Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Guave

Tenerife Noord El Sauzal- Geniet van uw vakantie

Max.  2   gasten
125m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 2  gasten
125m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

63 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

De Finca guave 2012 is gerestaureerd en gerenoveerd en voorzien van moderne normen. Het is gelegen op ongeveer 150 meter hoogte op een perceel van 500 vierkante meter. Veel hout, natuursteen en glas zorgen voor een aangename sfeer. De vloeroppervlakte van ongeveer 125 vierkante meter is verdeeld in een grote woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Het interieur van het huis bestaat uit comfortabele meubels die uitnodigen in combinatie met de warme sfeer van het huis om te ontspannen en tot rust komen.

De keuken met eethoek is geïntegreerd in de woonkamer en is volledig ingericht: luxe gaskookplaat met vijf branders, elektrische oven, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, enz. Een wasmachine is beschikbaar voor gebruik.

In de woonkamer zijn er gezellige meubels, de TV met satelliet-antenne op bijna alle Duitse radio- en televisieprogramma's, evenals een stereo-installatie en een dvd-speler te ontvangen. Een open haard zorgt zelfs in koelere temperaturen voor de warmte.

In de slaapkamers heeft zelfs een dubbel bed grootte 2 x 2 m en in een andere kleinere slaapkamer heeft een eenpersoonsbed van 1 x 2 m. Onder dit bed is een bed dat kan worden uitgetrokken wanneer dat nodig is.

De twee badkamers zijn elk voorzien van een douche, wastafel, toilet. In Rock badkamer is er bovendien een bidet. Een föhn is ook beschikbaar voor gebruik. Strijkplank bed en ijzer zijn ook inbegrepen. Handdoeken, badhanddoeken, theedoeken en beddengoed zijn aanwezig. Breng uw eigen strandlakens.

Het apparaat is voorzien van een fraai aangelegde tuin met volwassen bomen en bananen en Guajavenbäume, rozemarijn struiken, laurier en nog veel meer. Ligstoelen en andere tuinmeubelen zijn uiteraard beschikbaar, evenals een barbecue.

Er zijn twee Canarische hofjes (patio), bekleed met een stenen fontein, gedeeltelijk overdekt. Vanuit de tuin en ook vanaf het dakterras heb je een prachtig Atlantische Oceaan. Een buitendouche om af te koelen. Een zwembad is voor exclusief gebruik.

Welkom fles wijn en water zal worden verstrekt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 3 km

3 km

Luchthaven 90 km Reina Sofia - Teneriffa-Süd

90 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

El Sauzal is een zeer goed onderhouden, Schmuckes dorp met een prachtig plein en veel bloemen. Van bijzonder belang is het wijnmuseum. Zelfs het gebouw zelf, een voormalige boerderij uit de 17e eeuw, is een bezoek waard. Op de binnenplaats staat een oude wijnpers. In de individuele showrooms zal worden geïnformeerd over de geschiedenis van de wijnbouw in Tenerife. Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan een wijnproeverij of koop uw favoriete wijn gelijk op zijn plaats. Maar El Sauzal heeft nog veel meer te bieden, bijvoorbeeld, het aardewerk van Manuel. Hij pottenbakker bij de draaischijf wildvuur hulpprogramma keramiek zoals borden, kopjes, vazen, kruiken, enz. In het dorp zijn er diverse winkels en restaurants. Op dit moment is slechts een verwijzing naar twee zeer goede restaurants: Los Angeles en La Ermita. Er next Canarische en internationale culinaire hoogstandjes en een grote breedte van visspecialiteiten. De woning is gelegen in Puntillo del Sol-Bajo, dat deel uitmaakt van elke helft aan de gemeenten van La Matanza en El Sauzal. Tussen beide plaatsen zijn er vier woonwijk, namelijk Primavera, Puertito, Los Naranjas en Puntillo del Sol. Puntillo del Sol (in het Duits: zon dots) is de plek aan de noordkust van Tenerife met de meeste zonuren in de jaargemiddelde.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs voor de Finca guave is voor 2 personen:

15:01. - = € 87
- 14:01. = € 97


Elke extra persoon vanaf 13 jaar kost € 15 inclusief € 10 per dag. Voor een baby tot 2 jaar oud zullen niet worden berekend. In de hierboven genoemde dagelijkse prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, handdoeken, beddengoed, een Babyreisebettchen en een hoge stoel, en. De Wi-Fi is ook gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

meer informatie:

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en heeft door de vulkanische berg Teide (3718m), de hoogste berg van Spanje. Daarom presenteert veelzijdig het landschap waarin we alle vegetatie niveaus volledig ontwikkeld. Het milde klimaat en de diversiteit van de natuur maken het eiland tot een wandelparadijs.

Ver weg van het toerisme openbaren zich te voet fascinerende landschappen tussen woestijnen en dichte bossen. Natuurlijke schoonheden, want ze bieden waarschijnlijk geen ander eiland in dergelijke diversiteit. De botanische rijkdom van Tenerife is te overzien voor de bezoekers nauwelijks. Op de Canarische eilanden zijn er ongeveer 2200 wilde planten en 800 culturele en sierplanten.

De combinatie van de ervaring van de natuur, sportieve oefening en rust is waarschijnlijk de reden dat golf wordt steeds populairder.

Aangename temperaturen, kunnen spelers ervoor kiezen om Tenerife, die de meest uiteenlopende wensen van de zeven golfbanen. Daarnaast heeft men van de golfbanen van prachtig uitzicht op de bergen van het eiland en natuurlijk de Atlantische Oceaan.

De prachtig en individueel ontworpen cursussen zijn meestal in het zuiden. Maar golfers die de voorkeur geven het groene noorden van Tenerife zijn niet van nature doen zonder hun sport. Alle golfbanen op Tenerife toveren door de lokale flora en fauna een Canarisch flair en worden beschouwd als zeer goed onderhouden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2017

Heike uit Halle/Saale

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis

We hadden een geweldige tijd in Finca Guave. Het huis heeft een zeer verzorgde tuin met leuke zitjes. Het huis is groot en zeer goed onderhouden. We voelden ons onmiddellijk thuis. Volledig uitgerust, er ontbrak niets. De locatie is geweldig - aan het einde van de weg en daarom erg rustig. Het uitzicht vanaf het dakterras was fantastisch!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Anne uit Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig huis met terras met zeezicht

Super mooi huis, comfortabel ingericht, ook de tuin is perfect aangelegd met diverse zitjes en een overdekt terras. Op het dak zijn de zee en, afhankelijk van het weer, het uitzicht op de Teide en de zonsondergang 's avonds een genot. Van de parasol tot de wasmachine, al het nodige is aanwezig. Comfortabel en groot tweepersoonsbed

De gastvrouw in het huis ernaast is altijd beschikbaar en gaf ons een zeer vriendelijke ontvangst en afscheid.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Jörg uit Rosengarten Nordheide

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie in Villa Guave

Zeer mooie villa met een uitstekende inrichting. We voelden ons 14 dagen zeer comfortabel.
Voor het tweepersoonsbed van 2m x 2m met een geweldige matras, 5 sterren extra.
Top gasfornuis en goede uitrusting.

Al met al zijn het huis, de tuin en de binnenplaatsen in topconditie.
Het is leuk om naar de hagedissen te kijken.

Supervriendelijke eigenaren die hun gasten op een zeer vriendelijke manier ontvangen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Mei 2016

Kai und Martina uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gezellige oase voor twee in de zonnevlek van Tenerife Noord-Oost

Zeer individueel & comfortabel ingericht huis in een van de mooiste gebieden in het noordoosten van Tenerife, de naam "puntillo del sol" is echt niet overdreven, zelfs als elders slechts wolken de hemel vertroebelen..., rustig gelegen aan het lagere eind van een kleine woonweg, de finca is ideaal geschikt voor 2 tot 3 personen, heerlijk om te ontspannen en uit te schakelen.

De tuin is prachtig aangelegd en zeer goed onderhouden, met veel zitplaatsen, en het mooiste is zeker het grote dakterras met een geweldig uitzicht op de Atlantische Oceaan, zelfs voor het (late) ontbijt kun je er heerlijk genieten van het zonnige terras. We eindigden de dag elke avond met een prachtige zonsondergang op het dakterras, heerlijk!

Zeer aardige en onopvallende eigenaren, ze wonen in het huis ernaast, zodat ze bij vragen snel bereikbaar zijn.

Het huis is ingericht met hoogwaardig Italiaans meubilair. Het huis is ingericht met hoogwaardige Italiaanse tegels, absoluut niets "off the peg", echt heel individueel en smaakvol.

Via een steile weg bent u relatief snel op de noordelijke snelweg, zodat ook andere delen van het eiland gemakkelijk te bereiken zijn. Te voet (met wandelschoenen) bereikt u Costa El Sauzal in ongeveer 30 tot 45 min. via wandelpaden, sterk aanbevolen, met toegang tot de zee.

We komen graag terug naar Finca Guave!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2016

Anna uit Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer, erholsamer Urlaub in traumhafter Unterkunft für Familie mit Kleinkind

Wir (35 und 40 Jahre und unsere Tochter, 1 Jahr alt) haben uns in der Finca Guave sofort zu Hause gefühlt. Die Einrichtung ist wunderbar gemütlich und die Ausstattung beinhaltet wirklich alles, was man für einen längeren Aufenthalt und eine abwechslungsreiche Küche benötigt. Besonders gefreut hat uns, dass es sogar ein Planschbecken und Strandspielzeug gab, das wir benutzen konnten. Für unsere Tochter war die Finca gut geeignet, da sie sich fast völlig frei auf dem Gelände bewegen konnte. Das Tor zur Straße lässt sich vollständig verschließen, die Dachterrasse ist mit einem Türchen verschließbar, sodass sie dort auch nicht alleine hochklettern konnte. Lediglich die Treppe, die zum Pool und in den oberen Gartenbereich führte, stellte eine Herausforderung dar. Da es aber unten viel zu entdecken gab, interessierte sie sich kaum für diese Stufen. Die Atmosphäre der Finca lädt dazu ein, auch ganze Tage zu Hause zu verbringen, gemütlich zu grillen und draußen zu essen. Wir haben viel in Ruhe gelesen (es gibt nur ganz selten Autos, die vor der Tür vorbei fahren, da die Finca am Ende des Viertels liegt, sodass es sehr ruhig ist), konnten den Vögeln lauschen und Katzen beobachten. Der Ausblick auf Meer und Teide ist beeindruckend. Absolut notwendig ist ein Mietwagen, den man aber günstig auf Teneriffa bekommt. Wir haben gerne in dem Supermarkt Altezza oberhalb der Autobahn in La Mantanza eingekauft. Dort gab es alles, was man benötigt, außerdem auch eine Haushaltwarenabteilung. Abends und nachts war es während unseres Aufenthaltes eher kühl, sodass wir uns über lange Kleidung gefreut haben. Es gibt aber auch ausreichend Wolldecken. Wir hätten uns gut vorstellen können, unseren Urlaub hier noch um eine weitere Woche zu verlängern, da die Finca wirklich sofort wie ein Zuhause für uns war und als Standort für Ausflüge hervorragend geeignet war. Vielen Dank auch an die Besitzer, die ja direkt nebenan wohnen und die sich mehrmals vergewisserten, ob alles in Ordnung ist. Wir haben uns wirklich wohl und gut betreut gefühlt! Bis zum nächsten Mal!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2015

Monika G. uit Mainz

5,0
5 5 5 5

Erholung und Ruhe in der Finca Guave

Sehr schöne Finca!! Auf jeden Fall weiterzuempfehlen. Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Die Finca ist ruhig gelegen, gut ausgestattet und mit einem schönem Innenhof und 2 Badezimmer und einer Außendusche. Auch alles toll mit Kinder zu nutzen. Waren sehr zufrieden. Die Lage ist toll und man kann alles in der Umgebung gut mit einem Auto erreichen. Der Ausblick von der Dachterrasse ist traumhaft auf das Meer und das El Teide Gebirge.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Bedrijf Teneriffa2000
Dhr. U. Scharnitzky

Dhr. U. Scharnitzky

Beleef een unieke vakantie op het eiland van de eeuwige lente 'Tenerife' buiten de toeristische centra in een privé vakantiehuis of een appartement in de buurt van de zee of in het binnenland. Voor verdere vragen zijn we blij om te helpen.


Andere accommodaties van Dhr. U. Scharnitzky

Alle accommodaties weergeven van Dhr. U. Scharnitzky

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 5198

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5198.htm


«Finca Guave» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven