Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vieux Moulin restauré

Saint Florent (Corsica)

Max.  5   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

157 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

157 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

The Old Mill is een groot stenen gebouw met karakter, gebouwd in de negentiende eeuw in de architectonische traditie van Corsica. In eerste instantie gewijd aan de productie van olijfolie, is het geheel gerenoveerd in 2007 en drie niveaus werden omgebouwd tot drie comfortabele en onafhankelijke appartementen gelegen.

DE TUIN - Appartement 1

De grond-tuin is de eerste appartement, met een oppervlakte van 90 vierkante meter. Het wordt georganiseerd op twee verdiepingen en biedt prachtige volumes. De entree is onafhankelijk en heeft een terras op het zuiden, begrensd met uitzicht op een kleine tuin door een rivier. Parkeren is privé.
Het heeft twee grote slaapkamers, twee badkamers met douche en bad, een keuken en een grote woonkamer met een prachtige stenen open haard. In het zuiden, de eetkamer leidt naar een kleine tuin aan de oevers van de rivier met een terras met pergola, ideaal voor een lunch in de open lucht, of gewoon genieten van de natuur.
Tenslotte is het appartement volledig uitgerust en smaakvol ingericht. Het heeft veel kasten en opslag van meubilair, de keuken is volledig uitgerust en heeft een koelkast, vriezer, 4 pits gasfornuis, een wasmachine en alle keukengerei en gerechten voor uw verblijf

Rating: Prijs voor het van het appartement: 50 euro

Eerste level-Appartement 2

Het appartement is 75 vierkante meter, is toegankelijk door te klikken op de oostkant van Old Mill door een kleine brug over de rivier. Parkeren is privé.
Het heeft twee grote slaapkamers, twee badkamers met douche en bad, een keuken en een grote woon / eetkamer. De keuken is volledig uitgerust en heeft een koelkast, gasfornuis 4 pitten, een wasmachine en alle keukengerei en gerechten voor uw verblijf.
In het zuiden is er een terras boven de rivier ongeveer 18 vierkante meter en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de bush, het nemen van de maaltijden buiten toelaat. In het noorden is de master bedroom komt uit op een terras van 15 m².

Rating: Prijs voor het van het appartement: 50 euro


Tweede niveau - Appartement 3

Appartement onder een prachtige houten frame dat er grote volumes van 75 m². De toegang is via een terras op het zuiden gevel van het gebouw die kan worden bereikt door een onafhankelijke trap. Parkeren is privé.
Het appartement heeft twee slaapkamers, een grote badkamer met twee Velux licht en uitgerust met een groot bad en douche, een grote woonkamer en eetkamer met een prachtige stenen open haard. De keuken is volledig uitgerust en heeft een koelkast, gasfornuis 4 pitten, een wasmachine, een vaatwasser en alle benodigde keukengerei en gerechten voor uw verblijf.

Rating: Prijs voor het van het appartement: 50 euro

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x195 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x195 cm)
Eenpersoonsbed (90x195 cm)
Opvouwbaar bed (90x190 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Meer 2 km

2 km

Skilift 9 km

9 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 20 km Bastia Poreta

20 km

Station 20 km Bastia

20 km

Snelweg-afrit 15 km Bastia

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De situatie van de Oude Molen is zeer strategisch: het is slechts enkele minuten van de zee en de uitzonderlijke stranden van Saint-Florent en Agriate verwijderd. Het is gelegen in het hart van Nebbio, de mooiste dorpen van Corsica, zoals San Michele de Murato (8 km) en dicht Agriate aan de rand van de woestijn van de woestijn. Het is uiteindelijk aan de weg in de buurt van Corsica, op slechts 30 minuten van Bastia Cap. The Old Mill is gelegen aan de voet van de bergen Teghime gelegen aan de zuidelijke ingang van het dorp Oletta, op de hoogten van de charmante haven van St Florent, die slechts 8 km is. Gelegen aan de rand van een kleine rivier met bomen, rustig en charmant open op de berg en in de bush.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De tarieven zijn gebaseerd op het appartement nummer 2 voor de tarieven van het appartement nummer 1 en nummer 3 Neem contact op met de eigenaar.

Het tarief is inclusief: belastingen, water en elektriciteit.

De linnen / handdoeken service is optioneel en vergoeding. De prijs is 10 € per spel linnen / handdoeken.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 11-04-2024


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2019

Garrigós L. uit Barcelona

5,0
5 5 5 5

Acollidor i molt ben equipat!

Som una família amb nens petits; la mostra estada a vieux moulin ha sigut genial. L apartament és bonic, ampli i molt ben equipat. La terrassa súper agradable, hi vam sopar i esmorzar cada dia Els propietaris encantandors i et posen totes les facilitats per fer la teva estada millor. La ubicació és preciosa i molt tranquila però a prop de la platja, de molts llocs bonics per visitar i de qualsevol servei que es necessiti.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Steffen uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

Prachtig huis en geweldig appartement op een rustige locatie. De verhuurster en haar familie zijn echt geweldige gastheren. Altijd aanwezig als er vragen zijn en zorgen met veel liefde voor het huis en de tuin. Kijken uit naar het volgende verblijf.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2019

Sven uit Bonn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie flat

Wij verbleven met 3 kinderen veertien dagen in de bovenste flat 3. De tuin met beekje is erg mooi, biedt veel ruimte om te spelen en is zeer goed onderhouden. De flat is liefdevol ingericht en laat niets te wensen over. De verzorging door de verhuurders was ook zeer goed
Oletta is een leuke plaats, u kunt in een paar minuten de stranden in Saint Florent bereiken en u kunt ook in redelijke tijd stranden en plaatsen aan de westkust, of de bergen bereiken. Al met al een absolute aanrader!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Izabela K. uit 315 Wroclaw

5,0
5 5 5 5

Beautiful house!!

Beautiful house, especially the surrounding nature!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Katharina uit Nagold

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een onvergetelijke reis....met garantie voor ontspanning voor lichaam en geest...

Gelukkig zijn we tijdens onze zoektocht naar een geschikte accommodatie voor ons en onze twee honden op de advertentie van Maite gestuit. Het boekingsproces verliep heel eenvoudig via e-mail. We arriveerden vrij vroeg in de ochtend en na een verzoek voor een vroege check-in mochten we al om 13.00 uur in de accommodatie verblijven. De eerste indruk was gewoon adembenemend, de accommodatie en de omgeving, een klein paradijs. We mochten het 1e appartement (begane grond) in Le Vieux Moulin betrekken. Een heel mooi en goed uitgerust appartement. Er ontbrak niets. Maite, Samira (schoonmaakster) en de aardige tuinman Houssin waren altijd behulpzaam bij alle vragen en problemen. Nogmaals een enorme DANKJEWEL aan jullie allemaal! Tot ziens!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2019

Oliver W. uit 87538 Fischen

5,0
5 5 5 5

We really enjoyed!!

Everything was fine and we felt very well looked

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2018

Francesca G. uit 40135 Bologna

5,0
5 5 5 5

Meraviglioso!

La casa di Maite ad Oletta, in Corsica vicino a Saint Florent è molto bella ed accogliente, arredata e ristrutturata con gusto. È immersa nel verde vicino ad un fiume e sembra di vivere nella natura, avendo enormi finestre e vetrate in tutte le stanze. Io e la mia famiglia ci siamo state molto bene e ringrazio vivamente la gentilezza di chi ci ha accolto. Inoltre è molto vicina al deserto di Agriates ed alla parte ovest di Cap Corse. La consiglio a tutti coloro in cerca di bellezza, natura e tranquillità. Francesca

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2018

Stephan uit Stuttgart

4,8
5 5 5 4

Wunderschöne Mühle

Wir, 2 Erwachsene mit Kind 15Jahre, waren eine Woche in der wunderschönen Mühle.
Sehr schöne, spezielle Einrichtung. Alles sehr frei und mit viel Geschmack .
Tolles Bad mit Blick zum Himmel. Garten mit Terrasse und lauschigem plätscherdem Bach. Arnauld war sehr nett und hilfsbereit. Wir kommen wieder!!!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. M. De la Roche:

Dear Stephan,

We are very happy to know that you have spent a happy holiday in Corsica and that you enjoyed staying at the Vieux Moulin. Indeed the Vieux Moulin is in a very special place with its mountains, river, where you breathe calm. At the same time we wanted to decorate the Mill and its garden so that our guests feel comfortable and feel at home
See you soon!

Maite and Arnaud

September 2017

Manuela uit Kelkheim

5,0
5 5 5 5

3 wonderful weeks in a beautiful Vieux Moulin!!

We had 3 wonderful weeks in your beautiful Vieux Moulin. We felt like being home. The garden is a little paradise with the river and the trees and the calmness. Every day we had sunshine and could sit on the terasse or in the beautiful garden.The apartment is very comfortable and quiet.

Oletta is a pretty village and we discovered a lot of places in Corsica, went for long walks in the mountains, swam in rivers and the sea and relaxed at your house.

Thank you for everything

Best wishes
Manuela and Wolfgang

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Alexiane uit 17000

5,0
5 5 5 5

Emplacement parfait, calme et fraîcheur assuré

La famille qui nous a accueillis était très agréable et disponible. La maison est charmante et fraîche, très agréable en plein été avec la canicule. Le jardin, terrasse et rivière sont parfaits pour des enfants.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Beatrice uit Püttlingen

5,0
5 5 5 5

Wir kommen wieder!

Die alte Mühle ist ein Gebäude, das mit viel Geschmack und Liebe zum Detail eingerichtet ist. Alle in der Beschreibung angegebenen Einrichtungsgegenstände sind vorhanden. Sollte tatsächlich etwas fehlen bzw. der Mieter einen guten Vorschlag zur Erweiterung der Ausstattung machen, so hatte die Vermieterin (in unserem Fall) das Angebot erweitert und für einen neuen Weber-Grill gesorgt. Die Vermieter waren während des gesamten Aufenthalts als kompetente und liebenswürdige Ansprechpartner zu erreichen und haben sehr wertvolle Insider-Tipps (zu möglichen Besichtigungen, Ausflugszielen, Restaurants und Stränden) gegeben.
Das Raumklima in der alten Mühle ist selbst bei großer Hitze (über 30° C Außentemperatur) insbesondere in den Abendstunden sehr angenehm: durch dicke Außenmauern und das Bächlein.
Die alte Mühle ist durch ihre Lage ein wunderschöner Ort zum Entschleunigen und Entspannen, bietet allerdings auch durch ihre Nähe zu St. Florent viele touristische Attraktionen und Möglichkeiten der Freizeitgestaltung. Jede der drei Wohnungen hat einen separaten Eingang und Außenbereich, so dass die Privatsphäre der jeweiligen Mieter geschützt ist.
Sehr empfehlenswert
Wir kommen wieder
Beatrice aus Deutschland

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Bernhard H. uit Eltville

5,0
5 5 5 5

Calme et dans la nature

Le vieux moulin se trouve à l'entrée du petit village Oletta. On a l'impression d'etre dans la pleine nature, passant le temps sur le balcon tout près de la petite rivière avec une belle vue sur les montagnes.. À l'autre coté de notre appartement, qui se trouvait au 1er étage, on a une petite terrasse ombragée. La maison est située pas loin du grand supermarché Leclerc (10 min. avec la voiture) et de la charmante ville St. Florent au bord du mer (15 min.). On a besoin en tout cas d'une voiture pour découvrir la beauté du nord du Corse, comme par example le Cap Corse impressionante ou la belle vallée d'Asco avec sa rivière rafraichissante....Nous avons aimé beaucoup notre séjour dans le Vieux Moulin, parce que l'appartement était propre, bien entretenu et assez grand pour une famille de quatre personnes. L'équipement est simple mais absolument suffisant. Les propriétaires Maite et Arnaud sont très sympas et serviables. Nous recommanderions cette location sans restriction à nos amis!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Susane uit Dresden

5,0
5 5 5 5

Perfekt!

Beautiful and comfortable apartment. Very good welcome from the owners.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

Imke S. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5

BEAUTIFUL HOUSE

Beautiful house surrounded by nature. Good comfort and very hospitable welcome!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2016

Tomas K. uit Haan

5,0
5 5 5 5

ein Paradies!

Das Vieux Moulin ist ein Paradies. Ruhig, ruhig. Wohnung schön eingerichtet und komfortabel. sehr freundliche Besitzer. ich empfehle!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Fabian R. uit Jena

5,0
5 5 5 5

Appartement très agréable

Nous avons passé une agréable semaine au troisième niveau de ce moulin. Tant l'intérieur que l'extérieur sont plein de charme. Nos fils de 9 et 11 ans ont aimé l'endroit. Les propriétaires sont très sympathiques. Un lieu tranquille pour découvrir cette partie de la Corse !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2016

Ulrike H. uit Wien

5,0
5 5 5 5

Paradisiaque!

Le Vieux Moulin est situé dans un lieu paradisiaque, en bordure d’une charmante petite rivière avec vue sur la montagne et le maquis. Situation stratégique à 10 minutes de Saint-Florent et des plages, à 25 minutes de Bastia. Appartement propre, spacieux, décoré avec goût et bien équipé. Nous avons passé des vacances exceptionnelles au vieux moulin et le recommandons sans l’ombre d’une hésitation.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Sylvie L. uit France

5,0
5 5 5 5

Au top!

séjour formidable gens adorables et disponibles environnement idyllique rien de manque vraiment à recommander (mais pas trop car on aimerait y retourner!!!) bonne vacances à tous ceux qui choisiront cette destination

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Savio R. uit München

5,0
5 5 5 5

Romantische Wohnung in wunderschöner Mühle

Uns hat die Wohnung in der "Vieux Moulin" sehr gut gefallen. Man kann sich in die vergangenen Zeiten der Mühle träumen und ein paar romantische Tage dort verbringen.

Die Angaben im Inserat waren korrekt, Lage gut, Ausstattung komplett. Der allgemeine Zustand der Wohnung war gut, Sauberkeit o.k. Die Wohnung ist komplett mit Büchern, Karte, Kamin mit Holz, etc. eingerichtet und man fühlt sich wie in einer bewohnten Wohnung.
Die Betreuung durch den Vermieter war gut und es wurden alle Wünsche von uns erfüllt. Ich würde das Feriendomizil weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Nina T. uit Garmisch – Partenkirchen

5,0
5 5 5 5

Erholung und Idylle pur! Fantastic!

Ein wunderschöner Ort, der zum Erholen einlädt - auch die Kinder! Die alte Mühle ist sehr liebevoll von den Vermietern restauriert worden und wir alle haben den Aufenthalt sehr genossen. Direkt neben dem Haus fließt der "Mühlbach" vorbei, der die Kinder zu Entdeckern macht und die Eltern entspannen lässt. Vom Wohnbereich und Elternschlafzimmer ein wunderbarer Blick ins Grüne, der gerade an heißen Sonnentagen eine kühle Abwechslung bietet. Ausstattungsmäßig findet man im Haus/Wohnung alles, was eine Familie braucht (2 Bäder, Küche mit Waschmaschine, TV etc.). Der Außenbereich ist großzügig und perfekt zum Grillen und "Chillen". Zudem verkehrsgünstige Anbindung. Wir sind angekommen und haben uns alle wohl gefühlt. Die Vermieter bzw. ihre Assistentin sind überaus freundlich, hilfsbereit und geben gerne wertvolle Inseltipps. Eins ist klar: wir kommen wieder und empfehlen es gerne weiter!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Anne G. uit Leicester

5,0
5 5 5 5

The mill is a very nice place to stay!

We spend a very nice and recovering holiday at Corse. The mill is the right place to stay during hot summer time as it is situated at a small stream. The furniture is neither old nor modern and absolutely okay for holiday. The beds are comfortable, the bath and kitchen very clean. We gave 4 of 5 stars as the ambient air humidity in the lower appartment is quite high which may is a disadvantage in seasons with lower temperatures - you may freeze. Mme de la Roche is very nice and gives you if you need helpful tipps. We will come back!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Le Vieux Moulin
Mevr. M. De la Roche

Mevr. M. De la Roche

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 59254

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/59254.htm


«Vieux Moulin restauré» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven