Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienappartement Pusteblume B

Bodenmeer

Max.  5   gasten
115m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
115m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

224 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

224 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

De vakantiewoning Pusteblume ligt in 88074 Meckenbeuren op ongeveer 10 km van de Bodensee in het achterland tussen boomgaarden in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp, met vrij uitzicht op de omgeving.

Het biedt veel meer dan comfortabel wonen, er zijn tal van mogelijkheden om te ontspannen en je goed te voelen:

Bijvoorbeeld, bij minder goed weer, de thermen van Bad Buchau, Bad Waldsee, Bad Saulgau evenals de Therme Meersburg waar u op elk moment van het jaar in het Bodenmeer kunt zwemmen.

Anderzijds ligt de prachtige omgeving van het Bodenmeer en de bergen direct voor de deur. Hier kunt u wandelingen of mooie wandelingen maken, genieten van het buitenleven, zuurstof tanken, tot rust komen en ontspannen. Ook honden zijn bij ons toegestaan!

Of als u meer actie wilt, kunt u met de catamaran "Fridolin" van Friedrichshafen naar Konstanz vliegen om te winkelen! Precies zoals u het wilt voor uw vakantie.

Voor uw kinderen is een bezoek aan "Ravensburger Spiele-Land" op slechts 2 km afstand in Meckenbeuren een absolute must.

Openbaar vervoer

Of u nu met de auto komt of liever het openbaar vervoer gebruikt, met de trein of de bus kunt u de omliggende steden snel en gemakkelijk bereiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10 km

10 km

Meer 10 km

10 km

Skilift 25 km

25 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 10 km Friedrichshafen

10 km

Station 1 km Meckenbeuren

1 km

Snelweg-afrit 20 km Wangen Süd / Amzell

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De flat op de begane grond heeft 100 m² woonruimte en een volledig omheinde tuin van 400 m² met 2 terrassen. De flat bevindt zich in een bijgebouw en heeft een aparte ingang. De buitenruimte en tuin is ruimtelijk gescheiden van ons woonhuis en tuin, dus alleen voor u gereserveerd! Historische feiten over
De gemeente wordt voor het eerst als zodanig genoemd in een document uit 1496, maar al in 879 wordt in een document van het klooster van St. Gallen vermeld dat hier een kolonist met de naam Megi woonde. Of de naam Meckenbeuren op deze kolonist terug te voeren is, wordt betwist.
Waarschijnlijk behoorde het gebied vanaf 1094 tot het klooster Weingarten. in 1530 werd het voor gulden verkocht aan graaf Haug von Montfort en zo werd het onderdeel van het graafschap Montfort.
in 1780 moest het schuldige Huis Montfort zijn landgoederen afstaan aan Oostenrijk. Onder Napoleon kwam de gemeente in 1806 in handen van Beieren, dat haar in 1810 aan Württemberg afstond.
De aansluiting op de spoorlijn Stuttgart-Friedrichshafen in 1847 gaf de gemeente een beslissende groeispurt. Ook in het volkslied "Auf der Schwäb'schen Eisenbahn" wordt Meckenbeuren in het refrein genoemd. De inmiddels gesloten spoorlijn Meckenbeuren-Tettnang was in 1895 de eerste elektrisch aangedreven hoofdspoorweg in Duitsland.
Op 1 mei 1972 werd de voorheen zelfstandige gemeente Kehlen bij Meckenbeuren gevoegd.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Objectprijs is inclusief 2 personen, elke extra persoon vanaf 14 jaar 17 € per dag, kinderen tot 2 jaar gratis, kinderen 2 -14 jaar kosten 8,50€ per dag, per huisdier 7 €, per dag toeslag 6 € voor minder dan 7 nachten, bezettingskalender alleen actueel op onze website:

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

De flat is slechts gedeeltelijk geschikt voor rolstoelgebruikers omdat er 4 treden zijn bij de ingang. De flat zelf is drempelvrij. Actuele bezettingskalender alleen op onze website:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 22-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2017

Alfons E. uit 32130 Engen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank...we komen graag terug!

De flat heeft een moderne inrichting en is technisch zeer goed uitgerust, of keukenapparatuur, HD-tv, wifi, tuinmeubilair, telefoons, stereo-installatie, alles wat je nodig hebt was er echt. Zelfs een nachtlampje voor de slaapkamer van onze kinderen ontbrak niet. Van alle vakantiewoningen die we online hebben gezien, is dit een van de weinige die echt modern en heel mooi ingericht is. We voelden ons erg op ons gemak. Een klein winkelcentrum kan worden bereikt na een paar honderd meter. U kunt er boodschappen doen en ook 7 dagen per week verse ontbijtbroodjes krijgen
De hospita was zeer vriendelijk, open en ongecompliceerd en zeer behulpzaam. De overdracht van de sleutels werkte ook perfect.

Vriendelijke groeten van de familie Emser uit Noordrijn-Westfalen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

April 2017

Familie H. uit 25469 Halstenbek

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Uw trouwe stamgasten uit het noorden.

Zeer mooi landschap, waarvan u 's morgens al kunt genieten tijdens het ontbijt op het terras, want het vakantiehuis biedt een prachtig uitzicht op weilanden en velden. Als je geluk hebt (vroege vogel) kun je ook herten en vossen zien. De flat is zeer ruim, goed ingericht en uitgerust. Er is een parkeerplaats voor de auto en fietsen kunnen worden gestald op de binnenplaats onder de luifel. Naar de Bodensee met de trein (station 400 meter) is het slechts 15 minuten rijden, met de auto ongeveer 9 kilometer. Er zijn ook veel bezienswaardigheden in de omgeving. Als regelmatige gasten hebben we hier 5 keer verbleven en we kunnen deze accommodatie ten zeerste aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Maart 2017

Fred R. uit 79098 Freiburg

4,9
5 5 5 4.5
Toon Duits

Nu weten we waarom de paardenbloem altijd volgeboekt is!

Te gast in maart 2017 als stel met hond voor een ontspannende vakantie: Zeer zeer aardige gastvrije verhuurders, want we werden vriendelijk ontvangen met een fles champagne en zoutjes in het appartement. Het grote, schone gelijkvloerse appartement had zelfs twee slaapkamers die we ook hebben gebruikt. Eindelijk eens lekker doorslapen!
We reisden samen met onze twee kleinere honden. Een goed uitgerust vakantiehuis voor ons met een grote volledig omheinde tuin voor exclusief gebruik op een ideale en rustige locatie, wat wil je nog meer. We zullen dit vakantiehuis zeker weer kiezen voor ons volgende verblijf in het Bodenseekreis, als we nog een plekje kunnen bemachtigen. Onze duidelijke conclusie ***** sterren.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Familie M. Schiller:

Vielen Dank Familie Riester, wir freuen uns natürlich sehr wenn sich unsere Gäste wohlfühlen und zufrieden sind. Dies bestätigt uns, dass wir nicht alles falsch gemacht haben.


Contactpersoon

Bedrijf Ferienhaus Pusteblume
Familie M. Schiller

Familie M. Schiller

Welkom hier in Meckenbeuren! Wat biedt onze streek u: een charmant, gevarieerd en intact landschap rond het meer een goed ontwikkelde infrastructuur diverse en veelzijdige recreatiemogelijkheden voor lichaam en geest Vrijetijdsactiviteiten te land, te water en zelfs in de lucht Geschiedenis om aan te raken en te beleven een verzorgde en efficiënte gastronomie, die zich op uw bezoek verheugt Tot ziens, uw familie Schiller


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 52282

Laatst bijgewerkt: 18.04.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52282.htm


«Ferienappartement Pusteblume B» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven