Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

CHALET BERG DOKTER

Beieren - Opper-Beieren - Chiemgau - Chiemgauer Alpen - Reit im Winkl

Max.  18   gasten
400m²  Woonoppervlakte
10 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 18  gasten
400m²
10 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

- - Last minute aanbiedingen (vraag er expliciet naar)..

EEN BIJZONDER VAKANTIEVERBLIJF MET
7 SLAAPKAMERS, 4 BADKAMERS EN 6 WC'S + EXTRA APPARTEMENT

Dit unieke vakantiechalet, ontworpen voor maximaal 14 tot 15 personen (15e persoon in een aparte 8e kamer of max. 18 personen - met extra flat), is oorspronkelijk herbouwd in de stijl van een historische boerderij en biedt veel ruimte voor een ontspannen vakantie met 15 kamers en verschillende zijkamers op een totaal van 400 m². Bij de bouw zijn alleen nieuwe natuurlijke materialen gebruikt, gebaseerd op een oud model. Het voor de buitenkant gekozen natuurlijke hout is niet geverfd of gelakt om een natuurlijke verwering te verkrijgen. Ook voor het interieur werd veel belang gehecht aan natuurlijke materialen, zonder af te zien van moderne technologie, zoals de individueel regelbare vloerverwarming in het hele huis. Vóór de verbouwing voor vakantiedoeleinden diende het pand als woning en praktijk van de plaatselijke arts

Het huis is gelegen op een verhoogde positie met een zonnige zuid/west oriëntatie in Birkenweg 4 (350 m van het dorpscentrum) in een prachtige woonlocatie - achteraan in een kleine doodlopende straat met een prachtig uitzicht over het dal en de bergen, tot aan het Kaisergebergte.

De indrukwekkende woonkamer met twee ruime eethoeken, comfortabel verwarmende grondkachel en verzonken bakstenen zithoek met - decoratieve - open haard creëert een authentieke sfeer en nodigt uit tot comfortabel vertoeven. In de aangrenzende beglaasde buitenruimte en op het omliggende terras vindt u 's zomers en 's winters een zonnig en gezellig plekje om te genieten van het uitzicht op de bergen of om te barbecueën. U kunt heerlijke uren doorbrengen op de teakhouten buitenmeubelen. De nieuwe, hoogglans Alno keuken (en extra zijkeuken/bijkeuken) met twee koelkasten, oven, keramische kookplaat, vaatwasser en magnetron zorgt bewust voor een modern contrast.

Oude eiken planken lopen door de hele zolder. Hier bevinden zich de ouderslaapkamer met een prachtig uitzicht op de Unterberg, een moderne, elegante badkamer en WC, de grote galerij en nog een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de heuvelverdieping vindt u naast drie slaapkamers, een badkamer, WC en een gastentoilet (evenals een wasruimte met wasmachine en droger, kledingkasten en bergruimten) nog een woon- en speelruimte van 70 m² met TV-kamer (met 65 inch 4K SMART TV) en biljartkamer (met tafelvoetbal) en achter een extra ingang een appartement met badkamer en WC. Dit zorgt er altijd voor dat er voor iedereen een plek is om zich terug te trekken, zelfs met grotere groepen. De zonnige tuin is praktisch aan het zicht onttrokken. Hier bevindt zich ook het saunahuisje

In de verwarmde berging is voldoende ruimte om uw ski- of golfuitrusting op te bergen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor uw voertuigen. De skibushalte, langlaufpistes en wandelpaden liggen in de directe omgeving. Het dorpscentrum en daarmee de winkelvoorzieningen, de pubs, de rodelbaan, de paraplubar en het overdekte zwembad liggen op loopafstand.

Al onze gasten genieten via een arrangement van verschillende (gratis) diensten in het dorp, zoals toegang tot het buitenzwembad of het overdekte zwembad, busritten, gratis parkeren in het dorp en nog veel meer

Wij proberen met het object een speciaal concept na te streven, dat afwijkt van de gebruikelijke standaard.

TOT 18 PERSONEN:

Met een extra flat in het gebouw met directe buiteningang (voor de oudere kinderen) kunnen maximaal 18 personen komen. Het appartement heeft twee kleine slaapkamers en een woonkamer met zichtbare dakspanten, smart TV en Amerikaanse keuken en een badkamer met douche en toilet en een balkon met uitzicht op het dorp. De flat is het enige aparte gedeelte van het huis tot nu toe en wordt alleen samen met het chalet verhuurd.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 8
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 9
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 70 km Salzburg

70 km

Station 30 km Traunstein

30 km

Snelweg-afrit 20 km Bernau

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het chalet is ideaal gelegen. Zuid/west gericht, prachtig uitzicht over het hele dal door de ligging op een heuvel - tot aan het Kaisergebirge, maar toch dicht bij het centrum en rustig

U kunt de exacte locatie van het huis zien op de kaart hieronder

Wandelaars en fietsers starten direct vanaf het terrein. In de winter kunt u direct bij het huis uw langlaufski's aantrekken en beginnen aan 80 km geprepareerde loipes. De skibushalte ligt op slechts 2 minuten afstand.

De langste natuurlijke rodelbaan van Duitsland, de lift en de sneeuwtubingbaan liggen vlakbij. Het dorp Reit im Winkl, met zijn beroemde Winklmoosalm/Steinplatte skigebied, heeft zowel rustzoekers als ambitieuze wintersporters iets bijzonders te bieden. Hier, in het meest sneeuwzekere skigebied van Duitsland, vinden beginners en professionals alles wat een sportieveling begeert. Reit im Winkl wordt beschouwd als de plaats in Duitsland met de meeste sneeuw en zon.

Het luchtkuuroord Reit im Winkl wordt vooral gekenmerkt door zijn fantastische landschap, dat in elk jaargetijde een bezoek waard is. Sport- en vrijetijdsactiviteiten en gezellige gastronomie zijn beschikbaar in de meest uiteenlopende vormen. En als u wilt, kunt u ook een uitstapje maken en een avond (of dag) doorbrengen in het mondaine Kitzbühel.

Al onze gasten genieten via een arrangement van vele (gratis) diensten in het dorp, zoals toegang tot het openlucht- of overdekte zwembad, gratis parkeren, de buurtbus, themawandelingen, kinderprogramma en nog veel meer ...


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De objectprijs heeft betrekking op een bezetting met 6 personen. Elke extra persoon/bed kost € 19 (baby's zijn gratis; er zijn drie babybedjes en drie kinderstoelen beschikbaar; op verzoek kan babylinnen worden verstrekt)

Beddengoed, douche- en handdoeken, kachelhout, elektriciteit (sauna) evenals parkeergelegenheid in het dorp, bus, gratis toegang tot buiten/binnen zwembad etc. zijn inbegrepen. De enige toeslag is de toeristenbelasting (afhankelijk van seizoen en leeftijd, ongeveer 0 tot 2,70 € per persoon/dag)

Tijdens de kerst-, Sylvester- en carnavalsweek rekenen we € 25 (in plaats van € 19) voor minimaal 15 gasten en € 25 voor de 7e persoon of meer.


Speciale voorwaarden voor korte termijn boekingen, hiaten in de bezetting en lange termijn verhuur in het laagseizoen - vraag het ons. In geval van minder dan volledige bezetting kunnen individuele slaapzones worden gesloten - neem contact met ons op voor meer informatie

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Informatie vooraf voor Kerstmis en Oud en Nieuw 2022/23: om aankomst en vertrek op zaterdag 24.12. en 31.12. te vermijden, zijn de boekingsperiodes 23.12. - 30.12.2022 en 30.12. - 07.01.2023.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Margarete R. uit Volkach-Fahr

4,6
5 4 5 5 4
Toon Duits

Huis met charme

Goed uitgeruste keuken, locatie is goed

Januari 2022

Jonas B. uit Bayern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een winterdroom

Hallo familie Vierbach,

nogmaals bedankt voor onze heerlijke week vakantie in uw huis Chalet Bergdoktor in Reit im Winkl

Het huis is zeer goed uitgerust en we vonden meer dan verwacht. Vooral de keuken verraste ons - alles wat we nodig hadden was aanwezig - zelfs een spaetzle snijmachine ;-)
Naast 2 koelkasten en een koffiezetapparaat is er ook voldoende bestek en serviesgoed in de keuken

Vanwege de grootte van onze groep hebben we niet alle bedden bezet, dus we hebben ons mooi over het huis verspreid en alle kamers gebruikt

De flat op de begane grond was perfect voor het gezin dat met ons reisde. In deze volledig afgesloten ruimte kon de baby ook slapen als we samen feest vierden in het woongedeelte

De verhuurders: erg aardig en snel contact en al onze vragen werden altijd snel beantwoord

Keuken: schoon en zeer goed uitgerust
Badkamers: deels nieuw gerenoveerd en schoon
Kamers: goed uitgerust en schoon
Basiskachel: groot ding
Hoekbank: onze favoriete plek
Woonkamer: gezellig en mooi uitzicht op de bergen
TV kamer: goed uitgerust en met banken
Biljart- en tafelvoetbalzaal: beschikbaar
Skischoenenruimte: volledig toereikend
Sauna: zeer mooi gedaan
Balkon: super groot en mooi balkon
Buitenruimte: besneeuwd ;-)

Skibushalte: bij de Festsaal ca. 300 - 400m en het is 8 - 10 min lopen met skischoenen

1. Winkelmogelijkheid: EDKA - loopafstand 12min

Dorpscentrum: met restaurants en andere winkelvoorzieningen op ca. 700m en 15min lopen

Het was een geslaagde en vlotte vakantie alom - veel dank aan Fam. Vierbach en de heer Ziehmann.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Juni 2020

Florian uit Vilgertshofen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende, geslaagde vakantie

Rustiek huis dat gemakkelijk kan worden vergeven voor kleine oneffenheden
Rustige ligging met een prachtig uitzicht aan de zuidelijke rand van het dorp zonder verkeerslawaai nodigt uit tot wandelingen en trektochten.
Veel ruime kamers bieden retraitemogelijkheden en de getimmerde eethoek biedt genoeg ruimte voor 8 personen.

De bakker ligt op loopafstand en u kunt er vanaf 7.30 uur vers brood kopen
Een "Nice to have" is de 2e koelkast voor drankjes etc, ook de bestaande droger bij de wasmachine.

Voor ons als multi-generatie vakantiegangers met 2 kinderen en beide grootouders ideaal, een aanrader!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Skivakantie


Contactpersoon

Mevr. M. Vierbach

Mevr. M. Vierbach

meer informatie

Objectnummer: 52805

Laatst bijgewerkt: 04.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52805.htm


«CHALET BERG DOKTER» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven