Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

lanomade II aan de Cote Azur 1-2 P

Côte d'Azur - Var

Max.  2   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
6% 04.05 tot 18.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
6% Korting 04.05 tot 18.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

60 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 18 Jaren online



Beschrijving

Het appartement (25m²) ligt vlakbij de zee. Het bestaat uit een woon/slaapkamer met ventilator, keuken (wasmachine, vaatwasser, koelkast met vriesvak, oven/fornuis, magnetron), badkamer en een eethoek in de tuin met twee tafels en ligstoelen, parasol en bomen voor schaduw. De tuin is volledig privé en vrij rustig.

In de woonkamer en slaapkamer kunt u gebruik maken van een satelliet-tv met Duitse zenders. WLAN inbegrepen. Een internetradio met alle programma's wereldwijd is ook beschikbaar.

Het is mogelijk om jeu de boules te spelen op het afgesloten terrein. Een parkeerplaats voor auto's op het afgesloten terrein is beschikbaar. Het appartement bevindt zich op de begane grond. Strand op 10 minuten loopafstand.
Bovendien zijn technologieën zoals glasvezelinternet en USB-aansluitingen ontworpen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

De verhuurder spreekt vloeiend Duits en Engels naast Frans en is beschikbaar om uw vragen te beantwoorden tijdens uw verblijf. Een boekje met suggesties voor wandelingen en andere recreatieve activiteiten is beschikbaar in het appartement en geeft enkele ideeën voor excursies.

Het vakantiehuis is bereikbaar per trein (rechtstreekse trein in 45 minuten van Marseille naar Sanary) of vliegtuig (luchthaven van Marseille met vluchten vanuit Berlijn, Frankfurt, München of Wenen), maar ook met de auto. De verhuurder kan u op afspraak ophalen van het treinstation in Sanary.

Duurzaamheid is onze zorg:
- Strand en stadscentrum bereikbaar zonder auto
- lokale boerenmarkt met seizoensproducten
- directe aansluiting op openbaar vervoer
- bewust gekozen apparatuur in het appartement (energiezuinige huishoudelijke apparaten, LED-lampen, oplaadbare batterijen, milieuvriendelijke schoonmaakproducten,...)

Ik kijk uit naar uw vrijblijvende aanvraag per e-mail of Whatsapp! Ik beantwoord ook graag al uw vragen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
niet geschikt voor kinderen niet geschikt voor kinderen
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 1.3 km

1.3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km Marseille

70 km

Station 3 km Sanary/ Bandol

3 km

Snelweg-afrit 3 km Bandol

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Sanary-sur-Mer is een voormalig vissersdorpje aan de Cote d'Azur dat zijn oorspronkelijke charme heeft behouden. De haven is bijzonder mooi als u in een straatcafé zit, iets drinkt en uitkijkt over de azuurblauwe zee, over de boulevard wandelt of naar het kapelletje klimt vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omgeving. Er zijn ook veel mogelijkheden om te fietsen in de buurt van Sanary.

Dankzij een bushalte recht voor het huis kunt u ook met het openbaar vervoer de omgeving verkennen. Maar de belangrijkste bestemmingen zijn ook gemakkelijk te voet te bereiken:
- De zee wacht op slechts 10 minuten lopen met zandstranden en kliffen.
- Het stadscentrum bereikt u te voet in 10-15 minuten (of in 5 minuten met de auto), waar u de haven en het voetgangersgebied vindt. Daar vindt u vele restaurants, winkels, een bioscoop, een theater, een casino en bars/pubs. Door de afstand tot het centrum is een rustig, privé verblijf in de grote tuin en de prachtige omgeving mogelijk.
- Elke ochtend is er een markt waar u vers fruit, olijven, kaas of zeevruchten kunt kopen. In de zomer is er ook een avondmarkt.
- Een kleine supermarkt, twee bakkers, een slagerij, een biologische supermarkt, een vinotheek en een tabakswinkel/boekhandel liggen op 5 minuten loopafstand.
- Een overdekt zwembad en een tennisbaan liggen op 2 km afstand.

Wilt u een actieve vakantie beleven ?
U kunt sporten: Windsurfen op Brutal Beach (5min), duiken, zeilen, motorboot varen, wandelen langs de zee, op nabijgelegen eilanden of in de bergen, mountainbiken in de bossen, tennis (5min), golf (10min).
Zwemmen in zee, in een kleine geïsoleerde baai.

Als u geen auto wilt gebruiken, is er een bushalte voor het huis met de verbinding naar Bandol of Toulon. Vanaf het treinstation in Sanary kunt u de omgeving per trein ontdekken.

S Avonds kunt u dineren in de pubs en restaurants in Sanary en genieten van de lokale wijn uit Bandol. U kunt ook genieten van een barbecue in de tuin.

Wilt u gewoon ontspannen?
U kunt 's ochtends uitslapen en buiten in de zon ontbijten met verse Franse lekkernijen uit de boulangerie. Wandel vervolgens naar het strand, neem een duik en geniet van het prachtige uitzicht op zee.
De tuin van La Nomade biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten: tafeltennis en petanque zijn altijd beschikbaar. Ligstoelen zijn beschikbaar voor ontspanning.

Wilt u de omgeving ontdekken?
U kunt de mooie en beroemde steden Toulon , Hyeres of Marseille bezoeken. Bent u meer geïnteresseerd in het prachtige landschap, rijd dan naar de mooie dorpjes La Cadiere of Le Castellet of naar het natuurpark Callanques langs de kust. U kunt ook een bezoek brengen aan de dierentuin of het duikmuseum in Sanary.


Vluchten zijn beschikbaar vanuit Berlijn, Wenen (Ryanair), Frankfurt, München (Lufthansa) naar Marseille. Elke 10 minuten rijdt er een bus naar het treinstation Marseille St Charles. Van daaruit gaan er elk uur regionale treinen naar Sanary.

U kunt per trein via Parijs naar Marseille reizen met de ICE. En vanaf daar gaan er elk uur regionale treinen (TER) naar Sanary (45 minuten) richting Toulon. Vanaf het station in Sanary kan de verhuurder u op afspraak ophalen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Snowboarden
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De verhuurder woont op het terrein met, is is dagelijks beschikbaar en is altijd klaar met advies en praktische hulp te benadrukken zijn de Duitse en de kennis van het Engels in woord en geschrift


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.5 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2022

Ralph K. uit Troisdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Overal tevreden

We hadden een hele leuke 2 weken in Sanary. De flat was volledig uitgerust. De uitzonderlijk aardige en behulpzame verhuurder verdient een speciale vermelding. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2020

Marius L. uit Magdeburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie in Zuid-Frankrijk aan zee

De flat, de locatie bij de zee en het rondreizen waren perfect.

De gastheer Lionel is ook zeer behulpzaam en beschikbaar voor advies en hulp.

Wij kunnen iedereen een vakantie in Sanary met Lionel alleen maar aanraden :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Julia T. uit 1160 Wien

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning

Het appartement was erg schoon en perfect uitgerust. De verhuurder was zeer voorkomend en behulpzaam. We hebben van hem geweldige tips gekregen voor activiteiten en winkelmogelijkheden. We vonden het appartement en de omgeving zo leuk dat we volgend jaar opnieuw zullen komen en wat langer zullen blijven.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Ila S. uit 96047 bamberg

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Mooie, kleine accommodatie in de buurt van de zee

Ik kan de flat alleen maar aanbevelen. De zee is niet ver, een wandeling naar het slaperige vissersdorpje is een aanrader en met de auto, trein of bus kunt u snel vele andere mooie plaatsen in de omgeving bereiken.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2016

Anja und Timo uit 28199 Bremen

4,5
5 5 5 3

Charmante Unterkunft

Ein niedliches kleines Appartement mir allem was man so braucht und mehr...Erdbeerbäume im Garten gibt es unter denen man sehr gut das Leben genießen kann. Lionel ist ganz wunderbar, sehr hilfsbereit und hat jede Menge Tipps für Sanary und rundherum. Ein guter Pétanquespieler...aber nicht so gut wie wir : ) ah kleiner Spaß. Nah am Wasser und 5 Minuten zu einer Bäckerei wo man sich durch fantastische fromage-Leckereien und Miniaturkuchen probieren kann.

Augustus 2016

Silvia + Ulli W. uit Freiburg

5,0
5 5 5 5

Quartier mit Pfiff

Schon die Kontaktaufnahme war vielversprechend. Wir fanden das Quartier vor wie beschrieben, sehr gepflegt, nichts geschönt. Ausstattung über Durchschnitt. Rundum abgeschlossenes Gelände nahe einer Strasse. Lionel de Moncuit bot uns unkompliziert Rat und Tat an, gab Einblick in südfranzösische Lebensweise. Spielt gern und gut Pétanque! Falls es uns nochmal nach an die Còte d'Azur verschlagen sollte, würden wir wieder anfragen. Sanary-sur-Mèr ist sehr verkehrsgünstig gelegen. Toulon und Marseille sind auch wegen Parkplatzmangels während der Saison am Besten mit dem Zug (Linksverkehr!) zu erreichen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2016

Markus S. uit 88444 Ummendorf

4,4
4 5 5 3.5

Prima Preis-Leistungsverhältnis

Natürlich ist alles eine Frage der Ansprüche. Aber wer preisgünstig ein kleines, nettes Urlaubsdomizil braucht, ist hier gut beraten. Das im Erdgeschoss liegende Ein-Zimmer-Apartement hat eine kleine Küche, die gut eingerichtet ist, ein kleines, sauberes Bad, und ein ausziehbares Sofa-Bett, auf dem wir gut geschlafen haben. Stilistisch lässt Ikea grüssen, was wir als völlig okay empfanden. Essen konnten wir draussen im eigenen Terassenbereich und dabei den Eidechsen beim Sonnenbad zusehen. Der Fussweg zum Strand beträgt ca. 15, der Fussweg zum Bäcker max. 5, der Fussweg zur Stadt ca. 15 Min. Das Städtchen selber ist auch süss und zwar touristifiziert, aber (tagsüber) nicht überlaufen, typisch französisch mit wenigen deutschen Urlaubern. Einziger Nachteil der Wohnung: Die Lage des Hauses an der sehr befahrenen Strandstrasse. Städter wird das kaum stören; wir, die wir "vom Dorf" sind, waren froh, dass meine Frau wegen meiner nächtlichen Sägearbeiten sowieso Ohrenstöpsel mithatte. Die brauchten wir dann beide und schliefen gut. Der Vermieter ist "eine Nummer für sich" - im absolut positiven Sinne: Korrekt, hilfsbereit, interessiert, gastfreundlich weit über das hinaus, was man erwarten kann; er spricht prima Deutsch und Englisch - die Verständigung war nicht nur kein Problem, sondern eine Freude. Summa summarum: Prima Urlaub, nicht zuletzt durch das gute Preis-Leistungsverhältnis dieser kleinen Ferienwohnung. Wir empfehlen sie weiter.

Aanbevolen voor: Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2016

Johannes B. uit Freiburg

4,9
5 5 5 4.5

Super Aufenthalt in Sanary

Ich habe fast vier Monate in der kleinen, kuscheligen Ferienwohnung am Rande von Sanary verbracht. Die Wohnung an sich sehr gut ausgestattet (jetzt sogar noch besser, da während meines Aufenthalts mehrere Haushaltsgeräte, das Sofabett und ein Schrank ausgetauscht wurde). Und obwohl auch ein Fernseher mit vielen deutschen und internationalen Sendern zur Wohnung gehört, will man ja eigentlich raus. Da gibts dann einen kleinen Garten mit allen möglichen Küchenkräutern und ein bisschen Schatten zum entspannen.
Verschiedene Strände sind wirklich alles fußläufig zu erreichen. Während ich dort war, war an den Stränden natürlich erst im April ein kleines bisschen Betrieb. Morgens kann man sein Baguette und seine Frühstückscroissants beim Bäcker nebenan kaufen und dann am besten früh, wenn noch nichts los ist, am Meer verspeisen.
Das beste an der Wohnung ist aber auf jeden Fall der Vermieter, der oben drüber wohnt. Er hat mich vom Bahnhof abgeholt und hingefahren, hat mir Radwege gezeigt und die Berge, seine Lieblingsrestaurants, die besten Weinkeller der Region und mich oft zum Essen, Grillen oder Trinken eingeladen. Dabei erzählt er viel über Frankreich und die Region (wenn man ihn fragt)
Rundum erholsam und trotzdem neu. Ich bin mit vielen neuen Erfahrungen und Wissen nach Hause gefahren und werde bestimmt mal wieder kommen.
Johannes :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. L. De Moncuit

Dhr. L. De Moncuit

Ik huur dit appartement voor 8 jaar en ik kan heel goed spreken in het Duits en ik kon geven u uiteraard graag adviseren in het Duits


Andere accommodaties van Dhr. L. De Moncuit


meer informatie

Objectnummer: 5558

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 18 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/5558.htm


«lanomade II aan de Cote Azur 1-2 P» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
6% Korting 04.05 tot 18.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven