Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Feldpfad+Strandkorb

Duitsland - Nedersaksen - Noordzee Oost-Friesland - Norden Norddeich

Max.  5   gasten
90m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
90m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

111 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

111 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Beschrijving

U brengt uw kostbaarste dagen van het jaar door in een vrijstaande eengezinswoning met een enkele garage in typisch Oost-Friese charme en een beschut tuinperceel evenals een overdekt terras met LED-verlichting en een strandstoel waar u de hele dag met uw partner of het hele gezin tot rust kunt komen.

Wij heten u van harte welkom op 90 m², waar maximaal 4 personen (+ peuter) het leven van alledag achter zich kunnen laten.

Het zandstrand, de zilte, heldere lucht en de uitgestrektheid van de Noordzee wachten erop door u ontdekt te worden

S Ochtends zijn de broodjes snel gehaald, want een bakkerij en banketbakkerij met een Edeka-supermarkt ligt op slechts twee minuten lopen. In slechts enkele minuten lopen bereikt u ook de populaire "Norder Fußgängerzone" (voetgangerszone) met alle voorzieningen van een kleine maritieme stad (restaurants van alle nationaliteiten, bistro's, gezellige cafés, hotels, bioscoop, winkelcentrum Norder Tor en nog veel meer).

met de gratis ter beschikking gestelde fietsen is het strand van het Noordzeebad Norddeich binnen enkele minuten te bereiken.

op het zandstrand van Norddeich is een seizoensgebonden strandstoel gratis beschikbaar.

Het vakantiehuis heeft een goed onderhouden tuin en een ruim overdekt terras met tuinmeubelen en kussens, dat uitnodigt tot barbecueën. In de tuin is er ook een kinderglijbaan en een kinderspeelhuisje, die de harten van jonge vakantiegangers ook sneller zullen doen kloppen.

in de garage staan vier fietsen voor volwassenen, drie kinderfietsen, een kinderfietskar, een bolderkar en een barbecue gratis ter beschikking.

U woont in een licht en helder vakantiehuis met twee daglicht badkamers. Op de begane grond vindt u de luxueus ingerichte badkamer met twee wastafels, een gelijkvloerse douche en vloerverwarming, die zorgt voor behaaglijke warmte. In de ruime badkamer, met een aparte WC op de bovenverdieping en 2 wastafels, bent u 's morgens twee keer zo snel weer op het strand in het Noordzeekuuroord Norddeich.

Alle ramen in de woon- en slaapkamers hebben luiken aan de buitenkant.

gratis internettoegang via WLAN is beschikbaar tijdens uw hele verblijf.

Ons vakantiehuis is ingericht met veel aandacht voor detail. In de aparte volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, vaatwasser, koelkast, vriezer en geïntegreerde oven is koken met al het belangrijke kookgerei kinderspel. Alle gebruikelijke keukenapparatuur zoals broodrooster, waterkoker, eierkoker, mixer, koffiezetapparaat, voldoende serviesgoed en alle andere gebruikelijke keukenbenodigdheden zijn aanwezig.

De ruime, lichte woon- en eetruimte biedt uw gezin alle comfort om zich thuis te voelen, waaronder een moderne grote Panasonic 107 cm Full HD 3D LED flatscreen-tv en een 3D DVD-speler, evenals een Panasonic compacte stereo-installatie met USB-aansluiting. Een comfortabele grote lederen hoekbank nodigt ook uit tot "loungen". De stoelen in het eetgedeelte zijn ontworpen met het oog op comfort, en er is ook een kinderstoel. Een wasmachine is ook beschikbaar voor gratis gebruik.

Op de eerste verdieping is er een trapbewaker, een kleine, modern uitgeruste aparte WC met een handwasbak en twee slaapkamers. De vloer bestaat uit laminaat van goede kwaliteit, de badkamer is uiteraard betegeld. De grote slaapkamer heeft een elegant tweepersoonsbed (1,80m x 2,00m) en een kledingkast met voldoende opbergruimte en is opgefrist door een lichte beuk.

de bedden zijn bij aankomst vers opgemaakt, zodat uw vakantie meteen kan beginnen. Een linnenpakket bestaande uit twee handdoeken en een badhanddoek zijn bij de huurprijs inbegrepen

een kinderbedje (0,70 m x 1,40 m) en een luiertafel zijn beschikbaar voor onze jongere gasten.

De tweede slaapkamer is ingericht als kinderkamer met een kinderspeeltafel, ook hier biedt een kledingkast voldoende opbergruimte. Beide eenpersoonsbedden (0,90m x 2,00m) zijn voorzien van hoogwaardige matrassen, zodat niets een aangename, gezonde nachtrust in de weg staat.

het vakantiehuis wordt verhuurd als een niet-rokers huis, dus we vragen de rokers onder onze gasten om te roken op het terras op de begane grond. Ook het houden van dieren van welke aard of ras dan ook is niet toegestaan. Wij vragen u deze regel te respecteren.

ons huismanagement zal persoonlijk de sleutels overhandigen en ter plaatse voor de gasten zorgen.

Wij kijken uit naar uw bezoek en beantwoorden graag al uw vragen per telefoon of e-mail.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3.3 km

3.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 140 km Bremen

140 km

Station 1 km Norden Hbf

1 km

Snelweg-afrit 30 km Emden-Ost

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons exclusieve vakantiehuis ligt in het hart van Norden, op slechts enkele minuten lopen van de historische oude stad

S Ochtends worden de broodjes snel gehaald, want een bakker met supermarkt is maar 250m verderop. In het centrum van Norden vindt u alles wat uw hartje begeert: moderne boetieks, vele restaurants van alle nationaliteiten, bistro's, gezellige cafés en nog veel meer. Winkelmogelijkheden voor de dagelijkse behoeften zijn beschikbaar in de directe omgeving. Het door de staat erkende Noordzeekuuroord Norden-Norddeich ligt in het noordwesten van Oost-Friesland direct aan de Noordzeekust.

Er zijn talrijke bakkerijen, kruidenierswinkels, restaurants, ijssalons, banken en souvenirwinkels.

Verdere winkelmogelijkheden vindt u in het rustige stadje Norden.

Ook het stadje Greetsiel, op ca. 17 km afstand, nodigt met zijn historische huizenrijen, de tweelingmolens en de haven met de grootste garnalenkottervloot van Oost-Friesland uit tot wandelen en vertoeven. Maak op weg naar Greetsiel ook een korte omweg naar de beroemde vuurtoren van Pilsum (Otto-toren).

Misschien bent u van plan om te gaan trouwen? Meer dan 200 huwelijken vinden er jaarlijks plaats.

Als het geen strandweer is, raden we een bezoek aan het binnenzwembad Ocean Wave aan, met een golfslagbad van 30 graden warm zeewater, een buitenzwembad, een saunagedeelte en een solarium.

Een bezoek aan het zeehondenstation in Norddeich is ook een belevenis. Van het voeren tot de fascinerende zwemkunsten, u kunt live meemaken hoe de kleine zeezoogdieren worden grootgebracht.

Adventure-minigolfbaan, doolhof, sprookjesschip, talrijke speeltuinen en de golfbaan van de Golfclub Schloss Lütetsburg, op ongeveer 10 minuten rijden, zorgen voor voldoende afwisseling.

Verken het platteland met de verstrekte fietsen, inclusief kinderfietskar en handkar.

Dankzij goed aangelegde fietspaden direct achter de dijken en deels met uitzicht op de Noordzee en de eilanden kunt u van de ene badplaats naar de andere fietsen. Maak voor de afwisseling een dagtocht naar de eilanden voor de kust (Norderney, Juist en Baltrum).

U kunt de door ons verstrekte fietsen meenemen op de Frisia veerboot naar Norderney of Juist.

Of u nu met het hele gezin wilt ravotten in het avonturenbad Ocean Wave en daarna wilt ontspannen op het saunadek, of wilt genieten van de Waddenzee en de Noordzee-idylle met onze gratis seizoensgebonden strandstoel op het zandstrand (van april tot september): In Norden-Norddeich is er zeker iets voor elke smaak - jong of oud.

Het Oost-Friese Theemuseum, op slechts enkele minuten lopen van uw vakantiehuis, zorgt voor cultureel vermaak en afwisseling tijdens uw vakantie, evenals een van de vele rondleidingen door Norden. Het zeehondenstation Nationalpark-Haus, waar veel jonge brulapen worden opgevangen, mag u niet missen. Van daaruit neemt u gegarandeerd onvergetelijke herinneringen aan uw vakantie aan de Noordzee mee naar huis.

Medische zorg wordt ook verleend in Norden, evenals door de Ubbo-Emmius Kliniek.

Norden zelf is een kleine stad in het noordwesten van Oost-Friesland met ongeveer 26.000 inwoners, een stad die het waard is om in te wonen en van te houden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Direct bij aankomst ontvangt u van onze huismanager uw persoonlijke Nordsee-ServiceCard (gastenkaart), waarmee u gebruik kunt maken van de volgende gratis of met korting aangeboden diensten:

- Gratis toegang tot het lido (normale toegang 2,50 Euro / persoon)
- Gratis ontvangst van de evenementenkalender "Norderland"
- Gratis gebruik van de leeszaal in Norddeich
- Ontdek Norden-Norddeich en omgeving voor slechts 1,- € per persoon en route met de vakantiebus
- Gereduceerde toegang tot het Ocean Wave avonturenbad en de sauna
- Gereduceerde toegang tot evenementen georganiseerd door de toeristische dienst van Norden-Norddeich
- Gereduceerde toegang voor begeleide busexcursies, fietstochten, wadlopen
- Gereduceerde toegang tot diavoorstellingen, enz.

Hoogseizoen (van 15.03. tot 31.10.):
Volwassenen (vanaf 16 jaar): € 2,50

Rest van het seizoen (01.01. tot 14.03. en 01.11. tot 31.12.):
Volwassenen (vanaf 16 jaar): € 1,20

Kinderen tot en met 15 jaar zijn vrijgesteld van het gastentarief.

De gastbijdrage wordt geheven ter dekking van de uitgaven voor productie, aanschaf, uitbreiding, verbetering, vernieuwing en onderhoud van de voorzieningen en is verschuldigd ongeacht of en in welke mate de voorzieningen worden gebruikt. Elke gast moet binnen 72 uur na aankomst door de gastheer worden aangemeld bij de toeristische dienst van Norden-Norddeich.

De gast is verplicht de gastbijdrage rechtstreeks aan de gastheer te betalen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • - bis 59 Tage vor Mietbeginn: 10% des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn): 100% des Mietpreises

meer informatie:

Het huis is een rookvrij huis, helaas zijn huisdieren niet toegestaan

Tijdens vakantieperiodes is zaterdag de voorkeursdag van aankomst en vertrek

Onze weekprijzen zijn all-inclusive, inclusief alle kosten zoals beddengoed - uw bedden zijn al opgemaakt bij aankomst, een linnenpakket bestaande uit twee handdoeken en 1 badhanddoek per persoon, gebruik van de wasmachine, onze eigen seizoensgebonden strandstoel op het zandstrand van Norddeich, internet (WLAN), 6 fietsen met kinderfietskar en trolley, evenals elektriciteit, gas, water en service ter plaatse door ons huismanagement.

Let op onze aankomst- en vertrektijden:
Aankomst van 16:00 tot 20:00 uur.
Vertrek altijd tot 10:00 uur


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2023

Rosemarie V. uit 40225 Düsseldorf

4,4
4 4 5 5 4

Unterkunft

Es hat uns sehr gut gefallen. Wegen Todesfall in der Familie mußten wir leider 3 Tage früher abreisen. Gerne kommen wir noch mal wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Februari 2023

Martina L. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles is in orde!

Mooi huis in een rustige woonwijk! Zeer grote badkamer met twee wastafels, goede douche, gezellige woonkamer, voldoende koffiegerei aanwezig (we hebben niet gekookt), overal elektrische rolluiken. Het bed was voor ons persoonlijk iets te hard, maar we weten dat dat een kwestie van smaak is ;-) Kwartiertje lopen naar de stad. Probleemloze sleuteloverdracht. Parkeren direct bij het huis. We waren zeer tevreden en hebben goed uitgerust.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Hiltrud K. uit Mühlheim

5,0
5 5 5 5 5

Beste Erfahrung, sehr empfehlenswert!

Das Ferienhaus haben wir zu zweit für zwei Wochen gemietet. Wir haben Erfahrung und auch angemessene Ansprüche. Von dem Haus waren wir sehr angetan. Es ist ordentlich renoviert. Auch in dem schönen Garten fühlten wir uns sehr wohl. Die mit Glas überdachte Terrasse ist bei jedem Wetter sehr gut zu nutzen. Der schöne Strandkorb am Strand in Norddeich ist ein enormer Gewinn. Mit dem Rad in 15 Minuten zu erreichen. Unser Auto stand in der Einfahrt, die ist recht geräumig. In der Garage fanden wir eine ganze Flotte von Fahrrädern, da ist für alle Größen etwas dabei. Für junge Familien ein Rad mit 21 Gängen, Anhängerkupplung und einem Anhänger für zwei kleine Kinder. Alles gepflegt und in einem ordentlichen Zustand. Und natürlich auch der ortsübliche Bollerwagen. Hier können sich nicht nur Erwachsene, sondern auch Familien mit Kindern wohlfühlen. Besonders mit den Spielgeräten im Garten. Ein Nichtraucher-Haus, das war uns wichtig. Wer rauchen möchte, der kann das ja bei jedem Wetter auf der überdachten Terrasse tun. Bäcker und Edeka sind fußläufig, mit dem Rad ein Klacks. Ebenso die Innenstadt und verschiedene Restaurants. Das Hausmeister-Ehepaar wohnt gegenüber, freundliche Leute und sehr hilfsbereit. Internet funktionierte auf Anhieb. Wir haben den Aufenthalt hier sehr genossen und können das Haus wärmstens empfehlen. Einen sehr schönen Kontakt hatten wir auch mit dem Vermieter. Er hätte sich wohl auch gleich um alles gekümmert, nur war alles perfekt und es gab keinen Bedarf. Sogar der Rasen war gerade frisch gemäht. 

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2021

Reiner S. uit Rüdesheim am Rhein

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Elk moment opnieuw

We hebben hier een heerlijke vakantie doorgebracht van 05.juni.2021 tot 19.juni.2021. We bewoonden het vakantiehuis met twee personen en hadden dus voldoende ruimte.
Wij hielden vooral van de rustige ligging en het overdekte terras aan de achterkant van het huis, hier is het ook bij kleine buien mogelijk om buiten te zitten, 's avonds te barbecueën of 's ochtends gezellig te ontbijten.
Wij vonden de privé strandstoel op het zandstrand erg prettig. Hoewel wij hier in het laagseizoen waren, waren er na de middag soms geen strandstoelen meer te huur. Wij hadden dit probleem niet
Anders, het huis is zoals beschreven en we zouden het aanbevelen. We zouden het huis zo weer boeken.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Dieter R. uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Angenehmer Aufenthalt!

Angenehmer Aufenthalt,alles da,schöner Garten.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2018

Marcel V. uit 58708 Menden

4,5
5 4 5 4
Toon Duits

Overal tevreden

Er was niets om over te klagen.

De locatie was ook goed, maar het duurde 10 minuten fietsen om bij het strand te komen, dus slechts 4 sterren. Als het maar 1 minuut was geweest was het 5 sterren geweest.

De prijs/prestatieverhouding was ook goed, maar als ik nu 5 sterren geef, wordt alles nog duurder in het bedrijf.

Al met al was alles geweldig.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Oktober 2018

Julika S. uit 61169 Friedberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende vakantie in een prachtige omgeving

Wij kunnen Ferien im Feldpfad alleen maar aanbevelen aan iedereen die zich prettig wil voelen in een verzorgd, gezellig, liefdevol ingericht huis waar kinderen welkom zijn
De huismanager is super aardig en heeft altijd een open oor. Ook het contact met de verhuurder was meer dan prettig. We komen zeker terug

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Annelie und Gabriela B. uit 40764 Langenfeld

5,0
5 5 5 5

alles sehr gut

Im Oktober 2017 haben ich und meine Zwillingsschwester in diesem wunderbaren Ferienhaus Feldpfad in Norden Urlaub gemacht. Als uns der Sturm Xavier an einem Tag überraschte, hat sich das sehr gut ausgestattete Haus als eine schöne Oase erwiesen, in der man sich sehr gut erholen kann. Das Haus ist auch tipp topp gepflegt.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2016

Sebastian mit Familie uit Freudental

4,0
4 4 4.5 3.5

Entspannter Familienurlaub im Feldpfad

Wir waren mit dem Ferienhaus vollstens zufrieden. Der Kontakt rund um die Buchung sowie der Verwalter vor Ort hat bestens funktioniert. Das Haus selbst verfügt über alle Annehmlichkeiten, die man als junge Familie benötigt. Alles war sehr sauber und ordentlich. Auch eine kleine Mappe mit Hinweisen und Ausflugstipps war ein großer Helfer.
Im Garten können die Kids super spielen und die Eltern entspannen. Fahrräder für den Weg zum Strand sind in großer Vielzahl vorhanden (wenn doch der Strand ein wenig weit weg ist). In Norden selbst findet man alles, was man für den täglichen Bedarf benötigt in unmittelbarer Nähe.
Wichtige Features des Hauses: Fußbodenheizung Badezimmer, Waschmaschine und vor allem: Der Strandkorb!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2015

Marita U. uit 51105 Köln

5,0
5 5 5 5

Mehr als zufrieden

Wir waren eine Woche zu Gast in diesem Feriendomizil und haben uns richtig wohl gefühlt. Es hat an nichts gefehlt und man kann nur sagen "Daumen hoch". Wir werden sicherlich nochmal wieder kommen.

Juli 2015

Peter K. uit Essen

5,0
5 5 5 5

Wohlfühloase für die ganze Familie

Wir haben in diesem wunderschönen Ferienhaus, welches all unsere Erwartungen übertroffen hat, einen sehr erholsamen Urlaub genossen.

Die Beschreibung ist absolut zutreffend, helle Räumlichkeiten, der Garten ein Paradies für Kinder - alles was das Herz begehrt. Das Haus ist gepflegt und sehr sauber. Liebevoll eingerichtet bis ins Detail. Unkomplizierter Service vor Ort. Es war ein Urlaub zum Erholen und zum Kraft tanken.

Leider ist das Haus im Sommer immer recht schnell ausgebucht (kein Wunder), daher besser im Voraus planen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2013

Sabrina uit Dortmund

4,8
4.5 4.8 4.7 4.8 5

Sehr schöner Aufenthalt im Ferienhaus Feldpfad!

Wir machen´s kurz wie unseren Urlaub, es hat uns hier wirklich gut gefallen! Auch unsere fünf Monate alte Tochter hat ihren ersten Urlaub sehr genossen. Es ist bestens ausgestattet und hat auch einen sehr schönen Garten. Wir werden auf jeden Fall wieder kommen!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Omgeving van de accommodatie: ruhige Wohnlage, der Garten ist uneinsehbar

Recreatiemogelijkheden: Viele Möglichkeiten wie Seehundstation, Schwimmbad, Strand oder Überfahrt zu den inseln Juist, Norderney u Borkum

Winkels: Bäcker und Metzgerei nur 250m entfernt, Supermarkt zu Fuß erreichbar...


Contactpersoon

Dhr. C. Zygan

Dhr. C. Zygan

Tijdens onze eerste vakantie in Norden-Norddeich voelden we ons meteen verbonden met het land en de mensen. In augustus 2011 ging voor ons een langverwachte droom in vervulling met de aankoop van dit vakantiehuis. Regelmatige verfraaiingswerkzaamheden zijn net zo vanzelfsprekend als de persoonlijke gastenservice ter plaatse. Ons doel is een belangrijke bijdrage te leveren aan uw perfecte vakantie aan de Noordzee in Oost-Friesland. Wij wensen u een aangenaam verblijf!


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 57146

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57146.htm


«Vakantiehuis Feldpfad+Strandkorb» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven