Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Seelage

Noordelijke dijk

Max.  2   gasten
55m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
55m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Beschrijving

Deze luxe nieuwbouw vakantiewoning maakt indruk met zijn uitstekende ligging. Direct aan het Kolkmeer en op slechts 300 m van de dijk, het treinstation, de aanlegplaats van de veerboot, de bakker en de restaurants, biedt het pure Noordzee vakantieluxe met zijn verwarmde terras en ingebouwde infraroodcabine.

De vakantiewoning bevindt zich op de begane grond van een architectonisch bijzonder woongebouw en belooft woonkwaliteit van topklasse (rolluiken, radio's met in het elektriciteitsnet geïntegreerde plafondluidsprekers en vloerverwarming in de gehele woning)
Na een lange vakantiedag heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de infrarood warmtecabine voor 2 personen met zachte ontspannende muziek (computer stick of radio) en geïntegreerde lichttherapie, om daarna uit te rusten op de ligstoelen of in de strandstoel op het terras, of om de alledaagse stress van u af te douchen in de luxe badkamer met daglicht om fris en verfrist verdere plannen te maken voor de volgende vakantiedag.
Het terras is ca. 30 m² groot en ligt op het zuidwesten, zodat de zon de hele dag op het terras staat. S Avonds zorgt een infraroodverwarming, indien gewenst, voor lange zachte zomeravonden op het terras. In 20 m bent u aan de eigen steiger van het huis en kunt u uw benen laten bungelen in het Kolkmeer.

Onze nieuwe vakantiewoning is ontworpen voor 2 personen. Zoals altijd hebben we aandacht besteed aan het hoogste niveau van functionaliteit. De ouderslaapkamer is uitgerust met een modern en comfortabel wit boxspringbed

Een aparte kleedkamer, biedt u. Wasmachine en droger, strijkijzer en strijkplank, geven u de mogelijkheid om ter plaatse uw vuile kleren weer in orde te brengen.

Ook op culinair gebied kunt u in uw vakantiehuis uw hart ophalen. De ingerichte keuken biedt u alles wat u nodig heeft in een modern huishouden. U kunt ontbijten en dineren in comfortabele leren schommelstoelen aan de grote eettafel met een vrij uitzicht op het Kolkmeer door de brede ramen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook op het terras van uw maaltijd genieten.

De muren van de flat zijn opnieuw getint in zachte kleurencombinaties

Voor het gebouw bevindt zich een berging waar u de meegebrachte of gehuurde fietsen veilig kunt stallen.

Zoals u ziet is aan alles "hopelijk" gedacht, zodat niets een boeking in onze vakantiewoning "Seelage" in de weg staat.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.25 km

0.25 km

Stadscentrum 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 5 km

5 km

Station 2 km Norddeich-Mole

2 km

Snelweg-afrit 33 km Emden

33 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw exclusieve vakantiewoning "Seelage" ligt op een toplocatie in Norddeich. U heeft een vrij uitzicht op het Kolkmeer en bent slechts enkele minuten lopen (5 min) van de dijk, het strand, het station, de veerhaven om brood te kopen of naar de restaurants. Het avonturenbad "Ocean Wave", het zeehondenfokstation en de spa administratie liggen op slechts 10 minuten lopen. U kunt uw auto hier veilig achterlaten en desgewenst op de dag van uw vertrek gebruiken. Norden, de stad aan zee met nog meer flair!
Norden heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot voorchristelijke tijden en is daarmee de oudste stad van Oost-Friesland. Bezienswaardigheden zoals het grootste met bomen omzoomde marktplein van Europa, de Ludgerikerk met het prachtige Arp-Schnitger-orgel of het Oost-Friese Theemuseum met Museum voor Volkskunde maken Norden tot een populaire toeristische bestemming. De stad bestaat uit tien wijken, waarvan Norddeich waarschijnlijk de bekendste en belangrijkste wijk van Norden is. U brengt hier uw vakantie door direct aan de Oost-Friese Noordzeekust (sinds 2009 een UNESCO-WERELDHERitage), waar u de getijden prachtig kunt bekijken.
Norddeich ontwikkelde zich van een vissersdorp tot een populaire badplaats aan de kust en is sinds 1979 een door de staat erkend kuuroord aan de Noordzee. in 1996 opende de Norddeich Kliniek haar deuren, waardoor Norddeich ook voor kuurgasten interessant werd. Naast de kuurkliniek heeft Norddeich nog veel meer te bieden, zoals een 14 hectare groot zand- en groenstrand met een ondiepe helling, het zeehondenkweekstation, het avonturenbad "Ocean Wave", het avonturengolfpark, het kinderspeelhuis, het openluchtzwembad en nog veel meer.
Voor fietsers is er een uitgebreid netwerk van fietspaden, waarmee u het prachtige Oost-Friese landschap kunt verkennen. Voor voetgangers zijn er wadlopen en diverse wandelroutes. Ook in Norden-Norddeich vindt u voor elke smaak het juiste culinaire aanbod, of het nu op de dijkpromenade is of in de bekende voetgangerszone in Norden, u vindt er alles wat uw hart begeert, van eenvoudige snackbars tot gastronomische restaurants, van lichte visgerechten tot stevige huisgerechten, van de internationale keuken tot regionale specialiteiten.
Er is ook iets voor een gezellige afsluiting van uw shopping trip of een adequaat begin van de nacht. In de talrijke restaurants, bistro's, pubs en cafés vindt u de nodige ontspanning of de gewenste gezelligheid, afhankelijk van uw stemming.
Direct aan de haven van Norddeich heeft u de mogelijkheid om de veerboot naar Juist of Norderney te nemen. Daarnaast kunnen vele andere bestemmingen worden bezocht vanuit Norddeich Baltrum, Langeoog, Helgoland, Aurich, Leer, Emden, Papenburg met een bezoek aan de Meyer scheepswerf, de Ems stuwdam of de "Otto" vuurtoren


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf de 3e persoon rekenen wij een toeslag van 5,-€/nacht/volwassene vanaf 18 jaar. Kinderen tellen hier niet mee
De aankomstdag is bij voorkeur zaterdag tijdens het vakantieseizoen,
De toeristenbelasting in Norddeich bedraagt 2,50€/nacht/persoon vanaf 16 jaar, in het laagseizoen 1,20€/nacht/persoon vanaf 16 jaar
Beddengoed en handdoeken kunnen ter plaatse gehuurd worden bij onze beheerder - optioneel

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Kijk ook eens bij onze andere vakantiewoningen, dan herkent u onze stijl van inrichten.
Homepage van de verhuurder:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Anke D. uit Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Wir hatten schon einmal diese Wohnung gebucht ,aber da kam uns leider Corona dazwischen .Dieses mal hat es geklappt ,und wir hatten einen tollen Urlaub !Es war alles perfekt ,die Wohnung ist super ausgestattet Die Terrasse mit den Möbeln und den Blick auf den Teich traumhaft .Wir werden auf jeden Fall wiederkommen !

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Regina u.Gerhard K. uit Rettersen

5,0
5 5 5 5 5

Ferienwohnung Seelage

Wir hatten eine super Woche in einer sehr schönen Wohnung .Schlüssel Übergabe hat sehr gut informiert .Jederzeit wieder .Toll .Danke Fam.Jeub !!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Katja uit Görlitz

5,0
5 5 5 5 5

Sehr zufrieden!

Wir waren eine Woche in Norddeich und fühlten uns sehr wohl in dieser schönen Ferienwohnung! Alles war sehr sauber, sehr stilvoll und modern eingerichtet und die Ausstattung wirklich hervorragend! Es fehlte an nichts! Der Blick auf den kleinen See von der Terrasse aus war sehr entspannend! Wir hätten uns lediglich eine Treppe/Leiter ins Wasser gewünscht, um die Kids (14, 11) nicht aus dem Wasser auf den Steg ziehen zu müssen.
Wir haben die Woche in Ihrer Fewo sehr genossen, Herr Jeub! Irgendwann kommen wir wieder.

November 2019

Albert K. uit Koeln

5,0
5 5 5 5

Traumhafte Ferienwohnung

Obwohl wir schon sehr viele Ferienwohnungen hatten, diese Wohnung mit dem Blick auf den Kolksee war der Knaller, sie war so perfekt, schön und geschmacklich toll eingerichtet, mehr geht nicht. Immer wieder gab es neue Finessen zu entdecken.
Wir haben uns so wohl gefühlt. Man kann es garnicht alles aufzählen.
Wir kommen gerne wieder ......

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Claudia S. uit Haltern am See

5,0
5 5 5 5

Entspannung pur

Die Wohnung ist traumhaft. Super modern eingerichet mit vielen Finessen wie etwa das elektrisch verstellbare Bett, die Infrarotsauna etc. Die Lage ist zental, aber (trotz Bahnhofsnähe) ruhig. Unschlagbar ist der Blick auf den Kolksee. Hier kann man wirklich entspannen.

Aanbevolen voor: Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Angelika J. uit 47929 Grefrath

5,0
5 5 5 5

Super Wohlfühlwohnung!!!

Hochwertig eingerichtet und gemütlich gestaltet! Einziger Kritikpunkt, bei Regenwetter funktioniert die TV Anlage nur auf bestimmten Programmen!!! Trotzdem immer wieder gerne!!!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Peter H. uit 56459 Kaden

5,0
5 5 5 5

Tolle Wohnung

Ebenerdig ,sauber ,Schlüsselübergabe schnell und einfach , sehr geschmackvoll eingerichtet ,modern . Lage sehr gut . Alles sehr gut . Wir kommen gerne wieder . Jetzt noch ein wenig jammern auf sehr hohem Niveau . Eine Überdachung der Terrasse wäre schön . Aber wie schon gesagt . Alles sehr schön .

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2013

achim uit Norddeich

4,4
4.8 3.4 4.2 4.3 4.8

Traumhafte Wohnung

Es hat uns ganz toll gefallen. Die Wohnung ist super Modern
eingerichtet. Sehr ruhig gelegen schöner Blick auf den See.
Wir kommen gerne wieder
Viele Grüße von Achim und Elke aus Bergisch Gladbach

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. B. Jeub

Dhr. B. Jeub

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 56085

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56085.htm

Dhr. Bernd Jeub

Orchideenstrasse 7

56651 Niederzissen

02636/8134


«Vakantiewoning Seelage» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven