Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Safir Villa in Bodrum-Kadikalesi

Onze Safir Villa ligt op het schiereiland Bodrum, het St. Tropez van Turkije/Zuid-Egeïsche Zee

Max.  6   gasten
210m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 6  gasten
210m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

30 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Beschrijving

De comfortabele Safir Villa A 7 met een totale woonoppervlakte van 210 m² ligt op een helling - ca. 40 m boven de zeespiegel - en biedt vanuit alle kamers en vanuit de tuin een adembenemend panoramisch uitzicht op de zee en de Egeïsche eilanden. Vanaf hier kunt u de mooiste zonsondergangen van de Turkse Egeïsche kust bewonderen, aldus Wikipedia. Het vrijstaande huis ligt in een wooncomplex. De villa heeft een eigen zwembad (10 x 3,5 m) en is smaakvol en modern ingericht. Met een totaal van 3 slaapkamers, allen met geïntegreerde badkamer, biedt het ruimte voor 6 personen. De op het zuidwesten gelegen, lichtovergoten open woonkamer met panoramische ramen is perfect om te ontspannen. Er is een groot, gedeeltelijk overdekt terras voor het huis, en een ruim balkon op de bovenverdieping. Het huis biedt alle voorzieningen: Airconditioning, internetverbinding (draadloos), 2 flatscreen-tv's met satellietverbinding, vaatwasser, wasmachine, grote koelkast, Er is ook centrale verwarming en een open haard voor de wintervakantie.
Vanwege de ligging van de villa op een heuvel raden wij een (huur)auto sterk aan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 60 km Bodrum/Milas

60 km

Station 3 km Busbahnhof Turgutreis

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Safir Villa A 7 ligt in het kleine dorpje Kadikalesi. Het is 300 m naar het lange zandstrand en ongeveer 250 m naar het dorpscentrum. Door de ligging op een heuvel - 40 m boven de zeespiegel - kunt u genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht over de zee en de Egeïsche eilanden. Naast de Griekse eilanden Kos en Kalymnos kunt u tot 12 andere eilanden ontdekken, afhankelijk van de weersomstandigheden!

Het vakantiehuis ligt in een wooncomplex, waarin ook een groot gemeenschappelijk zwembad is, evenals een tennisbaan en een basketbalveld. In het centrum van Kadikalesi zijn verschillende kleinere winkels waar u boodschappen en andere dagelijkse benodigdheden kunt kopen. Er zijn verschillende 5-sterren hotels aan het strand. In de kleine visrestaurants aan de kust kunt u genieten van vers gevangen vis terwijl u de zonsondergang bewondert.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Boottochten
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Travelers who cancel at least 30 days before arrival will be refunded 100% of the amount paid so far. If you cancel between 14 and 30 days before arrival, you get 50% back. Otherwise they will not receive a refund.

meer informatie:

Ongeveer 3 km ten zuiden van Kadikalesi ligt de stad Turgutreis. Hier komen badgasten en nachtbrakers aan hun trekken. Na Bodrum is Turgutreis de grootste stad in het uiterste westen van het schiereiland. Hier vindt u talrijke grote supermarkten en gespecialiseerde winkels, evenals vele restaurants en cafés. Er zijn exclusieve boetieks in de nieuwe jachthaven en op zaterdag wordt in Turgutreis de grootste boerenmarkt van het schiereiland gehouden. Vanuit Turgutreis kunt u per boot dagtochten maken naar verschillende Griekse eilanden of een boot- en zwemtocht maken langs de Turkse kust.

2 km ten noorden van Kadikalesi ligt het dorp Gümüslük, bekend om de opgravingen van de oude stad Myndos en om de vele visrestaurants. In de zomer worden hier regelmatig klassieke muziekconcerten gehouden.

Op het schiereiland zijn vele prachtige baaien en stranden. De omstandigheden hier zijn ideaal voor zeilen, surfen en duiken en allerlei watersporten. Excursieboten nodigen uit tot dagtochten langs de kust. De wereldberoemde antieke opgravingen van Efeze, Miletus en Didim en de rotsgraven van Dalyan kunnen tijdens een dagtocht worden bezocht.


Bodrum, ook wel het "St. Tropez van Turkije" genoemd, ligt op ongeveer 15 km afstand en is een charmant stadje met veel flair. Het biedt een verscheidenheid aan toeristische attracties, van belangrijke archeologische vindplaatsen tot een breed scala aan winkelmogelijkheden en een aantrekkelijk nachtleven. Een bezoek aan het kruisvaarderskasteel en de opgraving van het antieke wereldwonder 'Maussoleum van Halicarnassus' zijn bijna een must.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 16-02-2024


8 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2022

Beata T. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig uitzicht / zeer privé

We brachten een zeer rustige en mooie 3 weken door in de villa en waren vanaf het begin enthousiast.
Alles is precies zoals op de foto's. Het uitzicht is gewoonweg prachtig
We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2021

Asli G. uit Zürich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Top vakantie!

Fantastisch mooi van A tot Z... !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2019

Tatiana C. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Alles was prima!

We verbleven 10 dagen in Villa Safira A7. Het is modern, ruim, zeer schoon en goed uitgerust. Het uitzicht vanuit het raam en de tuin is fantastisch. We genoten ervan om wakker te worden en de zee vanuit bed te zien en de zonsondergangen vanuit de tuin te observeren. Het huis bevindt zich in een omheinde gemeenschap, de buurt voelt erg veilig en goed verzorgd. We raden aan om een auto te hebben om een betere blootstelling te krijgen aan de stranden van Bodrum en de nabijgelegen dorpjes. Het is slechts 3 minuten rijden naar het dichtstbijzijnde strand en 10 minuten naar Turgutreis, waar meer restaurants, reisbureaus, winkels en veerboten naar Griekenland zijn. Als je 10 minuten de andere kant op rijdt, kom je bij een hippiedorp met veel gezellige restaurants. We vonden het huis hetzelfde als op de foto's.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Juli 2019

Marcus uit GY80PX

5,0
5 5 5 5
Toon Engels

Prachtige villa met uitzicht op zee, privézwembad en moderne voorzieningen. Gelegen in een rustige omgeving dichtbij het stadscentrum.

Heb zojuist een geweldige week doorgebracht in deze villa. De ligging hoog op een heuvel met uitzicht op het dorp en de oceaan maakte dit een geweldige plek om gewoon te ontspannen bij het zwembad. Het voelde meer als een thuis dan als een vakantiehuis, met alles wat je nodig hebt voor een verblijf. En wanneer we erin slaagden om onszelf los te trekken van het zwembad, is het kleine dorp vriendelijk en zijn er genoeg eetgelegenheden om je gelukkig te houden. Perfect!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2019

Familie M. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning met panoramisch uitzicht

Wie wil de dag niet beginnen met een panoramisch uitzicht op de Turkse Egeïsche Zee en de Griekse eilanden en met een glas wijn genieten van de zonsondergang boven zee? Dit vakantiehuis laat niets te wensen over: smaakvolle, moderne inrichting; uitstekende faciliteiten; behulpzame en betrouwbare service. Onze kinderen vonden vooral het zwemplezier in het zwembad geweldig. We hadden een zeer ontspannende vakantie. Veel dank aan de familie Weber.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2016

Caroline C. uit Italien

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Ontspannende dagen met een droomuitzicht

We verbleven 2 weken in Villa Safir in augustus. Het huis met zijn mooie zwembad, terras en tuin was ideaal voor ons. Mooie inrichting en zeer goed onderhouden. We gaan al 10 jaar naar Bodrum en dit was de eerste keer dat we een huis kozen en we waren uiterst tevreden. Vanaf Kadikalesi heb je het mooiste uitzicht op de zee en de eilanden en we hebben er erg van genoten! Wij stellen voor de slaapkamers boven te voorzien van een extra zonnescherm, omdat niet iedereen gewend is aan zoveel licht in de vroege ochtend. We zouden zeker nog eens terugkomen!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2014

Antonio B. uit Bellinzona

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Herfst in Bodrum

We verbleven van oktober tot Kerstmis in dit prachtige vakantiehuis, dat alles heeft wat je nodig hebt voor een "wintervakantie": een prachtige open haard, die ook warm is, fantastische verwarming (warmtepomp) in alle kamers en zoveel zon dat we beide nauwelijks nodig hadden. Het huis is comfortabel ingericht, alles was aanwezig in de keuken (zelfs voor het bakken van kerstkoekjes) en het uitzicht is fantastisch. We konden genieten van het mooie, zachte winterweer, dagelijks wandelen op het strand of in het achterland, boodschappen doen op de markt en genieten van de rust. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Mei 2014

Genfri uit Ronco Sopra Ascona

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Helaas is een mooie vakantie altijd veel te snel voorbij, we hadden graag langer willen blijven. We voelden ons echt thuis in ons vakantiehuis: het huisje was gewoon geweldig, gezellig en volledig uitgerust, een fantastisch uitzicht over de zee en de eilanden, een geweldig zwembad, wat wil je nog meer?
Het nabijgelegen strand en de goede visrestaurants waren een ander pluspunt. Ook de bazaar van Bodrum, waar we heerlijk hebben gewinkeld.
Beste verhuurders, we komen terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Omgeving van de accommodatie: Gute Wandermöglichkeiten, Besichtigungen.

Recreatiemogelijkheden: Grosses Angebot.

Winkels: Viele Geschäfte.


Contactpersoon

Dhr. W. Weber

Dhr. W. Weber

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 62528

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62528.htm


«Safir Villa in Bodrum-Kadikalesi» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 8 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven