Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
140m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

15 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Het Hubertus huis heeft twee verdiepingen. Er zijn twee slaapkamers op de bovenverdieping. Eén slaapkamer, met een zeer groot tweepersoons huwelijksbed, heeft ca. 40 m2 en een klein balkon met uitzicht op de voortuin en het meer Skarż Mały. De kleinere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is ook een badkamer met WC en douche op de bovenverdieping. Op de begane grond is er een grote (50 m2) woonkamer met een open haard en een balkon met uitzicht op de voortuin, een keuken en een badkamer met een WC en een bad.
Het huis wordt gedomineerd door hout en jachttrofeeën.
De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 1200 m2. Hij bestaat uit een voor- en een achterdeel, waar zich een tafel, tuinstoelen, parasol, overkapping en het tuinhuisje bevinden. Vroeger was de tuin de trots van het hele gebied. Tegenwoordig is hij bij gebrek aan een goede beheerder een beetje verwilderd. De ongecontroleerde groei van de planten heeft hem een ander, maar ook charmant karakter gegeven. De kleuren en geuren van de bloemen verrukken iedereen die in de tuin vertoeft.

Meer:

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (200x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 7 km

7 km

Luchthaven 100 km Olsztyn

100 km

Station 7 km Gizycko

7 km

Snelweg-afrit 100 km Warszawa

100 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dargin Meer (Dargeimer Meer)
Een van de grootste meren met een oppervlakte van 3030 ha. De lengte is 10,1 km en de breedte is 5,6 km. Het is een relatief diep meer. De maximale diepte is 37,6 m, de gemiddelde diepte is 10,6 m. De lengte van de oeverlijn is 37,6 m. Dargin is geen zelfstandig meer, maar een onderdeel van een watercomplex dat bekend staat onder de naam Mamry. Het meer is vanuit het zuiden verbonden met het Kisajno-meer, vanuit het westen met het Łabap-meer en verder met het Dobski-meer en vanuit het noorden met het Kirsajty-meer (doorgang onder de Sztynorcki-brug). Op de noordelijke oever bevindt zich ook de ingang van het Sztynorcki-kanaal, dat het Dargin-meer verbindt met het kleine Sztynorcki-meer. Aan het Sztynorcki-meer ligt het bekende vakantiedorp en de grote jachthaven van Sztynort. Aan het Darginmeer zelf liggen de dorpen Pieczarki, Nowy Harsz, Skłodowo en Poganty. Pieczarki - Mazurisch dorp in het zuidelijke deel van Powiat Węgorzewski (provincie) in de gemeente Pozezdrze aan het Dgał Wielki meer. In de buurt van het dorp zijn er andere meren: Warniak en Dgał Mały. Het dorp ligt 8 km ten noorden van Giżycko, langs de weg nr 1732, die Kuty en Pozezdrze via Świdry met Giżycko verbindt. Mooie fietsroutes lopen door het dorp. De nabijheid van de meren maakt het een uitstekende vakantiebasis. Het gebied is een paradijs voor ornithologen. Meer dan 100 soorten vogels leven in dit gebied. Het gebied van het dorp Pieczarki is een van de mooiste plekken rond Giżycko.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 250 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak - 60 Euro; Storm - 40 Euro per week

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Meer: Het hele huis met tuin staat tot uw beschikking. Gegevensbescherming gegarandeerd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-04-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2020

Johanna F. uit Dürrhennersdorf

4,8
4.5 5 5 4.5 5

Familienurlaub im Hubertushaus

Wir haben als vierköpfige Familie mit schon recht großen Kindern einen wunderbaren Urlaub im Hubertushaus verbracht. Die Unterkunft ist sehr geräumig, gemütlich, sauber und mit allem was die Eltern brauchen ausgestattet. Den Jugendlichen fehlte das W-Lan, für uns eine gute Erholung und die Möglichkeit, gemeinsam die Abende mit Spielen zu verbringen. Der Garten bietet genug Platz für Batminton oder Wikinger-Schach. Es gibt verschiedenste Sitzecken in Sonne und Schatten, Grill- und Feuermöglichkeiten. Vielleicht könnte man ein paar Liegestühle bereitstellen. Frau Jankowiak ist sehr nett, zuvorkommend und hilfsbereit. Die Lage ist traumhaft, ruhig, in der Nähe von großen Badeseen mit Wassersportmöglichkeiten gelegen. Für die in den Masuren üblichen Wald- und Wiesenfahrwege zwischen den kleinen Orten benötigt man aber ein ziemlich robustes Auto. Zum Fahrradfahren, Wandern, Baden, Vögel beobachten super geeignet. Wir können diese Unterkunft nur weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Mei 2019

Margaret W. uit Waterloo

5,0
5 5 5 5

Exelent holiday

A wonderful, clean house with a country atmosphere. Neighborhood (Gizycko) is very interesting. Lakes and forest. We spent a fantastic vacation. The owner Ms. Ewa is very nice and helpful.
Margaret with family

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2018

Christiane D. uit 06780 Zörbig

4,8
5 4 5 5

Geräumiges Ferienhaus auf großzügigem Grundstück in wunderschöner Lage

Rustikal eingerichtetes Ferienhaus mit Kamin, großzügigem eingezäuntem Grundstück, Carport auf dem Grundstück. Komplett ausgestattete Küche. Phantastisch ruhige Lage in malerischem masurischen Dorf ohne "Touri-Rummel".

Antwoord van Mevr. E. Jankowiak:

Vielen Dank für Ihre Meinung. Ich lade Sie herzlich wieder ein

Juni 2018

Eberhard H. uit 15374 Müncheberg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Huber House

Faciliteiten, locatie, object zeer goed, waren de tweede mei in dit object en kan het absoluut aanbevelen. op 2 km van elke weg, midden in het bos tegenover een meer, heerst absolute rust. Pure ontspanning voor mensen die willen ontsnappen aan de stress van alledag. Er zijn talrijke historische bezienswaardigheden in de directe omgeving, die ook relatief gemakkelijk te bereiken zijn, zoals de Wolfsschanze, diwe Katedrale in Swieta Lipka of de Boyen Vesting in Lötzen. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. E. Jankowiak:

Vielen Dank für Ihre Meinung. Ich lade Sie herzlich wieder ein

April 2018

Redel P. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5

Haus und Ausstattung super

Vermieter Frau Jankowiak ganz ganz nett und freundlich
Haus und Ausstattung super ,alles vorhanden was man braucht .
Waren 4Personen in diesen schönen Haus, würden jederzeit wiederkommen
Nochmals danke an den Vermieter

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Jennifer uit Berlin

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Beoordeling van Jennifer van 20.08.2017

Het Hubertushaus ligt buiten de nederzetting Piezcarki met drie of vier andere vrijstaande huizen aan de rand van het bos. Het heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping en twee badkamers en is daarom ideaal voor een gezin van vier (ouders met twee kinderen). De ruime woonkamer heeft een tv met Duitstalige zenders. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft om te koken en te bakken. De tuin is verdeeld in twee delen, het voorste gedeelte is niet omheind. De achtertuin is voorzien van een carport en heeft een groot gazon. Er is ook veel speelgoed beschikbaar.

In de directe omgeving van de Hubertussau bevinden zich verschillende meren, uitgestrekte bossen en weilanden. Het pand is daarom bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar recreatie. Echter, in tien minuten met de auto kunt u de volgende grotere stad bereiken en gaan winkelen.

WE HEBBEN EEN HELE LEUKE TIJD GEHAD IN HET HUBERTUS HUIS: BEDANKT EWA EN FAMILIE

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2017

Bernand H. uit 12627 Berlin

2,5
3 1 1 5

Schöne Umgebung, jedoch sehr ungepflegt

Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt hier überhaupt nicht. Es ist ungewöhnlich teuer, jedoch die Leistung, wie Service und Sauberkeit fehlen total. Das Häuschen liegt zwar sehr schön in der Nähe des Darginsees, hat einen großen Garten, der jedoch ungepflegt ist. Man benötigt unbedingt ein Auto, da es bis Gyzicko 8 km sind. Wir sind viel unterwegs gewesen, um uns viel anzusehen. Es ist relativ ruhig und man sieht viele Vögel. Auch viele Mücken. DLurch das Ambiente - Försterhaus - wirkt die Innenausstattung sehr dunkel. Die Küche und besonders der Herd sind sehr schmutzig. Da wurde schon wochenlag nicht gründlich gereinigt. Jeden Teller und Topf den man in die Hand nimmt musste abgewaschen werden. Die Fußböden haben offenbar schon sehr lange nur einen Staubsauger gesehen. Für die Kurtaxe wurde pro Person und Tag 1 Euro verlangt. Jedoch erhält man dies nicht bestätigt, um entsprechende Veranstaltungen günstiger zu erhalten. Strom pro Woche 20 Euro. In Polen kostet der Strom nicht viel. Ist also ebenfalls nicht realisitisch. Endreinigung 50 Euro pro Woche, die jeder Grundlage entbehren. Miete pro Woche 550 Euro. Dies ist das Häuschen nicht wert.
Die Umgebung hat uns sehr gut gefallen, jedoch der Preis ist viel zu hoch. Wir würden es niemand empfehlen.

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. E. Jankowiak:

Ich denke, die gleiche Meinung wie sehr ungerecht. Das Haus ist sehr sauber. Es ist jetzt 20 Jahre alt und einige Teile sind alt, aber sauber. Ich vermiete es seit 10 Jahren, und dies ist die erste negative Bewertung. Ich lade Sie zu überprüfen. Es tut mir Leid, dass die Gäste nicht zufrieden waren. Preise und Bedingungen wurden vor bekannt, so verstehe ich nicht diese Kommentare.

Mei 2017

Elii B. uit Berlin

5,0
5 5 5 5

Bewertung von Elli vom 1.05.2017

Huberthaus war sauber und ausreichend. Nette Begrüßung und freundliche Vermieter. Lage super mit Blick auf See. Jederzeit zum wiederkommen. Preis/Leistung ok.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Mevr. E. Jankowiak

Mevr. E. Jankowiak

Het Huberthaus werd in 1989-91 gebouwd als jachthuis door mijn ouders Henryk en Barbara Jankowiak. De tuin werd ontworpen door onze vriend Heinz Lange uit Hannover, die zijn hart en ziel in dit werk stak. Het huis was altijd een aangename afwisseling voor ons gezin in vergelijking met het lawaai van de grote stad Warschau, waar ik nu woon met mijn man en zoon. Ik en mijn ouders hebben ons kleine zomerverblijf met eerbied onderhouden en ingericht. Het huisje ligt vlakbij het prachtige Dargin meer en een prachtig dennenbos. Door drukke werkzaamheden kunnen we echter niet zoveel tijd in het huis doorbrengen als we zouden willen, dus hebben we besloten deze betoverende plek met anderen te delen. Het Huberhuis ligt tussen de zomerhoofdstad van Polen Giżycko (7 km Loetzen) en Węgorzewo (12 km Angeburg) in het midden van "Duizend Meren". Gizycko is de grootste stad langs de waterroute van de Mazurische Meren


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 61632

Laatst bijgewerkt: 20.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/61632.htm


«Huberthaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven