Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus Steirer-Hof

Waldecker Land

Max.  6   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

83.33% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

83.33% Aanbeveling

14 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Vakantie in het nieuw gebouwde originele Canadese houten huis van meer dan 100 jaar oud natuurhout met grote infraroodsauna.
Ervaar luxe en alle comfort in ons huis en de natuur in de directe omgeving van de Edersee en het Nationaal Park Kellerwald.

Gedetailleerde informatie op onze homepage ""

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Luxe vakantiehuis voor maximaal 6 personen met grote infrarood sauna, houtkachel, vloerverwarming, 2 slaapkamers, plus een grote slaapbank (1,60 x 2,00 m) op de galerij, 46" full HD TV, Bluray speler en Sony soundbar.

Ingerichte keuken met vaatwasser, grote inductiekookplaat, magnetron, volautomatische koffiemachine, Vorwerk Thermomix, Tefal-Actifry heteluchtfriteuse.

Kettler professionele crosstrainer, 2 badkamers met douche. Terras en balkon op het zuidwesten Kettler tafeltennistafel en houtskoolgrill.

Gratis W-LAN toegang tot kb/s en internet flat rate.

Beddengoed, hand- en baddoeken behoren tot de basisuitrusting, evenals diverse wandelkaarten en reisgidsen voor vrijetijdsbesteding.
Het Steirer-Hof ligt met vrij uitzicht en zonder directe buren in het kleine rustige dorpje Asel, ca. 800 m van de Edersee. Hier kunt u genieten van het fantastische uitzicht op het bos en de weilanden. Het dorp Asel en de baai van Asel hebben geen doorgaande wegen en liggen ver weg van verkeerslawaai in een doodlopende straat.

Het dorp Vöhl ligt op ongeveer 1 km afstand van Asel en is te voet of met de fiets snel te bereiken, zelfs 's morgens om broodjes te halen. Daar vindt u meer restaurants, een nieuw gebouwde Edeka supermarkt van 800 m², een avontuurlijk zwembad met saunafaciliteiten, een spaarbank en een EC-automaat, evenals medische zorg en een apotheek.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor een verblijf van minder dan 7 dagen gelden de volgende dagtarieven:
140,- € voor 3 - 4 dagen
130,- € voor 5 - 6 dagen

Elektriciteit naar verbruik 0,35 €/Kwh

Hond (op afspraak) per week 28,- €

Brandhout, beddengoed en handdoeken inbegrepen in de prijs

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.

meer informatie:

Zie ook onze gedetailleerde homepage: ""


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.8 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Januari 2017

Bettina uit Simmerath

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Steeds weer met plezier

Wij (mama, papa, twee kinderen en een hond) logeerden voor de tweede keer bij de familie Putzmann. Het eerste jaar brachten we door in het jachthuis. Dat was toen we een kind minder hadden. Het jachthuis is fantastisch ingericht en erg gezellig. Het ontbreekt je aan niets. Dit jaar verbleven we in de blokhut. We liepen naar binnen en zeiden "we zijn thuis". Het was geweldig
De keuken is goed uitgerust en u kunt er koken zoals thuis. De indeling van de kamers en de manier waarop ze zijn ingericht is gewoon gezellig. Je kunt je hier helemaal thuis voelen. De viervoeter heeft het ook niet gemist. Er zijn tal van bospaden direct voor de deur.

We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie

November 2016

Andrea uit 42111 Wuppertal

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

"Geweldig huis, aardige verhuurders."

We voelden ons meteen thuis in de blokhut. Het is smaakvol ingericht en voorzien van vele extra's. Alles is heel schoon.
U kunt vele dagtochten in de omgeving maken of bij de open haard genieten van de rust met uitzicht op het platteland.
Aardige, totaal ongecompliceerde, behulpzame en huisdiervriendelijke verhuurders.
We kunnen het huis aanbevelen en zouden graag terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2016

Cornelia W. uit Sprockhövel

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Puur natuur in een houten huis met een feel-good effect

Zodra we de deur openden en de geur van hout opmerkten, wisten we dat we ons zeer comfortabel zouden voelen. Alles is zeer smaakvol ingericht en met liefde gedecoreerd. Er ontbrak werkelijk niets. We voelden ons onmiddellijk thuis. Je merkt dat de gastheren hun rol heel serieus nemen. Ze waren altijd behulpzaam met tips en we voelden ons overal in goede handen. De omgeving is ook erg mooi en rustig. Puur natuur! Het huis ligt aan de bovenrand van het dorp en je doet de deur open en kunt meteen beginnen met wandelen. Voor ons met een hond was het een droom. We komen zeker terug en hebben onze volgende vakantie al geboekt. Gewoonweg TOP!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Oktober 2015

Michael H. uit Leonberg

4,8
5 5 5 4
Toon Duits

Gezellige sfeer

Wij (mijn vrouw, ik en onze Labi) hebben een heerlijke week doorgebracht in dit juweeltje, het huisje is prachtig ingericht en het ontbreekt absoluut aan niets voor twee personen! Als het wat groter zou moeten zijn zou ik het Canada huis eens bekijken (het staat er vlak naast), op de dag van ons vertrek hadden we de mogelijkheid om het huis van binnen te bekijken, ik moet zeggen dat de familie Putzmann echt een levenslange droom heeft vervuld en het ook verhuurt, het is te groot voor twee personen maar we zouden het de volgende keer toch weer huren, we komen terug!
Het contact met de familie Putzmann was ongecompliceerd en zeer prettig, vragen en andere vragen werden onmiddellijk beantwoord

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie

Juli 2015

Armin W. uit Chemnitz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een fantastische gezinsvakantie

Aan de rand van Vöhl-Asel biedt het huis al optisch een ervaring. De inrichting is liefdevol en zeer uitgebreid. Vanaf hier kun je veel activiteiten starten of je simpelweg overgeven aan de rust. Wie wil, kan ook sporten, bijvoorbeeld tafeltennis, zwemmen of fietsen. De kleindochters gingen ook paardrijden in Vöhl - dus geen sprake van verveling!
Ook de mensen zijn erg aardig en vriendelijk - je voelt je goed verzorgd.

We willen nogmaals bedanken voor het mooie vakantieverblijf en komen graag een keer terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen

Januari 1970

Stefan uit Groß-Zimmern

2,0
4 1 1 2

Ein schönes Haus, aber sonst...

...leider mussten wir während unseres Aufenthaltes verschiedene Dinge hinnehmen, die echt unschön waren. Was als Erholung im Grünen außerhalb der Saison gedacht war, endete in einer Farce...und das beim ersten Urlaub mit unserer kleinen Tochter!

Wir (Pärchen Anfang 30) hatten den Urlaub von einer Nachbarin übernommen, die wegen einer Erkrankung des Mannes nicht reisen konnte.

Anscheinend traute man uns von Vermieter-Seite nicht, so dass sich das Eigentümerpärchen die gesamte Zeit im direkt daneben befindlichen Forsthaus aufhielt. Eigentlich nicht schlimm, wenn da nicht der „Technikraum“ wäre!
Dieser wird mit keinem Wort auf der Internetseite erwähnt und befindet sich direkt im angemieteten Kanada-Blockhaus mit separatem Eingang neben der Haustür. Von dem besagten Raum gelangt man direkt in die Küche unseres angemieteten Hauses. Die Vermieter hatten die alleinige Schlüsselgewalt und somit ungehinderten Zugang zu den Räumlichkeiten.

Zunächst war nur die Spülmaschine defekt, die unbedingt während unseres Aufenthaltes repariert werden musste, um die nächsten Gäste zufrieden zu stellen. Hierzu erlaubten wir den Zugang – kein Problem … dachten wir!
Als wir nach einem Ausflug wieder kamen, hatte der Eigentümer allerdings lustig Feuer gemacht und stellte hierzu fest, dass wir den Kamin verrust hinterlassen hätten.

An Erholung war nicht zu denken, da uns in den ersten zwei Tagen insgesamt sechs Nachrichten der Inhaberin erreichten – u.a. mit zweimaliger Aufforderung unser Auto wegzufahren, damit der Mann mit Hänger unter dem (angemieteten!) Carport parken konnte.
Gegen Abend klingelte der Inhaber, um uns an die Abholung des Restmülls zu erinnern.

Wir sind ordentliche und nette Leute – allerdings wollten wir im Urlaub nun wirklich nicht an so etwas denken. Und schon gar nicht an das eigenständige Wegbringen von Altglas. Um uns an die vorgeschriebene Mülltrennung zu halten, stellten wir die Gläser separiert neben die Mülltonnen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. S. Putzmann:

Liebe Urlauber,

100% unserer Gäste, die bewusst eines unserer Naturstammhäuser seit Beginn 2015 (bisher 124 Buchungen) direkt selbst gebucht haben, sind sehr zufrieden gewesen, was uns das Lesen der Gästebücher deutlich bestätigt. Das dieses junge Paar kurzfristig den Urlaub von Nachbarn für die Hälfte des Mietpreises bekommen hat und ganz offensichtlich nicht im Entferntesten die Lebensqualität und Hochwertigkeit des Kanada-Blockhauses zu schätzen wusste, erklärt immer noch nicht die Unwahrheiten ihrer Beurteilung und ihre sehr 'unentspannte Art'. Mehr ist von unserer Seite dem nicht hinzuzufügen.
Sie dürfen sich jedoch jederzeit Ihrer Privatsphäre bei einem Urlaub auf dem Steirer-Hof sicher sein und falls Sie Service und Fürsorglichkeit durch ihre Gastgeber oder deren Verwalterin nicht wünschen, werden wir natürlich auch diesem Ansinnen Rechnung tragen :-)

Mit lieben Grüßen vom Steirer-Hof am Edersee

Ihre Sabine und Rüdiger Putzmann


Contactpersoon

Mevr. S. Putzmann

Mevr. S. Putzmann

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie aan een meer

Objectnummer: 65584

Laatst bijgewerkt: 02.09.2023

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65584.htm


«Ferienhaus Steirer-Hof» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven