Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Soleil

Diani Strand, Kenia

Max.  10   gasten
320m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 10  gasten
320m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Ons landgoed van 2850 m² met eigen toegangspoort ligt in de buurt van nog zeven andere huizen in Afrikaanse stijl.
De villa met het typische Makuti-dak heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers met directe toegang tot de badkamers, een groot terras en de keuken. Deze heeft een aparte ingang voor het personeel (dienstmeisje en kok). Beide slaapkamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, die uiteraard voorzien zijn van klamboes. Voor verkoeling wordt gezorgd in alle slaapkamers door stille ventilatoren en airconditioning in elke slaapkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen kluisje.
De twee gezellige torenkamers met douches en WC voor nog eens 4 personen kunnen extra gehuurd worden voor 40% van de huurprijs voor 4 personen en minimaal € per kamer. Dit verhoogt de maximale bezetting tot 10 personen.
Omdat het leven in het tropisch warme Kenia zich buiten afspeelt, vervangt het ruime terras je woonkamer. Vanaf hier heb je een prachtig vrij uitzicht in de parkachtige tuin.
De enorme galerij, die zich onder het typische Makuti-dak op de eerste verdieping bevindt, wordt goed geventileerd door de grote gevelopeningen en heeft een aangenaam binnenklimaat. Maar de galerij is ook uitgerust met airconditioning.
Het bovenste woongedeelte is uitgerust met twee zithoeken en een tweepersoonsbed (klamboe), een 42 inch Samsung flatscreen, satelliet-tv (ZDF beschikbaar op afspraak), radio, dvd-stereo-installatie, videospeler, een voetbaltafel en fitnessapparatuur.
Vanaf het balkon kun je de dag afsluiten met een prachtige zonsondergang en je ogen laten dwalen over het uitgestrekte Afrikaanse land en de prachtige palmtoppen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 35 km Mombasa

35 km

Station 35 km Mombasa

35 km

Snelweg-afrit 1000 km Gibtesnicht

1000 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Galu Beach met Diani Beach is een vakantieregio ten zuiden van Mombasa, direct aan de Indische Oceaan. De regio biedt de beste omstandigheden om echt te ontspannen tijdens je vakantie. Het hele jaar door zijn er uitstekende mogelijkheden voor excursies, safari's, sporten, zwemmen, snorkelen, duiken, kitesurfen, strandwandelingen, schelpen zoeken of gewoon lekker ontspannen! Meer dan 20 kilometer fijn wit, vlak zandstrand, ideaal om te joggen of te wandelen, betovert elk jaar duizenden vakantiegangers van over de hele wereld en toch heb je nooit het gevoel in een vakantiegebied te zijn waar het massatoerisme zijn intrede heeft gedaan. Op Diani Beach zijn er talloze restaurants met een uitstekende internationale en Afrikaanse keuken tegen heel redelijke prijzen. Villa Soleil biedt een uitstekende keuken. Onze professionele chef Anthony Nzaka Ngala, die jarenlang chef-kok was bij de beroemde Ol Donyo Lodge in Amboseli National Park, verwent je met bijzondere creaties als 5-gangenmenu of met internationale gerechten naar keuze of à la carte. Laat je verrassen, de gerechten zijn niet zomaar eten, ze zijn een smaakbelevenis. Alles is bij de prijs inbegrepen. Alleen het eten en drinken staan op je rekening, alle boodschappen kunnen door het personeel worden gedaan. In overleg bieden we ook "eten inclusief" in verschillende categorieën: Je zegt wat je per week wilt betalen, de chef-kok kookt dienovereenkomstig!

Andere activiteiten: Safari, Nordic Walking, Kitesurfen, Strandfietsen, Fitness
Natuur: We kunnen ook een dagtocht plannen naar de nabijgelegen Shimba Hills, een klein nationaal park midden in de jungle. Daar kun je prachtige wandeltochten maken, olifanten, giraffen, buffels, antilopen en zeer mooie watervallen en landschappen - ideaal voor avonturiers, fotografen of zelfs kinderen. Tijdens een boottocht kun je veel dolfijnen zien.
Een ander alternatief is diepzeevissen of een boottocht met overnachting op een eiland. Bezoek in elk geval de oude stad Mombasa, een omweg naar voorbije eeuwen.
Het weer:
In Kenia kun je over het algemeen het hele jaar door reizen. De seizoenen zijn onbekend in Kenia. Als Europa in het teken staat van de winter, kun je in Kenia genieten van zon en warmte. Het zogenaamde 'grote' regenseizoen begint vaak al eind maart en duurt tot eind mei. Alles is groen en bloeit, het is een hele mooie tijd, anders dan in Europa: als het regent, is het meestal maar kort, daarna trekken de wolken op en kun je genieten van de zuivere lucht. Voor velen is dit het mooiste seizoen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 40 % bij het boeken

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijzen gelden voor 4 volwassenen. Voor elke extra persoon geldt een seizoenstoeslag tussen € en €. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis. Vanaf een huurperiode van 30 dagen korting op aanvraag. De torenkamer voor nog eens 2 personen kan extra gehuurd worden voor 40% van de huurprijs voor 4 personen. ( Elektriciteitsverbruik tot KES inbegrepen, boven Ksh Normaal geen extra kosten als de airco niet permanent gebruikt wordt. Voor warm water geen extra kosten, want verwarming op zonne-energie voor warm water. Koken op gas is bij de prijs inbegrepen.
Huurauto Toyota Fun Cargo € per week. 2x privé wasserette met strijkservice per week gratis, anders € per wasbeurt.
Betaling in termijnen of individueel betalingsplan in overleg. 24 uur luchthaventransfer voor € per rit.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kündigung - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 45 Tage vor Mietbeginn: 70 % des Mietpreises - später als 45 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises.

meer informatie:

Je zult voortreffelijk dineren in Villa Soleil. Onze professionele chef-kok Anthony Nzaka, die jarenlang chef-kok was bij de beroemde Ol Donyo Lodge in Amboseli National Park, verwent je met gerechten naar keuze, à la carte of met bijzondere creaties tot een 5-gangenmenu. Laat je verrassen, de gerechten zijn niet zomaar eten, ze zijn een smaakervaring.
Al snel na aankomst vertraagt het leven. Je begint weer goed te leven, genietend van de grenzeloze rust in de Afrikaanse ambiance. Vers voedsel zonder chemicaliën, gezonde lucht in een aangenaam klimaat het hele jaar door. Een strandwandeling maakt deel uit van de dag. Het grote zwembad en de jacuzzi zijn voor jou alleen. Massages maken deel uit van het dagelijkse ritueel, een massage om je te leren kennen is bij de prijs inbegrepen. Deze moet wel binnen de eerste vier dagen van je vakantie worden genomen. Een nieuwe Adidas Home Gym is beschikbaar voor spiertraining en een voetbaltafel voor het plezier.
Je zult zeker vele uren doorbrengen op de twee schommelende dubbele ligstoelen in de palmentuin of één bij het zwembad. De palmbomen, waarvan sommige verlicht zijn met gekleurde lampjes, zorgen voor een bijzonder mooie sfeer.
Natuurlijk heb je overal internetontvangst als dat nodig is.
Discretie en privacy zijn verzekerd. Er zijn ook acht ligstoelen op het terrein.
Als je mobiel wilt zijn, kun je onze Toyota Fun Cargo huren voor € per week.
Door ons nieuwe zonnesysteem heb je warm water zonder extra kosten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-02-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2017

Kevin I. uit 9472 Grabs

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon geniaal, graag weer.

Je kunt alleen op basis van de foto's geen beeld krijgen van hoe mooi het in Villa Soleil eigenlijk is. Het zwembad en de jacuzzi worden dagelijks schoongemaakt, zijn niet over-gedesinfecteerd en hebben de perfecte temperatuur. De tuin is geweldig. De comfortabele ligstoelen nodigen uit om te luieren. De heerlijke kokosnoten die Mussa, de tuinman, voor ons heeft geopend, waren super lekker. Hij heeft ook elke dag de tafel versierd met nieuwe bloemen. Kok Anthony heeft ons verwend met eten en drinken, het was gewoon geweldig. Hij heeft een enorme menukaart! We hebben gegeten en gedronken en het heeft ons geen 50 € per dag gekost. Ook was huishoudster Eunice hardwerkend, alles werd elke dag stofgezuigd, alles was perfect.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van W. Waltersdorf:

Vielen Dank, wir hatten Euch gerne zu Gast.

Augustus 2017

Wolfgang L. uit 73479 Ellwangen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis in een parkachtige tuin.

We hebben genoten van het mooie landgoed en werden uitstekend verzorgd door het personeel. Er heerst een vriendelijke en familiaire sfeer. Het huis is smaakvol ingericht, met veel houtsnijwerk van lokale ambachtslieden. De kok verwent de smaakpapillen, het huishoudelijk personeel zorgt voor alles en de tuinman versiert het buitenwoonkamer dagelijks met bloemstukken. 's Nachts slaap je veilig en rustig dankzij de nachtwaker. De huurauto is een prettig comfort om snel boodschappen te kunnen doen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van W. Waltersdorf:

Liebe Gäste, wir freuen uns, dass es Euch so gut gefallen hat. Viele Grüße auch vom Personal.


Contactpersoon

Bedrijf Bellerive Estate Ltd.
W. Waltersdorf

W. Waltersdorf

Over de familie Waltersdorf In de ruim 40 jaar dat ik als gezagvoerder heb gevlogen, waarvan 20 jaar bij de luchtvaartmaatschappij LTU, heb ik veel van de wereld gezien. Samen met mijn vrouw en twee zonen hebben we naar veel landen gereisd en prachtige vakantiebestemmingen gezien. Nadat we jarenlang onze vakanties hadden doorgebracht op Marco Island aan de Golf van Mexico in Florida, besloten we naar een nog mooier strand te gaan: Diani Beach in Kenia. Het vrijstaande huis in Afrikaanse stijl staat midden in een paradijselijke tuin. S Avonds zorgen de palmbomen, waarvan sommige verlicht zijn met gekleurde lampjes, voor een bijzonder mooie sfeer. De whirlpool en het zwembad zijn voor exclusief gebruik. De nabijheid van het strand nodigt uit tot dagelijkse wandelingen. Wij, de familie Waltersdorf, wonen in 83064 Raubling, Duitsland


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 65069

Laatst bijgewerkt: 15.12.2023

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65069.htm

Wolfgang Waltersdorf

Im Einfang 2

83064 Raubling

+4915773476177


«Villa Soleil» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven