Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Giovanna

Brands Emilia-Romagna Montefeltro

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

het hoekhuis Casa Giovanna is gevestigd in een prachtig Borgo aan het einde van een rustige straat, met uitzicht op de tuin kant en biedt een adembenemend uitzicht over de heuvels van de Apennijnen. Casa Giovanna werd volledig gerenoveerd en liefdevol in de lente van 2011 en gerestaureerd. Het onthullen van een deel van de gevel werd opnieuw stenen.
Het huis is af te komen van de begane grond heeft een kleine entree, vanwaar het bad / toilet, aparte douche en de ruime keuken (ca. 30m2). Over de keuken leidt naar de gezellige woonkamer met TV en een muziekinstallatie.
De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker etc .. Het pronkstuk maar de fünfflammige gasfornuis waarvan de oven kan worden bediend met gas, boven en onder warmte of convectie en bovendien heeft een barbecue. Hier kunt u zich voorbereiden op uw hart en bak en verzamelen zich rond de grote eettafel; of je neemt om te eten op het terras en genieten van het prachtige uitzicht op de gevraagde omgeving (zie foto's) ..
Boven bevinden zich de drie slaapkamers, een van hen met een balkon. Twee hebben een tweepersoonsbed, de derde met twee eenpersoonsbedden gelegen biedt uUals kinderen (zelfs als de voorkant gerichte kamers een aansluitende kamer (s. Foto). Alle drie de kamers hebben houten vloeren, bieden een prachtig uitzicht en zijn ingericht met aandacht voor detail.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 40 km

40 km

Skilift 30 km

30 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 50 km Rimini

50 km

Station 25 km cesena

25 km

Snelweg-afrit 30 km Cesena Nord

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Beleef een onvergetelijke vakantie in ons huis Casa Giovanna in Perticara in het hart van een magisch cultuurlandschap tussen de Adriatische Zee en de Apennijnen.
Zelfs de omgeving biedt een adembenemend panoramisch uitzicht, wandelen, strand dagen, fietstochten en excursies naar kastelen, musea en markten rond.
Op talloze wegen die leiden heuvels op en af, kunt u de omgeving te verkennen. Kies ervoor om te worden behandeld tussen eenvoudig en veeleisende tochten. Een kaart kan worden gevonden in de voorkant van het huis.
Als u liever een ontspannende wandeling in het vliegtuig, dus we raden de prachtige manieren (met fitness-parcours) langs de rivier Marecchia (bijvoorbeeld van Novafeltria uit).
De Montefeltro en Romagna zijn elk jaar op tijd voor het begin van de lente bestemming van vele liefhebbers van de autosport. Fietsers van alle leeftijden en alle naties zijn overal op de steile kronkelende toeneemt en de snelle afdalingen.
Ook voor liefhebbers van mountainbiken biedt het heuvelachtige tot bergachtige achterland ideale omstandigheden voor een eenvoudige en veeleisende tochten. Dezelfde kaarten is in huis.
kan worden gevonden voor elke smaak de juiste strand aan de meer dan 100 kilometer lange kustlijn van de Adriatische Zee tussen Ravenna in het noorden en zuiden van Fano in Perticara. U hebt de keuze tussen de zogenaamde 'vrije' strand secties (spiaggia libera), die een vrije toegang tot de zee, of het goed onderhouden 'bagni' mogelijk te maken, om te voorzien in aanvulling op de verhuur van ligbedden en parasols ook toiletten en douches. Vaak hebben ze ook een kleine bar of schaduwrijke zitplaatsen waar je kunt eten, lezen, of kan op party game tijd te distribueren naar de kinderen.
Het strand van Rimini (onze voorkeur "Bagno Mauro ) kan in ongeveer 45 minuten te bereiken na ongeveer 40 km.
San Leo - "Alchimia" - Elk jaar rond de verjaardag van de dood van de avonturier en alchemist Cagliostro zijn op 26 augustus 1795 in San Leo fort en het dorp voor drie dagen venue magische betovering. Man wandelt door de middeleeuwse markt (vele mooie sieraden items), op zoek fascineerde de vele straatartiesten aan en bewonderde het prachtige vuurwerk dat het fort van San Leo verlicht om passende muziek klinkt als bij toverslag.

Sant'Agata Feltria - Kerstmarkt
"Il paese del Natale" Tijdens de kerstmarkt in Sant 'Agata Feltria er is een geweldige sfeer in de straten van de stad, die zijn gevuld met de klanken van traditionele liederen. Er worden tentoongesteld artistieke kribben en in Piazza del Mercato is het huis van de kerstman en de elfen. Vind alle gebeurtenissen, betoverde de harten van de kinderen, in plaats daarvan. Voor de volwassenen (en natürlch de kinderen) de restaurants Advent menu's bieden, die worden bereid volgens de traditionele lokale recepten.
Casa Giovanna is gelegen in het dorpje Perticara (Pertichera in het lokale dialect) op de grens tussen Marche en Emilia-Romagna in Montefeltro. Het is een kleine, rustige stad met ongeveer inwoners, gelegen op de hellingen van de berg Monte Aquilone (833 meter boven zeeniveau) uitstrekt (). Bekend de plaats is het zwavelgehalte van mij, om die, hoewel gesloten in 1964, vandaag de dag het prachtige "museum-zwavel" herinnert (Via Montecchio ).
In het centrum van uw vakantie toevlucht Perticara (ongeveer 1 km) vindt u alle winkels om hun dagelijkse behoeften te voldoen: twee supermarkten, een slager, een bakker, een apotheek, drie bars (de bar Biordi er zijn prachtige pizza in de bar Bem is bevond zich een kiosk waar u tijdschriften etc. kunt kopen), een postkantoor, een bank, een kleine lingerie winkel en zelfs een bloemenwinkel.

Vlakbij vindt u het Museo Zwavel, die een fantastisch inzicht in de geschiedenis van de grote zwavelmijn van Perticara, die in 1964 werd gesloten geeft te vinden. Onder deskundige begeleiding, kunt u inzicht krijgen in deze wereld.

markten
Elke dag kunt u actief te krijgen op een van de vele markten in de nabije en verre.

Rimini
Hoe Cesena een enorme markt (vele prachtige schoen kraampjes!), Die trekt vooral in de zomer, vele toeristen (elke woensdag en zaterdag, ongeveer 40 km).

Cesena
Een zeer grote markt, die laat geen wens onvervuld. (Elke woensdag en zaterdag, ongeveer 25 km)

Sant 'Agata Feltria
Een rustige kleine markt op een prachtige plek. Als Visliefhebbers moet passeren in geen geval op de kleine vissen winkel in de hoofdstraat. (Elke donderdag, ongeveer 6 km)

Novafeltria
Een levendig, met name in de zomermaanden altijd drukbezochte markt waarin alles wordt aangeboden: fruit en groenten, worst en kaas om schoenen, kleding en dingen van het dagelijks gebruik (potten, pannen, mascara)) U kunt alle findes, wat uw hart blij. Na het winkelen kunt u ontspannen in een van de vele bars in de warme of koude dranken (Elke maandag, ongeveer 8 km).

Perticara
Een zeer kleine markt op Piazza situatie (elke vrijdag).


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Skiën
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Hond: 50,00 EUR
Kind per week in aanvulling: 70,00 Euro
Elke extra volwassene per week: 140,00 Euro
Wasmachine per wasbeurt: 3,00 Euro

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

In de periode van 2015/10/01 tot 2015/03/28 Minimum verblijf is vier nachten. De prijs is op aanvraag per e-mail bij ons.
Tussen 28/03/2015 en 2015/09/19 is het minimum verblijf voor een week van 19:09. 2015 opnieuw in vier nachten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2018

Mariamne O. uit Heerlen Nl

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus

Wir hatten einen super Urlaub mit unsere 2 kleine Hunden! Die Wohnung ist so complett augestattet es fehlt einem an gar nichts! Auch die Eigentumer sind wahnsinnig net!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2017

Hans-Jürgen T. uit 45147 Essen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijke vakantie

We hebben 2 weken in het huis doorgebracht. Het vakantiehuis is prachtig gelegen in het heuvelachtige landschap van Emilia Romagna. Het panorama vanaf alle terrassen is prachtig. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Het huis is uitstekend uitgerust, zeer schoon en goed onderhouden. Vanaf het begin voel je je thuis. We werden ter plaatse hartelijk ontvangen, eerst door mevrouw M. en vervolgens in de tweede week door de eigenaars. We hadden een geweldige tijd rondom, reden vele kilometers om enkele mooie steden met hun bezienswaardigheden te bezoeken. Wij zouden onze vakantie in dit prachtige huis zo weer doorbrengen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Bea S. uit Neuried

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie om uit te schakelen

Het huis is perfect voor gezinnen met kinderen of twee stellen. We waren daar met vrienden en honden.... De omgeving is perfect voor wandelingen, vooral met dieren, die dolgelukkig waren en 's avonds zalig sliepen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. U. De Vries

Mevr. U. De Vries

meer informatie

Objectnummer: 66236

Laatst bijgewerkt: 01.01.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66236.htm


«Casa Giovanna» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven