Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Quinta da Ferradura

Algarve / Oost-Algarve

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

76 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Omgeven door een paradijselijke tuin en is omgeven door statige cipressen, oleanders en palmbomen, de Quinta da Ferradura is gelegen in het hart van de oostelijke Algarve en nodigt ontspanning en plezier gasten op zoek naar een vakantie luxe fashion één. De meeste bezoekers bellen met de 60m² grote zwembad en de gevarieerde kleurrijke tuin als de belangrijkste reden voor hun snelle terugkeer, maar ook de goed onderhouden algehele conditie en goede voorzieningen zijn de in het niets door ...

De hoefijzervormige (Ferradura) gebouwd huis opent met grote ramen op het zuidoosten, waar slechts een paar naburige huizen te zien in de verte. Dus de vakantiegangers genieten van volledige privacy op alle terrassen en in het zwembad.

Op de Quinta da Ferradura iedereen kan een plek om te zijn gading ... Of het nu onder de palmbomen op het groene gazon, op een van de overdekte of open terrassen of in de gezellige Pavilion tussen cactussen en fruitbomen, ver beneden op de 8500m² grote, volledig omheind terrein. Wie de zon in de tussentijd te heet kan afkoelen in het zwembad of in-air-conditioning woonkamer. Een bank nodigt u uit om daar te ontspannen, tv, internet, muziek en boeken bieden entertainment. De grote eettafel is ideaal voor gezellige avonden spel of het uitgebreide menu's die kunnen worden bereid in de volledig uitgeruste keuken ook. In overdekte buitenruimte heeft ook een mobiele houtskoolgrill.

Via het 'hoefijzer' met grote ramen, Portugese 'azulejos' en kleine Algarve fotogalerij leidt naar de vleugel met drie tweepersoonskamers en bijbehorende badkamers slaapkamer. Vanuit de master bedroom met een grote badkamer en suite, kunt u hop in de ochtend bijna direct in het zwembad of blik uit het bed van de vogels van het paradijs en bougainvillea voor het terras ... Dus vakantie zou moeten zijn!
Licentie- of registratienummer: 17426/AL (CM Olhão)

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 3 km

3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 20 km Faro

20 km

Station 6 km Olhão

6 km

Snelweg-afrit 7 km Olhão

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kijkend naar de rustige, heuvelachtige en dunbevolkte gebied van Quinta da Ferradura, is het moeilijk te geloven dat de levende en kipper kustplaatsen Olhão en Fuseta zijn alleen maar 6 km. Van daaruit kunt u bereiken met de veerboot van de eilanden met de verbluffend mooie zandstranden van de Oost-Algarve. Beide plaatsen bieden veel mediterrane sfeer en diverse winkels en uitgaansgelegenheden. Om het even romantische en aantrekkelijke steden Tavira en Faro zijn ook nauwelijks 20km. Olhão ligt direct aan de Ria Formosa, de lagune dat het vasteland scheidt van de Atlantische Oceaan en staat bekend om zijn biodiversiteit. Het stadsbeeld van Olhão is nog steeds blijvend effect bijzonder indrukwekkend als de voormalige Moorse invloeden aan deze dag. De huizen of "cubos" genoemd (= kubus), gewoonlijk beklad met witte verf en het boek eindigt met een plat dak terras, die meestal wordt gebruikt voor het drogen van wasgoed.
Olhão gevierd in 2008 een historisch feest: 200 jaar stadsrechten. Een indrukwekkende geschiedenis die loopt door iedereen die zich bezighoudt in detail met deze stad. 1808 slaagde 17 Olhanensern (zoals de mensen van deze stad worden genoemd) naar de Atlantische Oceaan over te steken op weg naar Brazilië. Doel van de reis was om de verbannen Portugese koning naar Portugal terug te brengen en aan te kondigen hem dat de strijd tegen de Fransen werd met succes bekroond. De heel bijzonders over deze reis, was echter dat de zeilers hun bestemming bereikt zonder kaarten. Dus je kunt het schip "Bom Sucesso" vandaag de dag tussen de twee prachtige overdekte markt te bewonderen, is het origineel, met de zeilers waagde deze enorme uitdaging over de wilde, open zee.
Olhão - dus dat was geassocieerd jarenlang visverwerkende fabrieken, in het bijzonder voor sardines en tonijn. Zoals wereld eet maar ook de tand des tijds en er zijn nog slechts een paar bedrijven tot nu toe. Toch pulseert in Olhão aan het werk ervaring: hier de vis en schaaldieren inkomen wordt gewerkt, geleefd, onder de mensen gebracht. Wie in zijn stad heeft de luxe van twee grote, dagelijks geopend markthallen? (Behalve op zondag). Een overdekte markt voor vis en zeevruchten, de andere voor fruit, groenten en vlees. Rondom vele cafés te blijven. Bijzonder aantrekkelijk is de marktdag op zaterdag wanneer je "oud en jonger" uit de omliggende dorpen en verkopen hun oogst aan de kade in de voorkant van de overdekte markt in de open lucht.

De zomer wordt gekenmerkt door vele culturele evenementen, waaronder de beroemde Seafood Festival in half augustus, waar u bekende bands te bewonderen naast vele gerechten. Maar zelfs in de koudere maanden, is er nu en de mogelijkheid voor cultuur en live muziek. 2008, een grote moderne bibliotheek werd geopend, zoals hier, de burgers van de stad naar de fusie van oud en nieuw, van moderne en poreus te ervaren. Dus het is net als op veel plaatsen bestwil: één van deze stad een tweede blik, vindt u een heleboel spannende ontdekkingen te doen. Gewoon een wandeling ontspannen ...
gastronomisch gezien zijn er een aantal uitstekende restaurants, zowel op de promenade en verborgen in de straten. Sommigen zeggen toch dat verser en goedkoper vis is moeilijk te vinden in de Algarve. Probeer het zelf.

Olhão zijn er het hele jaar door veerdienst naar Ilha de Armona en Ilha da Culatra. Hier kunt u genieten van eindeloze wandelingen op het strand aan de Atlantische Oceaan en seizoensgebonden bezoek aan de restaurants. De veerboten niet goed gaat elke dag, maar heel vaak, dus het wordt vertrektijden aanbevolen om na te gaan op voorhand (pdf ferry dienstregeling). Beleggers kunnen worden gevonden in het uiterste oosten van de haven promenade.

In Quelfes, ongeveer 1 km ten noordoosten van Olhão, in de ochtend een rommelmarkt wordt gehouden op de 4e en 5e zondag van de maand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 7 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Huurprijzen buiten het hoogseizoen zijn voor 4 personen. 2 meer mensen tegen meerprijs.
Hoogseizoen tot 6 personen mogelijk.
Borg € 200, -.
Zwembad verwarming € 10, - per dag (minimaal € 100, -).
Huisdieren € 4, - per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • - up to 84 days before departure of the total rental price - 83 to 45 days before departure 25% of the total rental price - 44 to 28 days before departure 50% of the total rental price - 27 to 14 days before departure 70% of the total rental price - 13 to 0 days before departure 90% of the total rental price - For early departure 100% of the total rental price


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.6 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2022

Gabriele O. uit 24864 Brodersby

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ferradura

Een mooi, goed onderhouden, ruim opgezet complex met allemaal mediterrane planten. Het zwembad biedt plezier voor groot en klein en er zijn overal beschutte plekjes met een prachtig uitzicht.
De woon-slaapkamers zijn ruim en goed uitgerust, rondom een plek om je goed te voelen en te ontspannen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Februari 2022

Patricia and Gary K. uit Canada

4,8
5 5 5 4 5

A Lucky Horseshoe

My husband and I arrived at Quinta da Ferradura and immediately fell enamoured 
with it. It is a well situated, maintained secured and equipped Villa in the Algarve. Not far from Montcarpacio, Feuzeta or Olhão. The surroundings are very private and peaceful. We were impressed with the efficiency of the fireplace which provided warm and cozy evenings. The air con augmented the heating if a fire was not lit. We did not require the gas heat at all. The landscaping is mature and lovely with fresh rosemary, lemons and oranges available. Being from Canada this is a huge thing for us. The beds were so comfortable and the shower functioned very well. We enjoyed strolls through the countryside and found a lovely walk to Marieta’s Cafe for a treat.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

November 2021

Stefan B. uit Flörsheim-Dalsheim

4,6
4 5 5 4 5

Schöne Tage in Portugal

Wunderschön gepflegt Ville mit grossem Garten und guter Lage zu Faro ,Ohlao und Tavira.
Sehr nette Vermieter , sehr guter Service . Immer wieder.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Oktober 2021

Sascha L. uit Neuruppin

4,2
4 4 4.5 4.5 4
Toon Duits

Algarve 2021 met oma en opa

we waren na 2 jaar vakantie-onthouding weer in de Algarve. Als we daar zijn, maken we gebruik van de uitstekende service van de familie Röver en huren we een vakantiehuis uit hun portfolio. Quinta Ferradura was het mooiste en grootste huis dat we tot dan toe hadden gehuurd. Mega groot zwembad en bijna te groot voor 4 personen. Als je wilt ontspannen en op individuele basis vakantie wilt vieren, is het een aanrader. We zullen in de toekomst ook bij Ostalgarve.com en Familie Röver boeken. Meer dan aanbevolen. Hartelijk dank, Familie Labahn.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Mei 2021

Petra T. uit Karlsruhe

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in een prachtige Quinta. Een prachtig zwembad, gelegen op een liefdevol aangelegd, niet-zichtbaar terrein. We brengen al vele jaren onze vakantie door in de Algarve - Quinta Ferradura is een van de huizen waarin we ons het meest op ons gemak voelen.
We hebben meteen ook geboekt voor volgend jaar.

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Uta W. uit Hövelhof

4,8
5 5 5 4 5

Sehr schönes Hideaway

Wir waren zu zweit da und hatten eine wunderschön entspannte Zeit. Der große Pool, die ungestörte Lage und der Garten haben uns besonders begeistert.
Das Haus ist komfortabel und praktisch. Man kann sich super selbst versorgen. Ein Auto benötigt man jedoch unbedingt für alle Besorgungen.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2019

Christian V. uit München

5,0
5 5 5 5

Eine exelente Villa

Die Villa gehört einer Deutschen Familie und so ist sie auch gepflegt. Vor allem der mit viel Liebe gestaltete Park ist eine Augenweide. Die gesamte Unterkunft ist kaum zu toppen!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2019

Silke D. uit 04129 Leipzig

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Sommerurlaub

Wir haben mit 4 Personen (2 Erwachsene und 2 große Kinder) dort Urlaub gemacht. Das Haus liegt etwas abgelegen, ist dafür aber sehr ruhig. Unser Navi (Google Maps) hat es auch direkt gefunden, so dass die Anreise ab Faro mit dem Mietwagen kein Problem war.
Die Küche ist für Selbstversorger super ausgestattet. Wir haben jedenfalls nichts vermisst.
Das Grundstück ist schön eingewachsen und dadurch sehr idyllisch. Sehr genossen haben wir das Frühstück auf der Terrasse mit dem schönen Blick in den Garten.
Der Pool ist schön groß, um auch ein paar Bahnen zu schwimmen. Drumherum gibt es ausreichend sonnige oder auch schattige Plätze zum Ruhen, Lesen usw.
Sowieso hat hat uns östliche Algarve mit den kleineren Ortschaften, den Lagunenstränden rund um die Ria Formosa sehr gut gefallen.
Sehr positiv zu erwähnen ist auch der sehr gute Service der Familie Röver beginnend bei der Buchungsabwicklung bis hin zur Betreuung vor Ort
Wir werden bestimmt nochmal wiederkommen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2019

Nadine R. uit 09434 Krumhermersdorf

5,0
5 5 5 5

Einfach Urlaub pur

Wir durften 2 wundervolle Wochen in diesem tollen Haus verbringen. Es ist wirklich alles wie auf den Fotos und es lässt keine Wünsche offen.
In der Küche alles vorhanden, genug Handtücher werden zur Verfüggung gestellt und auch der Service ist sehr freundlich.
Vielen Dank nochmal an Fam.Röver, wir werden sicherlich wieder kommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2018

Annelies und Ralf R. uit 76530 Baden Baden

5,0
5 5 5 5

Großzügiges Ambiente

Ein großes Haus zum Wohlfühlen. Ein gepflegter Park - ein beheiztes Schimmbad wer es sich leisten möchte Für ein Haustier ein schönes Gelände -freundliche Nachbarschaft - Gute Hausbetreuung

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2018

Stefanie uit 60596 Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Droomtijd

vier van ons (2 volwassenen en 2 kinderen) verbleven 14 dagen op de Quinta da Ferradura en hebben dankzij de zomerse temperaturen erg genoten van het huis, de prachtige tuin met uitzicht en het zwembad. Mevrouw en mijnheer Röver waren erg aardig en altijd behulpzaam. Er moet een auto gehuurd worden. Vele mooie stranden, excursiebestemmingen (waaronder Montarosa (olijfolie), Nova Cortiça (kurkverwerkingsfabriek), zoutwinning en kuuroord in Castro Marim, enz.) en winkelmogelijkheden (grotere centra en vooral op zaterdag de boerenmarkt in Olhão direct aan het water) zijn gemakkelijk bereikbaar
Het was gewoon geweldig en we denken erover om terug te komen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2018

Silvia N. uit Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

We waren volledig tevreden

We vonden het huis erg mooi, het ontbrak ons aan niets. Aangezien we altijd een rustige accommodatie met privacy willen, hebben we precies de juiste beslissing genomen. Zowel het zwembad als de tuin waren erg mooi en we konden er bij zeer goed weer van genieten.
Wij kunnen het huis aanbevelen aan anderen....

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2018

Roger G. uit 8181 Höri / Schweiz

3,9
4 3.5 4 4

Wunderbare Villa mit traumhafter Gartenanlage

Sehr schönes haus mit einer einzigartigen Gartenlage.
hat alles bestens geklappt. Wir würden sofort wieder hingehen

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Mei 2018

Hartmut N. uit 06862 Dessau - Roßlau

4,8
5 5 5 4

Ein tolles "HUFEISEN"

Wir können zusammenfassend nur sagen, sehr nette Betreuung, ein super Ferienhaus, sehr gepflegtes, riesiges Anwesen!! Vielen Dank noch einmal an die Familie Röver!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf visit-eastalgarve
H. Röver

H. Röver

In 2008 realiseerden we, Heidi & Jens Rover, onze droom van de verhuizing naar de oostelijke Algarve. Er is een leven wachtte ons ver weg van het massatoerisme, met linkse mensen een fantastische flora en fauna en veel zon! Om de mensen te laten terug naar huis om onze ontdekking te delen, zijn we begonnen met het bezoek-eastalgarve 'en verwelkomde vele enthousiaste bezoekers door middel van deze, reeds. Over informatief, met vele custom-bezaaid terrein willen wij u laten kennismaken met de prachtige Oost-Algarve dichterbij en animeren een individuele vakantie. Persoonlijk, we zijn in de planning en uitvoering, alsmede on-site als een competente partner aan de kant. Je voelt in goede handen, we zullen goede zorg van uw mooiste tijd van het jaar. Ondertussen hebben we niet alleen als een agent voor vele jaren ervaring, maar ook onze eigen huis Casa Formosa twee appartementen te huren. Informatie op


Andere accommodaties van H. Röver

Alle accommodaties weergeven van H. Röver

meer informatie

Objectnummer: 58773

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/58773.htm

Heidi & Jens Röver

Estrada de Quatrim, C.P. 228-C

8700-217 Olhão/Quelfes

00351(0) 912447889


«Quinta da Ferradura» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven