Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Apartments Silvestra - Villetta

Istrië

Max.  3   gasten
39m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
39m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
16% 18.06 tot 29.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
16% Korting 18.06 tot 29.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

16 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 9 Jaren online



Beschrijving

Appartement voor 2-3 personen, uitgerust met 1 slaapkamer, een keuken, een badkamer, een terras met tuinmeubilair en ligbedden. De parkeerplaats is in de tuin. Het appartement beschikt over airconditioning, LCD HD-TV 102 cm, SAT-apparatuur met het ontvangen van de Duitse tv-programma's, internetaansluiting (WLAN). Indien gewenst, ook een kinderbedje en een kinderstoel betreft.
Lakens, handdoeken, elektriciteit, gas en waterverbruik, kook- en eetgerei, en schoonmaakspullen zijn inbegrepen in de prijs. Wissel van linnengoed per week.
Kortingen voor langer verblijf zijn mogelijk.
Fietsen op aanvraag.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Luchthaven 40 km Pula

40 km

Station 20 km Kanfanar

20 km

Snelweg-afrit 15 km Istrisches Y

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons huisje ligt op ongeveer 10 minuten van het centrum van de stad en het dichtstbijzijnde strand (Hotel Eden) afstand. De mooie stranden in het bospark "Zlatni Rt" zijn 10 tot 20 minuten (meestal door het bos park) afstand. Supermarkt, restaurants, een wisselkantoor, een bank, postkantoor, kliniek en apotheek bevinden zich in de directe omgeving. Rovinj - de parel van het toerisme in Istrië ... Rovinj - schilderachtige oude stad aan de westkust van Istrië met een unieke sfeer. Rovinj biedt het onvergetelijke beeld, kan het met een goed geweten noemen de mooiste stad van het Istrische westkust. De mooiste huizen, kerken en paleizen dateren uit de Venetiaanse periode. Famous, voorheen Venetiaanse havenstad met een pittoreske oude stad op het schiereiland.
Aquarium, Museum, restaurants, snackbars, winkels, discotheken, nachtclub. Het aangename mediterrane klimaat met veel zonnige dagen, een kristalheldere zee, prachtige natuur, talrijke historische Baudenkmahler. De twintig eilandjes en riffen in de eilandengroep Rovinj, prachtige baaien, de Lim Fjord, het prachtige bospark "Zlatni Rt" (Gouden Kaap), Punta Corrente, de "Marina" en veel sport en entertainment Rovinj één van de meest aantrekkelijke toeristische centra gemaakt aan de Adriatische kust.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Bij het bevestigen van de boeking vragen wij een aanbetaling van 30% van de totale factuur, maar minimaal voor het bedrag van de huurprijs voor drie nachten. Het resterende bedrag moet worden betaald bij aankomst of op afspraak.

Voor een verblijf langer dan 7 nachten zijn kortingen mogelijk, en hoe langer het verblijf, hoe hoger de korting.

Er geldt een toeslag voor een verblijf van minder dan 7 nachten (behalve in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld als de verblijfsduur wordt beperkt door de beschikbaarheid van het appartement):
- 1 dag 100%
- 2 dagen 75%
- 3 dagen 50%
- 4 dagen 35%
- 5 dagen 20%
- 6 dagen 10%

Extra bed: 12-20 EUR per dag.

Huisdieren: EUR 10 per dag.

Toeristenbelasting en btw zijn inbegrepen in de prijs.

Fietsen op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Als uw reis niet mogelijk is vanwege algemene Covid-19-beperkingen, kunt u uw aanbetaling terugkrijgen (met aftrek van de bankkosten) of kunt u het volledige bedrag achterlaten als krediet voor uw volgende bezoek. Aan de andere kant, als u uw reis om een andere reden annuleert, zijn uw annuleringskosten beperkt tot het bedrag van de aanbetaling. Als we een andere boeking krijgen, krijgt u de aanbetaling terug, afgetrokken van onze kosten (max. 50 EUR) en eventuele verliezen. Het verlies is afhankelijk van de nieuwe boeking en is het verschil tussen uw totale prijs en de prijs die we krijgen bij de nieuwe boeking. Wij kunnen dan het bedrag aan u overmaken (de bankkosten worden in mindering gebracht) of het kan als uw tegoed blijven staan.

meer informatie:

Het hele gastgezin is al ingeënt tegen Covid-19.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 05-03-2024


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2021

Sylke M. uit Hohenleipisch

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ons hart behoort aan Rovinj

We brengen al 10 jaar de beste vakanties van ons leven door in de Silvestra flats met Vesna en Nino. We gaan er al heen sinds onze kinderen heel klein waren. De appartementen liggen op een geweldige locatie, in het midden, niet ver van de zee en dicht bij de pittoreske oude stad. De flats liggen in een doodlopende straat, lekker rustig en allemaal erg schoon en netjes. Je hebt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, inclusief de garantie op goed weer. Vesna en Nino zijn warme, gastvrije en slimme mensen. Wij danken hen voor de vele mooie jaren en wensen hen gezondheid en alle goeds toe. We worden altijd weer naar Rovinj getrokken
Veel groeten van Sylke, Veit, Alexander en Marie

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Margarete R. uit Zülpich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen voor iedereen

Echt hier is men als thuis voelt volledig goed meer dan 100,% de verhuurders zijn zeer zeer vriendelijk het ontbreekt aan niets geloof me dat was niet Onze laatste vakantie met u had zelfs uitgebreid omdat het zo super mooi was kom zeker weer aanbevelen zeer super schoon alles er lg Margret en Dariusz

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Skivakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2020

Christiane O. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

zeer mooie accommodatie

Mijn man en ik verbleven twee weken in het appartement Villetta en we vonden het daar erg leuk. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt tijdens de vakantie. Het is ruim omdat het over twee verdiepingen gaat en het is erg rustig, aan het einde van een doodlopende weg. Onze verhuurster zorgde erg vriendelijk voor ons. Met de gehuurde fietsen waren we snel bij de zee en de stad bereik je in 10 minuten te voet.
We voelden ons erg op ons gemak in het appartement en in de omgeving en komen graag terug.
Christiane en Dieter

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie

September 2019

Horst F. uit Pirmasens

5,0
5 5 5 5

Empfehlenswerte Unterkunft

Die Unterkunft liegt optimal und ruhig zwischen Strand (Naturschutzpark) und Altstadt. Es ist alles sauber, auch im Bad alles top, kein Schimmel oder sonstiges.
In der Küche gibt es einen extra Wasserhahn, der das Wasser filtert und so zu gutem Trinkwasser macht. Die Töpfe und das Geschirr sind in sehr gutem Zustand. Es gibt ettliche Fahrräder in verschiedenen Ausführungen (zu empfehlen). Die Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Es wurden immer ein paar nette Worte gewechselt, aber ohne aufdringlich zu sein.
Wir waren nicht zum ersten und auch nicht zum letzten Mal dort. Es wurde immer nachgefragt ob alles in Ordnung ist oder wir etwas benötigen (war auch so war, wir hatten unseren Rucksack und Fön vergessen) und bekamen sofort Ersatz. Auch wurden wir mit Köstlichkeiten aus dem hauseigenen Garten verwöhnt (Tomaten, Kiwi, Mandeln usw.). Es war 2 Tage etwas kühler u. die Vermieter haben sofort nachgefragt ob sie die Heizung anmachen sollten. Es gibt eine Fußbodenheizung und normale Heizkörper. Die Klimaanlage funktionierte auch tadellos. Die Vermieter sind sehr hundefreundlich. Mehr kann man nicht erwarten.
Nochmals vielen Dank, auch für die vielen kleinen Annehmlichkeiten und die netten Gespräche die wir während unseres erholsamen Aufenthaltes erfahren durften, wir kommen gerne wieder.
Liebe Grüße aus Deutschand von Horst, Christiane und Falco!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2019

Grzegorz S. uit 44-217 Rybnik

5,0
5 5 5 5

Like at home

I can honestly recommend this holiday house. It is a very nice and quiet place. You can walk from there to the beaches through a beautiful Forest Park.
The house is very clean and well equipped. You 'we got all you need to spend here a week or two.
Mrs. Vesna is a very nice, friendly and helpful person. She really cares of guests.
We spent a lovely time there.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2019

Janez M. uit Ljubljana

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dopust v pravem smislu

Draga Vesna in Nino hvala vama za res lep dopust, uživala sva v prijaznosti in domačnosti z vajine strani , uživala sva v miru in pa seveda v odličnem izhodišču, avta sploh nisva uporabljala in sva veliko kolesarila. Z nastanitvijo sva res zadovoljna, kot da bi bila sama v hiši, res hvala, se vrneva , objem Tjaša in Janez

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

Augustus 2018

Thomas R. uit Deggendorf

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Woning Viletta liegt in einem ruhigen Wohnviertel.

We gaan in 2020 voor de vierde keer op rij in de zomer naar Vesna en Nino in het mooie Rovinj. We voelen ons sinds ons eerste verblijf in 2017 helemaal op ons gemak bij hen. Sindsdien verbleven we in 3 van de 4 vakantieappartementen en waren daar erg tevreden over. Omdat de verhuurders Vesna en Nino erg hartelijk, vriendelijk en ongecompliceerd zijn, is het elk jaar weer de perfecte vakantie voor ons!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2016

Eva K. uit A-1180 Wien

5,0
5 5 5 5

Schöner, ruhiger Urlaub

Wir waren schon 2 mal Gast bei Vesna und Nino, immer zu unserer vollen Zufriedenheit.
Der Platz ist ruhig und sauber. Wir sin gerne dort und freuen uns schon auf das nächste Mal.

Eva und Johannes aus Österreich

Aanbevolen voor: Senioren

Augustus 2016

Hans H. uit 50767 Köln

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie in Kroatië

De verhuurders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. De ligging ten opzichte van het centrum van Rovinj is ideaal, max. 10 minuten lopen. De accommodatie is zeer schoon en zeer rustig ondanks de nabijheid van de stad. De kruidenierswinkel ligt op 5 minuten afstand. De huisbaas bracht ons met de fiets naar het strand.
Altijd weer !!!!!!!!!!!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2016

Sandra K. uit 34292 Ahnatal

5,0
5 5 5 5

TOP!

Sehr zu empfehlen! Tolle Betreuung!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juni 2016

Harry und Sabina uit 47443 Moers

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantie in de Villetta flat

Dit is de derde keer dat we in de Villetta flat verblijven!
Zoals altijd, een zeer mooie vakantie.dicht bij de stranden en het zeer mooie centrum van Rovinj gelegen.
Onze zeer aardige gastheren Vesna en Nino zijn zeer behulpzaam en meegaand.Voor 2017 hebben we weer geboekt
voor 2017 hebben we weer 3 weken geboekt en kijken nu al uit naar de vakantie!

Harry & Sabina uit Moers

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2016

Peter uit Bruchsal

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige vakantiewoning - we komen graag terug!

Wij brengen al vele jaren onze vakantie door in Rovinj en altijd in de Silvestra flats. Het Villetta huis is een geweldige, comfortabele accommodatie. Vesna en Nino zijn aardige en aangename gastheren. We voelen ons altijd erg op ons gemak - onze hond ook! Wij kunnen de vakantiewoning alleen maar aanbevelen!

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2015

Lino und Karola M. uit Frankleben im Geiseltal

5,0
5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Tolle Ferienwohnung,
ganz für sich und doch mittendrin im Urlaubstraum.
Die Wohnung hat alles was der Mensch braucht um es bequem und gemütlich zu haben. Nah zum Strand und zum Zentrum sowie der Supermarkt ist in 5 Min. zu erreichen.
Tolles Flair am Abend durch die Altstadt zu schlendern, den Blick auf das Meer in einem der vielen einladenden Cafes oder Bars zu sitzen und einen schönen Urlaubstag ausklingen zu lassen.
Wir kommen gern immer mal wieder und wünschen anderen Urlaubern auch eine schöne Zeit in Rovinj bei Vesna und Nino

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Januari 1970

Werner u Ulrike H. uit 85290 Geisenfeld

5,0
5 5 5 5

Haben uns sehr wohl gefühlt

Wir verbrachten schöne 14 Tage in ruhiger Lage bei Vesna u Nino.Vielen Dank dafür.Sind sehr liebe Leute mit ihrem netten Hund Dumbo.Nicht aufdringlich und doch sehr hilfsbereit.Einkaufsmöglichkeiten,Stadt Strände zu Fuß in 10 bis 20 Min erreichbar. Die Wohnung ist sehr empfehlenswert,wir kommen gerne wieder-haben bereits gebucht .

Aanbevolen voor: Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. V. Sverko:

Reisezeitraum war Juli 2016. Vielen Dank!


Contactpersoon

Mevr. V. Sverko

Mevr. V. Sverko

Andere accommodaties van Mevr. V. Sverko

Alle accommodaties weergeven van Mevr. V. Sverko

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 66358

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 9 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/66358.htm


«Apartments Silvestra - Villetta» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
16% Korting 18.06 tot 29.06.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven