Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

5*-Luxus-Apartment"Bellavista"

Costa del Sol, Marbella

Max.  4   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Moderne flat met droomuitzicht in Marbella-Los Monteros - Uw vakantiewoning aan de Costa del Sol

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of een appartement aan de Costa del Sol?

Als uw gastheer danken wij u voor uw interesse in onze exclusieve luxe flat "Bellavista", de oase van welzijn op de hoogten van Marbella.

Een 5-sterren flat van privé

Onze flat "Bellavista" in Los Altos de Marbella met het adembenemende uitzicht over de Middellandse Zee naar Gibraltar, Ceuta en Marokko is het ideale uitgangspunt voor uw avonturen aan de Costa del Sol. De flat met grote leefruimte, luxe keuken, 2 slaapkamers, badkamer en gastentoilet is ontworpen en uitgerust als een 5-sterren vakantieflat volgens de criteria van de Duitse Vereniging voor Toerisme. U bent bij ons welkom met maximaal 4 personen!

Een vakantieflat om van te dromen: Slechts een paar minuten met de auto van de mooiste zandstranden, de beste golfbanen en het pittoreske oude centrum van Marbella, vindt u deze uitzonderlijke flat in Lomas de los Monteros, een moderne en exclusieve urbanisatie in het oosten van Marbella. U wordt omringd door exclusieve villa's en het unieke Andalusische landschap. De urbanisatie biedt 3 grote zwembaden met ligstoelen en parasols en een kinderzwembad in een prachtige tropische tuin.

Hier kunt u genieten van uw vakantie weg van de toeristische drukte op de heuvels van Los Monteros in ontspannende rust en een dromerige omgeving met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee tot Gibraltar en Marokko. Pure ontspanning is hier gegarandeerd.

Algemene uitrusting
De flat van 140m² bestaat uit een woonkamer van 50m² met eethoek, twee slaapkamers, 1 badkamer, een gastentoilet, een luxe keuken en een groot zonneterras met luifels. Alle kamers zijn luxueus en comfortabel ingericht en gedecoreerd met verfijnde smaak en aandacht voor detail.

Alle kamers worden centraal gevoed door een airconditioning- en verwarmingssysteem. Met 2 circuits kan het systeem in de woonkamer en de slaapkamers afzonderlijk worden geregeld. Bovendien beschikt de flat over een centraal, hygiënisch stofzuigsysteem.

Alle kamers zijn voorzien van een edele, hygiënische marmeren vloer (keuken: tegels). De in de plafonds van alle kamers geïntegreerde halogeenspots zorgen voor een elegante en huiselijke sfeer.

Alle woonkamers en slaapkamers hebben toegang tot het op het zuiden gelegen zonneterras. Vanuit alle kamers en het terras kunt u genieten van het spectaculaire, adembenemende uitzicht over de regio Marbella en de Middellandse Zee tot Gibraltar, Ceuta en Marokko.

Alle terrasdeuren van de woonkamers en slaapkamers zijn voorzien van horren zodat u ongestoord kunt slapen, zelfs met de deuren open. Alle ramen van vloer tot plafond en de terrasdeuren kunnen ook overdag worden verduisterd met elektrische rolluiken. U vindt voldoende ruimte voor uw vakantiebagage in diverse ingebouwde kasten en ladekasten.

Alle woon- en slaapkamers zijn uitgerust met moderne flatscreen-tv's met satellietontvangst. Alle Duitse en geselecteerde internationale programma's (gratis TV) zijn beschikbaar, evenals Spaanse programma's via DVB-T. In de woonkamer zorgt een hoogwaardig Marantz/Elac home cinema systeem inclusief Bluray speler in combinatie met het 49" TV-toestel voor de juiste geluidservaring.

Bij de flat hoort een parkeerplaats in de ondergrondse garage van het complex, op een steenworp afstand van de flat.

De elegante marmeren badkamer heeft een douche, bidet en WC. Extra gastentoilet.

De moderne, volledig uitgeruste keuken laat niets te wensen over. Naast een oven, magnetron, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie kunt u desgewenst gebruik maken van onze wasmachine met geïntegreerde droogfunctie. Naast een SAECO volautomaat met geïntegreerde melkopschuimer is ook een filterkoffiemachine beschikbaar. Alle gangbare keukenapparatuur is aanwezig.

Op het grote zonneterras zorgt een 10 meter lange verticale luifel voor de nodige schaduw indien nodig. U vindt er een zithoek voor 6 personen en 2 ligstoelen. Voor uw barbecueplezier op het terras zijn een elektrische grill en een Japanse grill beschikbaar.

Meer informatie over de gedetailleerde uitrusting vindt u op onze homepage "". Hier vindt u ook veel informatie over Marbella en de prachtige omgeving, gecombineerd met vele tips voor excursies en uw spectaculaire vakantie-ervaring.

Wij wensen u nu het juiste vakantiegenot in ons appartement "Marbella-Bellavista"!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 60 km Málaga

60 km

Station 25 km Fuengirola

25 km

Snelweg-afrit 3 km A7, Los Altos

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Uw vakantiewoning "Bellavista" is gelegen in Marbella aan de Costa del Sol, de meest zuidelijke regio van Europa, halverwege tussen Málaga in het oosten en Gibraltar in het westen.

De vakantiewoning is gelegen in de urbanisatie "Lomas de los Monteros" in het oostelijk deel van Marbella, op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum en op slechts 5 minuten rijden van de mooiste stranden en de beste golfbanen. Het complex is gelegen in Los Altos op de heuvels van Los Monteros, één van de meest exclusieve en gewilde woonwijken in Marbella.

Los Monteros

Los Monteros is een van de juwelen van de Costa del Sol, de thuisbasis van vele Hollywood sterren zoals Antonio Banderas en andere internationale beroemdheden. De uitgestrekte zandstranden van Los Monteros, El Alicate en Costabella met de vele chiringuitos en edele beachclubs zoals "La Cabane" nodigen ook uit tot ontspanning en genieten. Met de golfclubs Santa Clara Golf, Golf Club Rio Real en de Marbella Golf & Country Club zijn er 3 exclusieve golfbanen binnen een straal van slechts 4 km van uw vakantiehuis.

Ook aan de bergzijde in Los Altos vindt u favoriete villawijken en de top urbanisaties Los Monteros Hill Club, Samara evenals Lomas de los Monteros gebouwd in een prachtig heuvelachtig landschap met onze flat. Bij mooi weer kunt u genieten van prachtige uitzichten tot aan Gibraltar en het Marokkaanse kustgebergte.

Lomas de los Monteros

Omgeven door rust en de geluiden van de natuur ligt het vakantieparadijs "Lomas de los Monteros" zonovergoten midden in de spectaculaire heuvels van Marbella, op slechts een steenworp afstand van de golfbanen en de mooiste stranden.

Op een toplocatie in de heuvels, omgeven door de unieke flora en fauna van Andalusië, heerst een ongelooflijke rust die het verre geluid van het verkeer, het bruisende leven in het centrum van Marbella en de drukte op het strand doet vergeten. Bijna ongemerkt wordt het landschap hier geherdefinieerd door de urbanisatie die zich tegen de heuvel nestelt, bestaande uit een mengeling van lineaire gevels en gebogen elementen met begroeide platte daken.

De ontwikkeling staat bekend om haar koele avant-garde architectuur als een modern, pittoresk wit dorp van Andalusië en heeft hoge architectuurprijzen gewonnen als visie voor de volgende eeuw.

Binnen een groot park met palmbomen, sinaasappelbomen en prachtige tropische planten bieden de ligweiden, zonneterrassen en 3 grote zwembaden, waarvan er één ook in de winter kan worden verwarmd, volop ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast is er een kinderbad, douches, kleedkamers, ligstoelen en schaduwrijke rieten daken. Een aantrekkelijke kinderspeelplaats met mooie houten speeltoestellen past harmonieus in het landschap.

Als vanuit een amfitheater op de heuvels wordt u een panoramisch uitzicht geboden over de Middellandse Zee in het oosten over Cabopino naar Fuengirola, in het westen over Marbella naar Gibraltar, in het zuiden naar Marokko en de heuvels van Ceuta en het Rifgebergte en in het noorden naar het bergachtige achterland, de Sierras van Andalusië.
Prachtige wandelpaden leiden u, op een steenworp afstand van de flat, naar de idyllische bergwereld, een eldorado voor wandelaars, joggers en mountainbikers. Van hieruit bereikt u het witte bergdorp Ojen bergop en bergaf in 6 km, het winkelcentrum La Cañada in 7 km en La Mairena in de bergen boven Elviria in 14 km. Daar, ver weg van alle toerisme, wacht u pure natuur!
Marbella - het paradijs aan de Costa del Sol

Marbella - dat is het onbetwiste hoogtepunt aan de Costa del Sol, een van de meest gewilde en aantrekkelijke vakantiegebieden van Europa. Marbella is de garantie voor exclusief vakantieplezier - perfect om echt van het leven en de vakantie te genieten.

Met 320 dagen zon en een gemiddelde jaartemperatuur van 18,7 graden biedt het uitzonderlijke klimaat u een hoge mate van zekerheid bij mooi weer voor uw vakantie. Het maakt niet uit of u een ontspannen strandvakantie op de kilometerslange, brede stranden of een sportieve golfvakantie op de vele eersteklas banen heeft gepland.

Maar het weer, de stranden en de golfbanen zijn slechts 3 redenen om voor Marbella te kiezen. De unieke landschappen met de idyllische witte bergdorpjes, de vriendelijke mensen, de uitstekende mediterrane keuken van Andalusië, de pittoreske oude stadswijk Casco Antiguo en de prachtige tuinen en parken alsmede aantrekkelijke winkelmogelijkheden en een bruisend nachtleven maken Marbella uniek - spannend, levendig, veelzijdig en trendy.

Marbella is een van de beroemdste en meest verfijnde bestemmingen in het hele Middellandse Zeegebied. Met haar kosmopolitische aantrekkingskracht is de stad een hotspot in Europa en een van de aantrekkelijkste badplaatsen voor alle smaken, budgetten en leeftijden - een stad van superlatieven!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 400
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

LET OP!!!!! De getoonde prijzen zijn voor het appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer+gastentoilet voor maximaal 3 personen voor één week. Voor een vierde persoon wordt EUR 200 per week extra in rekening gebracht. Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden, een offertecalculator en een boekingsformulier vindt u op

meer informatie:

Wij stellen onze exclusieve, liefdevol ingerichte flat, die wij zelf ook graag gebruiken voor onze vakanties, graag ter beschikking tijdens onze afwezigheid voor uw ontspannende of actieve vakantie aan de Costa del Sol.

De getoonde prijzen zijn voor het appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer+gastentoilet voor maximaal 3 personen voor een week. Een vierde persoon kost een extra EUR 200 per week.


Ontspanning aan de Costa del Sol

Hier schijnt de zon op meer dan 320 dagen per jaar! Bijna 30 km droomstranden en de vele beachclubs en chiringuitos nodigen uit tot een onvergetelijke vakantie. Zonnebaden, zwemmen in de warme Middellandse Zee, lunchen in een strandrestaurant, een koel drankje in een trendy strandbar en daarna luxe winkelen - dit zijn slechts enkele van de dingen die u hier kunt doen.

Actieve vakanties in Marbella

Hier vindt u de beste mogelijkheden voor uw favoriete sport. Marbella heeft een van de meest uitgebreide aanbod van sport- en avontuurlijke activiteiten in het hele Middellandse Zeegebied. Voor golfers en degenen die dat willen worden, zijn er hier 16 golfbanen, waarvan 3 vlakbij de flat. Het heuvelachtige achterland nodigt uit tot wandelen, joggen en mountainbiken.

Wie hier een vakantie heeft doorgebracht, komt gegarandeerd terug. Want hier vindt u wat u zoekt: een ontspannende, afwisselende en zonovergoten droomvakantie tegen betaalbare prijzen.

Verheug u op Marbella en uw vakantiewoning "Bellavista" - wij verheugen ons op uw komst.


Beschikbaarheid

Boekingskalender niet beschikbaar. Vraag direct bij de verhuurder naar beschikbare data.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

J. Buck

J. Buck

Onze flat in Marbella is geen gewone vakantiewoning, maar ons tweede huis. We wonen hier ongeveer 5 maanden per jaar. Omdat we het ook op vakantie altijd gezellig en comfortabel willen hebben, hebben we de flat met liefde ingericht en voorzien van veel stijlvolle en decoratieve accessoires. Onze 2 dochters met in totaal 6 kleinkinderen brengen hier ook graag hun vakantie door. Als we niet in Marbella zijn, wonen we in Hamburg of ook in de zomermaanden aan de Oostzee in ons vakantiehuis Landhaus 4 Jahreszeiten Groß Schwansee


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 60463

Laatst bijgewerkt: 11.02.2019

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/60463.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven