Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Reidajan - het hele jaar door

Krummhörn, Noordzee, Nedersaksen Waddenzee, Werelderfgoed, bij Greetsiel Nu met W-LAN

Max.  9   gasten
120m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 9  gasten
120m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

203 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

203 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis Reidajan biedt u alles voor een mooie en ontspannende vakantie. Het heeft vijf slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, eetkamer, keuken, open haard kamer. het is geschikt voor 1-9 gasten, inclusief families met meerdere generaties of families met vrienden. (Extra bed mogelijk? Liefst WEKELIJK.
De prijs is afhankelijk van het aantal personen. In de regel is het vakantiehuis bedoeld voor FAMILIES, waar kinderen graag een eigen kamer hebben of een vriendje mee op vakantie willen nemen. Of oma en opa reizen mee, oom en tante. Het moet een mooi, goed onderhouden, privé vakantiehuis blijven. Grotere reisgezelschappen zijn welkom om de deelnemerslijst en de kamerverdeling met mij persoonlijk te bespreken, zodat ik weet of het vakantiehuis met zijn kamers en bedden ook ideaal is. De prijs voor dit mooie, grote vakantiehuis is AB 40 Euro. Lees de tekst zorgvuldig. Bij een bezetting van acht personen kost het huis 120 euro per nacht. Uw persoonlijke tarief, afgestemd op uw reisgezelschap, kunt u het beste persoonlijk per e-mail of telefonisch aanvragen. Vakantieperiodes/vakanties zijn gereserveerd voor gezinnen of grotere reisgezelschappen
Alle verbruikswaarden zijn al in de prijs inbegrepen en u komt aan het eind niet voor vervelende verrassingen te staan. Mocht u voor een langere periode willen boeken, dan is de huurprijs vrij onderhandelbaar, neem dan contact met mij op. Het huis kan het hele jaar door gehuurd worden, het heeft centrale verwarming en een mooie open haard kamer.
Het huis is een vrijstaand huis met prachtige bloeiende oude fruitbomen in de grote tuin. Je bent welkom om te oogsten in de herfst. Het huis heeft een lichte, vriendelijke sfeer en is ingericht met veel aandacht voor detail.
Wat de gast te wachten staat: een moderne keuken met alle technische apparatuur, twee badkamers, een prachtige open haard kamer en een woonkamer, een nostalgische eetkamer, een bijkeuken met wasmachine en droger en in totaal vijf slaapkamers en natuurlijk tuinmeubilair, barbecue, strandstoelEr is veel speelgoed aanwezig, vooral voor kinderen. Er zijn boeken, spelletjes, luisterboeken enz. voor alle leeftijden. Er zijn vier tv's, cd-spelers, dvd-spelers, enz. in het huis. Voor een peuter is er: kinderbed, kinderstoel, flessenwarmer, Bobby Car, schommelhond, een buggy.
Hier kunt u leven als thuis, uw ziel laten bengelen en genieten van Oost-Friesland in zijn uitgestrektheid en de prachtige kleuren van de natuur of een actieve vakantie doorbrengen met fietsen, joggen, inline skaten, wandelen, zwemmen, kitesurfen. Wie geïnteresseerd is in cultuur en bezienswaardigheden vindt in de omgeving vele historische steden en plaatsen: historische orgels met de beroemde orgelbron of getijdenconcerten. Musea, windmolens, theemuseum, zeehondenkweekstation, zeewatergolfslagbad, skatehal, klimtuin, skelterbaan, museumschepen binnen een straal van maximaal 40 km. Hoe je de dag ook doorbrengt. U zult altijd met plezier terugkeren naar uw gezellige vakantiehuis. Daar vindt u kaarten en brochures voor verdere vakantiesuggesties.
Het huis ligt zeer dicht bij de dijk, op slechts 2 km afstand met de auto of te voet, en een hond is toegestaan tot aan de waterkant, wat vrij zeldzaam is in Oost-Friesland vanwege de grazende schapen.
Het huis ligt precies tussen het bekende Greetsiel (tv-filmset) en de grootste stad van Oost-Friesland, de zeehavenstad Emden met winkelkilometers, bioscoop, theater, Friesentherme met wellness-aanbod, enz. Bekende artiesten treden het hele jaar door op in de Nordseehalle Emden - zit UW evenement erbij?
Als u nog geen fan bent van Oost-Friesland, maak dan kennis met een spannende vakantieregio met veel aantrekkelijke aanbiedingen. Zelfs buiten het hoogseizoen is het hier heel charmant. Het huis ligt in het kleine dorpje Campen. Het is hier rustig en helemaal niet luidruchtig. Genieten, ontspannen, vertragen, nieuwe energie opdoen - dat is het motto hier
Ik bespreek uw vakantiewensen graag met u aan de telefoon of per e-mail. Ik ben altijd bereikbaar via e-mail en lees het meerdere keren per dag. Mobiele telefoon
017655700639
Het huis is volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht. Heldere, lichtdoorstroomde kamers scheppen zo'n aangename sfeer. U kunt het huis in tweeën delen (ooit drie slaapkamers boven, een slaapkamer beneden, eventueel twee en nog een - het piratennest boven de open haard kamer. Dus iedereen heeft zijn eigen plek. Naast het grote terras heeft de prachtige tuin heerlijke hoekjes en gaatjes, schaduwrijk of zonnig, precies zoals u het wilt.
Verdere verbeteringen en verfraaiingen vinden voortdurend plaats. Drie oudere fietsen zijn beschikbaar, een aanhangwagen voor 2 kleine kinderen is er ook. Het tuinhuis biedt ook beschutting voor uw eigen fietsen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Restaurant 2 km

2 km

Bus 0.4 km

0.4 km

Station 15 km Emden

15 km

Snelweg-afrit 12 km Emden West

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Campen heeft goede vervoersverbindingen, de snelweg eindigt in Emden, bij de afslag Pewsum verlaat u de snelweg direct in landelijke wegen - als een verandering van wereld - haal uw voet van het gas, vertraag, de vakantie begint NU!!!U rijdt langs de oevers van de Sielen, boerderijen en komt dan in Campen. Het navigatiesysteem weet de weg. Of neemt u de afslag Emden West en gaat u meteen winkelen en inkopen doen in het DOC-centrum? Er zijn vriesvakken beschikbaar. Ga dan via Rysum naar Campen. Het huis zelf staat dicht bij de dijk, in een rustige woonstraat waar bijna nooit een auto voorbij rijdt.
Er zijn veel fietspaden van hieruit, langs de dijk of door het achterland
Het mooie is: dijk, water, dorp, landelijke ligging aan de ene kant en Emden, de grootste stad van Oost-Friesland, is heel dichtbij. Een mooie fietstocht of een korte rit. En dan ben je in 10 minuten in de stad met alle winkelmogelijkheden, musea, voetgangerszone, DOC centrum, bioscoop, Friesen Therme, Van Ameren Bad, Aurich is de schaatshal (grootste van Duitsland), de Kraxelmaxel klimtuin, musea, mooie binnenstad. In Norden is de Ocean Wave (golfslagbad met zeewater), het zeehondenkweekstation. Het pittoreske Leer ligt op 40 km afstand. Het prachtige Rhododendronpark in Lütetsburg, de Molenroute, de Eeuwige Zee (Moor), er is zoveel te zien en te doen als je wilt. Kasteel Manninga in Pewsum en het pittoreske Greetsiel zijn dichtbij. Campen is een van de historische dorpen die bij Krummhörn horen. Het herkenningsteken is de vuurtoren, die de hoogste van Duitsland is en ook beklommen kan worden. Er is ook een landbouwmuseum met interessante evenementen zoals de Genussmarkt of de Oldtimer und Treckerveteranen Schau. De kerk is middeleeuws en zeer de moeite waard. In het dorp, op ongeveer 300 meter van het huis, is er de winkel Lüttje, die elke dag verse broodjes, kranten enz. aanbiedt. u kunt vooraf broodjes bestellen. De naburige dorpen zijn Upleward met een kitesurfstation, buitendouches, speeltuin, enkele strandstoelen en een pizzeria. Het is ongeveer 2 km langs de dijk naar Upleward, waar ook een ander café/restaurant is. Rysum is het andere naburige dorp, zeer schilderachtig en met een leuk boerencafé. Pewsum is het centrum van het dorp en biedt de bekende discounters en supermarkten met verswinkels. Slagers, bakkers en pizzeria's bevinden zich ook in het dorp. Er is ook een klein, mooi zwembad, een molenmuseum en natuurlijk artsen en apotheken. Pewsum ligt op ongeveer 8 km afstand. In Loquard is er een ponton om over te steken, leuk!!! Bezienswaardige steden zijn Marienhafe, Norden, Norddeich, Lütetsburg met zijn prachtige rododendronpark (prachtig in mei/juni!) Aurich, Emden, Leer, Papenburg. Als u wilt, kunt u ook kanaal- en vaartochten maken, waterfietsen, kanoën of kamperen. Of een reis naar de Oost-Friese eilanden - wie komt hier vandaan? Natuurlijk, OTTO! De beroemde vuurtoren uit de film staat in Pilsum, het Otto Huus in Emden! Veel brochures over bestemmingen en gastronomie zijn nu in het huis aanwezig van voormalige gasten.
Op maandag komt een mobiele kruidenier in de straat, op woensdag maakt een kar met Frschfisch, een slager uit Norden een regelmatige stop op het dorpsplein op donderdag (?). Het lokale aanbod is dus handig, de busverbinding naar Emden is goed, en met de kuurkaart is het busreizen vrij goedkoop.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs hangt af van het aantal personen. Een of twee personen betalen 60 euro, drie betalen 72, 4 betalen 84 euro, enz. Honden zijn meestal gratis. Schoonmaak toeslag 10 euro eenmalig. Zorg voor je hond, snij schade, sluit een hondenaansprakelijkheidsverzekering af.

BELANGRIJK: EXTRA KOSTEN ZIJN INBEGREPEN; GEEN ONAANGENAME VERRASSINGEN DUS. Een normaal verbruik wordt echter afgelezen.
Gasten brengen beddengoed/handdoeken mee of kunnen deze kopen 8 Euro eenmalig per persoon
De borg hangt af van het aantal personen: tussen 80 en 150 euro. Voordeel: Er is hier nog niets beschadigd of beklad. U vindt alles schoon en netjes!!! Alle huisdieren zijn ook voorbeeldig geweest. Zo moet het blijven.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittsversicherung ab. Wird bei Stornierung bis vier Wochen vorher kein Ersatzmieter gefunden, dann wird der Übernachtungspreis fällig. Geben Sie umgehend Bescheid, wir suchen dann eine Lösung!

meer informatie:

Het is het beste als er ongeveer zes tot acht gasten zijn. Volledige bezetting zou eerder een uitzondering en een extra aanbod moeten zijn.
Ik huur geen twee dagen om het met de familie te vieren!!!!
De minimale huurperiode moet 7 dagen bedragen, in uitzonderingen 5 dagen. Daaronder is het niet de moeite waard.
.

Let op: Het is een rookvrij huis en dat moet zo blijven! Huisdieren moeten zich goed gedragen en mogen niet zonder toezicht in huis worden achtergelaten, want het huis is vreemd voor hen en zij moeten eraan wennen.
Let op: Dit huis is een familievakantiehuis! Ik krijg aanvragen voor maximaal 15 mensen die ook op matrassen willen slapen. Dit is NIET mogelijk. Dan is een 2e vakantiehuis beter als je met zo'n grote groep wilt reizen. Dit huis is een 1-2 gezinswoning, geen grote boerderij. Het ideale aantal personen is 6 personen, maximaal 10. Ik kan ook informeren bij een buurman als AANVULLEND huis.

Ik help u graag en tot dan wens ik u een heerlijke vakantie en veel vakantievoorpret, die zoals we allemaal weten even heilzaam is als de vakantie zelf.
Met vriendelijke groeten
Uw hospita


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Dirk B. uit Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi huis met een geweldige tuin

Het huis is uit de jaren 60 maar is zeer functioneel en goed ingericht. Deels met oudere meubels, maar dit geeft het huis zijn gezelligheid. De trap naar de bovenverdieping is vrij steil en de treden lijken erg smal, het was even wennen. De tuin is omheind en biedt voldoende ruimte om een zonnig of schaduwrijk plekje te vinden. De locatie is het perfecte vertrekpunt voor fietstochten in alle richtingen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juni 2021

Siegfried E. uit Herne

4,6
5 5 5 4 4
Toon Duits

Vakantie

Zeer goed huis, met volledige uitrusting. Zeer aan te bevelen voor gezinnen met kinderen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Mevr. D. Straßer

Mevr. D. Straßer

Hallo, sinds 9 jaar bezit ik een prachtig huis in Oost-Friesland, dat ik zeer liefdevol en uitgebreid heb gerenoveerd. Doe open, kom binnen en voel je thuis. Zo is het voor mij en veel van de vakantiegasten die er de afgelopen 6 jaar hebben gelogeerd: "Eindelijk konden we ons ontspannen! Dat is ook mijn motto, uitschakelen, vertragen, bij elkaar zijn en nieuwe dingen ontdekken. Omdat ik 4 volwassen kinderen heb, zijn er vijf slaapkamers in het huis. Zindelijk gemaakte honden welkom De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen en de huurperiode. U begrijpt vast wel dat ik niet aan twee gasten kan verhuren voor 50 euro in aantrekkelijke maanden. In de loop van de tijd zijn de extra kosten voortdurend gestegen. Water, verwarming, elektriciteit en afval zijn bij de prijs inbegrepen. Met 10 personen kost het huis 140 Euro per nacht. 9 personen = 130 Euro 8 personen = 120 7 personen = 110 6 personen = 100 5 personen = 90 4 personen = 80 3 personen = 70 2 personen= 60


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 55455

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/55455.htm


«Huis Reidajan - het hele jaar door» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven