Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Anna

Mecklenburgs merengebied / Mecklenburgs Zwitserland

Max.  3   gasten
135m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
135m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

50 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het vrijstaande vakantiehuis is een liefdevol verbouwde nieuwe boerderij van leem, zoals ze in Mecklenburg werden gebouwd na de landhervorming in 1946/47. In die tijd bestonden ze uit een keuken, salon en stal - alles onder één dak.
Vandaag is er een grote gezellige keuken-woonkamer, de badkamer en de slaapkamer op de begane grond. De keuken kan worden verwarmd met een Canadese houtkachel (Bullerjan). In de slaapkamer en de badkamer zijn nachtkachels.
De verbouwde zolder is nu een grote, lichte kamer. Als u de trap oploopt, is er links een ruime zithoek en nog een Bullerjan, en rechts een groot bed


Een weids uitzicht op het landschap

Vanuit alle ramen kijk je in de grote tuin, waar in alle seizoenen fruitbomen, bessenstruiken en vele bloemen groeien. Vanuit de dakramen heeft u ook een weids uitzicht op het prachtige Mecklenburgse landschap
In de tuin bevindt zich een licht verhoogd, zeer zonnig terras. Direct onder het keukenraam van het woonhuis staan een tafel en een bank. Er zijn overal op het terrein schaduwrijke plekjes waar u met de lichte tuinmeubelen of ligstoelen terecht kunt
Afhankelijk van het seizoen kunt u vogels horen zingen, bijen horen zoemen, ooievaars horen kletsen, kraanvogels horen roepen of een kikkerconcert horen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 2.5 km

2.5 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Luchthaven 35 km Rostock-Laage

35 km

Station 4 km Lalendorf

4 km

Snelweg-afrit 12 km Krakow oder Güstrow

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ontspannende vakantie - alleen, met z'n tweeën of drieën of als gezin met kind

"Haus Anna" is zeer rustig gelegen, weg van de hoofdweg. Er is genoeg ruimte voor 3 personen in het huis.

Boeken voor alle leeftijden, bordspellen, badminton - er is voor elk wat wils. Zelfs golfbanen zijn met de auto bereikbaar na een korte rit.
Met de fiets of te voet kunt u prachtige wandelingen maken door bossen en velden, langs fleurige koolzaadvelden en duizendjarige eiken. Onderweg nodigen vele meren uit tot zwemmen en varen.

Naast de hieronder genoemde steden zijn ook de unieke kastelen en landhuizen met hun parken (Linne'), zoals Basedow, Ulrichshusen of Schloss Schlitz, de moeite waard.

In de zomer zijn er talrijke evenementen in het kader van de Mecklenburgfeesten, de Hansa Sail in Rostock, "Open Tuinen" in een weekend in juni, de aardewerkmarkt in Teterow in augustus ....
Tips voor excursies en actuele culturele evenementen vindt u in een uitgebreide map.

En als u de stad mist, kunt u ook snel naar
Rostock/Warnemünde - 60 km (Hansesail)/ Barchlachstadt Güstrow - 20 km / Teterow - 13 km / Waren/Müritz - 40 km / Krakow am See (24 km)/Ahrenshoop/Darß - 87 km / Stralsund - 94 km (Ozeaneum)
Mamerow is een klein dorp tussen Teterow, Krakow am See en Güstrow. Het ligt te midden van de typische "glooiende heuvels" en meren van Mecklenburg. Iets verderop in de velden ligt Mamerow's "landmark" - de herbouwde molen.
Wandelingen kunnen direct vanuit het dorp worden ondernomen. Het dichtstbijzijnde mooie zwemmeer is met de fiets in 15 minuten te bereiken.
Fietsen kunnen worden gehuurd bij het Aral tankstation in Teterow, met bezorgen en ophalen op verzoek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 100

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Als Mamerow bezet is, kunt u ook boeken bij W. Georgi, Bansow. Daar is het meer geschikt voor kleine kinderen, omdat alle kamers op de begane grond liggen. Twee kinderen zijn daar ook beter op hun plaats.
Als de temperaturen vereisen dat de Bullerjan wordt verwarmd, rekenen wij een toeslag voor het hout.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Prijzen:
1 kind in de kleuterleeftijd kost niets. Kinderen van 6 - 16 jaar 20,00 € per nacht.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Anneli M. uit Solothurn

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We voelden ons erg op ons gemak in het huis Anna. Het is gezellig ingericht en biedt veel ruimte voor 2 tot 3 personen. De gastheren zijn erg vriendelijk. De grote tuin is mooi aangelegd. We hebben veel herfstwandelingen gemaakt vanuit het huis en keken altijd uit naar terugkeer naar huis Anna.

Juni 2023

Angela u. Norbert K. uit Braunschweig

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Prachtige accommodatie in de beste omgeving

Dit ruime vakantiehuis wordt gekenmerkt door een stijlvolle, persoonlijke inrichting: meubels, vloeren, deuren, ramen - alles van hout. Dit straalt een warme sfeer uit te midden van een grote, ook stijlvol aangelegde tuin. We hebben hier 4 heerlijke vakantieweken doorgebracht en komen volgend jaar weer terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Romantische vakantie

Augustus 2022

Sabine W. uit Pirna

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Voordeel voor lichaam en geest

De 2 weken in het huis "Anna" waren precies wat we zochten: een gezellig, smaakvol interieur met alles wat je nodig hebt. In de grote bloeiende tuin kunt u genieten van stilte en natuur, het weidse uitzicht op het verrassend heuvelachtige Mecklenburgse landschap doet u het leven van alledag vergeten en uw geest wijd... Elke dag konden we kraanvogels observeren op hun uitstapjes. Als u graag per fiets of te voet rustige paden verkent, ver weg van het massatoerisme, dan is dit de plek voor u. Boodschappen doen kan ook met de fiets, zodat de auto een aantal dagen stil kan staan.

Juli 2021

Anna V. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een oase!

We verbleven 10 dagen in Haus Anna en voelden ons meteen thuis. De verhuurders zijn zeer vriendelijk, gedienstig en ongecompliceerd in hun communicatie. We brachten de meeste tijd door in de tuin, die prachtig is met uitzicht op de velden, fruit- en notenbomen en veel gezellige hoekjes om te zitten. Het huis is goed uitgerust met alles wat je nodig hebt - er is geen wifi en geen tv, wat ons erg goed uitkwam, zodat we ons echt konden uitschakelen en in boeken konden duiken
Er is veel te ontdekken in de omgeving, maar u kunt ook gewoon ontspannen aan het meer!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Ute H. uit 10961

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gezellig

De reis was veel te kort voor zoveel mooie natuur. De tuinen zijn kleurrijk, je mag fruit knabbelen, het huis is gezellig, de verhuurders heel aardig en meegaand. We voelden ons onmiddellijk thuis. Vanwege de steile trap naar de eerste verdieping is het geen plek voor kleine kinderen, maar voor ons was het een perfecte plek om te ontspannen. Hartelijk dank voor de wandeltips.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Romantische vakantie

Juli 2018

Angela L. uit Dresden

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

dat zoiets nog bestaat

absolute rust (met uitzondering van natuurgeluiden), mooi uitzicht op de prachtige tuin en het prachtige Mecklenburgse landschap, passend weer met fotogenieke zonsondergangen en wolkenformaties (soms heb je gewoon geluk), aardige verhuurders, voldoende mogelijkheden voor dagactiviteiten, enzovoort. Wie graag fietst en kaarten kan lezen (routes zijn niet altijd aangegeven) en verschillende soorten terrein niet schuwt (grind, kasseien, deels zanderige bospaden, verharde wegen, landwegen naar nergens, helaas zijn soms grotere afstanden op een provinciale weg niet te vermijden, ... dan ga! Er zijn genoeg meren om af te koelen. Aanbevolen lectuur: de roman "Machandel" van Regina Scheer, hoog herkenningsgehalte van het landschap, leest "vanzelf".

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2017

Antje R. uit 79576 Weil am Rhein

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Super time out

We verbleven maar 4 dagen, maar het voelde veel langer omdat we ons meteen thuis voelden vanaf het eerste moment. Een super gezellig huisje op een geweldige rustige locatie met uitzicht op het groen en omringd door een liefdevol aangelegde boerentuin. Daarnaast een super aardige service. We komen hier zeker weer terug! Bedankt aan de familie Georgi!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2016

Christoph W. uit 96047 Bamberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heel mooi!

In een prachtige tuin staat dit huis. We voelden ons erg op ons gemak in het huis en de tuin. Alles ziet er erg liefdevol en vriendelijk uit - alsof we bij vrienden waren. Dienovereenkomstig was het contact met de verhuurders.

Juni 2016

C B. uit P

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Zo mooi kan vakantie zijn

Het resumé van ons verblijf in het huis Anna is duidelijk: het was heerlijk. Vanaf de vriendelijke, zeer attente gastheren tot het prachtige, liefdevol ingerichte huis in een fantastische tuin te midden van het onmiskenbare landschap van Mecklenburg, en de talloze mogelijkheden om van hieruit historische steden, kastelen of landhuizen te bezoeken, talloze meren en idyllische plekjes te ontdekken en op verschillende manieren van cultuur te genieten... De voorwaarden voor een rustige, ontspannen en - indien gewenst - sportieve vakantie (fietsen, wandelen, zwemmen) zijn ideaal.
We kunnen deze geweldige vakantieplek ten zeerste aanraden en zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Senioren, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

September 2015

Sieverts J. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

schöne Unterkunft

Das Haus und der Garten sind schön, die Vermieter hilfsbereit und freundlich. Die Unterkunft ist zu empfehlen.

Juli 2015

B. uit Kaltenwestheim

5,0
5 5 5 5

ruhiger Sommerurlaub

Das Haus bietet alles, was nötig ist und ist geschmackvoll eingerichtet. Im Garten fanden wir immer wieder neue Fleckchen zum Sitzen, Liegen und Staunen. Der Adler kreist am Himmel. Die Seen in der Umgebung, die abwechslungsreiche Landschaft,... viele inspirierende Eindrücke.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

Juli 2015

Biene & Peter uit Potsdam

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

Een gezellig huisje in een grote natuurlijke tuin, met een prachtig uitzicht vanaf het ontbijtzonbarbecuesterrein, bracht ons de gewenste rust en ontspanning. Met de behulpzame aanbevelingen van de zeer vriendelijke verhuurders hebben we de nabije omgeving te voet en met de auto verkend. We kijken uit naar een weerzien!

Aanbevolen voor: Romantische vakantie

Juli 2014

Bianca Z. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Unbedingt zu empfehlen

Ein wunderschönes kleines Bauernhaus. Ruhig, idyllisch gelegen. Liebevoll eingerichtet. Ein Platz zum Wohlfühlen. Sommerurlaub mit Kindern ist dank des großen Gartens und der Lage in Nähe der bekannten Seenlandschaft durchaus zu empfehlen. Die Vermieter sind sehr herzlich. Wir würden gern wiederkommen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. W. Georgi

Dhr. W. Georgi

Mijn naam is Wolfgang Georgi. Ik ben geboren in Berlijn en heb de langste tijd van mijn leven gewerkt als redacteur voor een Berlijnse krant. Wij kochten het Neubauern huisje in Mamerow in 1993 in een zeer slechte staat. In de loop der jaren hebben mijn vrouw en ik het huis gemaakt tot wat het nu is. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling om het te verhuren Maar sinds 2014 verwelkomen we ook vakantiegasten in deze idylle. Wees onze gast bij ons thuis.


Andere accommodaties van Dhr. W. Georgi


meer informatie

Objectnummer: 60946

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/60946.htm


«Huis Anna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 14 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven