Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Köln-Ehrenf. 1-9 P.

Max.  9   gasten
115m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 9  gasten
115m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

DaHeim ligt super centraal in de wijk Ehrenfeld in Keulen en is een eengezinswoning in de typische 3-ruits huisstijl.
Ons huis is een vriendelijk oud gebouw (deels met) hoge plafonds, stucwerk en deels oude plankenvloeren (meer foto's op
De vier ongewoon ingerichte slaapkamers (kamergrootte 12-18 m² elk) met aandacht voor detail - van modern tot shabby chic voor 3-9 personen bevinden zich op twee verdiepingen.
Het centrum van het huis is een volledig uitgeruste keuken en een feel-good woonkamer (ca. 30 m²) met een kleine selectie van games, dvd's en boeken die (hopelijk) niets te wensen overlaten in DaHeim. Een gedeelde badkamer (met douche) & een extra gastentoilet maken het aanbod compleet.

Twee van de vier kamers hebben een groot bed (à 1,40x2,00m). De andere twee kamers zijn uitgerust met twee bedden (elk 90 x 2,00m). Nachtkastjes en lampen, kledingkasten of ladekasten, spiegels en andere opbergmogelijkheden zijn ook inbegrepen. In een van de kamers kan een extra bed voor een extra volwassene worden geplaatst.
LCD TV, DVD speler en een kleine selectie DVD's vindt u in sommige kamers.

De keuken is klein maar fijn (ca. 8m², open naar de woonkamer) en uitgerust klaar om in te trekken alleen met een koffer. De uitrusting omvat twee kookplaten (inductie), oven, magnetron, Senseo, waterkoker, koelkast & vriezer, broodrooster, racletteapparaat, tosti-apparaat, popcornapparaat en en).

Optimaal om te werken: gratis high speed WiFi inbegrepen ( Kbit/s.).

Perfecte ligging:
In de directe omgeving vindt u openbaar vervoer (2 min. lopen naar de halte Leyendecker Strasse slechts enkele minuten naar het centrum of naar de beurs - 900 m naar station Ehrenfeld), ongewone winkelmogelijkheden tot en met diverse gastronomische en uitgaanslocaties.

Prijzen afhankelijk van aantal personen en duur: vanaf 150 Euro voor maximaal 6 personen/nacht, voor elke extra persoon 10 Euro/nacht toeslag.
De prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en alle belastingen.
Wij verhuren alleen het gehele huis (ca. 115m²).

Familie aanbiedingen
Reizen met kinderen betekent niet altijd reizen met grote bagage! Voor gezinnen met kleine en grote kinderen bieden wij uiteraard reisbedjes aan (deze kosten 15 Euro/verblijf per stuk). De volgende producten zijn gratis beschikbaar (op aanvraag): Babyfoon, flessensterilisator en flessenwarmer, evenals plastic kommetjes, bestek en bekers, drinkbekers en paplepels. Kinderstoel, speelboog en box kunnen ook worden verstrekt. Er is een krukje in de badkamer voor de iets oudere kinderen om hun tanden te poetsen bij de wastafel. Wij zorgen ook voor een kleine selectie van spelletjes en boeken.
We kunnen al deze dingen op verzoek verstrekken. Gelieve dit te vermelden bij uw reservering!

De omgeving
Ons huis ligt midden in de levendige wijk Ehrenfeld in Keulen. In de afgelopen vijf jaar heeft Ehrenfeld zich getransformeerd van een arme volkswijk tot een gewild wooncentrum - en niet alleen voor kunstenaars, creatievelingen of studenten. Vooral jonge gezinnen hebben ervoor gezorgd dat het gezicht van de wijk volledig is veranderd. Hoewel er op veel plaatsen gebouwd wordt, heeft Ehrenfeld zijn stedelijke gezicht behouden en is het centrum geworden van een levendig uitgaansleven
In de onmiddellijke omgeving van DaHeim zijn er twee supermarkten (Aldi & Netto) alsook verschillende kleinere Turkse en ook een Chinese winkel/supermarkt (deze laatste niet ver van het station Ehrenfeld). Op slechts 25 meter afstand is een kleine Italiaanse supermarkt die de gebruikelijke Italiaanse ingrediënten aanbiedt, evenals altijd vers brood en heerlijke Italiaanse vleeswaren en delicatessen.

Veel tips over uitgaan en winkelen, sport, wellness, evenementen en cursussen in Ehrenfeld vind je op onze website onder "Keulen tips". Google gewoon de termen "DaHeim" en "Koeln" en je vindt snel wat je zoekt!

Geschikt
... als vakantiewoning of vakantiehuis voor vrienden, kennissen en hele families. Als beursruimte, monteurskamer of gemeubileerde accommodatie voor beursbezoekers, bruiloften, monteurs, toeristen of zakenmensen.
Licentie- of registratienummer: Wohnraumidentitätsnummer: 003-3-0011537-22

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 20 km Köln-Bonn

20 km

Station 1 km Bahnhof Ehrenfeld

1 km

Snelweg-afrit 2 km Köln-Bickendorf & Köln-Ehrenfeld

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huis ligt midden in de levendige Keulse wijk Ehrenfeld.

In de afgelopen vijf jaar heeft Ehrenfeld zich getransformeerd van een arme volkswijk tot een gewild wooncentrum - en niet alleen voor kunstenaars, creatievelingen of studenten. Vooral jonge gezinnen hebben ervoor gezorgd dat het gezicht van de wijk volledig is veranderd.

Hoewel er op veel plaatsen wordt gebouwd, behoudt Ehrenfeld zijn stedelijke gezicht en is het het centrum geworden van een levendig uitgaansleven. Met meer dan een miljoen inwoners is Keulen de dichtstbevolkte stad van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en staat het op de vierde plaats van grote steden in Duitsland. Het herkenningsteken van de stad is de Dom van Keulen." (Wikipedia)


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Zwemmen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen zijn inclusief beddengoed, handdoeken en alle belastingen.
Wij verhuren alleen het gehele huis (ca. 115m²) en hanteren een minimale huurperiode van 2 dagen!!!!

Annuleringsvoorwaarden:

  • Storno 3 Monate im Voraus: keine Kosten. Storno bis 6 Wochen im Voraus: 50 % des Mietausfalls. Storno danach (also weniger als 6 Wochen): 100% des Mietausfalls. Natürlich kann immer etwas dazwischen kommen. Und unser Geschäftsmodell basiert sicherlich nicht darauf an Stornierungen Geld zu verdienen. Sollten Sie stornieren müssen, so werden wir in jedem Fall versuchen das Haus trotzdem neu zu vermieten. Daher stellen wir Ihnen nach Möglichkeit nur die Differenz aus Ihrem Storno und möglichen neuen Vermietungen entsprechend in Rechnung. Gerne können Sie auch Ersatz-Gäste benennen, die Ihre Buchung an Ihrer Stelle verbindlich übernehmen. Aus gegebenem Anlass weisen wir daraufhin, dass eine Stornierung erst erfolgt ist, wenn Sie von uns schriftlich (per Email) bestätigt wurde. Aus sachlich gerechtfertigtem Grund besteht unsererseits die Möglichkeit vom Vertrag außerordentlich zurückzutreten, beispielsweise (aber nicht nur) falls höhere Ewalt oder andere nicht zu vertretende Umstände bestehen (keine Sorge - dies ist bislang noch nie eingetreten).

meer informatie:

Met de bus, trein of auto - DaHeim is ideaal verbonden.

Het metrostation "Leyendeckerstrasse" ligt op 2 minuten loopafstand en biedt zeer goede verbindingen naar de stad met de lijnen 3 & 4 (elke 5 minuten op weekdagen).

Dankzij de directe verbindingen hoeft u niet over te stappen:
- Friesenplatz (Belgische wijk/Ringen): in 6 minuten
- Neumarkt (stadscentrum): in 10 minuten of 7 haltes
- Messe Deutz: 17 minuten of 9 haltes

Dankzij het nabijgelegen treinstation Ehrenfeld kunt u gemakkelijk met de Deutsche Bahn naar de locatie reizen en overstappen vanaf de luchthaven Keulen-Bonn.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-01-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf DaHeim
Dhr. A. Quirmbach

Dhr. A. Quirmbach

Wij reizen zelf veel, zowel privé als beroepsmatig, en weten daarom uit eigen ervaring wat je mist als je reist - ook als je kind(eren) in je bagage hebt.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Stedenreizen

Objectnummer: 52881

Laatst bijgewerkt: 06.07.2023

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/52881.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven