Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apartments Villa Senjo Cavtat

Cavtat

Max.  5   gasten
50m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
50m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Appartementen Villa Senjo zijn gelegen in Cavtat, een kleine stad met een charmant centrum, prachtige kiezelstranden en geweldige wandelingen rond de beboste schiereilanden.
Het huis is nieuw gebouwd in steen met zes vakantie appartementen in aanbod, perfect voor koppels of gezinnen, gelegen op ongeveer 700m van de zee. Adembenemend mooie oude stad Dubrovnik, Kroatië's "parel van de Adriatische Zee" ligt op 18km van Cavtat. Als u Cavtat als vakantieplaats kiest, kunt u genieten van het ontspannen levensritme in een kleurrijke gemeenschap aan het water, terwijl u weet dat u de bezienswaardigheden van Dubrovnik kunt bezoeken wanneer u maar wilt (bus- en bootverbindingen rijden elk half uur). Wij raden u van harte aan Cavtat te bezoeken, ook in het laagseizoen. Het ontsnappen aan de gebruikelijke toeristische drukte heeft zo zijn voordelen; u kunt genieten van het milde mediterrane klimaat, en tegelijkertijd de perfecte rust van Cavtat ervaren

Slaapplaats

Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.7 km

0.7 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 5 km Dubrovnik Airport

5 km

Station 120 km Ploče

120 km

Snelweg-afrit 120 km Ploče

120 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De gemakkelijkste manier om Cavtat te bereiken is per vliegtuig. Dubrovnik heeft een internationale luchthaven, die via Zagreb directe of indirecte verbindingen heeft met vele Europese steden. Als u een luchthaventransfer nodig heeft, kunnen wij die zowel bij aankomst als bij vertrek regelen.

De busdienst is goed georganiseerd en redelijk. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 300 meter van onze appartementen. Bussen naar de oude stad Dubrovnik rijden elk uur van 5 uur 's morgens tot middernacht. Vanaf het hoofdbusstation in Dubrovnik zijn er bussen naar de meeste Kroatische steden, evenals naar Mostar, Sarajevo en Montenegro. In Dubrovnik is er een veerhaven met autoveerverbindingen met Rijeka, Split en de Italiaanse kust (Bari).

Als u besluit om met de auto te komen bieden wij onze gasten een privé parkeerplaats aan.

Routebeschrijving vanaf Dubrovnik stad
Cavtat ligt ongeveer 18 km ten zuiden van Dubrovnik (ongeveer 30 minuten rijden) op de weg naar de luchthaven. Wanneer u het dorp Zvekovica bereikt, slaat u rechtsaf van de hoofdweg en neemt u de weg naar het centrum van Cavtat en Hotel Croatia. Na het passeren van het bord Cavtat stad, rijdt u ongeveer 400 meter door. Ons huis ligt aan de rechterkant van de weg met op de begane grond een VVV-kantoor.

Routebeschrijving vanaf de luchthaven van Dubrovnik
Cavtat ligt op ongeveer 5 km van de luchthaven (10 minuten rijden). Bij het verlaten van de luchthaven slaat u rechtsaf op de hoofdweg van de luchthaven richting Dubrovnik, rijdt u ongeveer 3 km door en slaat u linksaf van de hoofdweg wanneer u bij het dorp Zvekovica aankomt en neemt u de weg naar het centrum van Cavtat en Hotel Croatia. Nadat u het bord van Cavtat bent gepasseerd, rijdt u ongeveer 400 meter door. Ons huis ligt aan de rechterkant van de weg met op de begane grond een VVV-kantoor.
Cavtat is het grootste en enige stedelijke centrum in Konavle dat bewust is opgebouwd. Het ligt op het schiereiland Rat, dat samen met het schiereiland Sustjepan de goed beschermde en toegankelijke baai omsluit. In de harmonieuze architectuur is de eeuwenoude natuurlijke, geestelijke en materiële verbondenheid met de Republiek Dubrovnik waarneembaar.

Cavtat, het antieke Epidaurus, was een belangrijke Romeinse kolonie in deze regio, die vervalt na de doorbraak van de Slaven en de Avariërs in dit gebied na het verval van het West-Romeinse Rijk, en waarvan de inwoners vluchten naar de naburige nederzetting Laus-Rave-Ragus, waaruit Dubrovnik is ontstaan. In historische bronnen wordt Cavtat ook genoemd met de naam Ragusa Vecchia, wat duidelijk getuigt van de verbondenheid van deze twee steden. In de tijd van de Republiek Dubrovnik was Cavtat na Dubrovnik de belangrijkste zeehaven, handelsplaats en bestuurszetel van de Republiek.

Plaatsen als Cavtat die zoveel te bieden hebben aan bezoekers zijn vrij zeldzaam. Het landschap, het rijke culturele en historische erfgoed en het aanbod van diensten voor toeristen voldoen aan de eisen van de hedendaagse toerist, waardoor het een van de aantrekkelijkste bestemmingen aan de Adriatische kust is. Cavtat ligt tussen de magische stad Dubrovnik aan de ene kant en het prachtige Konavle aan de andere kant. Daar kan men nog steeds de geest van vroeger voelen en de eeuwenoude traditie van onze voorouders beleven. Het is een ideaal vakantieoord. Elke bezoeker kan zijn eigen wensen ontdekken, genieten van de verborgen baaien in alle rust, lange wandelingen aan de kust of een actieve vakantie doorbrengen met recreatieve sporten en onderhoudende culturele programma's.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Alle belastingen zijn inbegrepen in de prijs!

meer informatie:

Welkom bij Appartementen Senjo - Cavtat

Appartementen Senjo bevinden zich in Cavtat, een kleine stad met een charmant centrum, prachtige kiezelstranden en geweldige wandelingen rond de beboste schiereilanden.

Het huis is nieuw gebouwd in steen met zes self catering vakantie appartementen in aanbod, perfect voor koppels of gezinnen, gelegen op ongeveer 700m van de zee. Adembenemend mooie oude stad Dubrovnik, Kroatië's "parel van de Adriatische Zee" ligt op 18km van Cavtat. Als u Cavtat als vakantieplaats kiest, kunt u genieten van het ontspannen levensritme in een kleurrijke gemeenschap aan het water, terwijl u weet dat u de bezienswaardigheden van Dubrovnik kunt bezoeken wanneer u maar wilt (bus- en bootverbindingen rijden elk half uur). Wij raden u van harte aan Cavtat te bezoeken, ook in het laagseizoen. Het ontsnappen aan de gebruikelijke toeristische drukte heeft zo zijn voordelen; u kunt genieten van het milde mediterrane klimaat, en tegelijkertijd de perfecte rust van Cavtat ervaren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 19-04-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Apartments Villa Senjo Cavtat
Dhr. P. Senjo

Dhr. P. Senjo

Welkom bij Appartementen Villa Senjo - Cavtat Appartementen Villa Senjo zijn gelegen in Cavtat, een kleine stad met een charmant centrum, prachtige kiezelstranden en geweldige wandelingen rond de beboste schiereilanden. Het huis is nieuw gebouwd in steen met zes vakantie appartementen in aanbod, perfect voor koppels of gezinnen, gelegen op ongeveer 700m van de zee. Adembenemend mooie oude stad Dubrovnik, Kroatië's "parel van de Adriatische Zee" is 18 km langs de kust van Cavtat. Welkom!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 65651

Laatst bijgewerkt: 28.02.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/65651.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven