Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Allegria op een panoramische locatie

Piemonte, Cuneo

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Beschrijving

"Geluk begint waar u spoor van tijd te ; Dat zal licht dalen in onze natuur oase. Arriveren, haal diep adem, moet niets gewoon.
Unieke landschappen, slow food, wijn, een rijk cultureel erfgoed, dat is Piemonte. Of het verkennen van de nabijgelegen bergen, de zee, in de wijngaarden, of Genova en Turijn, of sportieve activiteiten, de markt wandelen, winkelen in outlet centers Mondovicino of luiheid, heb je een keuze.

De herontwikkeld met veel liefde en het hart landhuis is gelegen in een zonnige, verkeersvrije zone aan de rand, omringd door weilanden, wijngaarden, bossen en fruitbomen met diverse gezellige zitjes en 180 graden panoramisch uitzicht op de westelijke en zuidelijke Alpen. De houten terras met pergola is de ideale plek voor een goed glas wijn genieten van de zonsondergang. Of u nu op de gedeeltelijk glazen panoramisch terras met teakhouten meubels en -Sonnenliegen, onder de druif prieel, in een hangmat onder de vijgenboom, iedereen vindt zijn favoriete plek.

De villa Allegria tegemoet 5P. ideaal 2 P. Boven heeft een kamer met een boxspring met matras, 1 kamer met dubbel bed met matras en een enkel bed. De twee kamers combineert een panoramisch balkon. In de kelder heeft een daglicht badkamer met regendouche, toilet, de keuken, de woonkamer met een comfortabele tweepersoons bed voor 2 personen, tv en draadloos internet. De villa is uitgerust met moderne en antieke meubels. Natuurlijke materialen zoals terracotta, linnen, hout, rotan en kalkpleister met pigment kleuren en prachtige stoffen zorgen voor een comfortabele sfeer. Centrale verwarming en een open haard zorgen voor gezelligheid op koude dagen.

In de goed uitgeruste keuken met gasfornuis, oven en vaatwasser - van broodroosters tot porselein uit Kahla tot koffiezetapparaten DeLonghi (bonen) en een Nespresso-koffiezetapparaat, wok en Le Creuset brander - maakt het leuk om te koken met de regio oude producten op de markt. Nietje voedsel, kruiden, azijn, olie, zeep en waspoeder zijn beschikbaar. U kunt ook de grill buiten, of feest tot 10 minuten lopen in het dorp restaurant Castello serveert regionale specialiteiten. In de map gast vindt u vele tips en adressen verschillende wandel- zijn ingeschakeld.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 68 km

68 km

Skilift 42 km

42 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Luchthaven 90 km Turin

90 km

Station 10 km Mondovi u. Ceva

10 km

Snelweg-afrit 10 km Mondovi

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ciglie is een klein dorp van 200 inwoners. Het is in het Zuid-Piemonte, op 30 km ten zuiden van Barolo. Met betrekking tot de 550 m. boven de zeespiegel. Gelegen M. Het heeft een aangenaam microklimaat. 5 km afstand in het dorp van Bastia Mondovi het heeft de hele infrastructuur met winkels, pizzeria, postkantoor, ädte met markten zoals in Mondovi en Carru (inclusief zwembad), die elk 10 km afstand. Tennis, paardrijden in het gebied. Diverse golfbanen liggen binnen een straal van 50 km. bijvoorbeeld in Cherasco 37 km, Monforte en Barolo 28 km afstand. Fietsen, joggen en wandelen direct vanuit het huis. Met de trein van Ceva, kunt u bereiken zonder parkeerproblemen de Ligurische kust, van Mondovi Turijn, zowel in iets meer dan een uur.

Van Ciglie kan men een bezoek aan de vele cultureel rijke steden, kastelen en paleizen. In een uur bent u in Turijn en Genua, met zijn prachtige stadscentra en musea, in iets meer dan een uur in de bergen en aan de Ligurische kust.
5km van Ciglie in Bastia Mondovi bezocht worden met gerestaureerde fresco's uit de 15e eeuw. Tussen de 10e en 15e eeuw. Gebouwd kapel van San Fiorenzo. Andere middeleeuwse kapellen met prachtige fresco's zijn er in het gebied, omdat S. Maurizio in Roccaforte Mondovi met Roma Niken-Byzantijnse fresco's. Het heiligdom van Vicoforte heeft de grootste elliptische koepel in de wereld.

Castello di Grinzane Cavour is de "Enoteca Regionale dell Piemonte", de grootste en belangrijkste collectie van Piemontese wijnen (natuurlijk met de verkoop). In Barolo, is er samen met de beste wijnen, een kurkentrekker museum. Een kabelbaan verbindt het oude centrum van Mondovi Breo met de bovenste district Piazza. De tijd is niet genoeg, zodat je terug willen komen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief: bad- en keukenlinnen, elektriciteit, gas, wasserette, hout voor de open haard. Prijzen voor 2 personen, elke extra persoon 110 per week.
NK: Er zijn stookkosten van 1 september tot 30 april 15 p / dag. Geen enkel kind apparatuur. Niet-rokers object. Helaas moet huisdieren thuis te blijven. Andere aankomst dagen dan zaterdag op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.
  • bis 41 Tage vor Mietbeginn 10 % bis 36 Tage vor Mietbeginn 30 % bis 21 Tage vor Mietbeginn 60 % bis 14 Tage vor Mietbeginn 90 % bis 7 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises. Im Falle einer vorzeitigen Abreise oder verspäteten Anreise keine Rückerstattung

meer informatie:

Tijdens uw verblijf, de buurman Bruno geeft om uw welzijn. Als ik mijn carrière nog en ik ben niet op de site, kun je me altijd bereiken via de telefoon. In de tijd waarin ik niet kan op mijn plaats van de macht, ik nodig u uit om een ​​vakantie hier door te brengen. Meer foto's onder


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Carmen E. uit FL-9493 Mauren

4,6
5 4 5 4 5
Toon Duits

Landhuis op een rustige locatie

Het huis is zeer rustig gelegen op een mooie, prominente locatie. De inrichting is comfortabel, de keuken is zeer ruim en alles is brandschoon.
Voor wie het graag huiselijk maakt en zelf wil koken, is dit de juiste plek.
Voor twee personen biedt het huis voldoende ruimte, maar bij slecht weer kan het wat krap worden met meerdere personen in huis.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2023

Christian W. uit Sargans, Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoonweg fantastisch

Het huis op een fantastische locatie in het kleine dorpje Ciglie is echt in alle opzichten aan te bevelen. Rust en puur natuur en toch van alle gemakken voorzien, zelfs twee terrassen om uit te kiezen! Cecile doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten zich goed voelen en uitgebreide informatie is ook beschikbaar. Graag weer naar Allegria in Ciglie, naar de regio Piemonte!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Rebekka R. uit Frankfurt

4,6
4 5 5 4 5
Toon Duits

Gewoon uitschakelen

Een mooie rustige plek weg van de drukte, leuk om de Piemonte te leren kennen of om te ontspannen. Een auto is niet absoluut noodzakelijk om de prachtige omgeving te leren kennen, want Cècile adviseert en biedt ook dagtochten in de omgeving aan.

Liefdevol ingericht huis met steile trap maar prachtig uitzicht vanaf balkon en terras.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2022

Anita F. uit Deutschland, Thüringen

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Geweldig om te ontspannen

Geweldig vakantiehuis met super faciliteiten, inclusief koffiezetapparaat. Het uitzicht is prachtig. Voor wie niet bang is om de berg op te rijden, is een auto onmisbaar. We waren met z'n tweeën, maar er was meer ruimte geweest. We hebben genoten van de rust. Verhuurster was zeer aangenaam, goede voorbereiding en zeer prettig contact.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Mei 2022

Susanne K. uit Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie tijd in Piemonte

Een zeer goed uitgerust vakantiehuis aan het einde van een oud dorp
Vanaf het grote terras heeft u een prachtig uitzicht, er zijn schaduwrijke en zonnige plekken, afhankelijk van uw voorkeur
Het huis heeft een zeer goed uitgeruste keuken, u bent zelfs als ambitieuze kok niet beperkt!
De badkamer is aangenaam groot en heeft ook een wasmachine. Er is ook veel bergruimte
Er is een restaurant in het dorp dat geen sterrenkeuken biedt, maar zich ook niet hoeft te verstoppen
De ritjes door Piemonte zijn altijd de moeite waard. Er zijn prachtige oude stadjes, de zee en Ligurië liggen ook op iets meer dan een uur rijden en bieden een prachtige rit door de verschillende valleien
De gastvrouw heeft veel tips en reageerde altijd op vragen

We hebben erg genoten en zouden graag nog eens terugkomen

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2021

Klaus J. uit Neuried

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtig verblijf.

Het huis is optimaal uitgerust voor 2-4 personen. Mevrouw Beck heeft alles liefdevol ingericht, het uitzicht op het omringende landschap is prachtig. We hebben zeker een ontspannen vakantie gehad.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2019

Herr N. uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen, wer die Ruhe sucht

Ein sehr schönes Haus mit einer Traumaussicht, von der wir nicht genug bekamen.
Die Ausstattung ist unschlagbar, vorallem in der Küche fehlt es an nichts. Kochen macht hier richtig Spass um es dann auf der großen Terrasse zu genießen. Hinweise auf Touren in der Umgebung, Gaststätte und vielen anderen Sachen sind liebevoll in einem Hefter mit grossem Aufwand zusammen gefasst.
Abwicklung der Buchung und Übergabe vor Ort ohne Probleme.
Wir möchten uns bei Frau Beck nochmals für die Woche in Ihrem Haus bedanken, gleiches gilt für den sehr netten Nachbarn Bruno , der uns mit Kirschen und Aprikosen verpflegt hat.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2018

Verena und Albi uit Basel

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

allegra allegria

Wij, een echtpaar 60+, kwamen aan met onze e-bikes en hebben genoten van ons verblijf in vakantiehuis Allegria
Het kleine huis bleek perfect uitgerust te zijn voor onze behoeften, de vele gezellige plekjes rondom het huis, het uitzicht/de uitzichten en de omgeving verrukten ons. Zelfs in de late herfst konden we nog genieten van de zuidelijke warmte, op het terras, in de directe omgeving of tijdens excursies in de directe omgeving. Op regenachtige dagen vonden we het aangenaam verwarmde huis gezellig en huiselijk

Ondanks mooie tochten, beseften we als e-bike rijders dat een auto vanwege de ligging raadzaam zou zijn. De nabije en verdere omgeving biedt veel mogelijkheden, ook Mondovì vonden wij absoluut de moeite waard. We zullen dierbare herinneringen hebben aan ons verblijf in "Allegria"

Onze gastheer/vrouw gaf ons een warm welkom, adviseerde ons goed en ondersteunde ons waar nodig, hartelijk dank daarvoor!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2018

Frau C. uit Triesen

5,0
5 5 5 5

Erholsame Ferien

Wir haben uns in den 2 Wochen sehr gut erholt. Die Aussicht jeden Tag bei gutem Wetter geniessen können und an einem regnerischen Tag uns am Ofen wärmen können.
Das Haus ist sehr gemütlich und es fehlt an nichts.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Susanne B. uit 1065 AP Amsterdam

4,3
3.5 3.5 5 5

Tolle Lage, wunderschöne Aussicht

Wir haben mithilfe der ausführlichen Infomappe die Umgebung erkundet. Mit der Küche waren wir sehr zufrieden, wirklich sehr vollständig ausgestattet. Die Schlafzimmer sind schön eingerichtet. Wundervoll sind die liebevoll zusammen gestellten Informationen, die uns an viele schöne Orte geführt haben. Die CD's und die vielen Bücher trafen unseren Geschmack. Das Gartenhaus ist ein sehr netter Rückzugsort am Ende des Rebbergs.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. C. Beck:

Liebe Frau B. Danke für Ihre Bewertung. Wie ich aus unserem Mailkontakt entnommen habe, waren Sie mit dem Empfang am späten Ankunfts-Abend und der Einrichtungssituation im Wohnzimmer nicht zufrieden. Danke für Ihren Umgestaltungs-Vorschlag. Das tut mir Leid. Ich hoffe Sie denken trotzdem gerne an das landschaftlich schöne Piemont zurück.
Mit freundlichen Grüssen, Ihre Vermieterin C.M. Beck

September 2017

SH A. uit Wolfratshausen

5,0
5 5 5 5

Ferienhaus mit schönen Ausblicken

Wir haben uns in dem Haus mit allem Komfort sehr wohlgefühlt und uns an den ersten kühlen Abenden sehr über den Holzofen gefreut. Die schöne Aussicht auf die umliegenden Landschaften und Berge, insbesondere zum Monviso haben wir sehr genossen. Wertvoll war die umfangreiche Infomappe.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2017

Frau H. uit Ruggell Liechtenstein

5,0
5 5 5 5

Fereinhaus mit Wohlfühlgarantie

Ein toll ausgestattetes Ferienhaus, das liebevoll renoviert und eingerichtet ist. Die Lage ist eher abgeschieden, garantiert Ruhe und einen unverbauten Blick in die tolle Landschaft.
Der aufwändig gestaltete Ordner mit unzähligen Tipps für Ausflüge, Restaurants Sehenswürdigkeiten war eine grosse Hilfe, ebenfalls Nachbar Bruno, der jeden Tag nach uns geschaut hat und um unser Wohl bekümmert war.
Die vielen schönen Plätze im und rund ums Haus laden förmlich ein zum Dolce far niente. Wir waren nur zu zweit, aber das Haus bietet genug Platz für mehr Personen, weil es auch viele Rückzugsmöglichkeiten gibt. Viele gute Restaurants in der Nähe laden zu kulinarischen Ausflügen ein, aber die tolle Küche im Ferienhaus macht auch Lust aufs Selberkochen.
Das grosse Bett hat uns einen traumhaften Schlaf beschert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2016

Frau C. uit Bad Vilbel

5,0
5 5 5 5

Viele Freisitze auf dem grossen Grundstück

Den Charme des Ferienhauses machen die vielen Sitzplätze rund um das Haus aus, sei es auf der Terrasse, auf dem Balkon vor den Schlafzimmern, in der Laube unter Weinblättern oder am Gartenhäuschen. Zu jeder Tageszeit und bei jedem Sonnenstand lässt sich ein lauschiges Plätzchen finden. Der Komfort des Boxspringbetts und auch des anderen Doppelbetts garantieren erholsamen Schlaf. Die sehr gut ausgestattete Küche erlaubt es, sich kulinarisch auszuprobieren. Supermärkte, sogar ein Biomarkt, und Lebensmittelgeschäfte sind in zwanzig Minuten erreichbar. Nimmt man eine halbe bis dreiviertel Stunde Anfahrt in Kauf, kann mann in alle Himmelsrichtungen aufbrechen und das Piemont in seiner ganzen Vielfalt erkunden, sei es im Weinanbau, in den Haselnusswäldern, den westlichen Seealpen oder am Strand Liguriens.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. C. Beck

Mevr. C. Beck

Als een liefhebber van de Middellandse Zee manier van leven, heb ik mijn thuis gevonden in 2004 in het zuiden en herontwikkeld. Ik nodig u uit om uw kostbare tijd van het jaar door te brengen in deze plaats van de macht. Wees welkom. Cecile M. Beck


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 53137

Laatst bijgewerkt: 26.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/53137.htm


«Villa Allegria op een panoramische locatie» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven