Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Schwarzenberg

Ertsgebergte

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

123 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

123 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 11 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis is direct op de klif van een voormalige steengroeve gebouwd. Het ligt absoluut afgelegen op een plateau, dat ca. 30 m boven het lagere niveau ligt. Toch is het centrum van Schwarzenberg slechts 5 tot 10 minuten lopen. Bij aankomst in het vakantiehuis ervaart u het samenspel tussen moderne elementen en de gezelligheid van een houten huis.
Het is ingericht voor 2+2 personen (1 tweepersoonsbed, 2 eenpersoonsbedden) en biedt u een woonoppervlakte van ca. 80 m². Er zijn twee slaapkamers op zolder, waarvan één meer geschikt is voor kinderen vanwege de lagere kamerhoogte. Bovendien is deze kamer alleen bereikbaar via de slaapkamer van de ouders of volwassenen. Een babybedje kan op verzoek worden verstrekt. De woonkamer is uitgerust met een kleine maar praktische keuken, een tegelkachel en een open haard op bio-ethanol. Deze en alle andere kamers kunnen ook elektrisch worden verwarmd. De aangrenzende serre biedt toegang tot ons panoramisch terras van ca. 45 m² met volledig glazen balustrade. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht op het lager gelegen pand en het aangrenzende landschap. Voor uitgebreide barbecueavonden staat een buitenbarbecue in de directe omgeving van het terras ter beschikking. Via een tussengang vanuit de serre bereikt u comfortabel het glazen poolhouse. Het poolhouse heeft een whirlpool van 2m x 2m die het hele jaar door verwarmd wordt. Deze kan onafhankelijk worden verwarmd tot 40 graden. In de buitenruimte, ca. 20m boven het vakantiehuis ligt ons buitenzwembad. Het is 3m x 6m en overdekt. Afhankelijk van het weer kan het zwembad ook geopend worden. Dit zwembad is echter alleen in gebruik van mei tot oktober.
Ons vakantiehuis ligt direct aan een 200 m lange rodelbaan. Deze is deels vrij steil en biedt in de winter veel plezier voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Bij voldoende sneeuw wordt deze piste ook gebruikt door families uit de omgeving. Indien gewenst kunnen wij u gratis een slee ter beschikking stellen.

Meer foto's van het vakantiehuis zijn beschikbaar op: ; e-mail:

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 60 km Altenburg

60 km

Station 3 km Schwarzenberg

3 km

Snelweg-afrit 20 km A72/Hartenstein

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis, dat we met veel aandacht voor detail en absoluut handwerk hebben gebouwd, ligt in Schwarzenberg, de "Parel van het Ertsgebergte". Het vakantiehuis ligt op het hoogste punt, op een plateau van een stilgelegde steengroeve met een gigantisch uitzicht op de omliggende dalen en dorpen. Van de lente tot de herfst is het toegankelijk via een smalle kronkelige weg. Er is een parkeerplaats naast het huis. In de winter en bij gladheid is ons vakantiehuis om veiligheidsredenen alleen te voet bereikbaar. Inkopen voor uw dagelijkse behoeften zijn mogelijk in de directe omgeving, ca. 100m tegenover, in het warenhuis. (bakker, slager, dranken) Andere winkelcentra liggen op ongeveer 1km afstand.

De parkeerplaats in de winter is voor het lager gelegen bedrijfsgebouw, op ca. 150m afstand van de vakantiewoning.

Er is een rodelbaan direct naast het vakantiehuis. Een slee kan ter beschikking worden gesteld. Voor skiliefhebbers is er een kleine skilift in Bermsgrün, op ongeveer 1km afstand. Het skigebied Oberwiesenthal ligt op ongeveer 25 km afstand.
Er is een overdekt zwembad in Schwarzenberg. In Eibenstock, op ongeveer 15 km afstand, is er ook een avonturenbad met sauna's uit de hele wereld. Houdt u van wandelen in een afwisselend middelgebergtelandschap?
Bezoekt u regelmatig veeleisende muziekevenementen?
Bent u een echte spoorwegromanticus en reist u graag langs de mooiste spoorlijnen van Duitsland?
Dan heten wij u van harte welkom in Schwarzenberg, de parel van het Ertsgebergte, de plaats waar u dit alles kunt beleven.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

PRIJZEN VANAF 110,00€, AFHANKELIJK VAN DE BOEKINGSMAAND! Verzoek aan verhuurder.

Elektriciteitsrekening volgens meterstand (0,35€ per Kwh) De kosten voor het onderhoud van het huis van 60,00€ worden toegevoegd aan de eerste nacht.
speciaal voor elektriciteitsbespaarders ;-)!!! Wij leveren ook graag gekloofd hout voor de tegelkachel. 20 kg voor 7,50 Euro.
Minimum verblijf 2 nachten, juli-augustus 7 nachten (behalve gap-fill nachten)

Aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek tot 10.00 uur
Hond 15,00€ per dag
ONS VAKANTIEHUIS IS NIET BOEKBAAR VAN DECEMBER TOT MAART !!!!

AANKOMST NIET MOGELIJK OP ZON- EN FEESTDAGEN!!!!!!

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Een 10-holes midgetgolfbaan (elke hole 0,75m x 3,00m) is beschikbaar voor uw exclusieve gebruik direct op het terrein. Dit is tegen betaling en kan bij aankomst worden geboekt. Clubs en ballen zijn beschikbaar op basis van borg.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2021

M. P. uit Plauen

4,3
4 4.5 5 4 4
Toon Duits

Rustige Mooie vakantie

Bedankt voor de ontspannende tijd in jullie huis.Prachtig terras met een geweldig uitzicht.Geweldig buitenzwembad,met of zonder dak,zodat je het ook bij slecht weer kunt gebruiken.En 's avonds,na een gezellige barbecue avond,nog in de whirlpool of infraroodcabine.Super mooi uitzicht vanuit de whirlpool?De verhuurder was erg vriendelijk en was er altijd als er een probleem was.
Een kleine verandersuggestie van mij, omdat het huis op de berg staat en er vaak meer wind is dan in het dorp, zou een overkapping of een parasol voor het tafelgedeelte fijn zijn, want af en toe valt er iets van de mooie eik op de tafel.
We komen zeker terug naar uw geweldige accommodatie

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2020

Daisy B. uit Magdeburg

4,9
5 4.5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

Het was een hele fijne vakantie, ook al regende het bijna de hele tijd, we zijn veel op pad geweest en hebben het ons 's avonds gemakkelijk gemaakt, want het huis is ook uitgerust voor slechte dagen met een whirlpool en infrarood sauna en als de zon scheen ☀ zijn we naar het buitenzwembad gegaan. Hartelijk dank familie Beyreuther

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juni 2017

Tino uit 14473 Potsdam

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus

Habe hier ein tolles Pfingstwochenende verbracht.
Die Aussicht von der Terrasse und vom Pool ist wunderschön.
Die Kinder hatten viel spass im Pool der sich oberhalb auf den Grundstück befindet.
Also ich kann nur sagen...sehr empfehlenswert!!!!!!!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2016

Martin K. uit 02747 Herrnhut

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Beter dan op de foto's, genoeg ruimte op een droomlocatie.

We hebben onze eerste vakantie met baby hier doorgebracht. Het huis heeft een geweldige locatie om Schwarzenberg overdag en 's nachts te bekijken. Het huisje heeft een optimale grootte, het is uitgerust met alles voor de dagelijkse behoeften. Het heeft een buitenzwembad, whirlpool, houtkachel, groot terras met uitzicht op de vallei, afgelegen ligging, parkeerplaats voor het huis. Gewoonweg fantastisch - wat wil je nog meer. We kunnen het alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Debora R. uit 08064 / Zwickau

5,0
5 5 5 5

Erwarten in vollem Umfang erfüllt

Auf der Suche nach einem entspannten Ort in der Nähe zum Wohnort, hat die Internetpräsentation für erste Begeisterung gesorgt, welche dann vor Ort total übertroffen wurde. Gemütlich eingerichtet, hell, ruhig und mit einem Hauch von Luxus und Wellness. Leider fielen unsere Urlaubstage komplett ins kalte Wasser, haben aber dennoch das Beste daraus gemacht. Der Whirlpool und der Kachelofen haben ihr Übriges dazu beigetragen. Wir hätten uns aber gewünscht, dass ein weiteres großes Handtuch pro Person zur Verfügung gestanden hätte (Duschen vor Whirlpoolnutzung und somit 2x abtrocknen, sowie Legen von jeweils 1 Handtuch auf Boden und Sitzfläche in der Infrarotsauna und abschließendes Duschen...). Ansonsten TOP:)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Antwoord van Bedrijf S. Beyreuther:

Für unsere Gäste stellen wir 1 Handtuch und ein Badetuch zur Verfügung. Wir werden ab sofort ein weiteres Handtuch für den Saunaboden bereit legen.
Handtücher für den Aussen- und Innenpool, sowie für die Sauna sind bitte weiterhin mitzubringen.

Juli 2015

Anette G. uit Trabitz

5,0
5 5 5 5

Super Kurzurlaub, wunderschön gelegen!

Wir waren leider nur 3 Tage in diesem wunderbar gelegenen Ferienhaus.
Es war mit allem ausgestattet, was man braucht. Der Pool war herrlich und der Whirlpool und die Aussicht waren einzigartig. Die Lage ist ruhig und abgelegen und man kann herrlich entspannen ohne Trubel und Nachbarn.
Der Eigentümer war superfreundlich und wir hoffen, nächstes Jahr für eine längere Zeit wieder zu kommen.
Ich kann dieses Haus nur jedem empfehlen!!!!

Juli 2015

H. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

SUPER SCHÖN!!!!

Es war wirklich total schön und wir haben uns jeden Tag super wohl gefühlt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Januari 1970

Carmen B. uit Oberrohn

5,0
5 5 5 5

Entspannung pur

Jederzeit wieder, sehr freundliche und zuvorkommende Vermieter. Traumhaft schöne Umgebung auch gerade für unseren Hund. Bis bald :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf JB Tourismus & Service GmbH
Bedrijf S. Beyreuther

Bedrijf S. Beyreuther

meer informatie

Objectnummer: 54553

Laatst bijgewerkt: 11.03.2024

Advertentie online sinds: 11 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54553.htm


«Ferienhaus Schwarzenberg» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven