Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Möller, beschikbaar vanaf 4.10.

Schönhagen

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

45 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Gezellig vakantiehuis op een rustige locatie voor maximaal 4 personen.
In het vakantiehuis is er 1 slaapkamer met tweepersoonsbed (1,40 x 2,00 m met 2 matrassen van goede kwaliteit van elk 70 cm), 1 slaapkamer met stapelbed (0,90 x 2,00 m), 1 kamer met bank om te lezen en te ontspannen, 1 doucheruimte, een open keuken-woonkamer met (koelkast/vriezer, koffiezetapparaat, water, gloednieuw fornuis met keramische kookplaat sinds 4/2021), een eethoek voor 4 personen en een gezellige zithoek. De woonruimte van 55 m² wordt verwarmd met elektrische kachels en een open haard.
Op het 500 m² grote terrein kunnen kinderen heerlijk spelen. In de tuin staat een droogmolen en een tafeltennistafel (2 rackets en 1 bal liggen voor u klaar). Het terras biedt een prachtig uitzicht op de natuur en nodigt uit tot barbecueën en zonnebaden.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.35 km

0.35 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.35 km

0.35 km

Stadscentrum 0.35 km

0.35 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 140 km Hamburg

140 km

Station 25 km Eckernförde

25 km

Snelweg-afrit 40 km Rendsburg/Eckernförde

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

In het mooie dorp Schönhagen is er een bakkerij, een zelfbedieningsmarkt, een snackbar op het strand, een visbroodjeskraam, een kebab snackbar, een kiosk, een crêpekraam en het Seestern Café met uitzicht op de Oostzee. Kasteel Schönhagen, dat dateert uit de 17e eeuw, heeft ook een café
er is ook een café. Het vogelreservaat en het Schwansenmeer liggen langs de steile kust en nodigen uit tot fietstochten en wandelingen. Er is ook een naaktstrand op het uitgestrekte badstrand (bewaakt door de DRLG). Er is ook een volleybal- en voetbalveld en een geweldige speeltuin op het strand. Er is gratis WiFi op het strand.
Het vakantiehuis in Schönhagen ligt in een gezinsvriendelijk, rustig dorp aan de Oostzee, tussen Kappeln (7 km) en Eckernförde (25 km), in het noorden van Sleeswijk-Holstein (bij de Schlei). Het strand ligt op slechts 350 m afstand en is te voet in een paar minuten te bereiken. De prachtige kliffen van Schönhagen leiden rechtstreeks naar de Oostzeebadplaats Damp
Hier zijn enkele leuke vrijetijdsactiviteiten voor vakanties met kinderen in de buurt: Het indoor funpark en adventure golf in Ostsee Resort Damp, de dierentuin in Gettorf, het avonturenpark Tolk Schau in Tolk, een tocht met een stoomschip vanuit Kappeln, het Vikingmuseum in Haithabu, adventure golf in Port Olpenitz, het hoge touwenparcours in Eckernförde .........


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen volgens de prijscalculator zijn alleen geldig voor 4 personen. Er is een bezoekersbelasting. Per volwassene (vanaf 18 jaar) 1,28€, kinderen 0-11 jaar gratis en vanaf 12 jaar 0,42€ per nacht. In geval van een ernstige handicap wordt een vermindering van de toeristenbelasting van 80 % toegekend. Er moet een borg van 100 € worden betaald, die wordt terugbetaald na aftrek van de elektriciteitskosten ( 0,36€/Kwh ). Voor boekingen van minder dan 6 nachten (gelieve te informeren) wordt een toeslag voor kort verblijf van 40 € in rekening gebracht.
ATTENTIE !!!!! Voor een boeking van 9 of 10 dagen in de periode 15.9.-25.9. geldt een korting van 6% op de verblijfskosten.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Aankomst- en vertrekdagen kunnen in overleg worden gekozen. De sleutels worden persoonlijk aan het vakantiehuis overhandigd door de verhuurster met inachtneming van de beschermings- en hygiënemaatregelen (dragen van medische mond- en neusbescherming en minstens 1,50 m afstand).
Ik heb een beschermings- en hygiëneconcept en u kunt erop vertrouwen dat mijn vakantiehuis na de eindschoonmaak hygiënisch schoon is en dat alle hygiënemaatregelen in acht worden genomen. Er is een ontsmettingsdispenser aanwezig in het vakantiehuis
Ik neem officieel deel aan het Modelproject Ostseefjordschlei en heb een Modelproject Deelnemerszegel. Dit geeft mij het recht om te verhuren vanaf 19.4.2021.

Het vakantiehuis heeft ook kinderveilige sloten voor de stopcontacten, horren in de slaapkamers, badkamer en terras, en verduisteringsgordijnen in alle slaapkamers.

!!!! Het vakantiehuis Möller ligt direct naast het vakantiehuis Ellgoth (objectnummer 51373), dus ideaal als 2 gezinnen naast elkaar van hun vakantie willen genieten
Vakantie naast elkaar. !!!!


Opmerking voor uw boeking:

Ongeacht de algemene annuleringsvoorwaarden kan ik u de volgende verzekering geven voor uw boeking van een verblijf tot en met november 2021:

Mocht het niet toegestaan zijn om op uw reisdatum in mijn vakantiehuis vakantie te vieren vanwege maatregelen om het coronavirus in te dammen, dan wordt de boeking uiteraard geannuleerd en krijgt u uw reeds gedane betalingen van mij als verhuurder terug. Ik houd slechts 10€ in als administratiekosten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-03-2024


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2021

Rainer M. uit Mönchengladbach

4,6
4.5 5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Immer wieder toll: Altijd weer geweldig

We zijn al meerdere keren in dit schilderachtige vakantiehuis geweest. Het is elke keer een genot om daar een paar rustige dagen door te brengen. Zeer mooi gelegen, 3 zonneterrassen, heel gezellig. Zeer aardige verhuurster. We zullen hier ook in de toekomst onze vakantie doorbrengen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2020

Frank R. uit Klötze

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zu empfehlen

Schönes kleines Häuschen und liebevoll eingerichtet.Wir haben uns sehr wohlgefühlt.Es ist sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Juni 2020

Andreas W. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur schön!

Wir haben von dem Vermieter ein wunderschönes, absolut sauberes Ferienhaus direkt übergeben bekommen. Sehr nette Vermieter, sehr schöne Lage, sehr schönes Haus. Den fussläufig erreichbaren Strand mit weißem
Sand und kristallklarem Wasser vermissen wir ebenfalls. Vielen, lieben Dank für diesen wunderbaren Urlaub in Ihrem Haus.

Aanbevolen voor: Strandvakantie

September 2018

Manuela S. uit Pinneberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Hallo,
Een heerlijke vakantie ligt achter ons. Het vakantiehuis is gewoon geweldig, veel ruimte. De gezellige veranda nodigt uit tot ontbijt en gezellige barbecue avonden, niets ontbreekt ...
Het strand is in een paar minuten te bereiken en er zijn ook tal van excursiemogelijkheden in de omgeving, er is voor elk wat wils.
De verhuurders zijn erg aardig en altijd telefonisch bereikbaar. We kunnen het vakantiehuis alleen maar aanbevelen en zullen het zeker weer boeken.

LG. André en Manuela van Pinneberg

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Annette Z. uit 64653 Lorsch

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Oase van welzijn

We hebben 2 heerlijk ontspannen weken doorgebracht in dit zeer goed onderhouden vakantiehuis. Zelfs bij slecht weer voel je je hier thuis. Door de ramen van vloer tot plafond in de woonkamer heeft u direct uitzicht op de prachtige tuin. Het omliggende terras aan de zuid- en westkant nodigt uit om op elk moment buiten te zitten. Aan de oostkant is er een kleine ontbijtruimte met directe toegang vanuit de keuken. Slaapkamers en badkamer zijn gezellig klein, maar voldoen prima. De woning krijgt op elk moment van de dag zon... als de weergoden ons gunstig gezind zijn : )
Fietsen zijn zeker de moeite waard (u kunt ze ook ter plaatse huren). Het vergroot de straal van de omgeving enorm, omdat je echt een heel mooie, gevarieerde natuur kunt ontdekken
We willen zeker terugkomen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Harald uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5

TOP gepflegtes Ferienhaus

Wir waren für 2 Wochen in dieser netten und absolut sauberen u gepflegten Unterkunft.
Bereits im Vorfeld war es eine sehr freundliche und sympathische Kommunikation mit dem Eigentümer, welcher sich um alle Belange/Fragen sofort u ausgiebig gekümmert hatte. > sehr vorbildlich.
Das Haus ist wie auf den Fotos dargestellt; es macht sogar einen noch schöneren Eindruck, wenn man auf der neuen Terasse steht und den gepflegten Garten auf sich wirken lassen kann.
Wir können vorbehaltlos unsere Empfehlung aussprechen!!
Herzlichen Dank

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Christian K. uit Burgdorf

5,0
5 5 5 5

richtig gute Ferien

Wir sind erst ein paar Tage hier, aber fühlen uns wie zu hause. Das Wetter ist nicht so schön aber das Häuschen macht das wieder gut. Die Vermieter bauen es immer weiter aus, somit entsteht langsam ein wirkliches Urlaubsparadies!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Linda S. uit Wurzen

5,0
5 5 5 5

Idyllisch

Ein kleines Paradies auf Erden - Übernachtung im nordischen Ferienhaus mit idyllischen Garten, nah gelegen am Strand inmitten einer ruhigen und schönen Ferienhaussiedlung. Hier hat die Natur Vorrang und das hat uns so begeistert. Die Vermieter sind sehr nett und uns hat es beim Aufenthalt an nichts gefehlt. Die Beschreibung und die Fotos sind maßstabgetreu. Wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Irmgard E. uit Henstedt-Ulzburg

5,0
5 5 5 5

Ruhiges Ferienhaus

Senioren Urlaub

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Möller

Mevr. B. Möller

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 54264

Laatst bijgewerkt: 21.02.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54264.htm


«Vakantiehuis Möller, beschikbaar vanaf 4.10.» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven