Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Rural Caleton del Golfo

Golfo

Max.  2   gasten
45m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
45m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Dit vakantiehuis uit de negentiende eeuw ligt in het dorp El Golfo, op een steenworp afstand van de zee. Het werd in 2000 gerestaureerd, waarbij comfortabele appartementen werden gecreëerd met behoud van de traditionele elementen die in het huis aanwezig waren en die typisch zijn voor de Canarische architectuur. Tijdens de eerste restauratie, in de jaren 60, kwam Cesar Manrique tussenbeide, omdat hij toen een neef van de eigenaars was.

De appartementen zijn zeer comfortabel en hebben een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eetkamer/keuken en een badkamer met douche voorzien van haardroger en voorzieningen (gel/shampoo en bodylotion dispenser) Wij bieden de mogelijkheid om de kamer tijdens uw verblijf schoon te maken.

De appartementen kijken uit op het interieur van het huis, behalve de Studio die bij de buiteningang ligt. De gemeenschappelijke ruimtes woonkamer en eetkamer, de patio en het prachtige terras zijn de originele delen van het huis. Het biedt ook 2 zwembaden, een op het terras (zoet water) en een natuurlijk zwembad met zoet zeezout water en met toegang direct vanuit het huis.

Het stadje El Golfo is overdag populair, veel bezoekers van het eiland komen genieten van de goede keuken en de Charco de los Clicos. Het is ook een paar minuten van Timanfaya, Los Hervideros, Papagayo perfecte locatie voor een aantal ontspannende dagen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 20 km ARRECIFE LANZAROTE

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De stad El Golfo is overdag populair, veel bezoekers van het eiland komen genieten van de goede keuken en de Charco de los Clicos. Het is ook een paar minuten van Timanfaya, Los Hervideros, Papagayo perfecte locatie voor een aantal ontspannende dagen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Zeilen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De getoonde prijzen zijn indicatief

meer informatie:

Het huis wordt schoongemaakt en voorzien van lakens, badhanddoeken, strandlakens en theedoeken. In de badkamer: handzeep, vochtinbrengende dispenser en gel/shampoo dispenser. Daarnaast laten we een extra set badhanddoeken en lakens achter. Wij maken de flat twee keer per week schoon tijdens uw verblijf.

De check-in tijd is vanaf 15:00 uur. De check out is voor 12:00 PM. Als u eerder wilt inchecken of later wilt vertrekken, neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren.

Het is erg belangrijk dat u ons uw vluchtgegevens stuurt (Vluchtnummer / Aankomsttijd / Luchtvaartmaatschappij) zodat we uw ontvangst in het huis kunnen organiseren, evenals uw mobiele nummer om contact met u op te nemen indien nodig.

Indien mogelijk verwelkomen wij onze gasten aan de deur van het huis, vullen het registratieformulier in (wij vragen om een creditcard als garantie), wij geven u een welkomstpakket (water, melk, pakjes koffie en thee, koekjes, crackers, ½ fles wijn van Lanzarote en een schoonmaakset) samen met een welkomstbrief met informatie over het huis, persoonlijke aanbevelingen van het eiland en telefoonnummers voor hulp en informatie.

Mocht u tijdens uw verblijf iets nodig hebben, dan zijn wij beschikbaar om al uw vragen op te lossen en staan wij 24 uur tot uw beschikking voor alles wat u nodig heeft.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Country Villas Lanzarote
Familie S. Murphy

Familie S. Murphy

Country Villas Lanzarote is een toeristisch bemiddelingsbureau, wij brengen reizigers die unieke ervaringen willen beleven in Lanzarote samen met lokale mensen, eigenaren van verschillende soorten accommodaties. We zijn begonnen in 2012 met het idee om een ander soort toerisme te promoten, meer ambachtelijk, en gericht op ons eiland, Lanzarote. Van het noorden tot het zuiden van het eiland, bieden we een selectie van verschillende soorten vakantie-accommodatie zoals onze landelijke huizen, eco-huizen, bed & breakfasts, flats, huizen en villa's. Wij zijn ervan overtuigd dat u van uw welverdiende vakantie in een van hen zult genieten. Altijd toegewijd aan kwaliteitstoerisme, verwennen wij onze gasten door hen een vriendelijke service te bieden en hen zich thuis te laten voelen. Onze service eindigt niet na het inchecken en de sleuteloverdracht, wij staan gedurende het hele verblijf ter beschikking van onze gasten.


meer informatie

Objectnummer: 54898

Laatst bijgewerkt: 07.11.2019

Advertentie online sinds: 11 Jaren

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/54898.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven