 1300 meter op een hoogte van 8 tot 25 meter boven de bosbodem. Hier kunnen zij wandelen in de ongerepte natuur en het unieke perspectief ervaren.
De 1300 meter lange loopbrug eindigt op het platform van de indrukwekkende uitkijktoren op 44 meter hoogte. Vanaf hier heeft u een fantastisch en bijna grenzeloos uitzicht in de richting van Lusen op een nederzettingsvrij gebied met puur bos en wildernis en op het gecultiveerde cultuurlandschap van het Beierse Woud tot aan de Alpen.
Het is een geweldige ervaring voor uw kinderen en het is een reis terug in de tijd naar het "Wilde Westen". Verscholen op het Beierse platteland ligt de westelijke stad Pullmancity. Een gevarieerd showprogramma, vele attracties en het van dichtbij beleven van natuur en dieren bezorgen uw gezin een heerlijke dag in een andere tijd.
Als u ons niet in een andere tijd maar in de winter bezoekt, komt u ook aan uw trekken met alpineskiën in Waldkirchen. Het skigebied Waldkirchen-Oberfrauenwald, ingebed in een prachtig winterlandschap, biedt 3 liften en 1 rodelbaan. Ontdek andere mooie topskigebieden in de directe omgeving van Waldkirchen in het Beierse Woud. Voor liefhebbers van langlaufen is er direct bij het vakantiepark een loipe-ingang. 35 km langlaufloipes wachten op u.
Dit is slechts een klein uittreksel van de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving van ons vakantiehuis. Kom ons bezoeken en beleef een heerlijke vakantie.

In het vakantiepark is er een grote kinderspeelplaats, een fietsverhuur, een goed restaurant direct aan het meer en een broodjes-/krantservice.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is de basisprijs inclusief elektriciteit, water, verwarming en servicekosten. Er is een kleine kiosk in het vakantiepark (elke dag verse broodjes en actuele tijdschriften), een restaurant en 1,30 euro/dag/volwassene. Voor de 5 en 6 personen is er een extra 10€/dag.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Ziemens

Dhr. M. Ziemens

Andere accommodaties van Dhr. M. Ziemens


meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 51307

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/51307.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven