Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Ana, in de buurt van Rovinj Bale

Rovinj, Istrië, Kroatië

Max.  5   gasten
76m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 5  gasten
76m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Ana is gelegen in een rustige en vredige plek 300 meter van de hoofdweg van de stad Bale de toeristische parel van Rovinj. Het huis is omgeven door een typisch mediterraan landschap biedt rustgevende landschap en het uitzicht, zodat het midden van een perfecte accommodatie voor een familievakantie, romantische vakantie of een actieve vakantie aan de zee. Het is een ideale plek voor degenen die staan ​​te popelen om hun niveaus van de dagelijkse stress en de druk tot een minimum beperkt neerwaarts gedwongen mee te nemen. Liefhebber van dieren (katten en twee onschuldige honden in een kennel worden aan de andere kant van het huis bewaard), natuur, fietsers, wandelaars, wandelaars of gewoon instappers zeker de plek aantrekkelijk omdat veel fietspaden, wandelen en wandelpaden zijn gemakkelijk en het natuurreservaat Palud (het enige ornithologische park in Istrië) en tal van wild in vele kleine baaien verborgen stranden langs de kust met kristalhelder water, waardoor het systeem aantrekkelijk en trendy, zelfs tijdens het laagseizoen te maken. In het bijzonder, pietluttige bezoekers met een scala aan voorzieningen, water en sportieve activiteiten toegankelijk voor kiezen om de nabijgelegen stranden en toeristische dorpen Veštar (4 km), San Polo (5 km) of Colone (6km), en niet te vergeten een verscheidenheid aan faciliteiten, in Bale (4 km) of Rovinj (8 km). De beste plaats om al uw dagelijkse boodschappen te maken is het nabijgelegen kleine, romantische en vrij van drukte (zelfs in de zomermaanden) Plaats Bale met een bescheiden en niet te opdringerig aanbod van de zomer evenementen en outdoor festivals en voor de meer veeleisende bezoekers van de stad Rovinj, Pula (30 km), Vrsar (28 km) of Porec (30 km) zijn een must. De dichtstbijzijnde en enige luchthaven in de regio is gevestigd in Pula en er zijn instanties Autoverhuur vrijwel overal, Vila Ana is uniek, mooi, warm en liefdevol ingericht en uitgerust boerderij, omgeven door de natuur en dus ideaal voor een hele vakantie in elke zin van het woord met alle moderne infrastructuur en voorzieningen bij de hand.
De woning heeft een totale oppervlakte van 96 vierkante meter (met inbegrip van de overdekte voor- en achterzijde een terras biedt schaduw de hele dag) en de leefruimte is 76 vierkante meter. De begane grond van de totale oppervlakte van ca. 45 m² bestaat uit een woonkamer, een flatscreen-tv, een bank en een oven. Er is ook een volledig uitgeruste keuken met eethoek en een badkamer met douche. Op de eerste verdieping is er een hal in twee slaapkamers leidt, één met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed en de andere met een eenpersoonsbed. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op de zee vanaf de westelijke kust van Istrië. Er is nog een badkamer op de eerste verdieping met een douche. Het huis heeft een eigen voor- en achtertuin met een grote barbecue. Villa Ana is een traditionele vrijstaande boerderij en is een fijne mix van traditionele en moderne interieurs en arrangement. Het is omgeven door mediterrane planten en een groot aantal olijfbomen in een typisch Istrische "hacienda".

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Skilift 4 km

4 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 30 km Pula

30 km

Station 15 km Kanfanar

15 km

Snelweg-afrit 10 km Rovinj

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De woning is gelegen op slechts 3 km van het centrum van Bale en 8 km van de stad Rovinj. Bezoekers zijn over het algemeen verwelkomd door de eigenaar van het pand en begeleid naar de lodge. De eigenaar zal blij zijn en om alle nodige informatie al beschikbaar, die van bijzonder belang van de bezoekers zou kunnen bieden. Vila Ana is een korte afstand van het romantische stadje Bale. Bale is een typisch Istrische stad gelegen op het kruispunt van wegen die leiden naar Rovinj-Rovigno, Pula-Pola en Trieste, op een paar kilometer van de zee en op een heuvel. Het beschikt over traditionele architectuur (smalle straatjes en stenen huizen, om een ​​speciale sfeer te creëren), multiculturalisme, tweetaligheid (Kroatische en Italiaanse zijn even gesproken) en tolerantie. Het voorziet in een volledig beveiligde omgeving met alle nodige toeristische infrastructuur en faciliteiten.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Naast Season 90 €
Mid Season 110 €
Hoogseizoen € 130

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

Vila Ana ligt op korte afstand van de romantische, pittoreske en kleine stadje Bale. Bale is een typisch Istrische stad gelegen op het kruispunt van wegen die leiden naar Rovinj-Rovigno, Pula-Pola en Trieste, op slechts een paar kilometer van de zee en gelegen op een heuveltop. Het heeft met de traditionele architectuur (smalle straatjes en stenen huizen die een speciale sfeer te creëren), multiculturalisme, tweetaligheid (Kroatische en Italiaanse taal zijn even gesproken) en tolerantie. Het is een volkomen veilige omgeving met alle nodige toeristische infrastructuur en faciliteiten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. M. Dujmovic

Dhr. M. Dujmovic

Ik ben de eigenaar van dit prachtige huis, dat onlangs is gerenoveerd en dat is een deel van een familie erfgoed. Ik ben dol op het ontvangen van buitenlandse gasten en het geven van advies met betrekking tot de beste restaurants, stranden, plaatsen om te bezoeken en alles anders. Als u besluit om ons te bezoeken, ik weet zeker dat je blij zijn en zal willen terugkomen.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 64017

Laatst bijgewerkt: 27.03.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/64017.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven