Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Misfit

Kappeln / Ostseeresort Olpenitz, Schlei, Oostzee, Sleeswijk-Holstein

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

173 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

173 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Vakantie op een fantastische waterlocatie direct aan de Schlei en de Oostzee - het 100 m² grote vakantiehuis 'Misfit' in Kappeln ligt direct aan de jachthaven in de Oostzeebadplaats Olpenitz (een stadsdeel van Kappeln) en scoort met een fantastisch uitzicht op de jachthaven en de monding in de Oostzee!
Het comfortabele rijtjeshuis heeft ook een houtkachel en is heerlijk geschikt voor familievakanties tot 4 personen, uw hond is ook welkom.

Ons moderne vakantiehuis heeft twee verdiepingen, die smaakvol en comfortabel zijn ingericht. De nabijheid van het water zorgt voor een fantastisch uitzicht, waarvan u vanuit bijna alle kamers kunt genieten. In het noorden kijkt u uit over de Schlei, het natuurgebied aan de Oostzee, en in het zuiden kunt u genieten van het uitzicht op de jachthaven - direct voor de woonkamer ligt een prachtig terras waar u samen kunt genieten van de zonuren en ook van heerlijke vakantiemaaltijden. Voor waterliefhebbers is dit de perfecte accommodatie!

Het huis is voorzien van een ruime comfortabele woonkamer met open keuken, een houtkachel voor gezellige avonden, een berging met wasmachine en een gastentoilet op de begane grond. Ook de vloerverwarming in alle kamers zorgt voor een zeer aangename sfeer. De bovenverdieping biedt twee ruime slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Er is ook een moderne badkamer met een dakraam boven het bad dat geopend kan worden. Op zonnige dagen kunt u het zich gemakkelijk maken op het privéterras: Kijken naar de plezierboten die af en aan varen geeft u de beste "havenbioscoop"!

Buiten is er een gratis parkeerplaats direct bij het huis en een afsluitbare schuur voor uw fietsen of sportuitrusting.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 140 km Hamburg-Fuhlsbüttel

140 km

Station 10 km Rieseby

10 km

Snelweg-afrit 50 km Rendsburg / Büdelsdorf

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis wacht op u als tussenwoning in de Oostzeebadplaats Olpenitz in de mooie regio Schwansen. Door de directe ligging aan het water kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Schlei, de monding van de Schleim en de Oostzee. Het prachtige natuurgebied Oehe-Schleimünde bij Maasholm in de regio Angeln maakt een uitgebreide wandeling of een geweldige fietstocht mogelijk op slechts ongeveer 15 km afstand. Het badstrand van het Ostseeresort Olpenitz is in slechts 300 meter te bereiken. Het dichtstbijzijnde Oostzeestrand is in Weidefeld, op ongeveer 2 km afstand. Hier vindt u ook het dichtstbijzijnde restaurant "Lobster", waar u comfortabel kunt dineren met een prachtig uitzicht op de Oostzee.

Let op: Onze vakantiewoning bevindt zich in het OstseeResort Olpenitz - dit nieuwe vakantieoord bevindt zich momenteel nog in de ontwikkelings- en uitbreidingsfase, zodat er overeenkomstige bouwactiviteiten op het terrein te verwachten zijn. De reisprijzen zijn reeds aan deze omstandigheid aangepast.


Het huisje ligt slechts een paar kilometer van Kappeln, de stad die bekend staat als "Deekelsen" in de serie "The Country Doctor". In Kappeln vindt u diverse leuke maritieme restaurants, evenals talrijke boetieks en winkels die uitnodigen tot slenteren, rondslenteren en het eten van broodjes vis. De omgeving van het vakantiehuis is ideaal voor een fietstocht langs de gouden koolzaadvelden. U kunt genieten van het natuurschoon op de fietspaden, of te voet op de vele wandelpaden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Linnenwissel tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
In seizoen A en over vakanties geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B en C van 4 nachten.

De verplichte eindschoonmaak van € 110,- is automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de aangevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

Toeslag huisdier: € 8,-/nacht. Maximaal 1 hond is toegestaan.

De eerste set linnengoed (1 set beddengoed en handdoeken per persoon) is al inbegrepen. Verandering van linnengoed op aanvraag: € 15,-/pers.

Alle prijzen zijn € per nacht en inclusief 7% BTW.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.7 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.3 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2014

Gerlinde uit Celle

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie op het eiland

Het huis is omgeven door water, zodat u zich op een eiland waant. U heeft een prachtig uitzicht op de riviermonding en als u vroeg genoeg opstaat, kunt u tijdens uw ochtendkoffie genieten van de zonsopgang - heerlijk! De keuken is, net als het hele huis, luxueus uitgerust. Dit verleidde ons om een of twee avonden in het huis te koken en te ontspannen voor de open haard na lange strandwandelingen. Persoonlijk vond ik de wellness badkamer erg goed. Aangezien Port Olpenitz nog in aanbouw is, is het er momenteel niet al te druk. Je kunt zien dat hier een heel mooi vakantieoord wordt gebouwd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Angenehm, nicht zu überfüllt von Menschen, Wasser wohin man blickt, nahe zum Strand, Kappeln mit Fahhrad oder Auto gut zu erreichen

Recreatiemogelijkheden: Spaziergänge, Fahrradtouren, Schokoadenküche in Kappeln, Bonbonkocherei in Eckernförde

Winkels: Lidl, Aldi und Sky auf dem Weg zum Ferienhaus gut zu erreichen

Februari 2014

Juli uit Hettstedt

5,0
5 5 5 5 5

Top Urlaub!

Das Ferienhaus erfüllte alle unsere Erwartungen! Wir (Ehepaar mit Hund) haben einen Rundum erholsamen Urlaub verbracht. Die Umgebung war sehr ruhig und es gab kaum Bautätigkeiten. Das Haus glänzt mit toller Ausstattung und einer gemütlichen Atmosphäre. Nach langen Strandspaziergängen war der warme Ofen genau das Richtige!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: Das Feriengebiet ist zwar noch im Bau allerdings ruht im Winter der Bau fast überall. Es war sehr ruhig und wir haben wenig bis gar nichts von den Bautätigkeiten mitbekommen.

Recreatiemogelijkheden: In Kappeln und den Umliegenden Dörfern gibt es unzählige schöne Ausflugsziele. In dem Ferienhaus liegen Prospekte und Flyer über die Region aus, welche sich als sehr hilfreich erwiesen haben.

Winkels: Zum Einkaufen sind wir nach Kappeln gefahren. Mit dem Auto sind es nur wenige Minuten und man kann einfach auf dem Rückweg zum Ferienhaus dort anhalten. Es liegt direkt auf dem Weg.

Mei 2013

owendtland uit Lage

4,3
5 5 4 3.8 4.5

Tolle Einrichtung

Die Wohnung ist sehr luxuriös ausgestattet. Neben Regenwald-Dusche und Badewanne, Fussbodenheizung, 3D-Fernseher, Blueray-Player und Kamin, gibt es auch bei der Küchenausstattung mit Raclette-Grill, Kaffee- und Espressomaschine (für ganze Bohnen!) mehr als man allgemein erwartet. Besonders gelungen ist die Deko der Räumlichkeiten. Alle Geräte und Armaturen sind von hochwertigen Herstellern und dürften auch nach einigen jahren noch in gutem Zustand sein.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Infrastruktur tendiert gegen Null, da aktuell (5/2013) noch vieles im Rohbau ist. Dafür ist es sehr ruhig (wenn nicht gebaut wird) und es gibt einen tollen Blick auf den Hafen UND die Schleimündung.

Recreatiemogelijkheden: Man muss mobil sein, dann kann man vieles erreichen.

Winkels: Noch nicht vorhanden.

Bettina W.

4,8
4 5 5 5 4.8

Tolles Ferienhaus mit direktem Wasserzugang!

Wir konnten unseren Urlaub in dem schönen Ferienhaus "Misfit" sehr genießen. Besonders gefallen hat uns hierbei die hochwertige Einrichtung und der direkte Zugang zum Wasser.

Rainer + Kerstin K.

4,5
5 5 4 4 4.5

absolut empfehlenswert

Heidi + Peter S.

4,8
5 5 5 4 4.8

Die Lage am Wasser, die Ausstattung des Hauses, die individuelle Architektur von außen (im Gegensatz zu den "Einheitsbunkern" in der weiteren Umgebung) und die gute Heizung waren super!

Anita u. Heinz H.

4,0
4 4 4 4 4

Wir waren schon im letzten Jahr in diesem Ferienhaus. Alles hübsch eingerichtet. Die Jalousien fanden wir sehr gut!:)

S.

5,0
5 5 5 5 5

Absolutes Wohlfühlklima

Außerhalb der Feriensaison absolutes Wohlfühlklima, viel Ruhe und Luxus. An Ausstattung ist wirklich alles da.

Bettina W.

4,8
4 5 5 5 4.8

Tolles Ferienhaus mit direktem Wasserzugang!

Wir konnten unseren Urlaub in dem schönen Ferienhaus "Misfit" sehr genießen. Besonders gefallen hat uns hierbei die hochwertige Einrichtung und der direkte Zugang zum Wasser.

Rainer + Kerstin K.

4,5
5 5 4 4 4.5

absolut empfehlenswert

Heidi + Peter S.

4,8
5 5 5 4 4.8

Die Lage am Wasser, die Ausstattung des Hauses, die individuelle Architektur von außen (im Gegensatz zu den "Einheitsbunkern" in der weiteren Umgebung) und die gute Heizung waren super!

Anita u. Heinz H.

4,0
4 4 4 4 4

Wir waren schon im letzten Jahr in diesem Ferienhaus. Alles hübsch eingerichtet. Die Jalousien fanden wir sehr gut!:)

Carla + Volker R.

4,5
5 5 5 3 4.5
Toon Duits

Gezellige inrichting

De inrichting van het vakantiehuis met de liefdevol ontworpen welkomstgroet op het bed! De mooi gedrapeerde handdoeken zowel in de badkamer als in de keuken, het kleine keukenset op de gootsteen.


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 54349

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54349.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Vakantiehuis Misfit» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven