Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Neuper

Max.  14   gasten
150m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 14  gasten
150m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Een rustig gelegen alpenhut die u vele mogelijkheden biedt.
Of het nu wandel- of skivakantie is, u zit bij ons goed. U woont in een rustig vrijstaand huis met een ligweide, speeltuin en barbecueplaats.

Nieuw: onze barbecuehut en een barrelsauna. Een groot terras is ideaal voor zonzoekende vakantiegangers.
Deze faciliteit is ideaal voor alle feesten en partijen. In de barbecuehut kunnen 12-15 personen het zich gemakkelijk maken rond de grote barbecuetafel, de barrelsauna biedt plaats aan 4-5 personen.
Hier kunt u uw festiviteiten ongestoord vieren.

Ideaal uitgangspunt voor uitstapjes naar het nabijgelegen skigebied en voor lange wandeltochten

Op een zeer rustige locatie op 1400m en ongeveer 2 km van het skigebied Klippitztörl, ligt het vrijstaande huis op een vlak terrein van 700m²

De self-catering cottage biedt plaats aan maximaal 14 (16) personen(Comfortabel zijn 12 personen, op aanvraag kan ruimte voor 30 personen worden aangeboden in samenwerking met de buren. Afstand van de huizen ca. 50m hemelsbreed) is ca. 140m². De 16 bedden zijn verdeeld over vier slaapkamers, waarvan twee met een stapelbed of kinderbedje. In de gemeenschappelijke ruimten kunnen drie dubbele banken, die als zitmeubels worden gebruikt, worden omgebouwd tot tweepersoonsbedden. U vindt er in totaal 4 slaapkamers, twee op de begane grond en twee op de bovenverdieping, alsmede een tv-kamer op de bovenverdieping met mogelijk 4 slaapplaatsen. In de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond kan een bank ook in bedden worden veranderd. De twee badkamers zijn elk voorzien van douche en WC. Een infrarood sauna is geïnstalleerd in de badkamer van de bovenverdieping. De ingerichte keuken is volledig uitgerust met elektrische waterkoker, broodrooster, magnetron, fornuis, koffiezetapparaat voor filter en Tschibo Cafissimo machine met capsule, en koelkast evenals een 90lt vriezer
Comfort en gezelligheid heersen in ons huis.
In de woonkamer met houtkachel en kachelbank, grote zithoek en natuurlijk SAT-TV

In de tuin vindt u een tegen de wind beschermd terras, een kinderspeelplaats, een barbecueplaats, zonneweide en voldoende parkeerplaatsen. Huisdieren zijn natuurlijk welkom. Honden moeten echter wel aangelijnd zijn in verband met het nabijgelegen bos.

Het huis is zowel in de zomer als in de winter gemakkelijk toegankelijk. Voor degenen die een lange reis hebben gemaakt, kan de verhuurder een drankenservice aanbieden tegen een redelijke prijs (wegens plaatsgebrek in de auto). Bier, wijn, mineraalwater, appelcider en Zirbenschnaps zijn verkrijgbaar. U kunt hiernaar vragen bij uw boeking of u kunt dit bij de verhuurder navragen met uw reisdocumenten. Houtbriketten of kolenbriketten (in verpakkingen van 10 kg) kunnen ter plaatse tegen betaling worden gekocht.
Ontbijt gebak kan worden ingevroren.
Omgeven door weiden en bossen, ligt het huis direct aan de ontelbare wandelpaden die door het gebied lopen. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 200 meter afstand. Naar Bad St. Leonhard is het ca. 12 km, daar vindt u de volgende winkelmogelijkheden

Centraal gelegen voor excursies naar Stiermarken, Klagenfurt en Neder-Karinthië, alsook naar Slovenië en Italië. Een winter- en zomerparadijs wacht op u, of u nu gaat skiën of wandelen, hier vindt u voor ieder wat wils. Van juli tot eind september bevindt u zich in een paddenstoelenparadijs, alles groeit vlak voor uw deur.
De spectaculairste zomerrodelbaan van Karinthië en de grote avontuurlijke klimtuin met rotsen en boomelementen liggen bijna voor de deur.
Na een enerverend dagprogramma ontspant u zich in uw eigen sauna.
Op verzoek kunnen 35 personen worden ondergebracht bij buren in de directe omgeving

In samenwerking met sommige pensions kunnen huttenavonden met afhaalmogelijkheid worden georganiseerd.
Vertrek 8:00h-9:00h
Aankomst vanaf 12:00u op afspraak
Licentie- of registratienummer: ATU67218708

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed (200x100 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 2 km

2 km

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Luchthaven 60 km Klagenfurt

60 km

Station 60 km Klagenfurt

60 km

Snelweg-afrit 15 km Bad St Leonhard

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt op 1400 m ca. 2,5 km van de skilift, de zomerrodelbaan en de klimtuin.
Bereikbaar met de auto het hele jaar door, voldoende parkeerplaatsen
Een grote ligweide met kinderspeelplaats en barbecueplaats is beschikbaar.
Dichtstbijzijnde herberg op 100m. Gelegen aan de Klippitztörl en het hele jaar toegankelijk via verschillende toegangswegen.
Gelegen in een weekend nederzetting, op het hoogste punt van de Buchbauersiedlung


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 350
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen berekend tot 6 personen extra pers. € 100.- per week
Korte boekingen ook mogelijk in laagseizoen
Volgende week min 20% van de huurprijs
Vraag naar gedetailleerde prijzen.
Voor elke extra persoon

Barbecuehut in verband met. 7 dagen verblijf plus € 100
Weekend barbecue hut € 100

In laagseizoen weekend met barbecuehut mogelijk.

Verwarmingsmateriaal € 3,60 / 10Kg kolen of houtbriketten, brandhout inbegrepen
U moet uw eigen bedlinnen meenemen of € 12 betalen

Toeristenbelasting € 2,10 per persoon/nacht

Attentie: Last minute boekingen een week voor aankomst min 20% alleen op aanvraag indien accommodatie nog beschikbaar is!!!!

Korte data in het laagseizoen op aanvraag, arrangementen incl. barbecuehut vanaf 2 nachten. Ingehouden borgsom wordt binnen 8 dagen teruggestort, aangezien beschadigingen vaak later zichtbaar worden.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie können vor Mietbeginn durch schriftliche Erklärung und gegen Entrichtung der Stornogebühren jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Unser Anspruch beträgt bei einem Rücktritt bis 90 Tage vor Urlaubsantritt kostenlos Stornierung möglich Bis 60 Tage vor Urlaubsantritt 30% ab 59 Tage vor Urlaubsantritt 60% ab 29 Tagen vor Urlaubsantritt 90 % des Gesamtpreises. Rücktrittserklärungen, Umbuchungen und Änderungen werden erst mit dem Tag wirksam, an dem sie schriftlich bei uns vorliegen. Sollte es eine Reisebeschränkung geben ist ein Storno kostenlos.

meer informatie:

Op een zeer rustige locatie op 1400m en ongeveer twee km van het skigebied Klippitztörl, is het vrijstaande huis gelegen op een vlak grondoppervlak van 700m²
NIEUW! NIEUW! NIEUW!
We hebben een WICKI barbecue hut gebouwd voor onze gasten. Ruimte voor 12-15 personen, volledig uitgerust voor alle feesten die je kunt vieren. Optimaal gebruik ook in de winter in een gesloten hut om zijn feesten te vieren.
Ook nieuw, een barrelsauna voor 4-5 personen in de buitenruimte.
Verjaardagsfeestjes, bedrijfs- en familiefeesten, vrijgezellenfeesten en vrijgezellenfeesten, wij bieden onze gasten dit alles in een ongestoorde omgeving.
Natuurlijk is deze faciliteit in combinatie met de zelfvoorzienende hut ook mogelijk voor weekends tot 30 personen in samenwerking met de buren

Afstand van de huizen ca. 50m hemelsbreed) is ca. 140m² groot. De 16 bedden zijn verdeeld over 4 slaapkamers, waarvan 1 met een kinderbedje. In de gemeenschappelijke ruimten kunnen 3 dubbele banken worden omgebouwd tot tweepersoonsbedden. U vindt een totaal van 4 slaapkamers, twee op de begane grond en twee op de bovenverdieping, evenals een tv-kamer op de bovenverdieping met een mogelijke 4 bedden. In de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond kan een bank ook in bedden worden veranderd. De twee badkamers zijn elk voorzien van douche en WC. Een infrarood sauna is geïnstalleerd in de badkamer van de bovenverdieping. De ingerichte keuken is volledig uitgerust met elektrische waterkoker, broodrooster, magnetron, fornuis, koffiezetapparaat voor filter en capsules, koelkast en vriezer met 90lt.
Attentie New!!!!!! Broodjesservice mogelijk.

In de tuin vindt u een tegen de wind beschermd terras, een kinderspeelplaats, een barbecueplaats, zonneweide en voldoende parkeerplaatsen

Het huis is zowel in de zomer als in de winter gemakkelijk toegankelijk. Voor degenen die een lange reis hebben gemaakt, kan de verhuurder een drankenservice aanbieden tegen een redelijke prijs (wegens plaatsgebrek in de auto). Bier, wijn, mineraalwater, appelcider en Zirbenschnaps zijn verkrijgbaar. U kunt hiernaar vragen bij uw boeking of dit verduidelijken met uw reisdocumenten bij de verhuurder. Houtbriketten of kolenbriketten (in verpakkingen van 10 kg) kunnen ter plaatse tegen betaling worden gekocht.

Omgeven door weiden en bossen, ligt het huis direct aan de ontelbare wandelpaden die door het gebied lopen. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op 200 meter afstand. Naar Bad St. Leonhard is het ongeveer 12 km, daar vindt u de dichtstbijzijnde winkelmogelijkheden
Centraal gelegen voor excursies naar Stiermarken, Klagenfurt en Neder-Karinthië, alsook naar Slovenië en Italië. Een winter- en zomerparadijs wacht op u, of u nu gaat skiën of wandelen, hier vindt u voor ieder wat wils.
Van juli tot eind september bent u in een paddenstoelenparadijs, alles groeit vlak voor uw deur.

In samenwerking met sommige herbergen kunnen huttenavonden met catering of afhaalservice worden georganiseerd. Drankenservice kan worden aangeboden
Let op voor vragen
Meer details op onze homepage:


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-04-2024


23 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.7 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Mei 2800

Frank J. uit Nürnberg

4,4
4 4 5 5 4
Toon Duits

Geweldig weekend

Een geslaagd weekend. Top locatie en super vriendelijke verhuurders!
De barbecuehut en de tonenschuur zijn beslist blikvangers.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

December 2022

Viktoria B. uit Stockerau

4,4
4 5 5 5 3
Toon Duits

Geweldige accommodatie

De vriendelijkheid van de heer Neuper is bovengemiddeld. We hebben erg genoten van het verblijf onder vrienden en familie. We kijken al uit naar ons volgende verblijf. De barbecuehut is het absolute hoogtepunt.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

November 2022

Frank P. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Einfach toll

Man kann sich nicht mehr wünschen als was man hier für sein Geld bekommt
Einfach toll und empfehlenswert
Sauna und Grillhütte einzigartig
Wir kommen gerne wieder

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Juli 2022

Laura K. uit Mülheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familie, Natuur, Recreatie

We hadden een geweldige en ontspannende vakantie in het huis met 5 kleine kinderen en 5 volwassenen.
Het heeft een geweldige buitenruimte met speelvoorzieningen voor de kinderen, een plek voor een kampvuur en een geweldige barbecuehut.

Bovendien heeft u een fantastisch uitzicht op de omgeving en wordt u niet gestoord door andere vakantiegangers, noch stoort u zelf iemand.

Het huis is uitstekend uitgerust en schoon. De matrassen zorgen voor een rustgevende slaap en zijn niet doorgezakt.

De verhuurders zijn zeer vriendelijk en zorgen zeer goed voor de gasten en zijn altijd beschikbaar
Vooral de verse champignons waren geweldig?

Een auto is dringend nodig, maar dan kun je veel leuke dingen doen.
Sommige mooie wandelingen kunnen ook vanuit het huis worden gedaan, maar vooral met kleine kinderen is het leuker om eerst een stukje te rijden.

We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. K. Neuper:

Liebe Laura! Vielen Dank, wir freuen uns auf ein Wiedersehen.

April 2022

Julia A. uit Fürth

4,4
5 5 5 3 4

Ostern

Der Aufenthalt in dem Ferienhaus war sehr angenehm. Das Haus ist mit allem was man braucht ausgestattet.
Die Grillhütte und Sauna fanden wir am Besten.
Sehr empfehlenswert.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Maart 2022

Familie E. uit Salzburg

5,0
5 5 5 5 5

Alles, was man braucht...

...und Spaß macht!
Es war sehr sauber. Die Sauna und die Grillhütte machten riesen Spaß und als Highlight waren auch noch die Gastgeber super nett!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Skivakantie

Maart 2022

Nina W. uit Leibnitz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zonsopgang bij Klippitztörl

Lieve familie Neuper!


Ik wil jullie bedanken voor het geweldige en onvergetelijke weekend.
Mijn vriendin vierde haar 30ste verjaardag en ik organiseerde een verrassingsfeestje voor haar. Ik had niet verwacht dat dit weekend zo perfect zou zijn. We werden in het begin zeer hartelijk ontvangen. De barbecuehut en de sauna ton waren echt geweldig voor ons. De netheid van de hele hut fascineerde me echt.
De warmte van de familie Neuper was een grote verrassing voor ons. Mijn vriendin wilde een zonsopgangswandeling maken op haar verjaardag. Helaas kenden we de weg niet in het gebied. De familie Neuper bood aan met ons naar het topkruis te wandelen. Het was gewoonweg prachtig en onvergetelijk!

Veel, heel veel dank - er is gewoon niets negatiefs!!!!
We zullen zeker weer komen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2022

Marion W. uit Senden

4,4
4 4 5 4 5
Toon Duits

Geweldig huisje

Dit is de tweede keer dat we onze skivakantie hier met vrienden doorbrengen. Het chalet wordt regelmatig gemoderniseerd door de verhuurder en is zeer goed uitgerust. We worden ontvangen alsof we vrienden zijn! De afwikkeling is altijd eerlijk en zonder problemen. Tot volgend jaar!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Januari 2022

J M. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige wintersportvakantie

Wij komen altijd graag terug, omdat hier alles wordt geboden wat je in een zelfvoorzienende hut wilt hebben. De barbecuehut en de buitensauna in het vat zijn geweldig. De grote ruimte rondom het huis is geweldig voor kinderen en volwassenen. Prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

December 2021

Jasmin S. uit München

5,0
5 5 5 5 5

Silvester am Klippitztörl

Sehr freundliche Gastgeber, tolles Familienskigebiet und schönes Ferienhaus.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

December 2021

Janine S. uit Alling

5,0
5 5 5 5 5

100% Weiterempflung

Sehr freundliche Gastgeber, tolles Familienskigebiet und schönes Ferienhaus.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

Juni 2020

Kurt & Sabine S. uit 8184 Anger, Fresen 50

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Verrassingsverjaardagsfeest

Het was een super geweldige ervaring, ideaal voor alle soorten vieringen, gezellige sfeer en prachtig landschap. De barbecuehut is een geweldig idee, iedereen was dolenthousiast. De verhuurders waren erg aardig en ongewoon behulpzaam!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Marion W. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Fasching am Klippitztörl: Carnaval op de Klippitztörl.

We hebben de carnavalsvakantie van 2020 doorgebracht met 8 volwassenen en 8 kinderen in het huis. We vonden alles erg mooi en comfortabel, de nieuwe keuken met vaatwasser is geweldig. De kinderen hadden zowel binnen als buiten veel ruimte om te spelen. Alleen bij het slapen waren we blij dat we 2 kinderen bij de ouders in bed hadden gebracht en we de slaapbank in de woonkamer niet hoefden te gebruiken. De barbecuehut en het houten vat-sauna zijn ook erg mooi. En ook de skipistes waren uitstekend.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Graziana S. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Immer wieder super, jetzt noch besser

Wir haben uns wieder sehr wohl gefühlt. Das letzte Mal waren wir im Sommer 2017 in dem schönen Ferienhaus und konnten Landschaft und Umgebung genießen. Das Ferienhaus bot uns einen erholsamen Ausklang mit Kindern und Hund. Die Aussenanlage nutzen wir viel zum Grillen und war für die Kinder ein gelungener Spielort.
Das Haus hat einen großen Gemütlichkeitsfaktor. Die Zimmer sind hell und freundlich eingerichtet. Das obige Wohnzimmer dient nicht nur als zusätzliche Schlafmöglichkeit, sonder auch zum gemütlichen Rückzug. Der große Tisch war auch in diesem Jahr der Mittelpunkt des Hauses. Gemeinsames Essen, spielen, feiern,lachen…die Gemeinschaft, spielte sich an diesem Tisch ab.
Wir waren in diesem Jahr in den Winterferien (2020)mit unseren Freunden (Familie mit zwei Kindern) hier und fühlten uns total wohl im Haus. Begeistert waren wir über die neue Grillhütte, in der das Grillen richtig Spaß macht. Auch die Fassauna ist einladen und erholsam.
Über die modernisierte Küche mit Spühlmaschine haben wir uns auch gefreut, so blieb der Spühldienst unseren Kindern erspart(hahaha).
Das Familienskigebiet ist ebenfalls ein Besuch wert. Da der Winter sehr warm war, war um die Pisten alles braun. Die Pisten selbst aber präpariert, so dass man gut fahren konnte. Hier in diesem Gebiet geben sich die Menschen wirklich Mühe das es einem gut geht. Von daher ist auch “wir kommen als Fremde und gehen als Freunde!” Nicht daher gesagt, sondern die Haltung all jener die Dich als Gast empfangen. Auf diesem Weg, vielen Dank!
Es war alles in allem wieder ein sehr schöner Urlaub im Familienferienhaus Neuper. Deshalb sind wir im Dezember diesen Jahres wieder bei euch.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Februari 2020

Stephan K. uit Deutschland

5,0
5 5 5 5

Alles Bestens

Alles vor Ort vorhanden was beschrieben ist. Super Lage, sauber gepflegtes Objekt inklusive Außenanlage. Sehr zu empfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Skivakantie

Oktober 2019

Julia Z. uit Brunnthal

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Familienurlaub

Wir waren im Herbst mit unseren 4 Kindern in dem tollen Ferienhaus in Klippitztörl und haben unseren Urlaub rundum genossen. Es hat uns an nichts gefehlt und wir kommen gerne wieder! Ein traumhaftes Haus um einen entspannten und erholsamen Urlaub in der Natur zu verbringen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2019

Karl uit Altenmarkr/Triesting

4,3
4 4 5 4

Wanderurlaub

Sehr empfehlenswert für 2 Familien

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2019

Ilse B. uit Salzburg

5,0
5 5 5 5

Superurlaub mit Haustier

Das Gästehaus bietet für eine Großfamilie oder ein Event viel Platz; es gibt für 10 Personen und mehr genügend sehr wohlige Betten; im Essszimmer mit dem großen Tisch und der gemütlichen Sitzgarnitur finden alle ausgiebig Platz und ein Kachelofen bringt wunderbare Wärme; der Garten ist sehr schön angelegt. Im Haus gibt es eine Infrarotlichtkabine; wenn dem zu wenig ist, dann darf die Fasssauna benutzt werden. Eine wunderschöne Idee ist die eigene Grillhütte im Garten. Man kann hier wunschlos glücklich sein und allen Komfort genießen, den man sich wünscht. Die Eigentümer sind zuvorkommend und sehr freundlich und geben gute Tipps für Unternehmungen. Generell ein idealer Ausgangspunkt zu netten Unternehmungen. Wir hatten 2 Tage Regenwetter im Wanderurlaub, was kein Problem darstellte, denn Tagesausflüge nach Graz und Villach sind gut machbar (wir hatten unsere 3 Teenager in der Therme geparkt und währenddessen unseren Kulturhunger gestillt). Die nahe gelegene Sommerrodelbahn ist sehr lustig und der Hochseilgarten (der eigentlich eine Kombination von Hochseilgarten und Klettersteig ist) ist sehr besonders. Ich empfehle hier eine Kombinationskarte zu nehmen, da man da gut sparen kann. Bei Wanderungen besuchen wir gerne Hütten zur Mittagsesseneinkehr. Selten so delikat am Berg gegessen! Die kleine Küche fand ich vollkommen ausreichend, denn im Urlaub, kocht wohl kaum wer ein Vier-Gänge-Menü. Die Küche ist sehr ausgiebig ausgestattet. Oft hat man ja bei Ferienwohnungen das Problem von zu wenig Haushaltshelfern oder Geschirr. Das alles ist sehr ausreichend vorhanden. Wir waren mit Hund und 3 Jugendlichen da. Hundebesitzer kennen das ja gut, dass die Unterkunftssuche oft schwierig ist mit Vierbeiner. Das muß dem Besitzer hoch angerechnet werden. es ist aber sicher empfehlenswert eine Bettchen für den Hund mitzunehmen und den Hund nach dem Gassi die Pfoten abzuwischen, denn es sollte ja kein Nachteil für diese netten Vermieter sein, wenn sie so tierlieb sind. Das Problem mit

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie

Maart 2019

Dimitrij D. uit 70499

4,0
3 4 5 4

Aufenthalt über die Faschingsferien 2019

Wir waren mit weiteren vier Familien über Faschingsferien in Almhütte, es war sehr schön. Das Haus ist groß bis auf die Küche, eine Spülmaschine ist dringend erforderlich. Sonst ist im Haus alles vorhanden, es ist sauber und gemütlich. Eine Sauna und eine Infrarotkabine war ebenso fantastisch.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. K. Neuper:

Sg.Fam Dubovik! Wir Freuen uns das es Ihnen bei uns Gefallen hat. Der Einbau einer Spühlmaschine ist aus Temperatur-Gründen nicht Machbar. Da wir mit einem Kaminofen heizen und keine Zentralheizung haben würde bei Nichtbelegung im Winter jedesmal die Pumpe Einfrieren, denn eine kpl. Entleerung ist nur durch Ausbau des Gerätes Möglich. Ein Nachbarhaus musste mehrmals Ihr Gerät in einem Jahr rep. lassen und hatte diese Probleme so wie wir sie hätten.
Trotzdem würde ich mich Freuen wenn wir uns einmal >Wiedersehen.
Mfg. FAM: nEUPER:

December 2018

Marina R. uit 63628 Bad Soden

5,0
5 5 5 5

Silvester am Klippitztörl

Das Ferienhaus war nach der Vorauswahl über die Homepage unser Urlaubsziel. Wir wurden nicht enttäuscht und unsere Erwartungen wurden vollständig erfüllt: Das Haus hatte für uns eine freundliche Ausstrahlung, die uns vom ersten Moment an willkommen hieß. Das Haus ist komplett ausgestattet, wie es die Beschreibung im Internet versprach.
Wir verbrachten im Ferienhaus wunderbare Tage. Das idyllisch gelegene Haus war bei unserer Ankunft bereits liebevoll hergerichtet und es fehlte uns während unserem Urlaub nichts.
Das Einzige, was uns negativ aufgefallen war, ist das es keine Spülmaschine gab. Dennoch war es kein Hindernis, das man nicht meistern konnte.
Wir haben die Zeit dort sehr genossen.

Herzlichen Dank

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

J. O. uit 33605

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub mit Familie

Wir sind eine 14. köpfige Familie und haben unseren Urlaub genossen wie noch keinen bisher. Uns hat es an nichts gefehlt und durch die gute Einführung und Betreuung unseres Gastgebers haben wir eine wunderschöne Zeit verbracht.
Die Anlage mit Spielplatz, Liegewiese und Grillhütte sowie der Fass Sauna sind sehr gelungen, so etwas sieht man nicht alle Tage. Der Preis ist das Wert was geboten wird.
Wir können das Haus nur wärmstens weiter Empfehlen, wir kommen sicher Wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

E. N. uit 8453 St Johann

5,0
5 5 5 5

Sommerurlaub

Wir konnten einen wunderschönen Urlaub hier verbringen.
Ganz Toll fanden wir die Grillhütte und die Fass Sauna.
Es war unser 4. Aufenthalt bei Neupers und wir haben noch keinen Bereuht.
Wir kommen sicher wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Skivakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Sven G. uit 64753

5,0
5 5 5 5

Einfach Super

Man kann das Haus nur weiter Empfehlen
Nette Umgebung
Nette Gastgeber einfach Toll

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie


Contactpersoon

Dhr. K. Neuper

Dhr. K. Neuper

Wij zijn een privé familie en huren dit huis al 6 jaar. U kunt de opmerkingen en beoordelingen op onze homepage bekijken.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 57203

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57203.htm

Dhr. Karl Neuper

Weinzödl 51

8046 Graz

00436641000072

ATU67218708


«Ferienhaus Neuper» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 23 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven