Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
60m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
60m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

137 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

137 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

De Casa Due gekocht in september 2013, bevindt zich aan het begin van de vakantie complex Villaggio di Sunclass aan de rand van de kleine romantische Italiaanse Altstädtchens Gardola 500 meter boven het Gardameer. Ideale vakantiebestemming voor actieve vakantiegangers, fijnproevers en natuurliefhebbers. Wandelen, zwemmen, kitesurfen, zeilen, mountainbiken, golfen, een bezoek aan een veel cultuur en altijd genieten van het uitzicht. De Casa Due heeft 3 kleine slaapkamers, bijna nieuwe badkamer, een goed uitgeruste keuken en een lichte woonkamer met 2 ür koele dagen werd 2013 een nieuwe pelletkachel huis is omgeven door 2 terrassen en een kleine bungalow ligt rustig, hij is door 2 trappen vanaf de straat ügend parkeren in de buurt van het huis.
Het vakantiepark beschikt over een groot zwembad (badmeester in het hoogseizoen) wordt verwarmd in de vroege en late zomer, een uitstekende betaalbare Italiaans restaurant, een goed gesorteerde supermarkt, is een nieuwe speelruimte voor kinderen en een receptie die altijd op uw hulp. In 10 minuten loop je altijd met uitzicht op het Gardameer Gardola. Daar kunt u kijken in de piazza in een van de bars in Cappucchino de drukte, winkels (bakkers, supermarkten, slagers, kappers, tankstation, Tabacchi, Ice, vele restaurants, banketbakkers) of vanaf het voorplein van de imposante kerk een prachtig uitzicht over het meer naar de Apennijnen genieten (bij helder weer). Er zijn stranden in Porto di Tignale en Gargnano om te zwemmen. Dinsdag is de markt in Tignale. Excursieprogramma, dorpsfeesten en concerten worden georganiseerd door de gemeente.
Geschikt voor kinderen.
Niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Huisdieren niet toegestaan.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Stapelbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 80 km Bergamo, Verona

80 km

Station 50 km Rovereto

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze Casa Due is aan het begin van het park Sunclass. Te voet is men in 8 minuten naar de receptie, waar ook een supermarkt, een zeer goede redelijk geprijsd restaurant, een speelplaats voor de kinderen en het grote verwarmde zwembad is.
Van de twee terrassen en de tuin heeft u een prachtig uitzicht op het meer en de Monte van 's morgens tot' s avonds. heeft ontbijt in de zon op het terras, omringd door cherry laurier, oleander en .... De woning heeft een ruime woon / eetkamer met grote ramen. Satelliet-tv (alle Duitse programma's). toegang tot internet kan goedkoop worden gekocht.
Na Gardola zijn er te voet 12 minuten naar beneden en 15 minuten! up. Dus moet men brood of een drankje halen in de bar in de Piazza een aperitivo niet altijd gebruik maken van de auto.

Tignale (Gardola), 500m hoog boven het meer op de rand van een natuurgebied van ons vakantiepark Sunclass is.
In oude stadjes Gardola zijn er restaurants, bars, supermarkten, ijssalons, kappers, slagerij, bakkerij, tankstation, apotheek .... dinsdag is de markt. De VVV organiseert evenementen, wandelingen, excursies, etc ..
Het duurt 12 minuten is men met de auto naar beneden aan het Gardameer. Bij Porto di Tignale is een mooi strand, van waaruit u de surfers en kiters kunnen kijken. In Gargnano (15 minuten met de auto van Casa Due) zijn er 3 openbare stranden, de een nog mooier dan de andere.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 200 € bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeristenbelasting 1,50 € per persoon meer dan 14 jaar per dag

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

De weekprijzen zijn inclusief alle kosten voor gas en water en het gebruik van alle faciliteiten van het vakantiepark zoals zwembad, parasols en ligstoelen. Pellets zijn uitgesloten indien nodig vanwege de weersomstandigheden. Elektriciteit wordt extra in rekening gebracht vanwege een verviervoudiging van de elektriciteitsprijzen.
Beddengoed, handdoeken, badmatten kunnen gehuurd worden (gecertificeerd hygiënisch). Ook kinderbedje en kinderstoel.
Wegens de grillen van de huidige Corona-crisis rekenen wij geen annuleringskosten indien de toegang tot Lombardije niet mogelijk is. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor veranderingen, diensten etc. veroorzaakt door Corona regels. Volg de reis- en veiligheidsinstructies van de regering van Lombardije en de Comune di Tignale.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2019

V. D. uit 80799 München

5,0
5 5 5 5

Toller Familienurlaub

Schönes Ferienhäuschen mit tollem Blick auf den See und Monte Baldo. Es ist ein schnuckeliges Häuschen, sehr sauber und alles da, was man braucht. Leider hatten wir nicht so Glück mit dem Wetter. Da das Wohnzimmer einen Ofen und große Fensterfronten hat, hatten wir es drinnen warm und gemütlich und konnten trotzdem den Blick genießen. Es gab sogar eine Spielesammlung im Haus. Restaurants und Supermarkt zu Fuß erreichbar. Wir kommen gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

November 2018

Wolfgang uit München

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Herfstig romantisch

we genoten van wandelen en verkennen. Het weer werkte ook mee. We hebben zelfs verschillende keren buiten kunnen ontbijten! Een heerlijk romantisch landschap - zelfs in het laagseizoen! We komen wel weer.
(De organisatie, het contact en de overdracht verliepen zeer goed. De verhuurder was altijd beschikbaar en super vriendelijk en behulpzaam)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2016

Reno B. uit 01477 Arnsdorf

4,9
4.5 5 5 5

Urlaubsbewertung

Wir haben 1 sehr schöne Wochen im Villaggio di Sunclass und im Bungalow verbracht. Der Kontakt zum Vermieter war sehr nett und es verlief alles reibungslos. Die Lage des Bungalows ist sehr gut (mit Blick auf den Gardasee) und in der Nähe des Pools, des Restaurants und des kleinen Ladens (nette Pächter). Wir kommen auf jeden Fall sehr gerne wieder :-)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

September 2015

Ulrike uit München

5,0
5 5 5 5

Erholung und Sport

Haus ist total gemütlich - toller Blick - klasse zum Wandern und Biken - nicht weit zum See - ganz nah süßer Ort mit mehreren netten Restaurants - alles hat super geklappt. :)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2015

Bernardo uit Erlangen

5,0
5 5 5 5

so ein toller Blick!!

Traumblick auf den See! und herrliche Stimmung am See. die kleinen Restaurants sind Italien pur! CasaDue hat sich voll gelohnt!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2015

C. D. uit Barcelona

4,8
4 5 5 5

Urlaub am Gardasee

Wir waren eine Woche vor Ort. Hatten einen herrlichen Blick vom Haus aus auf die umliegende Berge und zum Gardasee. Mit dem Auto kann man wunderbare Ausflüge rund um den Gardasee, nach Verona oder Venedig machen. In der nächsten Umgebung findet man Möglichkeiten zum Einkaufen und viele gute Restaurants. Im Haus findet man alles was man für den Urlaub benötigt. Vor allem ist der Pelletofen für kalte Tage sehr angenehm.
Es hat uns rundum gut gefallen, wir werden sicher wiederkommen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. G. Carls

Mevr. G. Carls

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 62862

Laatst bijgewerkt: 06.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/62862.htm


«Casa Due» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven