Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Gesine

Aurich Tannenhausen Noordzee, Oost-Friesland, zwemmeer Tannenhausen, Zuid-Bekkenland

Max.  4   gasten
55m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
55m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het gezellige vakantiehuis ligt direct aan het zwemmeer met een wit zandstrand en ruime ligweide. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op het meer. Er zijn slechts enkele vakantiehuizen op deze bevoorrechte locatie. Het bakstenen halfvrijstaande huis biedt vriendelijke leefruimtes, is modern ingericht en biedt plaats aan 4 personen. Bovendien is er een kinderreisbed beschikbaar. Woongedeelte met SAT-systeem en internet-TV, flatscreen in HD-kwaliteit en DVD-speler, stereo-installatie (radio, CD/DVD, USB, MP3, cardreader, aansluiting voor i-phone). Moderne badkamer met douchecabine en wasmachine. Vaatwasser, magnetron met heteluchtoven en grill, inductiekookplaat voor comfortabel koken, goede keukenuitrusting en wasdroger zijn vanzelfsprekend. Alle kamers hebben terracotta vloeren met vloerverwarming. In de 2e slaapkamer is er een extra TV met DVD-speler (momenteel alleen DVB-T). Rookmelder op de begane grond en zolder.

Een houtkachel met glasruit, evenals de vloerverwarming, de omheinde tuin met sfeervolle verlichting in de avonden, zorgen het hele jaar door voor een gezellige sfeer.

De grote tuin heeft een strandstoel van waaruit u direct naar het meer kunt kijken. Het terras is voorzien van modern tuinmeubilair, een zonnescherm en een grote parasol. (Info op aparte pagina onder ).

Als u eb wilt meemaken of de eilanden wilt bezoeken, is het slechts een steenworp afstand naar de kust met de auto. Dit vakantiehuis is het ideale uitgangspunt voor diverse uitstapjes, bijv: Noordzee en eilanden, omgeving Fehen, Meyer scheepswerf Papenburg, Emden met beroemde kunstgalerie, shopping tour naar Nederland, wellness, kuurgebied en avonturenbad Ocean Wave (Norden, Dörperweg 22, ) of Friesentherme (Emden, Theaterstraße 2, ), Noordzeebad Esens, hoogveenmeer "Ewiges Meer" zeer nabij. De gezellige, autovrije binnenstad van Aurich, met zijn vele winkels, cafés, theesalons en restaurants, nodigt uit tot wandelen en winkelen en is met de auto in slechts enkele minuten te bereiken. De wekelijkse markt met verse producten vindt drie keer per week plaats op het marktplein.

Maar ook hier direct aan het meer heeft u vele mogelijkheden zoals fietsen, wandelen of joggen rond het meer (ca. 3 - 4 km), speeltoestellen voor de kleintjes, beachvolleybal, tafeltennis, waterskiën en wakeboarden op het meer, enz. Ontspanning en rust vindt u op het witte zandstrand, waar vooral voor kinderen en jongeren veel activiteiten zijn. Het pad naar het meer is slechts een paar meter. Het vakantiehuis heeft zijn eigen toegang tot het meer en de toegang is gratis.

Zowel vanuit de tuin als vanuit de strandstoel heeft u direct zicht op het meer en het recreatiegebied. Eens per jaar vindt hier in de zomer het evenement 'Lake in Flames' plaats, een geweldige belevenis.

In het tuinhuis is er een sauna met een gezellige ontspanningsruimte voor exclusief gebruik, ook hier is er een TV (DVB-T), een trilplaat met aangepaste instructies (vergelijkbaar met Power Plate), voor fitness van het hele lichaam met weinig tijdsbesteding. Voor rugontspanning is er een Shiatsu-massagestoel, voor de voeten een voetmassageapparaat, beide van Beurer.

Wie van paardrijden houdt, is in goede handen bij de manege in de directe omgeving. Het fitness- en sportpark Tannenhausen ligt op slechts een paar minuten lopen. Het restaurant Seeterrassen en de kiosk bij het meer zijn ook gemakkelijk te bereiken.

In de kersttijd staat er de laatste jaren altijd een grote dennenboom met sfeervolle verlichting midden in het meer. Deze boom is vanuit alle kamers te zien door de ramen met uitzicht op het meer. Natuurlijk wordt het vakantiehuis tijdens de contemplatieve adventstijd voor Kerstmis versierd.

Onze huurprijs is gebaseerd op de exploitatiekosten van het huis. Er zijn geen seizoenstoeslagen. Gezinnen met kinderen zijn hier in bijzonder goede handen. Een kinderstoel (Stokke Tripp Trapp), aankleedkussen, flessenwarmer, buggy, peuterbadje en zandspeelgoed zijn beschikbaar voor kleine kinderen.

De inrichting van de woning is gebaseerd op de eisen van een 4-sterrenwoning.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 30 km Emden

30 km

Station 30 km Leer

30 km

Snelweg-afrit 25 km Leer

25 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis, centraal gelegen aan de Noordzee bij Aurich Tannenhausen, is modern ingericht voor vier personen en ligt direct aan het zwemmeer met zandstrand en ruime ligweide, kano-, waterfiets- en strandstoelverhuur en jetgolffaciliteiten. In de directe omgeving bevinden zich een manege en een fitness sportfaciliteit. Wellness, kuuroord in Ocean-Wave (Norden, Dörperweg 22,) of Friesentherme Emden zijn met de auto snel te bereiken.
In deze gezellige bakstenen twee-onder-een-kapwoning vergeet u snel de stress van alledag.
Hier vindt u rust en ontspanning. Vriendelijke woonkamers, allemaal met uitzicht op het meer. De omheinde tuin met buitensauna en ontspanningsruimte nodigt uit tot ontspanning.
Hier kunt u uw ziel laten bungelen.


Het vakantiehuis ligt in een recreatiegebied aan een zwemmeer met zandstrand. Het is ongeveer 6 km naar het centrum van Aurich. Het gezellige, autovrije centrum van Aurich, met zijn vele winkels, cafés, theesalons en restaurants, nodigt uit tot slenteren en winkelen en is met de auto in slechts enkele minuten te bereiken. De wekelijkse markt met verse producten wordt drie keer per week gehouden op het marktplein. Aurich heeft vele attracties en bezienswaardigheden die de gast zeker moet zien, de 'Lambertikirche', het 'Knodtsche Haus' in barokstijl, de 'Sous-Turm', het 'Auricher Schlossbezirk', de galerie 'Stiftsmühle', het 'Mausoleum', het 'Historisches Museum', de 'Großsteingrab Tannenhausen', de kunstgalerie 'Teehäuschen', het herkenningsteken van de stad - het 'Pingehus'. Vanuit de haven van Aurich zijn er interessante boottochten over de kanalen met de MS Stadt Aurich.
De Noordzeekust ligt op slechts ongeveer 20 km afstand en de veerboten naar de eilanden zijn gemakkelijk te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eerste voorraad handdoeken en beddengoed voor 2 personen inbegrepen, elke extra persoon eenmalig € 15, sauna handdoeken worden niet aangeboden, geen seizoenstoeslagen, geen bezoekersbelasting
Energie en water naar verbruik tegen kostprijs
Sauna tegen betaling
Borg 100,-- EUR (wordt verrekend met verbruikskosten)
Activering internettoegang via WLAN forfaitair 15,00 EUR

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Nichtinanspruchnahme der vertraglichen Leistungen durch den Mieter ist der vereinbarte Preis abzüglich der ersparten Aufwendungen zu zahlen. Bei Stornierung wird eine Bearbeitungsgebühr von € 40,-- berechnet. Bei Absagen von weniger als 90 Tage vor Mietbeginn berechnen wir 40% der Gesamt-summe bzw. bei Absagen bis 30 Tage vor Mietbeginn 80% der Gesamtsumme. Bei Absagen von weniger als 30 Tage vor Mietbeginn wird der volle Mietpreis fällig. Ist eine anderweitige Vermietung möglich, wird der entrichtete Mietpreis entsprechend erstattet. Sollte der gebuchte Aufenthalt durch die Landesregierung untersagt werden, werden geleistete Zahlungen erstattet.

meer informatie:

Sauna met ontspanningsruimte, moderne trilplaat met aangepaste instructies (vergelijkbaar met Power Plate), voor fitness van het hele lichaam met weinig tijdsbesteding. alsook omheinde tuin voor alleengebruik.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie B. Schramm

Familie B. Schramm

Wij verhuren sinds 2011 en kijken uit naar uw aanvraag


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: rolstoeltoegankelijke vakantie

Objectnummer: 57791

Laatst bijgewerkt: 04.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 7 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/57791.htm

Familie Bärbel und Werner Schramm

Holtrichterweg 60

45356 Essen

0049(0) +49201357977

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven